Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το πίο περίεργο, τρελό, παράξενο σας όνειρο!
#166
Posted 21 June 2009 - 10:58
#168
Posted 21 June 2009 - 17:48


#169
Posted 21 June 2009 - 19:45
Ειμαι λεει σε κεντρικο δρομο στη γειτονια μου μικρος γυρω στα 4 με τη μανα μου ,στο παλιο μας αυτοκινητο και παμε σπιτι.Καπου εκει παρκαρουμε για να βγει να παρει ψωμι η μανα μου και να σηκωσει λεφτα απο την τραπεζα.
Εγω καθομαι στο πισω καθισμα και παντα ερχεται ειτε απο δεξια ειτε απο αριστερα ενας τυπος του οποιου δεν μπορω να δω το προσωπο και χτυπαει το παραθυρο 3 φορες.Οταν γινει αυτο σηκωνεται αερας εξω στο δρομο,που ολως τυχαιως δεν επηρεαζει κανεναν γυρω μου,φευγει η οροφη απο πανω απο το κεφαλι μου και σαν μαυρη τρυπα με περνει και με σηκωνει ο αερας και με πεταει στα συννεφα οπου και εξαυλωνομαι

ποιος θα μου πει τι σημαινει αυτο τωρα?

#170
Posted 22 June 2009 - 07:52
χμμ, για να δούμεχμμ απο τα πιο παραξενα μου ονειρα που το βλεπω συνεχεια απο μικρος..
Ειμαι λεει σε κεντρικο δρομο στη γειτονια μου μικρος γυρω στα 4 με τη μανα μου ,στο παλιο μας αυτοκινητο και παμε σπιτι.Καπου εκει παρκαρουμε για να βγει να παρει ψωμι η μανα μου και να σηκωσει λεφτα απο την τραπεζα.
Εγω καθομαι στο πισω καθισμα και παντα ερχεται ειτε απο δεξια ειτε απο αριστερα ενας τυπος του οποιου δεν μπορω να δω το προσωπο και χτυπαει το παραθυρο 3 φορες.Οταν γινει αυτο σηκωνεται αερας εξω στο δρομο,που ολως τυχαιως δεν επηρεαζει κανεναν γυρω μου,φευγει η οροφη απο πανω απο το κεφαλι μου και σαν μαυρη τρυπα με περνει και με σηκωνει ο αερας και με πεταει στα συννεφα οπου και εξαυλωνομαι
ποιος θα μου πει τι σημαινει αυτο τωρα?

ΥΓ: άκου ένας ωρέος τρόπος να απολαύσεις το όνειρο σου είναι να σκέφτεις κατι αγαπημενο σε εσένα στο ονειρο σου ωστε να εμφανιστει οπως κανω εγω πχ. μπενω στο σχολείο και ακούω κάτι γλυκές φώνες να μου λένε MIXALI-KUNNNNN WE LOVE YOU, Λεω και εγω i love you too ladies. έτσι είναι δοκίμασε το
#171
Posted 22 June 2009 - 11:29
#172
Posted 22 June 2009 - 11:40
χμμ, για να δούμε
λοιπόν εσύ είχες ποτέ ένα παιδικό τραύμα ? κάτι που να σε τάραξε πολύ ?κατι τετοιο πρέπει να πέζει.
ΥΓ: άκου ένας ωρέος τρόπος να απολαύσεις το όνειρο σου είναι να σκέφτεις κατι αγαπημενο σε εσένα στο ονειρο σου ωστε να εμφανιστει οπως κανω εγω πχ. μπενω στο σχολείο και ακούω κάτι γλυκές φώνες να μου λένε MIXALI-KUNNNNN WE LOVE YOU, Λεω και εγω i love you too ladies. έτσι είναι δοκίμασε το
μα δεν ειπα εγω οτι δεν μου αρεσει να εξαυλωνομαι

η ερωτηση του τι σημαινει ηταν ρητορικη
#173
Posted 22 June 2009 - 13:12
Βρίσκομαι με 2 φίλους μου (άσχετους από φόρουμ) σε ένα μαγαζί, νομίζω σουβλατζίδικο. Οι δύο φίλοι μου είναι απ` έξω, και γω έχω μπει μέσα. Από το τζάμι βλέπω να περνάει μια φίλη μου (από το φόρουμ) που έχω να δω καιρό, και μου έχει λείψει.
Μέσα στο όνειρο σκέφτομαι να της φωνάξω για να της μιλήσω, δεν το κάνω όμως, γιατί σκέφτομαι ότι θα την σταματήσουν να της μιλήσουν οι άλλοι δυο απ` έξω. Και εκείνη τη στιγμή συνειδοτοποιώ (μέσα στο όνειρο) ότι αφού δεν γνωρίζονται, πως θα μιλήσουν.
...κενό...
Είμαι τελικά έξω μαζί της, και είναι μαζί με ένα παλικάρι. Μου το συστήνει και μου λέει ο τάδε είναι φίλος μου.
Την άλλη μέρα τώρα, είχα μάθημα, και έφτασα στο φροντιστήριο, αρκετά νωρίς, την ώρα που σχολούσε η προηγούμενη τάξη. Μπαίνω μέσα, και είχε μείνει μόνο ένα παιδί.
"Αργά ήρθες, μου λέει, τελείωσε το μάθημα" μου λέει
"Εγώ είμαι για το επόμενο" του απαντάω
"Α, κάνεις ********; Και γω έκανα ********* αλλά τα άφησα γιατί δεν προλάβαινα"
"Είσαι φίλος της **********;" τον ρωτάω εγώ.
Και τι απαντάει; "Ναι"
Το παιδί αυτό το είχα γνωρίσει μια άσχετη στιγμή, και μόλις μου είπε ότι άφησε τα ********* και είδα τι μάθημα είχε ήδη τελειώσει, κατάλαβα ποιος είναι.
#174
Posted 22 June 2009 - 14:50
εγώ προχθές είδα ότι ο Taboo απο τους Black Eyed peas μου έφερε ένα πιάτο σαρμάδες...
αυτό και αν δεν ήταν παράξενο...
#175
Posted 22 June 2009 - 16:02
επισης πριν λιγες βδομαδες ειδα οτι ο Ikuto απο το shugo chara μου εκανε προταση γαμου

#176
Posted 23 June 2009 - 22:14
Ειμουν σε ενα σπιτι που εμοιαζε με το σπιτι μου στην Κομοτηνη αλλα με διαφορετικη διακοσμηση κλπ. Ειμασταν με την παρεα οταν ξαφνικα ηρθε και ενας φιλος με μια γνωστη του. Τεσπα για να μην τα πολυλογώ ηρθε η ωρα να φιγουνε και εκει που μας χαιρετουσε αυτη η κοπελα, ηρθε με φιλισε στο στόμα και εγω λιποθυμησα και οταν ξυπνησα βρικα ενα γραμμα που δεν θυμαμαι τι εγραφε αλλα μετα βρεθηκα να την κυνηγαω με εναν φιλο που ειχε αυτοκινητο... αυτη τρακαρε και εγω ψοφισα στο κλαμα και προσπαθουσα να την σωσω οταν εμφανιστηκε ενας παπους και λεει: αστην αυτη .. παει πια ... και το αυτοκινητο της κοπελας γινεται μινιατουρα και το περνει μαζι του.
Ειλικρινα ξυπνισα με μια στεναχώρια άλλο πράγμα...
#177
Posted 27 June 2009 - 16:23
Can you see it ?!
#178
Posted 27 June 2009 - 17:38
#179
Posted 28 September 2009 - 00:41
και ενα αλλο πιο κλασιμο ειναι να βλεπω τους γονεις μου να καιγονται μικρος σε σιταρι πανω σε σταβλο βασικα!και ξυπνησα ουρλιαζοντας και ιδρωμενος...δν σας το ευχομαι αυτο!

#180
Posted 28 September 2009 - 01:12
Ημουν που λετε, στο ονειρο, στην Μυκονο και χαλαρωνα μετα απο τον σκληρο αγωνα των πανελληνιων. Εκει που καθομουν ωραια και καλα με τις φιλες μου και ειχα παρει το σχημα της ξαπλωστρας ακουω ενα : "Γιουχου!! Παιδια!! Εδω ειμαστε κ εμεις!!"... Γυρναω ολο απορια να δω ποιος φωναζι και βλεπω ολη μου την ταξη ν αερχεται τροχαδειν προσ το μερος μου (σημειοταιον, εγω και η υπολοιπη ταξη δεν τα πηγαιναμε ποτε καλα....) Να με εχει λουσει κρυος ιδρωτας!!! Ν ατρεχω να γλιτωσω και αυτοι ναμ εεχουν παρει απο πισω!!!
Και ξαφνικα σαν να διακτυνηστηκα και βρεθηκα σε ενα αλλο μερος....σε ενα δασος με πθκνη βλαστηση που ακριβως στην καρδια του υπηρχε μια εκκλησια. Το τε ενφανιζεται η μανα μου και μου λεει να ετοιμαστω γιατι ξεκιναμε. εγω να εχω μεινει με την απορια μεχρι που μου λεει οτι σημερα παντρευομαι!! Οι φιλες μου αφαντες....για την ακριβεια ασχολιοντουσαν με τις μπομπονιερες...Και το χειροτερο..εκει που λεω φιου τουλαχιστον γλυτωσα απο τους αλλους τους ανωμαλους με ενημερωνουν οτι ερχονται ολοι μαζι στο γαμο με πουλμαν....το οποιο οδηγουσε ο πιο αντιπαθητικος καθηγητης του σχολειου!!! Και εκει που ελεγα αοτι πλεον τα εχω δει ολα, με ενημερωνουν οτι ο γαμπρος κολλησε στην κινηση..και κανω κ εγω η ηλι8ια την ερωτηση :"Ποιος ειναι ο γαμπρος?"....και μαθαινω οτι ο μελλων συζυγος μου ειναι ο.....Inuyasha!!!
Εεεε τοτε ηταν που (επιτελους!!) ξυπνησα.....και μουσκεμα στον ιδρωτα!!