Εισασταν ένας μάυρος πειρατής που κηνυγούσε αθωό κόσμο, ένας λευκός ιππότης που έσωσε την βασιλοπούλα, είσασταν η βασιλοπούλα, είσασταν σε ενα διαστημόπλοιο με την κολλητή σας, ζήσατε σκηνές απο το anime που βλέπατε όλο το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ

Το πιο παράξενο όνειρο που έχω δεί, by far όμως σε σχέση με άλλα γιατί βλέπω συχνά όνειρα έτυχε στις αρχές του Ιουλιού. Παλία έπαιζα πολύ μα πολύ wow και είχα εναν guild master απο την Ιορδανία, κάναμε παρέα και οτι είχε σχέση με το game ολη την ώρα και την άλλη μέρα σχεδόν πάντα μιλαγαμε απο MSN, μέχρι που σταμάτησα απο τον Απρίλιο το wow και έμεινε η επικοινωνία μέσω MSN. Το παιδί το έχω δει σε φωτογραφίες μόνο απο το Forum του guild και ομόιως, και ποτέ δεν έχουμε ειδωθεί. Ένα βράδυ βλέπω στον ύπνο μου οτι ήμουν στα γενέθλιά του και μπορούσα να διακρίνω οτι ήταν αυτός απο την φωτογραφία απο το forum. Ξυπνώ το πρωί και απο την δουλεία του πιάνω κουβέντα απο MSN
Φρίκαρα, δεν πίστευε στην αρχή τι του έλεγα και νόμιζε οτι του έλεγα ψέματα και του έκανα πλακα

Ένας φίλος μου είπε πως ήταν απο το υποσυνείδητο και πως την ήξερα κάπως την ημερομηνία, αλλά εγώ δεν θυμόμουν τίποτα και ούτε θυμάμαι να έχει γίνει ποτέ αναφορά για τα γενέθλια του.