Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Το πίο περίεργο, τρελό, παράξενο σας όνειρο!


  • Please log in to reply
251 replies to this topic

#151 ssj2sanji

ssj2sanji

    This is suicide season!

  • Members
  • 723 posts

Posted 25 January 2009 - 17:04

Εγω της περισσοτερες φορες βλεπω οτι πεφτω απο κτιρια,βουνα,γεφυρες:fromabove:....τεσπα βλεπω οτι πεφτω απο ψηλα και την ωρα που αγιγζω το εδαφος ξυπναω:terror2:....δεν ξερω γιατι αλλα μια φορα εβλεπα οτι επεφτα απο ενα κτηριο με το ποδηλατο μου....:Crying2:στο τελος εσπασε το ποδηλατο αλλα εγω δεν επεθα τιποτα:Blissfull:

παλια εβλεπα συναιχεια οτι με κυνοιγουσαν οι λικοι του michael jackson:roar:(δεν ξερω εαν τους ξερεται)τεσπα εγω πηγαινα slow motion και εκεινη ετρεχαν κανονικα:run::run:........το μισουσα πολυ αυτο:if::madtodeath:

taskete kure:nanteee:

#152 legeon

legeon

    Anime Freak

  • Members
  • 267 posts

Posted 05 February 2009 - 20:26

τα πιο παράξενα και τρελά μου όνειρα είναι αυτά που βγένουν αληθινά

#153 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 05 February 2009 - 20:50

τα πιο παράξενα και τρελά μου όνειρα είναι αυτά που βγαίνουν αληθινά


....................................................................................................................."legeon"
έγραψες!!!
:kakaka::kakaka::kakaka:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#154 legeon

legeon

    Anime Freak

  • Members
  • 267 posts

Posted 05 February 2009 - 21:55

....................................................................................................................."legeon"
έγραψες!!!
:kakaka::kakaka::kakaka:


:lol: :P:bleh: :tongue: ευχαριστώ

#155 Kakashinote

Kakashinote

    .:: Yawn ::.

  • Members
  • 444 posts

Posted 05 February 2009 - 22:02

το ποιο παραξενο ονειρο ειναι που ειδα την δευτερα παρουσια και ειχα δει και το προσωπο του χριστου. δυστυχως μολις ξυπνησα ομως δεν μπορουσα να θυμηθω πως ηταν. μιλαμε πολυ παραξενο ονειρο. εβλεπα στην αρχη να πεφτουν μετωριτες και να ζωντανευουν εικονες αγιων.....και πολλα αλλα.....
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#156 Grieved

Grieved

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 11 February 2009 - 16:29

Ok... Είμαι 1η ή 2α Λυκείου δε θυμάμαι... Θυμάμαι μόνο πως εκείνη την εποχή έτρεχα με τους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας... Είχα προχωρήσει σε παρακάτω στάδια, παρακολουθούσα κάποια μαθήματα προετοιμασίας για την Βαλκανιάδα η κάτι τέτοιο τελοσπάντων το θέμα είναι πως γενικότερα τα πάντα ήταν μαθηματικά στο μυαλό μου εκείνη την περίοδο.
Οπότε ένα βράδυ πέφτω για ύπνο και βλέπω στον ύπνο μου να γυρίζουν όλα γύρω μου...
Τρίγωνα, τετράγωνα διάφορα, το πιάνετε το concept...
Και κάποια στιγμή σκάει ο παράξενος με κάτι σεντόνια και σανδάλια κλπ ασπρομάλλης μουσια κλπ.
Τον βλέπω, μένω λίγο, αναρωτιέμαι ποιός είναι, τι κάνει κλπ, πάω κοντά και του λέω:
Εσύ ποιός είσαι;
Μου λέει κάτι στα αρχαία Ελληνικά. Το ζουμί ήταν πως μου συστήθηκε ως Ευκλείδης.
Και του λέω και γω τότε ποιός είμαι;;;
Και μου απαντάει: Εσύ είσαι μια ευθεία!!!
Υ.Γ.: Μόλις είπα το όνειρο αυτό στον κολλητό μου μου κόλλησε και το παρατσούκλι :uhh:
Κάνε φίλους να δεις καλό...
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

#157 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 11 February 2009 - 16:38

Έλεος ρε Grieved τέτοιο "γεωμετρικό" εφιαλτη δεν έχω δει ούτε γω που ακούω γεωμετρία και βγάζω σπυριά...:hahaha::hahaha::hahaha:
Τέσπα έχει εδώ και δύο μέρες που βλέπω στον ύπνο μου οτι πάω στα Κούκου και αγοράζω μάνγκα.Που κολλάνε τα Κούκου και τα μάνγκα δεν ξέρω.Ρωτήστε το υποσυνείδητό μου.
(Πρέπει να σταματήσω τον Φρόιντ,μου κάνει κακό)

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#158 Kris

Kris

    Anime Amateur

  • Members
  • 88 posts

Posted 11 February 2009 - 17:17

να πας στο Τζάμπο την επόμενη φορά θα τα έχει πιο φθηνά!;)

εγώ είδα ένα όνειρο με μάγους, βρυκόλακες και στρίγγλες και προσπάθησα να το κάνω κόμιξ. το πάλεψα τουλάχιστον...
έχουν περάσει 3χρόνια και δεν έχω δει όνειρο τόσο έντονο. ούτε είδα την συνέχεια...σνιφ!
:if:
Posted Image

#159 HeLLBoiS

HeLLBoiS

    Sasuke Hater

  • Members
  • 323 posts

Posted 11 February 2009 - 18:24

Οταν αποφασισα να διαβασω το μανγκα του Ναρουτο ειχα διαβασει πανω απο 100 τσαπτερ σε μια μερα..Εκεινο το βραδυ ειδα να απειλω τον Κισιμοτο να μου πει την συνεχεια με ενα κατανα...:tensai::tensai:Τελικα μου την ειπε αλλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτα που εγιναν:congrats::congrats:.

#160 dmvagos

dmvagos

    Dungeon Master v3.5

  • Members
  • 454 posts

Posted 11 February 2009 - 18:47

Το πιο άσχετο και πραγματικά ασυνάρτητο όνειρο που θυμάμαι έχει ως εξής:

Μου έχουν φέρει δώρο ένα σκύλο στυλ ροτβάιλερ. Τον οποίο όμως δεν ήθελα επειδή το κάτω του σαγόνι ήταν σιδερένιο με πριονωτά δόντια (κάτι σαν τον Σαγόνια στο James Bond ένα πράμα) και φοβόμουν μήπως με δαγκώσει και μου κόψει το χέρι. Έτσι, τον έδιωχνα.

Μαζί με το σκύλο ήταν 4 γάτες σε 4 διαφορετικά μεγέθη. Από κανονική έως λίγο πιο μεγάλη από γατάκι μικρό. Από πάνω από το κεφάλια τους υπήρχαν τα ονόματά τους (σαν σε on-line game). Οι γάτες τεσπά, μου είπαν να μην διώχνω το σκύλο επειδή είναι άκακος και δεν δαγκώνει. Και πως το σαγόνι του το βάλανε επειδή το δικό του είχε πρόβλημα.

Στη συνέχεια βρίσκω το σκύλο και του ζητάω συγγνώμη (!) και εκείνος με τη σειρά του μου λέει ότι οι 4 γάτες τον καταπιέζουν ψυχολογικά και στεναχωριέται. Πάω κι εγώ και βουτάω τις γάτες μία μία από την ουρά, τις στριφογύρναγα και τις πέταγα πίσω από τον φράχτη. Να σημειώσω ότι το σκηνικό ήταν στην πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου πίσω από τα κτίρια της σχολής μου, αλλά εγώ ήξερα ότι ήμουν στο εξοχικό μου!

Anyway, όταν ξεφορτώθηκα τις γάτες είχε πια νυχτώσει. Ο σκύλος (για να με ευχαριστήσει;) έγινε ένα μεγάλο μαύρο πολυτελέστατο τζιπ με φιμέ τζάμια. Και για συναγερμό αντί για σειρήνα δάγκωνε τους κλέφτες! (πρακτικότατο δεν μπορείτε να πείτε) Μετά, ενθουσιασμένος εγώ με το σκύλο-τζιπ, μπαίνω μέσα να πάω βόλτα!

Και εκεί ξυπνάω...:nanana: Πάνω στο καλύτερο....
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#161 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 12 February 2009 - 00:19

Οι γάτες αποδείχτηκαν διπρόσωπες...

#162 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 February 2009 - 12:47

Το χτεσινοβραδυνό μου όνειρο:


Υποτίθεται ότι είχα μια γιαγιά που πέθαινε από μια μυστηριώδη αρρώστια, μια διαστάυρωση λέπρας και σατανισμού (ΝΤΟΪΝΓΚ!:fromabove:). Πήγα να την επισκευτώ στο πατρικό μου και ήταν ξαπλωμένη σε ένα ντιβάνι. Πήγα να χαϊδέψω τον ώμο της για παρηγοριά, αλλά μια αόρατη δύναμη με κρατούσε και χάιδευα τον αέρα, που είχε το σχήμα του κορμιού της (μη με ρωτάτε πώς γίνεται αυτό). Φεύγω από το δωμάτιο και βλέπω σε στυλ φλάσμπακ μια ιστορία με τον παππού μου να λέει ότι στην ουσία είναι ένας δαίμονας της κολάσεως και ότι θα μας βρει μια φοβερή καταστροφή, ειδικά εμένα. Το φόντο από πίσω του ήταν κοκκινοκαφέ και φαινόταν να έδινε πυρκαγιά το φως.

Νύχτωσε και έπρεπε να επιστρέψω στη Θεσ/νίκη για το πανεπιστήμιο. Όλως, παραδόξως, πριν από αυτό, πήγαμε στο σπίτι των παππούδων μου (άδειο ήταν), που δε πάμε σχεδόν ποτέ και πήραμε από εκεί μια στολή Κινέζας, με τον ψηλό λαιμό, το σκίσιμο στο πόδι... μέχρι να με πάνε στη στάση του λεωφορείου, την είχα φορέσει. Μάλιστα, καθώς έβαζα τα παπουτσάκια, είδα ότι φορούσα τρύπιες κάλτσες...


Σημειώστε ότι δεν έχω γιαγιάδες πλέον...

Posted Image


#163 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 04 March 2009 - 22:52

Σήμερα έβλεπα στον ύπνο μου τον κουμπάρο μου
και ξύπνησα απο το τηλέφωνο...
δεν φαντάζεστε την έκπληξή μου όταν στο τηλέφωνο ήταν ο κουμπάρος μου.

#164 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 05 March 2009 - 22:34

λοιπόν το είδα προχθές...και μάλλον λόγω της αϋπνίας που χα:hahaha:.
Είδα οτι ήμουν σε μια κρεβατομάρα(μην πάει το μυαλό στο πονηρό) και ήταν μικρό δωμάτιο.Και με ποιον ήμουν εκεί?Με τον Ντοστογιέφσκι.Ναι σωστά...
Και ήμουνα τελοσπάντων στο δωμάτιο μαζι του και λέγαμε διάφορα τα οποία δεν θυμάμαι(όταν το διηγήθηκα στην φίλη μου την επόμενη μέρα με ρώτησε αν μιλούσαμε ρώσικα και πραγματικά ούτε αυτό θυμάμαι).Εγω κάτι είχα πάθει εκείνη τη στιγμή και κοιτουσα συνέχεια τα μάτια του που ήταν μπλε ηλεκτρί ένα τέτοιο χρώμα(το οποίο δεν γνωρίζω αν πραγματικά ισχύει).
Και εδώ έρχεται το κουλό...Μέσα σε μια στιγμή τον είδα να μεταμορφώνεται σε Santa Claus.Τα συμπεράσματα δικά σας...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#165 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 10 March 2009 - 21:59

anyway εγω εχω βρει απο μικρο παιδι την απολυτη λυση για να ξυπνησει οποιος βλεπει ονειρο! αν και τωρα δεν μπορω πια να το καν αυτο οταν εβλεπα ονειρα ελεγχα τι εκανα πχ κατι σαν virtual reality και σκεφτομουν πως να ξυπνησω οσο βρισκομουν μεσα σε ενα ονειρο. Η λυση ειναι DIE, απλα πεσε απο κανεναν γκρεμο και ξυπνησες με λιγα λογακια αυτοκτόνα! δεν ειναι δυσκολο. Οσο για το πιο "παραξενο". Το πιο παραξενο ονειρο που εχω δει ειναι οταν ο παππους ειχε αγορασει εναν υπολογιστη του αρεσε να πεζει πιασιεντζες, ε τοτε σε ενα ονειρο λοιπον ειδα τον παππού μου να πεζει πιασιεντζα αραχνη και να γινετε πολεμος με ενα αγνωστο ον και να φανταστειτε να ειμαι κλειδωμενος με τον παππου μου στο δωματιο να προσπαθω να κραταω την πορτα για να μην μπουν τα τερατα μεσα και αυτος να καθετε να παιζει πιασεντζα και να του λεω "ρε παππου θα μας φάνε" και να μου λεει "μισο λεπτο παιδι μου να τελειώσω την πασιεντζα". Δηλαδη καταλαβενετε τελικα κατελιξα ξυπνιος.
Άλλο ενα σοκαριστικο ονειρο που ειδα που δεν ξερω αν το είδα για καλο ή για κακο, ηταν βράδυ ειχα βγει εξω απο το σπιτι μου και να βλεπω το χωριο οπου εμενα να κεγετε να βλεπω κατι σαν σαταναδες με τις φλογες να γελανε κατι φιδια να με κυνηγανε. Αφηστε φοββιθηκα παρα πολυ αλλα δεν ξερω πως ελυξε το ονειρο γιατι ήταν παλια. το παρακάτω ονειρο που εχς δει ηταν πολυ σοκαριστικο και το θυμαμε απο τοτε που ημουν μικρος γυρω στα 6 μου ημουν λοιπον στο δωματιο μου σκοτεινα και προς την πορτα που ηταν ανοιχτη φενοταν το χολ και ειχε ανοιχτο το φως και ξαφνικα μολις φτανω διπλα στην πορτα δηλαδη με το παει να πατησει ι πατουσα μου στο εδαφος πεφτω κατο και αρχιζει να με τραβαει απο το σκοταδι κατι και να γαντζωνομε να κρατηθω εξω και να με τραβαει τραβαει και ξαφνικα να ξυπναω κλεγοντας.

αυτα ειναι λιγα απο τα ονειρα που εχω δει αν και τορα στα 15 μου δεν βλεπω καθολου, μονο με γυναικες :P

ezgif.com-resize.gif