Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Το πίο περίεργο, τρελό, παράξενο σας όνειρο!


  • Please log in to reply
251 replies to this topic

#196 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 December 2011 - 18:28

Ο καθηγητης γαλλικων του σχολειου μου να παλευει με ενα ραβδακι στον Harry Potter.

#197 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 05 December 2011 - 20:20

Αφιερωμένο στον δάσκαλο που χωρίς τα avatar του δεν θα έβλεπα ποτέ τέτοιο πράγμα:

Spoiler:

Posted Image

#198 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 05 December 2011 - 22:03

Αφιερωμένο στον δάσκαλο που χωρίς τα avatar του δεν θα έβλεπα ποτέ τέτοιο πράγμα:

Spoiler:


Με συγκίνησες βρε μπαγασα
Spoiler:


Οn topic : στη δευτερα λυκειου ειχα 2 συμμαθητριες μου που με πρηζανε(με την καλη εννοια XD) και με κυνηγουσανε να με βαψουνε irl....ε το ειδα και σε ονειρο,μονο που στο ονειρο με περνουσανε 10 κεφάλια.

#199 Pirate King

Pirate King

    Anime Freak

  • Members
  • 429 posts

Posted 06 December 2011 - 01:49

για να ξεκαθαρίσουμε κάτι...
πάντα βλέπουμε όνειρα... μερικές φορες τα θυμόμαστε, μερικές φορες θυμόμαστε ότι τα ξεχάσαμε και μερικές φορες απλά ξεχνάμε ότι τα έχουμε ξεχάσει... :hero: lol

#200 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 06 December 2011 - 02:22

Τον Οκτώβριο του '10 πέθανε η γλυκιά μου γιαγιά. Περιέργως, δεν έκλαψα, ούτε ένιωσα ιδιαίτερη στεναχώρια. Με από 4 μέρες κατάλαβα ότι ήταν από το σοκ, καθώς ξαφνικά διαπίστωσα την πραγματικότητα και έκλαψα όσο δεν έκλαψα ποτέ μου. Ήμουν σαν άψυχο κορμί για αρκετό καιρό και έκανα πολλά για ξεχνάω τον πόνο μου. Εκείνες τις μέρες έβλεπα ΚΑΘΕ νύχτα το ΙΔΙΟ όνειρο.
Λένε ότι τα όνειρα είναι ασπρόμαυρα αλλά εμείς φανταζόμαστε το χρώμα που θέλουμε. Αυτό το όνειρο όμως ήταν ασπρόμαυρο και για μένα, το έβλεπα σε ασπρομαυρο φόντο... Τέλος πάντων, λοιπόν:

Ήταν μέρα τάχα, σε ένα μέρος με βράχια και πουρνάρια και αετούς, κάπου ψηλά. Το μόνο που υπήρχε ήταν ένα σπίτι χτισμένο στο μοναδικό ίσιο μέρος της πλαγιάς. Μου θύμιζε το σπίτι των Charmed, το Halliwel Manor
Spoiler:
.
Αλλά σε κάπως άθλια κατάσταση, και εγκατελελλειμένο. Μπήκα μέσα° τάχα ήξερα ότι δεν είναι κανείς μέσα. Με το που έμπαινα είχε ένα μικρό σαλονάκι χωρίς έπιπλα, αλλά είχε ένα τζάκι. Και το μοναδικό άλλο πράγμα σε όλο τον χώρο του πρώτου ορόφου ήταν ένα καμπυλωτό κομμάτι τοίχου, σκοτεινό και απο πάνω και δίπλα δέσποζε μια στριφογυριστή σκάλα, αλλά ξύλινη αντί της συνυθησμένης σιδερένιας. Η μπογιά της σκάλας είχε φθαρθεί σε σημεία. Άρχισα να ανεβαίνω και τα σκαλιά έτριζαν. Στο σκαλοπάτι στην μέση της σκάλας το πόδι μου ένιωσα να χάνεται και εγώ να πέφτω και ξύπνησα πανικόβλητος. Μετά ησύχασα και ξανακοιμήθηκα και το όνειρο συνέχισε. Ανέβηκα τελικά την σκάλα και έφτασα στον δεύτερο όροφο του σπιτιού. Ήταν ένα σαλονάκι πάλι, πιο μικρό από το κάτω, αλλά αντι για τζάκι, είχε έναν μικρό παλιό καναπέ με ύφασμα που έμοιαζε σαν κοτλέ παντελόνι (?) ...
Έκανα να κατέβω κάτω αλλά παρατήρησα ξαφνικά ότι δεν είχε μόνο ένα καναπέ, αλλά και 4 πίνακες στους τοίχους. Σε αυτούς τους πίνακες (ασπρομαυροι πάντα) ήταν η γιαγιά μου σε διάφορες γκριμάτσες, όλες όμως άσχημες και παραμορφομένες και έμοιαζε και τρομαγμένο το πρόσωπό της...
Μετά είδα ότι υπήρχε και πόρτα στον τοίχο αλλά επειδή ήταν στο χρώμα του τοίχου (άσπρο) και το χερούλι άσπρο, δεν την παρατήρησα. Την άνοιξα και ήταν ένα άπειρο λευκό δωμάτιο και στη μέση ας πω της απειρότητας ήταν μια ξέμπαρκη βιβλιοθήκη με βιβλία. Τα βιβλία ήταν το μοναδικό χρωματισμένο πράγματα σε όλο το όνειρο° ήταν ένα σκούρο πετρόλ... κάπως έτσι. Και μια κουνιστή καρέκλα μπροστά από την βιβλιοθήκη, όπου καθόταν η γιαγιά με κλειστά τα μάτια. Πήγα κοντά χαρούμενος που την έβλεπα... Και άνοιξε τα μάτια της και έπιασε ένα από τα πολλά ίδια πετρόλ βιβλία. Το πήρα στα χέρια της και το άνοιξε, οι σελίδες όλες λευκές. Και κάτι μου είπε. Δεν θυμάμαι πια τι ήταν. Αν και είδα το όνειρο τουλάχιστον 3 φορές τότε, ποτέ δεν ήξερα/θυμόμουν τι μου είχε πει, παραμόνο έκλαιγα από χαρά όταν μου το έλεγε στο όνειρο. Μετά ξυπνούσα ξεκούραστος και όλα ήταν καλά.

Ίσως το πιο περίεργο όνειρο που έχω δει. Ναι.

#201 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 06 December 2011 - 03:01

2α γυμνασίου ξύπνησα με ιδρωμένα πόδια...
Posted Image

#202 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 06 December 2011 - 03:27

ΕΓώ πάλι δε ξέρω αμα το έχω αναφέρει αλλά είδα τον Mordekaiser χωρίς κράνος να με κυνηγάει απάνω σε ένα άλογο που έλεγε φεράρι και εγώ απάνω σε ένα άσπρο άλογο να προσπαθώ να ξεφύγω. Φτάνουμε σε ένα χωριό, όπως αυτά που είχε στον Ηρακλή με τον Kevin Sovro, με παράγκες παντού. Αφού κρύβομαι σε μια τον ακούω να έρχεται κρύβομαι σε μία ντουλάπα. Εκεί που λοιπον που ανοίγει την ντουλάπα , είναι που καταλαβαίνω ότι ενώ κοιμάμαι ακόμα (έχω ανοίξει τα μάτια μουενώ κοιμάμαι και βλέπω το όνειρο ακόμα 5-10 λεπτά )και παρατηρώ μετά το 10 λεπτό ότι βλέπω την δικιά μου ντουλάπα στο δωμάτιο και εγώ να είμαι λουσμένος με κρύο ιδρώτα.Γαμάτο ??? Σαν τον Harry potter πού έβλεπε όνειρα με τον Voldemord.

Edited by zennith666, 29 April 2012 - 20:16.

Posted Image


#203 LEGNEREDNAV

LEGNEREDNAV

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 4 posts

Posted 06 December 2011 - 09:22

ημουν στον διαδρομο μια αγνωστης πολυκατοικιας με εναν φιλο μου... βαρεσα κλωτσια με αποτελεσμα να σπασω μια γλαστρα και τοτε ο φιλος μου αρχισε να φωναζει "ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΡΕΧΑ!"
αρχισαμε και οι 2 να τρεχουμε, βγηκαμε εξω απο την πολυκατοικια και μετα απο λιγα μετρα τρεξιμο οι δρομοι με τον φιλο μου χωριστηκαν σε μια διασταυρωση. ανεβηκα μεγαλα σκαλια και βρεθηκα στην σκεπη μιας αλλης πολυκατοικιας. με πλησιασαν αντρες με κουστουμια και μου ζητησαν να κατεβω στον 1 οροφο 1 διαμερισμα. πηγαινω και μεσα ηταν ενα μωρο σε μια κουνια... μου ζητησε ενας τυπος με κουστουμι να κανω ερωτησεις στο μωρο για να καταλαβουμε αν ειχε παρει ναρκωτικα. κανω λοιπον μερικες ερωτησεις μα ακρη δεν εβγαζα... τοτε με ενα τσαφ εμφανιζεται ενας γερος που μοιαζε με τον ΑΙΝΣΤΑΙΝ, παιρνει μια βεργα και μου δειχνε διαφορα στοιχεια του περιοδικου πινακα. τοτε με πιανει μια αναλαμπη και καταφερα να συμπερανω οτι το μωρο οντως ειχε παρει ναρκωτικα...

#204 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 06 December 2011 - 12:58

Ωραίο thread!:P
Λοιπών το ποιο περίεργο/τρελό όνειρο το έχω δει πριν καμία δεκαριά χρόνια, μπορεί και παραπάνω. Σε αυτό το όνειρο συνέβη το εξής παράδοξο - τραγελαφικό. Έβλεπα τον εαυτό μου μέσα στο όνειρο και ήξερα ότι κοιμάμαι εκείνη την στιγμή! Με άλλα λόγια είχα συναίσθηση ότι αυτό που έβλεπα ήταν όνειρο και ότι εκείνη την στιγμή κοιμόμουν!! Το πιο κορυφαίο όμως ήταν πως για κάποιο λόγο ήθελα να ξυπνήσω και προσπαθούσα μέσα στο όνειρο μου να κάνω τον εαυτό μου να ξυπνήσει. Και μου έρχεται η φαεινή ιδέα να αυτοκτονήσω στο όνειρο μου!:hahaha:
Λέω όνειρο είναι δεν γίνετε να πεθάνω, το πιο πιθανό να ξυπνήσω (φοβερή η λογική μου):canthelp:. Ανέβηκα λοιπών στην ταράτσα του σπιτιού μου πήδηξα στο κενό (δεν θυμάμαι γιατί επέλεξα αυτόν τον τρόπο να πεθάνω, μάλλον ήταν ο πιο απλός:P), και έπιασε! Την επόμενη στιγμή ήμουν ξύπνιος στο κρεβάτι μου:)
Τώρα που το ξανασκέπτομαι η όλη κατάσταση θύμιζε λίγο inception αλλά όντος συνέβη και δεν ήταν και ιδιαίτερα ευχάριστο!

#205 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 December 2011 - 13:48

Ειδα τον Μητσοτακη σε μορφη βρικολακα να με κυνηγαει...:kowai::scared:

image.jpg


#206 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

    Girisha

  • Members
  • 183 posts

Posted 10 December 2011 - 20:06

Εγώ έχω δει όνειρα για όνειρα, τα περισσότερα όμως δεν τα θυμάμαι. Το τελευταίο που είδα ήταν ντροπιαστικό, γιατί ήταν μια ακόμα φορά που τριγυρνούσα γυμνή σε όνειρο, και αυτή τη φορά σε ένα πάρκο. Καλύτερα να μην σας πω για ένα άλλο, πολύ φρικιαστικό. Σε πολλά βλέπω ότι πετάω, ή πηγαίνω χωρίς να το καταλαβαίνω, πηγαίνω από ένα μέρος σε ένα άλλο άσχετο
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#207 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 11 December 2011 - 16:29

ΕΓώ πάλι δε ξέρω αμα το έχω αναφέρει αλλά είδα τον Mordekaiser χωρίς κράνος να με κυνηγάει απάνω σέ ένα άλογο που έλεγε φεράρι και εγώ απάνω σε ένα άσπρο άλογο να προσπαθώ να ξεφύγω.Αφού φτάνουμε σε ένα χωριό, όπως αυτά που είχε στον Ηρακλή με τον Kevin Sovro, με παράγκες παντού. Αφού κρύβομαι σε μια τον ακούω να έρχεται κρύβομαι σε μία ντουλάπα. Εκεί που λοιπον που ανοίγει την ντουλάπα , είναι που καταλαβαίνω ότι ενώ κοιμάμαι ακόμα (έχω ανοίξει τα μάτια μουενώ κοιμάμαι και βλέπω το όνειρο ακόμα 5-10 λεπτά )και παρατηρώ μετά το 10 λεπτό ότι βλέπω την δικιά μου ντουλάπα στο δωμάτιο και εγώ να είμαι λουσμένος με κρύο ιδρώτα.Γαμάτο ??? Σαν τον Harry potter πού έβλεπε όνειρα με τον Voldemord.


εσυ πρέπει να κόψεις τα games και να δεις που δε θα βλέπεις τέτοια όνειρα....:hahaha:

#208 jimop24

jimop24

    Vigilant of The United Mankind

  • Members
  • 250 posts

Posted 11 December 2011 - 16:38

Βλέπω πολλά περίεργα όνειρα, άλλα ένα απ'τα πιο τρελά που έχω δει ήταν τις προάλλες, που είδα ότι ξυπνούσα το πρωί και μόλις άνοιξα το παντζουρι είδα τον Τσάκα μαζί με τον υποτιθέμενο πρίγκιπα να με κοιτούν με μοχθηρό βλέμμα:terror2::hahaha:
Από τότε σταμάτησα να διαβάζω ειδήσεις σχετικες με τον Τσάκα

Edited by jimop24, 11 December 2011 - 16:44.

8w32.jpg


#209 Blackcut

Blackcut

    Anime Amateur

  • Members
  • 118 posts

Posted 11 December 2011 - 16:48

Εγώ πρόσφατα είδα ότι ήμουν ξαπλωμένη κάτω από ένα δεντρό και απέναντι μου είχα θάλασσα
και το μονό που έκανα ήταν να την κοιτάζω και να ακούω τα κύματα. Όταν ξύπνησα ένιωθα τρομερή χαλάρωση.:Blissfull:
Γιατί να μην ξυπνάω κάθε μέρα έτσι.

#210 Pirate King

Pirate King

    Anime Freak

  • Members
  • 429 posts

Posted 12 December 2011 - 07:36

με κίναγε ένας με την καραμπίνα πάνω στα βουνά επειδή του πήδηξα την γυναικα :hahaha: