Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το πίο περίεργο, τρελό, παράξενο σας όνειρο!

• Please log in to reply
251 replies to this topic

#166 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 10:58

εγω δεν βλεπω ονειρα....τα ζω
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#167 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 17:37

το να σε κυνηγανε καθε βραδυ διαφοροι, να σε αποκεφαλισουν με τσεκουρι δεν λεει κατι συγκεκριμενο, ετσι;:wet2:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#168 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 17:48

Το πιο περιεργο πραμα π μ εχει τυχει σε ονειρο ειναι να μιλαω ελληνικα να καταλαβαινω αγγλικα κ να βλεπω απο κατω κ ελληνικους υποτιτλους... :nosey: τωρα το πως δν το 8υμαμαι...:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#169 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 19:45

χμμ απο τα πιο παραξενα μου ονειρα που το βλεπω συνεχεια απο μικρος..

Ειμαι λεει σε κεντρικο δρομο στη γειτονια μου μικρος γυρω στα 4 με τη μανα μου ,στο παλιο μας αυτοκινητο και παμε σπιτι.Καπου εκει παρκαρουμε για να βγει να παρει ψωμι η μανα μου και να σηκωσει λεφτα απο την τραπεζα.

Εγω καθομαι στο πισω καθισμα και παντα ερχεται ειτε απο δεξια ειτε απο αριστερα ενας τυπος του οποιου δεν μπορω να δω το προσωπο και χτυπαει το παραθυρο 3 φορες.Οταν γινει αυτο σηκωνεται αερας εξω στο δρομο,που ολως τυχαιως δεν επηρεαζει κανεναν γυρω μου,φευγει η οροφη απο πανω απο το κεφαλι μου και σαν μαυρη τρυπα με περνει και με σηκωνει ο αερας και με πεταει στα συννεφα οπου και εξαυλωνομαι:dazed:
ποιος θα μου πει τι σημαινει αυτο τωρα?:erk:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#170 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 07:52

χμμ απο τα πιο παραξενα μου ονειρα που το βλεπω συνεχεια απο μικρος..

Ειμαι λεει σε κεντρικο δρομο στη γειτονια μου μικρος γυρω στα 4 με τη μανα μου ,στο παλιο μας αυτοκινητο και παμε σπιτι.Καπου εκει παρκαρουμε για να βγει να παρει ψωμι η μανα μου και να σηκωσει λεφτα απο την τραπεζα.

Εγω καθομαι στο πισω καθισμα και παντα ερχεται ειτε απο δεξια ειτε απο αριστερα ενας τυπος του οποιου δεν μπορω να δω το προσωπο και χτυπαει το παραθυρο 3 φορες.Οταν γινει αυτο σηκωνεται αερας εξω στο δρομο,που ολως τυχαιως δεν επηρεαζει κανεναν γυρω μου,φευγει η οροφη απο πανω απο το κεφαλι μου και σαν μαυρη τρυπα με περνει και με σηκωνει ο αερας και με πεταει στα συννεφα οπου και εξαυλωνομαι:dazed:
ποιος θα μου πει τι σημαινει αυτο τωρα?:erk:

χμμ, για να δούμε:nosey: λοιπόν εσύ είχες ποτέ ένα παιδικό τραύμα ? κάτι που να σε τάραξε πολύ ?κατι τετοιο πρέπει να πέζει.
ΥΓ: άκου ένας ωρέος τρόπος να απολαύσεις το όνειρο σου είναι να σκέφτεις κατι αγαπημενο σε εσένα στο ονειρο σου ωστε να εμφανιστει οπως κανω εγω πχ. μπενω στο σχολείο και ακούω κάτι γλυκές φώνες να μου λένε MIXALI-KUNNNNN WE LOVE YOU, Λεω και εγω i love you too ladies. έτσι είναι δοκίμασε το

ezgif.com-resize.gif

#171 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 11:29

είδα ότι κάποιοι είχαν φύγει από το φόρουμ... αλλά τελικά ήταν απλά όνειρο...

#172 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 11:40

χμμ, για να δούμε:nosey: λοιπόν εσύ είχες ποτέ ένα παιδικό τραύμα ? κάτι που να σε τάραξε πολύ ?κατι τετοιο πρέπει να πέζει.
ΥΓ: άκου ένας ωρέος τρόπος να απολαύσεις το όνειρο σου είναι να σκέφτεις κατι αγαπημενο σε εσένα στο ονειρο σου ωστε να εμφανιστει οπως κανω εγω πχ. μπενω στο σχολείο και ακούω κάτι γλυκές φώνες να μου λένε MIXALI-KUNNNNN WE LOVE YOU, Λεω και εγω i love you too ladies. έτσι είναι δοκίμασε το

μα δεν ειπα εγω οτι δεν μου αρεσει να εξαυλωνομαι:)

η ερωτηση του τι σημαινει ηταν ρητορικη

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#173 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 13:12

Έχει περάσει λίγος καιρός από τοτέ, και δεν θυμάμαι καλά λεπτομέριες.

Βρίσκομαι με 2 φίλους μου (άσχετους από φόρουμ) σε ένα μαγαζί, νομίζω σουβλατζίδικο. Οι δύο φίλοι μου είναι απ` έξω, και γω έχω μπει μέσα. Από το τζάμι βλέπω να περνάει μια φίλη μου (από το φόρουμ) που έχω να δω καιρό, και μου έχει λείψει.
Μέσα στο όνειρο σκέφτομαι να της φωνάξω για να της μιλήσω, δεν το κάνω όμως, γιατί σκέφτομαι ότι θα την σταματήσουν να της μιλήσουν οι άλλοι δυο απ` έξω. Και εκείνη τη στιγμή συνειδοτοποιώ (μέσα στο όνειρο) ότι αφού δεν γνωρίζονται, πως θα μιλήσουν.
...κενό...
Είμαι τελικά έξω μαζί της, και είναι μαζί με ένα παλικάρι. Μου το συστήνει και μου λέει ο τάδε είναι φίλος μου.

Την άλλη μέρα τώρα, είχα μάθημα, και έφτασα στο φροντιστήριο, αρκετά νωρίς, την ώρα που σχολούσε η προηγούμενη τάξη. Μπαίνω μέσα, και είχε μείνει μόνο ένα παιδί.
"Αργά ήρθες, μου λέει, τελείωσε το μάθημα" μου λέει
"Εγώ είμαι για το επόμενο" του απαντάω
"Α, κάνεις ********; Και γω έκανα ********* αλλά τα άφησα γιατί δεν προλάβαινα"
"Είσαι φίλος της **********;" τον ρωτάω εγώ.
Και τι απαντάει; "Ναι"

Το παιδί αυτό το είχα γνωρίσει μια άσχετη στιγμή, και μόλις μου είπε ότι άφησε τα ********* και είδα τι μάθημα είχε ήδη τελειώσει, κατάλαβα ποιος είναι.

#174 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 14:50

δεν κατάλαβα τίποτα... δεν φαίνετε παράξενο κλασσικό σουρεαλιστικό όνειρο....

εγώ προχθές είδα ότι ο Taboo απο τους Black Eyed peas μου έφερε ένα πιάτο σαρμάδες...
αυτό και αν δεν ήταν παράξενο...

#175 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2009 - 16:02

όταν είχα δει τον καμπαμαρου έβλεπα συνεχώς το όνειρο οτι η βουδιστική εικόνα με κοινηγουσε ....μου ειχε μεινει τραυμα και τρομαζα οποτε σε καποια ταινεια τα ματια μιας εικονας κινιοντουσαν ...

επισης πριν λιγες βδομαδες ειδα οτι ο Ikuto απο το shugo chara μου εκανε προταση γαμου:nbleed::nbleed:

#176 griffin

griffin

N00b

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2009 - 22:14

Παιδια να και το δικο μου όνειρο , οτι καταλαβετε τωρα...
Ειμουν σε ενα σπιτι που εμοιαζε με το σπιτι μου στην Κομοτηνη αλλα με διαφορετικη διακοσμηση κλπ. Ειμασταν με την παρεα οταν ξαφνικα ηρθε και ενας φιλος με μια γνωστη του. Τεσπα για να μην τα πολυλογώ ηρθε η ωρα να φιγουνε και εκει που μας χαιρετουσε αυτη η κοπελα, ηρθε με φιλισε στο στόμα και εγω λιποθυμησα και οταν ξυπνησα βρικα ενα γραμμα που δεν θυμαμαι τι εγραφε αλλα μετα βρεθηκα να την κυνηγαω με εναν φιλο που ειχε αυτοκινητο... αυτη τρακαρε και εγω ψοφισα στο κλαμα και προσπαθουσα να την σωσω οταν εμφανιστηκε ενας παπους και λεει: αστην αυτη .. παει πια ... και το αυτοκινητο της κοπελας γινεται μινιατουρα και το περνει μαζι του.

Ειλικρινα ξυπνισα με μια στεναχώρια άλλο πράγμα...

#177 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2009 - 16:23

Ημουν που λέτε στο τέτοιο και καθόμουν και χάζευα την άλλη απέναντί μου. Πετάγεται λοιπόν αυτός και μου λέει "Ρε συ πότε έχουμε εκλογές?", απαντάω λοιπόν "Θα πάρω μία μπύρα". Μετά από αυτό σηκώνομαι που λέτε και αρχίζω να κολυμπαω στον αέρα αναφωνώντας "πίου πίου λουλομπικομαρμελόγκα". Ξαφνικά εμφανίζεται ο άλλος, ο οποίος έκανε και τον πολύ μάγκα, και αρχίζει να τρώει κοντοσούβλι ενώ εγώ οδηγάω το τραπέζι του, με τρελά πατηλίκια και μετά ξύπνησα γιατί τελείωσε η βενζίνη. Αυτά...
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#178 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2009 - 17:38

Θα ακριβύνει η βενζίνη... Σύντομα...

#179 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 00:41

εγω ενα ονειρο το εβλεπα συνεχεια ομως παλια απο 6-7 χρονων πολυ τρομαχτικο!ημουν σε απολυτο σκοταδι και ενας που εμοιαζε με διαβολακι με κοιταγε συνεχεια και μετα χανοταν στο σκοταδι και εμφανιζοταν μια πολυ ομορφη κοπελα οπου ηθελα να αγγιξω αλλα δν μπορουσα γιατι ειχε αγκαθια οπου στο τελος μεταμορφωθηκαν σε στομα και με φαγαν ζωντανο.το εβλεπα για μια περιοδο 4-5 χρονια και μετα σταματησε...!ευτυχως!
και ενα αλλο πιο κλασιμο ειναι να βλεπω τους γονεις μου να καιγονται μικρος σε σιταρι πανω σε σταβλο βασικα!και ξυπνησα ουρλιαζοντας και ιδρωμενος...δν σας το ευχομαι αυτο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 01:12

Παιδια εγω αυτο το ονειρο το ειχα δει οταν πηγαινα τριτη λυκειου και για την ακριβεια οταν ειχα τελειωσει τις πανελληνιες και ημουν διακοπες...Αλλα ηταν τοσο κουλο που ακομα το θυμαμαι αν και οχι με πολλες λεπτομεριες....

Ημουν που λετε, στο ονειρο, στην Μυκονο και χαλαρωνα μετα απο τον σκληρο αγωνα των πανελληνιων. Εκει που καθομουν ωραια και καλα με τις φιλες μου και ειχα παρει το σχημα της ξαπλωστρας ακουω ενα : "Γιουχου!! Παιδια!! Εδω ειμαστε κ εμεις!!"... Γυρναω ολο απορια να δω ποιος φωναζι και βλεπω ολη μου την ταξη ν αερχεται τροχαδειν προσ το μερος μου (σημειοταιον, εγω και η υπολοιπη ταξη δεν τα πηγαιναμε ποτε καλα....) Να με εχει λουσει κρυος ιδρωτας!!! Ν ατρεχω να γλιτωσω και αυτοι ναμ εεχουν παρει απο πισω!!!
Και ξαφνικα σαν να διακτυνηστηκα και βρεθηκα σε ενα αλλο μερος....σε ενα δασος με πθκνη βλαστηση που ακριβως στην καρδια του υπηρχε μια εκκλησια. Το τε ενφανιζεται η μανα μου και μου λεει να ετοιμαστω γιατι ξεκιναμε. εγω να εχω μεινει με την απορια μεχρι που μου λεει οτι σημερα παντρευομαι!! Οι φιλες μου αφαντες....για την ακριβεια ασχολιοντουσαν με τις μπομπονιερες...Και το χειροτερο..εκει που λεω φιου τουλαχιστον γλυτωσα απο τους αλλους τους ανωμαλους με ενημερωνουν οτι ερχονται ολοι μαζι στο γαμο με πουλμαν....το οποιο οδηγουσε ο πιο αντιπαθητικος καθηγητης του σχολειου!!! Και εκει που ελεγα αοτι πλεον τα εχω δει ολα, με ενημερωνουν οτι ο γαμπρος κολλησε στην κινηση..και κανω κ εγω η ηλι8ια την ερωτηση :"Ποιος ειναι ο γαμπρος?"....και μαθαινω οτι ο μελλων συζυγος μου ειναι ο.....Inuyasha!!!

Εεεε τοτε ηταν που (επιτελους!!) ξυπνησα.....και μουσκεμα στον ιδρωτα!!