Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#226 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 03:35

ευχομαι να ρθει αυριο αντεεε. Για τα πραγματα που μ αρεσουν πολυ ανχωνομαι γ να ερθουν xD
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#227 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2008 - 01:12

The Book Depository - Homepage - Cheap books with free delivery worldwide !!! "all books for all people"
is your friend:drink:no shipping fees:riiight: και 100% αξιοπιστο:tensai:(για manga)

Συγνώμη,

Σκέφτομαι να αγοράσω τπτ μάνγκα για τις γιορτές. Δεν περνάνε τελωνείο ετσι;
Επίσης δέχονται paypal;

Ευχαριστω.

#228 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2008 - 02:18

Paypal δεν δέχονται, επειδή κρατάει ποσοστά. Θα πρέπει να βάλεις τον κωδικό της κάρτας στου στην ειδική φόρμα παραγγελίας όταν κάνεις register. Πάντως μην ανησυχείς, είναι απολύτως ασφαλές μαγαζί. Όσο για τελωνείο, όχι, δεν περνάνε.

E5VV38U.jpg

#229 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2008 - 14:49

Έχω λοιπόν το εξής πρόβλημα:

Your payment was not successful and your order has been cancelled.
Please use a different card and make a new order

Τι φταίει; Δεν βλέπω να έχω κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία. Το security number είναι οι 3 αριθμοί στο τέλος, στο πίσω μέρος της κάρτας σωστά;
Στο reference name έβαλα Prepaid Card Kyprou γιατι δεν ήξερα τι να βάλω. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

#230 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2008 - 15:14

Τι φταίει; Δεν βλέπω να έχω κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία. Το security number είναι οι 3 αριθμοί στο τέλος, στο πίσω μέρος της κάρτας σωστά;
Στο reference name έβαλα Prepaid Card Kyprou γιατι δεν ήξερα τι να βάλω. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

αμα εχεις προπληρωμενη μπορει να μην εχεις αρκετο υπολοιπο :/

τωρα στα cardholder στοιχεια καλο ειναι να βαλεις οντως οτι αναγραφεται στα στοιχεια της καρτας.

Δοκιμασε αλλη μια φορα αργοτερα και αν παλι υπαρχει σφαλμα και εισαι σιγουρος οτι εχεις βαλει σωστα τα στοιχεια, παρε τη τραπεζα και ζητα να δουνε αν εγινε αποπειρα συναλλαγης με το bookdepository.

ps. ναι ο κωδικος ασφαλειας ειναι στη πισω μερια εκει και καλα που πρεπει να ειναι η υπογραφη σου τα 3 τελευταια ψηφια.

#231 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 21:01

For my otaku needs, I mostly visit eBay.
Αλλά κάτι Κινέζοι μου κάνανε μια πατάτα, και η φιγούρα που είχα παραγγείλει απ' τον Αύγουστο, δεν ήρθε ποτέ...Γι'αυτό, πάω πλέον στο JBox
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#232 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 22:43

Μήπως έβαλες παύλες ανάμεσα στους αριθμούς στο νούμερο της κάρτας σου?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#233 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2008 - 19:12

Ξέχασα να σας πώ, η παραγγελία έγινε. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο δεν γίνονταν, ίσως ύπηρχε κάποιο πρόβλημα με την τράπεζα εκείνη τη στιγμη. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ppl :wis:

#234 grasos

grasos

Anime Amateur

• Members
  • 90 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 16:05

Εντυπωσιάστηκα:

Χθες (Κυριακή 28/12) στέλνω ένα mail στην Τράπεζα Κύπρου για να μου πουν τον 4ψήφιο κωδικό που χρειάζομαι για να συνδέσω την Prepaid μου με το Paypal κ τα αλάνια με παίρνουν Σήμερα τηλ. για να μου πουν πως μεθαύριο θα τον έχω....

#235 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 16:57

Για όσους δεν το γνωρίζουν, μέσα από το site της τράπεζας Κύπρου υπάρχει ένα link για online ενημέρωση. Εκεί μπορεί κανείς να έχει άμεση ενημέρωση για την κίνηση της κάρτας του και φυσικά φαίνεται και ο αριθμός paypal. Μπορείς να επιλέξεις να μην σου έρχεται ενημερωτικό φυλλάδιο κάθε μήνα κι έτσι γλιτώνεις και το ανάλογο έξοδο.
Προσωπικά όταν το είδα ένιωσα Ελβετίδα.:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 19:39

Ρε παιδια εγω δεν εχω ιδεα απο αγωρες μεσω net. Θελω να αγωρασω μια figure απο μια συγκεκριμενη σελιδα και κανενας απο τους γνωστους μου δεν ξερει απο τετοια για να βοηθισει.
Εχω διαβασει σχεδον ολα τα post του thread αλλα και παλι δεν κατανοω καποια πραγματα.
Δεν εχω πιστωτικη αλλα συμφωνα με αυτα που διαβασα καλητερα να βγαλω καμια pre-paid card. Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα που θα ακολουθισω για να γινει η συναλλαγη μου?
Καποιος που εχει κανει συναλλαγη με εξωτερικο.(Βαζεις τον κωδικο τις καρτας καπου? Συμπληρωνεις διευθυνσεις και τετοια?Τα χρηματα τραβιουνται απο την καρτα εκεινη την ωρα?Την καρτα μετα τη συναλλαγη μπορεις να την καταργησεις?κτλ.)Αν μπορουσε να βοηθεισει καποιος θα το εκτιμουσα.

#237 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 20:20

Ευχαριστώ!

Η prepaid της Κυπρου λειτουργει σαν να εχεις visa τοτε δεν επιλεγουμε αγορα με visa?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από HICARU: 29 Δεκέμβριος 2008 - 20:39

DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#238 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 20:48

For my otaku needs, I mostly visit eBay.
Αλλά κάτι Κινέζοι μου κάνανε μια πατάτα, και η φιγούρα που είχα παραγγείλει απ' τον Αύγουστο, δεν ήρθε ποτέ...Γι'αυτό, πάω πλέον στο JBox

Κοιτα κι εδω ισως σου αρεσει
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#239 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 20:59

Ρε παιδια εγω δεν εχω ιδεα απο αγωρες μεσω net. Θελω να αγωρασω μια figure απο μια συγκεκριμενη σελιδα και κανενας απο τους γνωστους μου δεν ξερει απο τετοια για να βοηθισει.
Εχω διαβασει σχεδον ολα τα post του thread αλλα και παλι δεν κατανοω καποια πραγματα.
Δεν εχω πιστωτικη αλλα συμφωνα με αυτα που διαβασα καλητερα να βγαλω καμια pre-paid card. Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα που θα ακολουθισω για να γινει η συναλλαγη μου?
Καποιος που εχει κανει συναλλαγη με εξωτερικο.(Βαζεις τον κωδικο τις καρτας καπου? Συμπληρωνεις διευθυνσεις και τετοια?Τα χρηματα τραβιουνται απο την καρτα εκεινη την ωρα?Την καρτα μετα τη συναλλαγη μπορεις να την καταργησεις?κτλ.)Αν μπορουσε να βοηθεισει καποιος θα το εκτιμουσα.

Βασικό. Εντός ευρωπαϊκής ένωσης δεν περνάει τελωνείο. Προσοχή σε κάποια site που αν και ευρωπαϊκά, όπως για παράδειγμα το amazon Αγγλίας, για κάποια προιόντα όπως πχ region1 dvds, δρουν ως διαμεσολαβητές για εταιρείες εκτός Ευρώπης. Οπότε υπάρχει πιθανότητα να πληρώσεις τελωνείο. Αυτό βέβαια φαίνεται μέσα στο site αφού σου λέει που βρίσκεται ο κάθε πωλητής. Επίσης δες αν σίγουρα στέλνουν στη χώρα μας, και πόσο περίπου θα κοστίσουν τα ταχυδρομικά.
Προσωπικά έχω prepaid visa και δεν έχω συναντήσει ακόμα κανένα πρόβλημα. Τα βήματα που ακολουθείς για να γίνει η εκάστοτε συναλλαγή έχουν διαφορές, ανάλογα με το κατάστημα. Αρχικά βάζεις στο καλάθι αγορών αυτά που θες και πατάς checkout. Γενικά ακολουθείς τα βήματα που σου λέει. Εκεί θα φανεί και το συνολικό ποσό σου με τα έξοδα (θα σου αποσταλλεί και email με το παραστατικό όταν τελειώσεις τη διαδικασία). Αν δεν έχεις κάνει εγγραφή, θα σου ζητήσει κάποια στοιχεία σου για να σε καταχωρίσει ως πελάτη.
Κάποια site ζητάνε τον αριθμό της κάρτας σου όπως επισής και τα τελευταία 3 ψηφία του αριθμού που βρίσκεται στο πίσω μέρος της. Άλλα πάλι, όχι, και σε παραπέμπουν να τα δηλώσεις στο paypal ή σε κάποια ανάλογη εταιρεία. Οπότε τα συγκεκριμμένα στοιχεία τα δίνεις εκεί. Αυτό γίνεται αυτόματα. Δηλαδή δεν χρειάζεται να πας να γραφτείς πρώτα στο paypal.
Τα στοιχεία που θα δώσεις φυσικά θα πρεπει να είναι τα πραγματικά. Η διεύθυνση καλό είναι να είναι η ίδια με την διεύθυνση που είχες δηλώσει στη κάρτα, τουλάχιστον έτσι λένε στο φόρουμ. Πιθανόν να τη χρησιμοποιούν για ταυτοποίηση. Πάντως στα περισσότερα site μπορείς να δηλώσεις και 2η διεύθυνση. Ανάμεσα στ' άλλα ζητάνε και το όνομα που είναι γραμμένο στη κάρτα. Στην prepaid γράφει prepaid card. Εγώ πάντως έδωσα το ονοματεπωνυμό μου (δεν είχα καταλάβει τι εννοούσαν) και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και στο paypal τη δέχτηκαν ενώ είχα ακούσει ότι σε κάποιους στο παρελθόν δεν τους δέχτηκαν την prepaid. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό.
Τα χρήματα τραβιούνται πάλι ανάλογα με την εταιρεία. Κάποιες δεσμεύουν το ποσό εκείνη τη στιγμή, συνεπώς θα πρέπει να έχεις ήδη μέσα χρήματα. Άλλες πάλι ετοιμάζουν πρώτα την παραγγελία σου και λίγο πριν τη στείλουν παίρνουν το ποσό. Έχε το νου σου ότι μπορεί να αργήσει πολύ, ειδικά αν παραγγέλνουν από άλλη χώρα.
Την κάρτα υποθέτω πως μπορείς να την ακυρώσεις, αλλά δεν βρίσκω το λόγο αφού δεν ενδιαφέρεσαι για πιστωτική.

Επειδή σε ζάλισα, ήθελα να πω μόνο ότι αυτού του είδους οι αγορές είναι τρομαχτικά εύκολες. Θέλει απλά λίγο προσοχή στην αρχή όπως οτιδήποτε καινούργιο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#240 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 23:15

Thanks very much! Με βοηθησες αρκετα!!!!!!:nanana: