Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#241 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 00:49

Διάβασε κι εδώ :P

mame.gr :-: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Online αγορές με προπληρωμένη πιστωτική
rsrGbGx.gif

#242 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 04:48

Τα χρήματα τραβιούνται πάλι ανάλογα με την εταιρεία. Κάποιες δεσμεύουν το ποσό εκείνη τη στιγμή, συνεπώς θα πρέπει να έχεις ήδη μέσα χρήματα. Άλλες πάλι ετοιμάζουν πρώτα την παραγγελία σου και λίγο πριν τη στείλουν παίρνουν το ποσό.........ιο.

μια λιγο καμμενη λεπτομερεια :P

τα λεφτα οπως ειπε ο nighteyes η εταιρια τα ζηταει απο τη καρτα σου τη στιγμη της αγορας
ή τη στιγμη που τα στελνει.

Τωρα τα λεφτα αυτα δεσμευονται απο τη τραπεζα η οποια περιμενει τα παραστατικα απο την εταιρια ωστε να επικυρωθει η συναλλαγη. Αν για το χ,y λογο (μη περιμενεις να γινει ποτε) δε σταλουν μεσα σε μια βδομαδα η συναλλαγη ακυρωνεται και η τραπεζα αποδεσμευει τα λεφτα ( στα γυρναει).

Οποτε μεχρι να σταλουν τα παραστατικα και γινει κατι μπορειτε να επικοινωνησετε με τη τραπεζα και να ζητησετε να μη δωθουν τα χρηματα ( φυσικα μετα χρειαζεται αιτολογηση κτλπ για ποιο λογο το ζητατε αυτο ...)

καμμενη λεπτομερεια /off

#243 Eruntalon

Eruntalon

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 16:40

Μένω στη Θεσσαλονίκη και έχω τρελό κόλλημα με το claymore.:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Έχω διαβάσει online όλα τα chapter που εχουν βγει αλλα θα ήθελα και να τα αγοράσω για να τα έχω.Μήπως γνωρίζετε κάποιο μαγαζί στη πόλη που να τα έχει;;;:if:
...Death is just another path we all ought to take...

#244 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 17:03

Αν και δεν το έχω ψάξει προσωπικά, απ' ότι έχω ακούσει μέσα στο φόρουμ στη Θεσσαλονίκη γενικά βαράνε. Θα μπορούσες να ρωτήσεις τον Konata που έχει το Otaku no sekai στην Αθήνα αν μπορεί να στα βρει σε λογικές τιμές. Αλλιώς, μπορείς να τα παραγγείλεις απ' έξω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#245 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 18:02

The Book Depository - Cheap books with free delivery worldwide

Buy online, cheaper ^^;
rsrGbGx.gif

#246 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 00:15

Εχω μια απορια, εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν μπορω να παραγγειλω μανγκα απο το αμαζον? Εχω αλλαξει τοσους πωλητες και κανεις δεν κανει διανομες στην Ελλαδα αν και ειμαστε στα International and E.U. standards. Ρατσισμος...:erk:

#247 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 04:42

Εχω μια απορια, εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν μπορω να παραγγειλω μανγκα απο το αμαζον? Εχω αλλαξει τοσους πωλητες και κανεις δεν κανει διανομες στην Ελλαδα αν και ειμαστε στα International and E.U. standards. Ρατσισμος...:erk:

Hmm..! σοβαρα?Αν καταλαβα καλα, στελνεις Email στους πωλιτες και σου ριχνουν ακυρο? Ειχα και εγω υποψην μου να κανω μια παρωμια παραγγελια.Δοκιμασε να βρεις στο Ebay.Εγω σε ενα site αμερικανικο και σε ενα γαλλικο που ειχα ρωτισει δεν ειχαν κανενα προβλημα.

Να ρωτισω και εγω κατι με τι σειρα μου αν ξερει καποιος να βοηθισει. Πηρα προχτες μια προπληρομενη και εκανα register στο paypal με την καρτα. Στο λογαριασμο μου ομως δεν βλεπω να εχει χρηματα, αν και εβαλα στην καρτα.Αυτος ο λογαριασμος(του paypal) μου δειχνει ποσα χρηματα εχω στην καρτα ή ποσα εχω ξοδεψει σε καποια παραγγελια?Μοιπος θα πρεπει να μου στειλουν πρωτα τον κωδικο του paypal και μετα θα μου δειξει?
Και κατι ακομα στα προσωπικα στοιχεια που δινεις(διευθυνσεις,ονοματα και τετοια..) υπαρχει προβλημα στην αποστολη της παραγγελιας αν βαλεις λατινικους χαρακτηρες?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yuri: 09 Ιανουάριος 2009 - 05:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

#248 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 05:21

Να ρωτισω και εγω κατι με τι σειρα μου αν ξερει καποιος να βοηθισει. Πηρα προχτες μια προπληρομενη και εκανα register στο paypal με την καρτα. Στο λογαριασμο μου ομως δεν βλεπω να εχει χρηματα, αν και εβαλα στην καρτα.Αυτος ο λογαριασμος(του paypal) μου δειχνει ποσα χρηματα εχω στην καρτα ή ποσα εχω ξοδεψει σε καποια παραγγελια?Μοιπος θα πρεπει να μου στειλουν πρωτα τον κωδικο του paypal και μετα θα μου δειξει?
Και κατι ακομα στα προσωπικα στοιχεια που δινεις(διευθυνσεις,ονοματα και τετοια..) υπαρχει προβλημα στην αποστολη της παραγγελιας αν βαλεις λατινικους χαρακτηρες?

Στο paypal δείχνει μόνο τις κινήσεις που κάνεις μέσω αυτής. Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω αφού αν και έχω βάλει τον κωδικό, δεν μου δείχνει τίποτα παραπάνω. Αν η κάρτα σου είναι της Κύπρου δες εδώ.
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2560-%C1%E3%EF%F1%DD%F2-%EC%DD%F3%F9-internet-16.html#post270817
Αν είναι άλλης τράπεζας, δε γνωρίζω, αλλά λογικά σιγά σιγά θα κάνουν κάτι τέτοιο κι αυτές.

Τα προσωπικά στοιχεία οπουδήποτε τα δίνεις στο εξωτερικό, είναι πάντα με λατινικούς χαρακτήρες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#249 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 06:19

Κυπρου εχω, θα το κοιταξω. Thanks a lot nighteyes.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#250 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 08:44

Δεν φαίνετε τίποτα, ίσως μόνο όταν συνδέσεις κάποιο λογαριασμό τράπεζας με το payal, btw η τράπεζα θα πρέπει να έχει κάποιο τηλέφωνο που μπορείς να μάθεις υπόλοιπο κλπ στοιχεία, τσέκαρε το.

Για το amazon, μην ασχολήσε

The Book Depository - Homepage - Cheap books with free delivery worldwide "all books for all people"
rsrGbGx.gif

#251 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 10:15

Για το amazon, μην ασχολήσε

The Book Depository - Homepage - Cheap books with free delivery worldwide "all books for all people"

Όντως το book depository είναι το πιο οικονομικό, χωρίς μεταφορικά και εντός ευρωπαϊκής ένωσης κατάστημα με βιβλία, μάνγκα που έχω βρει ως τώρα. Και το packaging ήταν πολύ καλό σ' αυτά που πήρα. Επειδή όμως δυστυχώς δεν έχει τα πάντα, όσοι ενδιαφέρονται παραπέρα υπάρχουν και τα παρακάτω site. Γενικά για άνιμε, μάνγκα, κτλ υπάρχουν και τα παρακάτω. Αν θεωρηθεί διαφήμιση παρακαλώ να με ενημερώσει κάποιος για να τα σβήσω.
Spoiler:

Αν έχετε βρει κι άλλα , δεν θα ήταν καλό να δημιουργούσαμε μια λίστα που θα την ανανεώναμε συχνά ώστε να μην ψαχνόμαστε όταν θέλουμε να παραγγείλουμε κάτι απ' έξω;

edit
Για τη λίστα που λέγαμε, ξεκίνησα αυτό το thread. http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/6375-site-%E3%E9%E1-%E1%E3%EF%F1%DC-anime-manga-%EA%E1%E9-%F3%F7%E5%F4%E9%EA%FE%ED-%F0%F1%EF%FA%FC%ED%F4%F9%ED.html

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 12 Ιανουάριος 2009 - 12:18
Δημιουργήθηκε ανάλογο thread

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#252 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 12:55

βασικα αμα δε το βρισκετε στο bookdepo κοιταξτε στο play.com παρομοιο packaging, χωρις μεταφορικα και εχει το bookdepository ως playtrade user ( πολλες φορες τα βαζει εκει πιο φθηνα απο οτι στο κανονικο τους site το bookdepository).

#253 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 12:00

Iiihhh archonia αυτό δεν είναι που έχει κάτι "σούπερ" τιμές =+=

Τέσπα, για dvd axelmusic.com, καλές τιμές, μεγάλη ποικιλία, r1 releases [νομίζω το ποιο σημαντικό :P]
rsrGbGx.gif

#254 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 13:24

Δεν είπα ότι τα καταστήματα που έγραψα στο προηγούμενο ποστ, έχουν όλα καλές τιμές. Ο καθένας κρίνει από μόνος του από που θα αγοράσει. Κάποια πράγματα που μπορεί να λείπουν από το ένα κατάστημα όμως μπορεί να τα έχει το άλλο. Μ' αυτή την λογική τα έβαλα.
Επίσης παίζουν ρόλο και τα μεταφορικά οπότε δεν είναι μόνο οι τιμές κριτήριο. Για παράδειγμα την ίδια παραγγελία που είχα κάνει στο otaku.uk αν την είχα κάνει από το axelmusic.com θα μου έβγαινε γύρω στα 8 ευρώ φτηνότερα αν όμως υπολογίσεις τα μεταφορικά η διαφορά πέφτει στα 3. Βέβαια παίζει ρόλο και η ισοτιμία.

Το axelmusic.com δεν το είχα υπόψιν. Thanks.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#255 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 14:39

εγω εχω παραγγηλει μια death note bag εδω και 2 weeks μεσω e-bay αλλα τπτ ακομα ............μου φενετε αδικα τα 40Ε ....
Δημοσιευμένη  εικόνα