Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#196 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 17:42

Thnx for the info Cougar:riiight:

Moar questions:Τα dvds απο το Play.com ας πουμε τι γλωσσες υποτιτλους εχει?Εχει απο ολα οπως αυτα που νοικιαζουμε απο τα video club?:hmmm:

Where can I find which subtitles are available on a DVD?

In the ‘Technical Details’ section of the page for each listing is a field highlighted as ‘Subtitles’; here you should find listed all the available subtitles for the DVD in question.
Please note that for many pre-release products few details regarding subtitles are confirmed by the studio responsible until the release date is very close. We strive to display these on the site as soon as this information becomes available for the benefit of our valued customers.

και πχ

Επισυναπτόμενο Αρχείο

#197 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 18:12

Κοιταζα σειρες που απο οτι φαινεται δεν εχουνε υποτιτλους και δεν ελεγε πουθενα τιποτα για αυτο μπερδευτικα (μετα βεβαια κοιταξα και καποιες ταινιες αλλα και αυτες ετυχε να μην λενε κατι):

Thnx guys:wooi2:

#198 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 00:02

Ξέρει κανείς κανένα καλό site (να έχει παραγγείλει και να έμεινε ικανοποιημένος) για comics και γενικότερα βιβλία, κατά προτίμηση κάποιο από Ευρώπη;

Και κάτι άλλο. Βρήκα κάτι paperbacks Hulk στο amazon (και στο uk και στο com) αλλά δεν ήταν διαθέσιμο, παρά μόνο used. Απ'ότι ξέρω όμως από Ελλάδα δεν μπορώ να τα παραγγείλω. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#199 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 00:20

Ξέρει κανείς κανένα καλό site (να έχει παραγγείλει και να έμεινε ικανοποιημένος) για comics και γενικότερα βιβλία, κατά προτίμηση κάποιο από Ευρώπη;

Και κάτι άλλο. Βρήκα κάτι paperbacks Hulk στο amazon (και στο uk και στο com) αλλά δεν ήταν διαθέσιμο, παρά μόνο used. Απ'ότι ξέρω όμως από Ελλάδα δεν μπορώ να τα παραγγείλω. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Moar advertising for this great site:hahaha: No shipping costs ~

The Book Depository - Homepage - Cheap books with free delivery worldwide "all books for all people"

#200 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 17:09

@ Lorigard

Debit card= Χρεωστική

Πχ έχεις έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Alpha Bank. Βγάζεις και μια καρτούλα για ATM. Αυτή η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αγορές μέσω Net σαν χρεωστική. Η διαφορά της την πιστωτική είναι οτι δεν μπορούν να σε χρεώσουν παραπάνω. Δηλαδή, αν έχεις 100 euro στο λογαριασμό, τόσα μπορείς να ξοδέψεις. Ούτε cent παραπάνω δεν μπορεί κανείς να σε χρεώσει. "Γεμίζει-αδειάζει" ανάλογα με τις καταθέσεις-αναλήψεις.

Προπληρωμένη ή gift card.

Μπουκάρεις σε μια τράπεζα που διαθέτει τετοιες, απλά με τα λεφτά που διαθέτεις. Δεν φτιάχνεις ουτε λογαριασμό, ούτε τπτ. Σου την γεμίζουν και είσαι κομπλέ. Όποτε θες την ξαναγεμίζεις αλλά νομίζω υπάρχει μια χρέωση του style 1-2 euro.
Για ανάληψη δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω yes.

Για να καταλαβω, η χρεωστικη απαιτει να εχεις λογαριασμο? Ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη? Η προπληρωμενη μου φαινεται καλυτερη αλλα μου εχουν προτεινει την χρεωστικη.

Κατι αλλο τωρα. Θελω να αγορασω ενα βιβλιο απο το αμαζον (Αγγλια) αλλα επειδη ειναι προπαραγγελια δεν ξερω αν θα υπαρξει καμια επιπλεον επιβαρυνση η οτιδηποτε αλλο. Επιπλεον, μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν υπαρχουν τιποτα περιορισμοι οσον αφορα τις καρτες, π.χ αν απαιτουνται συγκεκριμενες απο το συγκεκριμενο σαιτ. Πρωτη φορα κανω τετοια αγορα και ειμαι λιγο μπερδεμενος.

#201 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 18:03

Ναι η χρεωστικη θελει λογαριασμο. Αμα δε χρειαζεσαι το λογαριασμο για κατι αλλο πηγαινε στη προπληρωμενη ( less hasle ).

Οπως ειπε και ο Mythos στη προπληρωμενη μπαινει μια χρεωση απο πανω καθε φορα που βαζεις λεφτα. πχ στη eurobank εως 100 ευρω ειναι 1 ευρω, εως 500 2 νομιζω και εως 1000 5 η κατι τετοιο, αυτα θα στα πουν οταν θα πας εκει ετσι και αλλιως.

Στα site αμα υπαρχει καποια εξτρα χρεωση το λενε παντα, στη τελικη οταν πας να πληρωσεις με τη καρτα παντα σου λεει το τελικο ποσο που θα χρεωθεις, οποτε θα δεις αμα εχει κατι εξτρα και αναλογως θα αποφασισεις τι θες να κανεις.

Τελος ολα αυτα τα site δεχονται VISA καρτες ( στη αμερικη μονο σπανια ζητανε μονο mastercards i think ), ολες οι καρτες απο την ελλαδα που ξερω visa ειναι οποτε εισαι οκ, αλλα και παλι στο site σου λεει ακριβως τι καρτες δεχεται.

ps. για βιβλια σου προτεινω οπως αναφερθηκε και πιο πανω το The Book Depository - Homepage - Cheap books with free delivery worldwide "all books for all people" δεν εχει μεταφορικα, εχει πιο χαμηλες τιμες απο το amazon, εγω απο κει παιρνω βιβλια / manga.

#202 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 19:46

Thank you very very much (απλα το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι αποκλειστικοτητα του αμαζον).

EDIT: Μπορει να μου πει καποιος τι γραφεις στο κουτακι που γραφει house name, p.o. box κλπ. Νομιζω οτι πρεπει να γραψω τη διευθυνση αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 14 Σεπτέμβριος 2008 - 21:24

#203 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 01:28

Λοιπόν έχουμε και λέμε.Θέλω εδώ και καιρό να πάω να βγάλω κάρτα για online αγορές αλλά βαριόμουν ωστόσο επειδή δε πάει άλλο η κατάσταση ας κάνω μερικές ερωτήσεις.

Είχα ένα λογαριασμό στη Eurobank όμως επειδή δε το χρησιμοποιούσα είχα χάσει τη κάρτα:frozen:

Ωστόσο πριν 3-4 μέρες μου ρθε νέα η οποία γράφει επάνω Euroline Debit(και κάτω δεξιά Maestro) και λέει στο χαρτί από το οποίο συνοδευόταν ότι είναι χρεωστική και θα αρχίσει να ισχύει από το τέλος του Οκτωβρίου.Άρα μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή για αγορές ε;

Ή μου προτείνετε κάποια άλλη τράπεζα;

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι είχα δει κάπου ότι μερικά site δε δέχονται τις κάρτες της Eurobank γι'αυτό ρωτάω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#204 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 01:44

Eurobank έχω κι εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε καμία αγορά μου.

E5VV38U.jpg

#205 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 01:45

Αυτο που σε νοιαζει κυριως ειναι το Maestro που γραφει η καρτα επανω. Θα μπορουσε επισης να γραφει Visa, Mastercard, Diners ή καποιες αλλες περιπτωσεις...
Πηγαινε στα site που σε ενδιαφερουν και κοιτα αν υποστηριζουν αγορες με καρτες Maestro και αν η απαντηση ειναι ναι, εισαι οκ!

:chigau:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#206 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 01:57

Paypal θα χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς οπότε και Maestro να μη γράφει δε θα υπάρχει πρόβλημα ε;(έτσι κι αλλιώς νομίζω η Maestro λειτουργεί σαν Mastercard)

Btw εκεί που λέει State/Province βάζουμε Attiki και εκεί που λέει City βάζουμε Athens;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#207 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 02:06

Ασε το state κενο,ειναι για τις Ηνωμενες Πολιτειες μονο...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#208 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 07:36

Eurobank έχω κι εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε καμία αγορά μου.

"Δλδ, απλά βάζω άλλους να αγοράσουν πράγματα για μένα"

:nanteee:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#209 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 14:54

"Δλδ, απλά βάζω άλλους να αγοράσουν πράγματα για μένα"

:nanteee:

Nope, αυτό λέγεται "Δεν έχω λεφτά στην κάρτα, δεν έχω account στο rightstuff και δεν προλαβαίνω να φτιάξω επειδή σε λίγες ώρες λήγει η προσφορά" :hahaha:

E5VV38U.jpg

#210 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 21:08

Paypal θα χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς οπότε και Maestro να μη γράφει δε θα υπάρχει πρόβλημα ε;(έτσι κι αλλιώς νομίζω η Maestro λειτουργεί σαν Mastercard)

Ωπα κατσε Jiraiya γιατι αυτο ειναι σημαντικο. Η Maestro δεν λειτουργει σαν Mastercard, οπως και η "Visa Electron" δεν λειτουργει σαν Visa. Οποτε αρνησου την Maestro γιατι το Paypal δεν τη δεχεται και παρε Eurobank Visa (αυτην εχω) ή Eurobank Mastercard αν θες να κανεις τη δουλεια σου.
Δημοσιευμένη  εικόνα