Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#211 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 October 2008 - 14:35

Ωπα κατσε Jiraiya γιατι αυτο ειναι σημαντικο. Η Maestro δεν λειτουργει σαν Mastercard, οπως και η "Visa Electron" δεν λειτουργει σαν Visa. Οποτε αρνησου την Maestro γιατι το Paypal δεν τη δεχεται και παρε Eurobank Visa (αυτην εχω) ή Eurobank Mastercard αν θες να κανεις τη δουλεια σου.

Σαν αυτήν εδώ δηλαδή;

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#212 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 07 October 2008 - 14:55

Σαν αυτήν εδώ δηλαδή;

Βασικα ναι, αυτην ακριβως ειχα κι εγω. Οταν εληξε μου εδωσαν μια αλλη που ειναι ιδια απλα εχει και μια εικονα της εθνικης ομαδας μπασκετ πανω.
Spoiler: Να πως μοιαζει

Γενικα θελει προσοχη το θεμα γιατι το λογικο ειναι να σκεφτει καποιος οτι αν ενα site υποστηριζει "Visa" θα υποστηριζει και "Visa Electron", ελα ομως που δεν ειναι ετσι, και καλυτερα ειναι να μην το μαθετε με τον ασχημο τροπο:emptyonexg1:
Posted Image

#213 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 02 December 2008 - 18:56

Είχα κάνει ένα λάθος όταν έβαζα τη διεύθυνση στο paypal αλλά όταν πατάω edit για να την αλλάξω και μετά save δεν αποθηκεύει τις αλλαγές.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Posted Image

#214 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 December 2008 - 20:17

μήπως κάνουν αλλαγες στο σαιτ τους σήμερα?

#215 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 06 December 2008 - 03:58

Χμμ εγω βασικα δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα. Εβγαλα χρεωστικη κ ενωσα τον λογαριασμο με το Paypal. Αλλα το paypal πρωτα τσεκαρει εαν δεχεται τη καρτα σου. Πρεπει να βγαζει μηνυμα εκεινη την στιγμη στον εαν ηταν επιτυχης η οχι. Εαν δεν ειναι εγκυρος το paypal δε το δεχεται. Τουλαχιστον ετσι ηταν μ'εμενα 3 μηνες πριν

Εγω κανω αγορες στο ebay αλλα μεχρι τωρα μονο απο Ευρωπη αγορασα. Απο εκτος Ευρωπη φοβαμαι λιγο τα τελωνια. Παντως μ'αρεσει οταν φτανει αυτο που παραγειλα σπιτι μου λολ! Τωρα περιμενω την φιγουρα της Rebecca Chambers να ερθει :P

Ω ξεχασα Jiraya! Σου προτεινω Τραπεζα Πειραιως αν δυσκολευτεις. Εγω απο την Πειραιως εβγαλα την χρεωστικη μου και με εξυπηρετησαν μια χαρα κ δεν ειχα κανενα προβλημα.

Με το paypal σε χρεωνει 1.50 Ευρω και αφου ενεργοποιησεις τον λογαριασμο στα επιστρεφει πισω στον λογαριασμο paypal. Αφου βαλεις τον αριθμο της καρτας σου μετα απο 3 μερες θα σου ερθει στον λογαριασμο στην τραπεζα σου οτι χρεωθηκες 1.50ευρω απ την paypal κ διπλα εχει εναν 4-ψηφιο αριθμο οπου τον βαζεις και ενεργοποιηται ο λογαριασμος. Αμα βιαζεσαι μπες στον λογαριασμο σου μεσω ιστοσελιδας της τραπεζας να δεις τον αριθμο εκει οπου σου χρεωσε τα 1.50. Κ ειναι πιο γρηγορο απ'το να πας στη τραπεζα. 1-2 μερες το λιγοτερο

ano tsukareta

Edited by Fingolfin, 06 December 2008 - 15:17.
double posts merged

Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#216 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 December 2008 - 20:59

Πρόσφατα έκανα κάποιες αγορές από μαγαζιά εντός ευροζώνης με την prepaid της τράπεζας Κύπρου και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την αποδοχή της. Το ίδιο και με το paypal. Τώρα είμαι σε αναμονή αν θα φτάσουν τα πακέτα σώα και θα ξαναποστάρω για να ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου από τα συγκεκριμένα eshop.
Σκέφτομαι όμως να κάνω και μια παραγγελία από το yesasia. Συγκεκριμένα το πακέτο θα περιέχει 2 ημερολόγια τοίχου και θα κοστίζει 50$ με δωρεάν μεταφορικά. Τα έχω βρει επίσης και στο cdjapan, πιο φτηνά με τα μεταφορικά όμως χώρια.
Το θέμα βέβαια είναι αν θα γλιτώσω την ταλαιπωρία με τα τελωνεία, γιατί δεν είμαι σίγουρη αν τα συγκεκριμένα προιόντα θεωρούνται βιβλία ή όχι.
Θυμάται κανείς από σας που είχε συναλλαγές με τις συγκεκριμένες εταιρείες αν είχαν δηλώσει τα πακέτα ως gift ή βιβλία ή αν θα δεχτούν αν τούς προτείνω κάτι τέτοιο;

Posted Image

Posted Image

#217 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 posts

Posted 10 December 2008 - 15:23

Εμενα θα μου εξηγησει καποιος πως μπορω να κανω τις αγορες απ το ebay???? Ειλικρινα δεν εχω ιδεα~~~~~!!! :uhh:
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#218 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 December 2008 - 22:28

Εμενα θα μου εξηγησει καποιος πως μπορω να κανω τις αγορες απ το ebay???? Ειλικρινα δεν εχω ιδεα~~~~~!!! :uhh:

καταρχην χρειαζεσαι μια καρτα η ενα λογαριασμο ( τον οποιο θα συνδεσεις με paypal, η καρτα μπορει να ειναι μεσο η χωρις paypal).

φτιαχνεις acc στο ebay κτλπ.

κανεις search για αυτο που θελεις, διαβαζεις παρα πολυ προσεκτικα το description και οταν βρεις αυτο που θελεις κανεις bid η buy now.

Βid σημαινει οτι μπαινεις στην δημοπρασια με καποιο ποσο μεγαλυτερο απο τους αλλους, η μεγαλυτερο απο το minimum αν δεν εχει μπει καποιος αλλος.

Buy now γινεται αν υπαρχει η επιλογη απο τον ιδιοκτητη του αντικειμενου και ειναι καποια τιμη που εχει θεσει στην οποια κλεινει η δημοπρασια και το περνεις εσυ κατευθειαν.

Τωρα αμα κανεις bid πρεπει να το παρατηρεις γιατι μπορει να μπεις καποιος αλλος και να συμμετασχει. Σε εκεινη τη περιπτωση πρεπει να κανεις παλι bid με μεγαλυτερο ποσο αν το θες.

-------

Eδω βλεπεις ποσο ειναι το current bid, ποσο πρεπει να βαλεις εσυ τουλαχιστον, ποσο ειναι το buy now price (αμα υπαρχει) καθως και στοιχεια για το πωλητη, οπως ποσες φορες εχει πουλησει, τι feedback εχει, Ποιος και με ποσο εχει μπει στη δημοπρασια, πληροφοριες για το πως μπορεις να πληρωσεις κτλπ.

Posted Image

Ποιο κατω βλεπεις καποιες πληροφοριες για το αυτοκινητο..

Posted Image

Στη συνεχεια ακολουθει καποιο μηνυμα απο τον πωλητη. Εδω βλεπεις το αυτοκινητο εξω απο το μαγαζι που το πουλαει, ενω βλεπεις οτι ειναι certified auto seller κ.α. ( το οποιο το ελεγχεις αν ισχυει)

Posted Image

Μετα λενε διαφορα για τη πωληση, το αντικειμενο, τροπους πληρωμης κτλπ αυτα τα χιλιοδιαβαζεις και οτι απορια εχεις ρωτας τον πωλητη.

Posted Image

Πχ εδω βλεπεις οτι αυτη η εταιρια αγοραζει (και ή τουλαχιστον μερικα ειναι) χτυπημενα/ τρακαρισμενα αμαξια και τα επιδιορθωνει.

Κτλπ.

Edited by Loke, 10 December 2008 - 22:37.

#219 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 10 December 2008 - 22:40

mame.gr :-: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Online αγορές με προπληρωμένη πιστωτική

Αγόρες μέσω internet, pre-paid cards, ebay, paypal.
rsrGbGx.gif

#220 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 December 2008 - 11:59

οπως με ενημερωσε ο Ptomahawk χτες βραδυ, και το επιβεβαιωσα και εγω,
το Ευρω κινειται στα 1,36 δολαρια, και 0,89 λιρες αγγλιας.
αποτελεσμα της οικονομικς κρισης.
πριν 2 μηνες κινουνταν στα 1,56 δολαρια και 0.66 λιρες.

οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια, να ψωνισετε απο Αγγλια

Edited by Melkor, 16 December 2008 - 13:31.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#221 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 December 2008 - 12:06

οπως με ενημρωσε ο Ptomahawk χτες βραδυ, και το επιβεβαιωσα και εγω,
το Ευρω κινειται στα 1,36 δολαρια, και 0,89 λιρες αγγλιας.
αποτελεσμα της οικονομικς κρισης.
πριν 2 μηνες κινουνταν στα 1,56 δολαρια και 0.66 lirew.

οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια, να ψωνισετε απο Αγγλια

ja ja herr melkor es ist genau wie sie sagen.

pound --> euro
Posted Image

απο 1.40 ειναι στο 1.11 γιατι νομιζεις εγω εχω κανει επιθεση ? :P

#222 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 16 December 2008 - 14:16

Εμενα ακομα να ερθει η φιγουρα της Becky απο Γαλλια >.< βαρεθηκα >.<
Posted Image

#223 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 December 2008 - 02:46

Εμενα ακομα να ερθει η φιγουρα της Becky απο Γαλλια >.< βαρεθηκα >.<

δε ξερω αν ειναι το σωστο μερος αλλα anyway.

πριν ποσο καιρο το ειχες παραγγειλει, απο που το παραγγειλες, ποσο σου ειπαν θα κανει περιπου να ερθει. δωσε μερικα στοιχεια να σου πω αν ειναι λογικη τοση καθυστερηση και τι μπορεις να κανεις για να δεις μηπως εχει κολησει καπου η να αποζημιωθεις.

#224 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 December 2008 - 02:49

έδωσες σωστή διεύθυνση μήπως ήρθε και δεν το κατάλαβες; εννοώντας μήπως παράπεσε το χαρτάκι απο το ταχυδρομείο;

#225 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 17 December 2008 - 03:34

οχι οχι λολ Απο ebay τ αγορασα κ μου πε οτι το στειλε την προηγουμενη εβδομαδα. Οποτε μεχρι την Παρασκευη πιστευω να ερθει (εκανα αμαν γι να τη βρω κ να την παρω λολ)
Posted Image