Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#256 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 10 January 2009 - 16:36

Δεν είπα ότι τα καταστήματα που έγραψα στο προηγούμενο ποστ, έχουν όλα καλές τιμές. Ο καθένας κρίνει από μόνος του από που θα αγοράσει. Κάποια πράγματα που μπορεί να λείπουν από το ένα κατάστημα όμως μπορεί να τα έχει το άλλο. Μ' αυτή την λογική τα έβαλα.
Επίσης παίζουν ρόλο και τα μεταφορικά οπότε δεν είναι μόνο οι τιμές κριτήριο. Για παράδειγμα την ίδια παραγγελία που είχα κάνει στο otaku.uk αν την είχα κάνει από το axelmusic.com θα μου έβγαινε γύρω στα 8 ευρώ φτηνότερα αν όμως υπολογίσεις τα μεταφορικά η διαφορά πέφτει στα 3. Βέβαια παίζει ρόλο και η ισοτιμία.

Το axelmusic.com δεν το είχα υπόψιν. Thanks.

Ρε μαν τι αρπάζεσε, για το site μίλησα, δεν χρείαζετε να δώσεις αναφορά τι πώς που και γιατί :emptyonexg1:
rsrGbGx.gif

#257 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 10 January 2009 - 19:19

Ρε μαν τι αρπάζεσε, για το site μίλησα, δεν χρείαζετε να δώσεις αναφορά τι πώς που και γιατί :emptyonexg1:

1)Δεν αρπάχτηκα.:hahaha: Διευκρίνηση έκανα. Τώρα αν φάνηκε κάτι τέτοιο...:canthelp:
2)Δεν είμαι man είμαι woman. Γιατί όλο με μπερδεύουνε;:nanana:

papadevil 2 βδομάδες δεν είναι απαραίτητα πολύ. Εξαρτάται. Εμένα συνέβει να κάνει 1,5 μήνα να έρθει παραγγελία μου γιατί δεν είχαν απόθεμα και την παράγγειλαν από Αμερική. Από ebay δεν έχει τύχει να παραγγείλω. Προσπάθησες να επικοινωνήσεις μαζί τους;

Posted Image

Posted Image

#258 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 10 January 2009 - 22:22

Στο paypal δείχνει μόνο τις κινήσεις που κάνεις μέσω αυτής. Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω αφού αν και έχω βάλει τον κωδικό, δεν μου δείχνει τίποτα παραπάνω. Αν η κάρτα σου είναι της Κύπρου δες εδώ.
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2560-%C1%E3%EF%F1%DD%F2-%EC%DD%F3%F9-internet-16.html#post270817

Σαυτο το link που μου εδωσες υπαρχει μια φορμα που συμπληρωνεις και μεχρι εδω ολα καλα...
Αυτος ο Αριθμός Εγγραφής ή αλλιος Registration Number τι ειναι? πρεπει οποσδοιποτε να παρεις τηλ. στην τραπεζα να στον πουνε? Σιγουρα δεν τον εχουν δωσει μαζι με την καρτα?

Και κατι αλλο,μια prepaid card δεν ενεργοποιειται αμεσος με την παραλαβη της? πρεπει να παρεις τηλεφωνο στην εκαστοτε τραπεζα να στην ενεργοποιησει?

Καθε αρχη και δυσκολη.Sorry,Ολο αποριες ειμαι ρε ουστι μου...:bahhh:

Posted Image

#259 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 10 January 2009 - 22:32

2)Δεν είμαι man είμαι woman. Γιατί όλο με μπερδεύουνε;:nanana:

Suma, συνήθεια βλέπς με τους κάφρους εδώ μέσα :wis:
rsrGbGx.gif

#260 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 10 January 2009 - 22:36

Σαυτο το link που μου εδωσες υπαρχει μια φορμα που συμπληρωνεις και μεχρι εδω ολα καλα...
Αυτος ο Αριθμός Εγγραφής ή αλλιος Registration Number τι ειναι? πρεπει οποσδοιποτε να παρεις τηλ. στην τραπεζα να στον πουνε? Σιγουρα δεν τον εχουν δωσει μαζι με την καρτα?

Και κατι αλλο,μια prepaid card δεν ενεργοποιειται αμεσος με την παραλαβη της? πρεπει να παρεις τηλεφωνο στην εκαστοτε τραπεζα να στην ενεργοποιησει?

Καθε αρχη και δυσκολη.Sorry,Ολο αποριες ειμαι ρε ουστι μου...:bahhh:

Θα πάρεις τηλ σ' ένα από τα 2 τηλ που έχει πίσω από την κάρτα σου. Θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Για να σου δώσουν τον Αριθμό Εγγραφής θα ρωτήσουν κάποια προσωπικά σου στοιχεία που έχεις ήδη δώσει όταν έβγαλες την κάρτα. Δεν το ανέφερα πριν γιατί δεν θεώρησα ότι θα σε προβληματίσει κάτι τέτοιο. Είναι λογικό να πρέπει να γίνει ταυτοποίηση στοιχείων με κάποιο τρόπο γιατί αλλιώς ο καθένας θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία του κατόχου της κάρτας.

Όταν την έβγαλα εγώ μου είχαν πει ότι θα ενεργοποιούταν το απόγευμα της ίδιας μέρας. Γιατί, προσπάθησες να κάνεις κάποια αγορά και δεν στη δέχτηκαν;

Posted Image

Posted Image

#261 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 10 January 2009 - 22:57

Γιατί, προσπάθησες να κάνεις κάποια αγορά και δεν στη δέχτηκαν;

Οχι.οχι. Απλα οταν πηρα στο 801... και ζητησα την ενημερωση κινησης της καρτας μου ειπε οτι η καρτα μου δεν εχει ενεργοποιηθει και θα πρεπει να την ενεργοποιησω τηλεφωνικα.
Τι να πω? θα περιμενω μεχρι την δευτερα και θα δω τι παιζει. Thanks κ παλι!!!!!!

Posted Image

#262 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 January 2009 - 06:52

οι προπληρωμενες ενεργοποιουνται μεσα σε 2-3 ωρες απο τη στιγμη που την περνεις.

#263 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 11 January 2009 - 21:48

Το shipping σε αυτο το site ειναι free ?
γιατι κατι τετοιο καταλαβα:tensai:
Posted Image

#264 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 11 January 2009 - 22:07

Το shipping σε αυτο το site ειναι free ?
γιατι κατι τετοιο καταλαβα:tensai:

Ποιο free δεν γίνεται:wooi2:

#265 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 11 January 2009 - 22:38

Πλακα κανεις ????

δηλαδη μονο τη τιμη του manga πληρωνω ???

ειναι safe????i 8a xreiastw kana kolpo ?
Posted Image

#266 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 January 2009 - 22:47

ναι να εχεις θειο στο τελωνειο.

joking. το bookdepository δεν εχει μεταφορικα ειναι safe μπορεις να βαλεις κατευθειαν τη καρτα, εχει τελεια εξυπηρετηση, βαζει καθε βιβλιο/ manga σε ξεχωριστο πακετο.

παντα τσεκαρεις και το play.com οπου εχει παλι χωρις μεταφορικα και εχει και το bookdepository ως playtrade user. Μερικες φορες τα βαζει εκει πιο φθηνα.

#267 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 11 January 2009 - 22:50

Για το amazon, μην ασχολήσε

The Book Depository - Homepage - Cheap books with free delivery worldwide "all books for all people"

Ευχαριστω θα το τσεκαρω.

#268 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 11 January 2009 - 22:54

Καλα μαγκες με φτιαξατε xD

:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Posted Image

#269 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 January 2009 - 23:36

Το bookdepository συστημένα τα στέλνει τα δέματα ή τα παρατάει ο ταχυδρόμος έξω από τη πόρτα;

Posted Image

#270 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 11 January 2009 - 23:43

Πόρτα και κάθε πακέτο περιέχει μόνο ένα βιβλίο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image