Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Mecha anime (γενική συζήτηση)

• Please log in to reply
200 replies to this topic

#106 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 June 2012 - 19:13

παμα λιγο παλι γιατι ειμαι και'' απο χωριο και δεν τα πιανω''........
εχει μεσα στην σειρα χαρακτηρα οτακου που κανει αφιερωμα σε τριο..........?????
give me some info please γιατι το ξεκιναω σε λιγο αμα ειναι............. :hehehe: :hehehe: :hehehe: :hehehe:

edit1..
ωραια ολα τα τορρεντ ειναι νεκρα.....και δεν μπορω να το βρω πουθενα................. :cry5: :cry5: :cry5:

διαλεξε και παρε!

http://bakabt.me/152896-kidou-senkan-nadesico-martian-successor-nadesico-bluray-1280x960-kira-fansub.html

δες και το βιντεο του τεταρτου να καταλαβεις, μετα την εισαγωγη (2.17). αμφιβαλω αν αυτοι που σου κανουν προτασεις εχουν δει εστω και ενα επεισοδιο του Getter Robo. υπαρχει μαλιστα και ξεχωριστο OVA παρωδια, βασισμενο στην παρωδια του Nadesico, το Gekiganger.

γενικα η σειρα ομως δεν προτεινεται σε αρχαριους αλλα σε οτακου που εχουν εντρυφησει στο ειδος.

Youtube Video

#107 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 20 June 2012 - 19:32

κατι πηρε το ματι μου για code geass live action.... :congrats:
κατεβασα τα gunbuster και την εφαγα....το 1 δεν εχει υποτιτλόυς.......και μαζι με το nadesico ειναι 2 ανιμε που θελv να τα δω κολασμενα και τα 2 ειναι νεκρα στα τορρεντ....any help pleaaaaaseeeeeeee........!!!!!!

δες και το βιντεο του τεταρτου να καταλαβεις, μετα την εισαγωγη (2.17). αμφιβαλω αν αυτοι που σου κανουν προτασεις εχουν δει εστω και ενα επεισοδιο του Getter Robo. υπαρχει μαλιστα και ξεχωριστο OVA παρωδια, βασισμενο στην παρωδια του Nadesico, το Gekiganger.

γενικα η σειρα ομως δεν προτεινεται σε αρχαριους αλλα σε οτακου που εχουν εντρυφησει στο ειδος.

αρχαριος δεν ειμαι....οτακου επισης δεν θα με χαρακτηριζα(με την βαθια εννοια)...................η μηπως και ειμαι......αχαχαχαχαχ...well ok...
εχω δει και εχω δει...αλλα μαλλον εβλεπα λιγο ποιο αναλαφρα καμια φορα...........εχω κανει την ερευνα μου .....πλεον εδω και καιρο κανω καλη ερευνα πριν δω κατι....

παντως οπως ειπα τελικα φαινεται να πεφτει λιωσιμο...............

ΥΓ.απο το λινκ που μου εδωσες ειχα προσπαθησει αλλα δεν ξεκιναγε το μαμημενο........well i'll give one shot again......55seeders>2 leachers και δεν ξεκιναγε καν..γκρρρρ...!!!

edit...
ρε petran δεν νιωθει γαμωτο το εχω ανοιχτο κανα 3ωρο και δεν εχει ξεκινησει καν................... :mador2: :nooooo: :iyaaa: :roar: :madtodeath:

Edited by vectrapearl, 20 June 2012 - 21:02.

#108 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 June 2012 - 23:05

κανονικα θα επρεπε.

κανε register στο bakabt να σαι σιγουρος.

http://bakabt.me/signup.php

#109 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 June 2012 - 23:10

Για να μη σου έχει ξεκινήσει ίσως η version του utorrent σου να μην είναι συμβατή με αυτές που δέχεται το bakabt. Κάπου στο site σε κανα FAQ λένε ποιες δέχονται, κοίτα και κάνε update.

qzMHWHd.png

#110 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 21 June 2012 - 00:48

Για να μη σου έχει ξεκινήσει ίσως η version του utorrent σου να μην είναι συμβατή με αυτές που δέχεται το bakabt. Κάπου στο site σε κανα FAQ λένε ποιες δέχονται, κοίτα και κάνε update.

. Και ναι ξεκινησε....update on

#111 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 21 June 2012 - 19:51

sorry για το double post...
κατεβασα το gunbuster...το αρχει οεχει μεσα τα 6 επ του ova 3 science lessons με αριθμηση 04 04+1 και 05..να φανταστω οτι αυτα τα βλεπω μετα το τελος του αντιστοιχου επ...?????
και εχω και αλλα 3 απ που εχουν τα εξης ονοματα....1) Cosmic Space Battle ..2) Good Morning OGH!...3)Sizzler Project αυτα τι ειναι....?τα 2 πρωτα ειναι 2λεπτα και το 3 ειναι 5λεπτο....

#112 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 June 2012 - 21:51

sorry για το double post...
κατεβασα το gunbuster...το αρχει οεχει μεσα τα 6 επ του ova 3 science lessons με αριθμηση 04 04+1 και 05..να φανταστω οτι αυτα τα βλεπω μετα το τελος του αντιστοιχου επ...?????
και εχω και αλλα 3 απ που εχουν τα εξης ονοματα....1) Cosmic Space Battle ..2) Good Morning OGH!...3)Sizzler Project αυτα τι ειναι....?τα 2 πρωτα ειναι 2λεπτα και το 3 ειναι 5λεπτο....

δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, δειχνουν απλα καποια γεγονοτα δευτερευοντα σε μορφη slide. και να μην τα δεις δεν χανεις τιποτα.

α και μια αναλυση του Nadesico για να καταλαβετε

http://www.themanime.org/viewreview.php?id=220

And speaking of silly anime, Nadesico pays homage to the old Tatsunoko '70s robot shows with its anime-within-an-anime, Gekiganger 3, which is at once hilarious and, surprisingly, relevant and poignant, as the crew eventually draws inspiration from reruns of the show! Yes folks, the Nadesico is crewed by anime fans. And apparently, they're not the only ones out there, either ...
There is, however, one thing that is ultimately exceptional about this show. Her name is Hoshino Ruri. Japanese fans in the late 90s (as well as a lot of American fans) fell for her in a way not seen since Lum and Nausicaa. She is everything Ayanami Rei *should* have been: smart -and- smart-mouthed, clever without being cloying, and generally has the attitude that, "Yes, I'm surrounded by idiots, but it's so cool to make fun of them!" She is the single sanest character in Nadesico, and she really makes the show work. (Not to mention she's really a cute eleven-year-old kid at heart, too.) Her personality really shines, and we heartily commend Omi Minami for her understated, stellar portrayal of the character.

#113 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 21 June 2012 - 23:47

το the prince of darkness movie ειναι filler movie η κανονικη...?να το κατεβασω...?γιατι αμα ειναι η σειρα με αλλο τελος η τιποτα τετοια δεν λεει...

Υ.Γ με επεισες .....αφηνω στην ακρη το gunbuster και πιανω nadesico........................ class=

Edited by vectrapearl, 21 June 2012 - 23:49.

#114 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 June 2012 - 07:35

το the prince of darkness movie ειναι filler movie η κανονικη...?να το κατεβασω...?γιατι αμα ειναι η σειρα με αλλο τελος η τιποτα τετοια δεν λεει...

Υ.Γ με επεισες .....αφηνω στην ακρη το gunbuster και πιανω nadesico........................ %20class=

η ταινια δεν ειναι και οτι καλυτερο δυστηχως, απλα δεινει ενα καλυτερο τελος στη σειρα. δες την μονο αφου εχεις δει τη σειρα. αφηγητρια ειναι η Ruri μερικα χρονια μετα τα γεγονοτα της σειρας και δυστηχως
Spoiler:
.

μιας και ανεφερες το Gunbuster και τα μικρα επεισοδιακια, γινεται παρωδια και σε αυτα.
ειχα δει τη Nadesico πριν 6 χρονια. ειπα να δω λιγα επεισοδια για να θυμηθω λιγο και μου φαινεται θα την ξαναδω μιας και βγηκε σε remastered εκδοση. ειναι επιτηδες τοσο προχειρη που γινεται καλη τελικα, θυμιζοντας τα παλια mecha.

τωρα που ειδα και αλλα επεισοδια και θυμηθηκα περισσοτερα:

δεν νοειται να εισαι fan Getter Robo και να μην εχεις δει τη σειρα, σ'αρεσει δεν σ'αρεσει!

το σεναριο επιμεληθηκαν γνωστα ονοματα των mecha και space operas για αυτο παρα τα κλισε ειναι αρκετα ευφανταστο.

#115 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 23 June 2012 - 14:02

κοιτα να δεις απο τα λιγα επεισοδια που καταφερα και ειδα μεχρι στιγμης...οντως...αν και πιστευω οτι η η σχεση με το getter περιοριζεται μονο με το gaκingager..
]τουλαχιστων μεχρι εδω που εχω δει....οι χαρακτηρες ειναι πολυ καλη και το σεναριο ενδιαφερον μεχρι στιγμης.....μου κανει εντυπωση το χιουμορ το οποιο ειναι παντου σε καθε επεισοδιο....σε βαθμο να ακουμπαει τα ορια του comedy.....το χαρακτηριστικο ποταμι δακρυων η το τουμπαρισμα των χαρακτηρων μετα απο καποια ηλιθια ατκα σου φερνουν στο μυαλο καμπαμαρου....
παρολα αυτα ειναι αξιο να με κρατησει δυναμικα στην καρεκλα να το βλεπω.... :riiight:

#116 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 June 2012 - 17:39

κοιτα να δεις απο τα λιγα επεισοδια που καταφερα και ειδα μεχρι στιγμης...οντως...αν και πιστευω οτι η η σχεση με το getter περιοριζεται μονο με το gaκingager..
]τουλαχιστων μεχρι εδω που εχω δει....οι χαρακτηρες ειναι πολυ καλη και το σεναριο ενδιαφερον μεχρι στιγμης.....μου κανει εντυπωση το χιουμορ το οποιο ειναι παντου σε καθε επεισοδιο....σε βαθμο να ακουμπαει τα ορια του comedy.....το χαρακτηριστικο ποταμι δακρυων η το τουμπαρισμα των χαρακτηρων μετα απο καποια ηλιθια ατκα σου φερνουν στο μυαλο καμπαμαρου....
παρολα αυτα ειναι αξιο να με κρατησει δυναμικα στην καρεκλα να το βλεπω.... :riiight:

κατσε να δεις μετα τι γινεται με το Gekiganger. μην πτοηθεις ενδιαμεσα απο λιγα μη-Gekiganger επεισοδια. απιστευτα πραγματα. τελικα ξαναειδα την ταινια. δεν ειναι τοσο ασχημη, απλα λειπει το χιουμορ της σειρας και ειναι πιο σοβαροι οι χαρακτηρες. φαινεται τοτε δεν ειμουν σε καλη διαθεση.

α υπαρχει και το OVA παρωδια Gekiganger που ουσιαστικα δειχνει ολες τις σκηνες-παρωδια Gekiganger της σειρας, συν μια 15λεπτη ταινια οπου οι καλοι και οι κακοι συμμαχουν εναντιον μιας νεας απειλης. σκηνοθεσια στυλ 70ς.
σαχλαμαριζει και τιγκα στα κλισε των 70ς, αλλα διασκεδαστικη παρολα αυτα. το κερασακι στην τουρτα και ο καλυτερος επιλογος.

θα ηθελα να μου αρεσε και το TTGL, αλλα εκει περισσοτερο πρωτοπορει στο animation παρα στο σεναριο και στους χαρακτηρες. για αυτο και διαλεγω Nadesico. ανταποκρινεται καλυτερα στην ηλικια μου και η Ruri ηταν τοτε το αντιπαλο δεος της Rei του Evangelion.

μετα δες βεβαια και το Gunbuster μιας και αυτο αξιζει.

#117 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 24 June 2012 - 11:09

γενικα δεν πτοουμε με καποιο ανιμε αν δεν το τελειωσω ολο για να βγαλω συμπερασματα......ακομα και με το N.G.E. που σε καποια σημεια ενιωθα το κεφαλι μου να θελει να εκραγει απο τον καταιγισμο ορολογιων και ονοματων...αλλα στο τελος το απολαυσα....
σιγουρα οταν εχεις συνηθισει σε καποιο υφος των mecha μπορει να σε ξενιζει τo nadesico αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα μιας και συγκεκριμενο εχει τον τροπο του να σε κανει να θελεις να δεις κι΄αλλο....

BTW...με το bakabt που μου εδειξες(ναι ομολογω οτι δεν το ηξερα...αναθεμα την απουσια μου απο τα δρομενα)με εκαψες...αυτη την στιγμη εχω να δω τα:nadesico,gunbuster,grendizer,& getter robo g...... το μεν grendizer γιατι με αυτο μεγαλωσα και καταφερα να τα βρω ολα με eng subs και βουρκωσα οταν το βρηκα ..το δε getter γιατι το ειχα με eng dub και ποτε δεν το επιασα....(εχωντας δει ολα τα getter ενιωθα ενα κενο χωρις το G...)
εχω καταντησει να τα εχω χωρισει σε μερες..καθε μερα απο ενα ανιμε............. :beaten:

#118 fatsel

fatsel

-----><-----

• Members
  • 25 posts

Posted 24 June 2012 - 13:18

Καλημέρες!!! :) Δεν έχω δει κανένα mecha, και θέλω να μου προτείνετε ένα πολυ mainstream, έτσι για να δω αν θα μου κάνει εντύπωση ή οχι. Thanks

#119 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 24 June 2012 - 13:47

Καλημέρες!!! :) Δεν έχω δει κανένα mecha, και θέλω να μου προτείνετε ένα πολυ mainstream, έτσι για να δω αν θα μου κάνει εντύπωση ή οχι. Thanks

Δες Tengen Toppa Gurren Lagann

#120 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 24 June 2012 - 14:49

διαβασε το τοπικ γενικα και θα βρεις πολλες προτασεις και θα σου λυθουν πολλες αποριες σχετικα με το genre mecha ...η απο πανω προταση για το tengen toppa gurren lagann βεβαια θα σε κανει να κολησεις ασχημα.......ριξτου ενα γκουγκλαριμα και θα καταλαβεις περι τινος προκειται......
ετσι ευχομαι να εχουμε αλλο ενα μελλος στην mecha παρεα μας....