Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#286 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 05 December 2008 - 02:35

*hugzzzzzzzzz

όπως σου είπα ήδη, είναι καταπληκτικό ^^^^^^^^^^^^^^^^
Aki-kun looks so cute/great/awesome blabla *fangirl crisis

*coughs

arigatou gozaimaaaasu^^ we want moaaaaaaaaaaaaar!
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#287 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 20 December 2008 - 04:33

bump (for the lulz mostly)

Στο τελευταίο δε μου αρέσει το blending με το φόντο. Επίσης θα μου άρεσαν περισσότερες και βαριές σκιές.

Posted Image

#288 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 21 December 2008 - 06:34

γεια σου φιλεεεεεεεεε
αίσχος απέσιο δεν βλέπεται...να φύγεται να πάτε αλού...
σε έκανα ignore kai block! να μάθεις.

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:

#289 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 23 December 2008 - 04:18

Αχου τι καλος που εισαι...
Κοβω την πλακα...
Ωραια δουλεια για αλη μια φορα..Ετοιμαζομε να σου δοσω κανα request αλλα ακομα το σκεπτομε...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#290 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 December 2008 - 20:20

Ευχαριστω για τα ποστ σας :)
Zauk,εσυ αμα θες κανε request αλλα να ξερεις ειναι στη κριση μου αν θα το κανω ή οχι :Ρ Φυσικα θα σε ενημερωσω αν εχω δεν εχω σκοπο να το κανω ΧΡ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#291 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 04 January 2009 - 01:06

BUMP!!!

Μετα την πληση εγκεφαλου...εε:OMG3:...εννοω την προταση του Hajime Saito να δω Gintama,τελικα δεν αντεξα,και μιας και μ'αρεσε τοσο πολυ ειπα να κανω ενα fan art με τον Gin-chan :3:ureshii:

Για να εχω αυτο το αποτελεσμα σχεδιασα αρκετες φορες το σωμα αλλα ακομα περισσοτερες το κεφαλι του που πραγματικα για να το πετυχω ετσι ωστε να ειναι ιδιο με το manga/anime μου εβγαλε την πιστη (8-9 φορες σε ξεχωριστο χαρτι). Ναι δεν ειναι δυσκολο αλλα εγω δεν τον πετυχαινα οπως ηταν :Ρ Τεσπα,επιτελους τελειωσα κ νομιζω το αποτελεσμα ειναι οκ (αν εξαιρεσουμε τα χερια,χεχε)...Enjoy :3:nod:

Posted Image

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#292 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 04 January 2009 - 01:13

Πολύ καλή δουλειά! Σχετικά με το σχέδιο στο χέρι θα μου άρεσε πολύ να ζωγραφίζω αλλά ότι κάνω βγαίνει χάλια! Ξέρεις κανά τρόπο για να εξασκηθει κάποιος στο σχέδιο?

#293 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 04 January 2009 - 01:19

πολυ καλό σεραφιμον κουν...
Posted Image
Spoiler:

#294 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 04 January 2009 - 01:30

congrats seraphimon-kun =3
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#295 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 04 January 2009 - 01:48

πολυ καλο!
μονο τα χερια φαινονται λιγο περιεργα xD

Posted Image

#296 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 04 January 2009 - 03:27

Καλη δουλεια seraphimon.Αντε δες και ποιο πολα επισοδεια να εχουμε και fan art με περισοτερους chars.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#297 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 January 2009 - 04:03

Excellent job seraphimon kun...... Μου αρέσουν πολύ οι λεπτομερειες στα ρουχα. Αν και στο αριστερο χέρι θα μπορούσες να έβαζες την σκια λίγο πιο κάτω ή να έβαζες κάτι που να σηματοδοτεί ότι λυγίζει... Στο δεξί λίγο τα δαχτυλάκια του ήθελαν πιο πολυ προσοχη.... Αλλά κατα τ άλλα πραγματικά τέλειο... Omedeto!!!!!!

#298 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 04 January 2009 - 19:28

πολυ καλο αν και τα δαχτυλακια ειναι λιγο περιεργα!!!!!!!!!!!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#299 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 04 January 2009 - 22:02

U already know my opinion!!! :riiight::riiight::riiight:
Posted Image

#300 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 January 2009 - 07:12

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λόγια :3 Ειναι το πρωτο Gintama fan art και απ'οτι φαινεται ειχε απήχηση:congrats: Όσο για τα χερια το ξερω οτι ακομα θελω ΠΟΛΥ training για να μαθω να τα σχεδιαζω σωστα... i dont give up! :burningbe3:

Πολύ καλή δουλειά! Σχετικά με το σχέδιο στο χέρι θα μου άρεσε πολύ να ζωγραφίζω αλλά ότι κάνω βγαίνει χάλια! Ξέρεις κανά τρόπο για να εξασκηθει κάποιος στο σχέδιο?

Official τροπο δεν ξερω, αλλα θα σου πω εγω τι εκανα (μιας και εγω μονος μου εμαθα :drink:)
Εγω αρχισα αντιγραφοντας σχεδια που μου αρεσαν (οχι ιχνιλασια). Απλα σχεδια στην αρχη,και αργοτερα πιο συνθετα... Αυτο το εκανα στο δημοτικο περισσοτερο με αμερικανικα κομικ...Στο γυμνασιο εμαθα τα μανγκα,οποτε αρχισα να σχεδιαζω και μανγκα ΧΡ Αλλα αποκτας περισσοτερη εμπειρια οταν κανεις δικα σου σχεδια, ή χαρακτηρες αλλων σε δικο σου setting...Γενικα στην αρχη ειμαι της αποψης οτι πρεπει να βλεπεις κατι και να το σχεδιαζεις ετσι ωστε να "συνηθισει το χερι σου",και μετα προχωρας σε δικα σου δημιουργηματα...
Επισης υπαρχουν αρκετα βιβλια που σε βοηθανε με τις αναλογιες του σωματος κλπ,οποτε τσέκαρε κανενα "how to draw..."

Ελπιζω να σε βοηθησουν τα παραπανω... Απλα μην απογοητευεσαι! Κανενας δεν εμαθε να σχεδιαζει με την πρωτη τελεια σχεδια. Με τον χρονο βελτιωνεται καποιος...

Edited by Seraphimon-T.K., 05 January 2009 - 07:21.

Posted Image