Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#256 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 22:44

Τα χρώματα και οι σκιες είναι τέλεια Seraphimon kun!!! Πραγματικά τα ρούχα και η βενταλια και το φοντο είναι φανταστικά Λίγο οι ώμοι μου φάνηκαν περίεργοι.... Για να είμαι λίγο πιο ακριβής η συνδεση τους με τον λαιμό μου φαίνεται καπως περίεργη ειδικά στο αριστερό μέρος. Αυτή η λεπτομερεια κανει λίγο την στάση του σωματος να φαίνεται περίεργη. Λίγο να τους λεπτυνεις και να τους κάνεις πιο αναγλυφους και θα είναι τελειο πραγματικά!!! Και πάλι μπράβο !!! ^^

#257 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 22:50

πολυ καλο μπραβο!

γενικα συμφωνω με την ιρι

α κ ενα tip:
αν θες πιο smooth lines οταν χρισιμοποιεις το pen tool και επιλεγεις stroke path κλικαρε το κουτακι που λεει simulate pressure
θελει λιγο καιρο να το συνηθησεις για να το χρησιμοποιεις "σωστα" (δλδ εκει που πρεπει) αλλα κανει πολυ καλη δουλεια και κανει το σχεδιο να φαινεται πιο επαγγελματικο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#258 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 22:53

Όπως το βλέπω εγώ, το lineart είναι άριστο. Πολύ όμορφη εικόνα, Seraphimon, εύγε. :riiight::riiight::riiight:

Το μόνο πράγμα που ίσως χρειάζεται βελτίωση είναι τα δάχτυλα του αριστερού της χεριού. Όλα τα άλλα είναι άψογα. ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#259 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 23:20

Κατ αρχήν έυγε γιατί έχεις βελτιωθεί πολύ στην φυσική των κινήσεων από την τελευταία φορά που πόσταρες σκίτσο. Πλεόν η κίνηση δείχνει πολύ ποιο ομαλή και φυσική ,σε σχέση με πρίν.Πολύ καλό σημείο αυτό !Πολύ καλό επίσης το background , παρόλο που δεν κατανοώ τι γράφει μου αρέσει πολύ. Η χρωματική σου παλέτα είναι απίθανη και μου αρέσουν πολύ τα χρώματα που επέλεξες για το σκίτσο σου.Η διχρωμία στο φόρεμα και η κίτρινη ζώνη που κάνει αντίθεση είναι πολύ καλό σημείο του σκίτσου. Ακόμη μου αρέσουν πολύ μερικές λεπτομέρειες που έχεις κάνει όπως το σχέδιο στο κόκκινο τμήμα του φορέματος και στην ζώνη καθώς και οι λεπτομέρεις στα βουνά στην βεντάλια. Τέλος πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει στις σκιές με αποκορύφωμα τα μαλλιά . Εεκί δίνεις ρέστα. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει ακόμη είναι το κλασσικό, αυτό της άρθρωσης . Στο δεξί χέρι ο νατίχειρας είναι πολύ μεγάλος ενώ στο αριστερό τα δάχτυλα στερούνται άρθρωσης και κίνησης δείχουν ότι τοποθετήθηκαν εκεί απλά και μόνο γιατί έπρεπε και όχι γαιτί το δούλεψες.
Αλλά φυσικά αυτά δεν αρκούν για να αμαυρώσουν την πολύ καλή εικόνα του σχεδίου σου.Κλάσεις ανώτερο από ότι άλλο μου έχεις δείξει. Αμα λύσεις και το πρόβλημα της άρθρωσης θα μιλάμε για το τέλειο !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#260 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 09:55

μου φαινεται οτι της εχεις κανει πολυ χοντρο λαιμο σε σχεση με το υπολοιπο σωμα αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#261 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 14:54

νομίζω ότι απο τη μέση και πάνω υπάρχει ένα πρόβλημα ανατομίας
και δεν μου άρεσαν τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο της, αλλά πάλι δενξέρω τι ακριβώς
ήθελες να κάνεις στην φάτσα της οπότε δεν μπορώ να πω ότι
το σχόλιο μου ειναι αξιοπιστο.

#262 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 14:36

Σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά λογια και τις παρατηρησεις σας!!
Διορθώσεις σε αυτο το σημειο δεν μπορουν να γινουν βεβαια,αλλα φυσικα προσέχω στα επομενα μου σχέδια να μην κάνω τα ίδια λάθη. :tensai:
Είχα αρκετές διαφορετικες ιδεες για το φόντο,αλλα αποφασησα οτι τα συννεφα ειναι η πιο καλη επιλογη (και η πιο ευκολη ισως :stubborn:).
Επομενο σχέδιο θα αργησετε να δειτε απο μενα (εκτος αν με πιασει ο Narutard μέσα μου και σχεδιασω καμια εικονα παλι),αλλα ετοιμαζω σιγα-σιγα το Digimon web-manga (next 2 chapters) αλλα και το δικο μου μάνγκα. Stay tuned...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#263 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 18:58

Εχω καιρο να μπω να δω artwork σου και για αυτο μπορω να πω οτι αυτο μου αρεσει πολυ...πραγματι ο λαιμος της καως πηγαινει προς τον ωμο καταληγει λιγο..χοντρος. γενικα ομως ειναι παρα πολυ ωραιο και τα χρωματα προσεκτικα διαλεγμενα και το προσωπο πολυ γλυκο!!!!

omedetto και σιγα σιγα θα γινονται ακομα καλυτερα!!!!
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#264 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 23:03

Τι να πω πλεον για τα αριστουργηματα του Seraphimon?Ειναι απλα Εξερετικα Και ανεπαναληπτα...Συνεχισε Την καλη δουλεια φιλε μου και δωσε και αλλα στον λαο σου...:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#265 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 10:38

Γεια σου ρε Seraphimon... Είπα κι εγώ να αράξω στο thread με τα σκίτσα σου, να δω τι παίζει... Πρώτα απ'όλα, συγχαρητήρια! Το σχέδιο σου, ξεκίνησε απο μέτριο-καλό στην αρχή αυτού του thread και έχει καταλήξει σε 1st-rate. Να πω την αλήθεια είχα ξανακοιτάξει το thread πιο παλιά, αλλά τώρα καταλαβαίνω ποιανού τα σχέδια τσέκαρα! Τι άλλο να πω? Μακάρι να δούμε κι άλλα απο σένα, και μια μέρα να σε δούμε και στο Jump!

#266 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 00:42

Thanks για τα καλα σας λογια :3

Οριστε ενα ακομα σχεδιο που εκανα...Με τοσο καλα λογια που ακουω πως να σταματησω τωρα?

Posted Image

Ειναι ο Ναρουτο...Ετσι οπως θα ειναι μεγαλος ΧΡ Lineart with Paint Tool Sai,colors with Photoshop..

Thanks Hajime_Saito που μου ειπες για το προγραμμα :3

ΥΓ: Σειρα εχει η Χινατα-τσαν <3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 25 Οκτώβριος 2008 - 00:49

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#267 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 16:56

πολυ καλυτερη η σταση του σωματος απο το προηγουμενο.........
αντε να δουμε και την χινατα!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#268 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:14

Πολυ καλο seraphimon....keep up da good work
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#269 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 01:19

αχονευτε στο χω πει...2 πραγματα θες και θασαι τελειος...χρωσταω κερασμα και μαθηματα :stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα
πραγματικα θελω να ψοφησω

#270 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 17:31

Posted Image

Future hinata...Αλλα επειδη δεν καταφερα να την κανω να φαινεται μεγαλη απλα της εβαλα λιγο μεϊκ-απ...Μαθητρια της Κουρεναϊ ειναι,κατι θα επερνε και απο αυτην ΧΡ

Δημοσιευμένη  εικόνα