Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#301 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 05 January 2009 - 09:25

nice work αδελφε...εγω ετοιμαζω εδω και πολυ καιρο(πηγαινω αργα και σταθερα) τον Axel απο Kingdom Hearts II και ακομα δεν ξερω ποσο καιρο θα μου παρει:emptyonexg1:

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#302 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 05 January 2009 - 12:56

Εγω αρχισα αντιγραφοντας σχεδια που μου αρεσαν (οχι ιχνιλασια). Απλα σχεδια στην αρχη,και αργοτερα πιο συνθετα... Αυτο το εκανα στο δημοτικο περισσοτερο με αμερικανικα κομικ...Στο γυμνασιο εμαθα τα μανγκα,οποτε αρχισα να σχεδιαζω και μανγκα ΧΡ Αλλα αποκτας περισσοτερη εμπειρια οταν κανεις δικα σου σχεδια, ή χαρακτηρες αλλων σε δικο σου setting...Γενικα στην αρχη ειμαι της αποψης οτι πρεπει να βλεπεις κατι και να το σχεδιαζεις ετσι ωστε να "συνηθισει το χερι σου",και μετα προχωρας σε δικα σου δημιουργηματα...
Επισης υπαρχουν αρκετα βιβλια που σε βοηθανε με τις αναλογιες του σωματος κλπ,οποτε τσέκαρε κανενα "how to draw..."

Ελπιζω να σε βοηθησουν τα παραπανω... Απλα μην απογοητευεσαι! Κανενας δεν εμαθε να σχεδιαζει με την πρωτη τελεια σχεδια. Με τον χρονο βελτιωνεται καποιος...

Ευχαριστώ πολύ Seraphimon! May my dream come true!

#303 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 06 January 2009 - 18:32

seraphimon kun!!!
θέλω να μου φιάξεις μια υπογραφή με τους ακατσουκι!!!! όπως την φανταζεσαι εσυ σε εμπιστεύομαι...:blingeye2:
Posted Image
Spoiler:

#304 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 07 January 2009 - 05:21

Είδες τι σου κάνει το Brainwhashing? Φτιάχνεις fanart απο ποιοτικές σειρές! kidding, kidding XD

Το πρόσωπο και την έκφραση του την έκανες τέλεια όπως και ο χρωματισμός είναι πολυ καλός! Το μόνο σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει εδώ είναι προφανές και είναι στα χέρια, εγώ δεν έχω ιδέα πως θα το χειριζόμουνα, η στάση είναι πολύ δύσκολη αλλα σαν σύνολο είναι πολύ καλό!

LfNX0dh.png

#305 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 January 2009 - 05:27

καλά το πρόσωπό του (εκτός του ότι είναι ολόιδιο με τον "original") είναι απλά αφασία!

τώρα για τα χέρια οκ το είπαν και οι άλλοι αλλά ίσως άμα λέπταινες τους καρπούς εκεί που "ακουμπάνε" την παλάμη να έδειχνε πιο σωστό

άντε να δούμε και άλλα fanart!!

Posted Image

#306 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 January 2009 - 11:00

Ωπ, τώρα το είδα! Έσκισες, man. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#307 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 08 January 2009 - 13:28

Αγαπημένε μου μαθητή. Καιρό έχω να σε επαινέσω για την πρόοδο σου. Ήρθε η ώρα να το κάνω. Έχουμε και λέμε : Μου αρέσουν οι σκιάσεις ( καλά αυτό είναι βέβαια το φόρτε σου ) μου αρέσουν πολύ οι πτυχώσεις που τις αποδίδεις πολύ ρεαλιστικά για άλλη μια φορά , επίσης λάτρεψα την "γυαλάδα " στις μπότες που νομίζω είναι και to higlight της όλης σύνθεσης μαζί με τα μαλλιά. Πάρα πολυ δουλειά αναμφίβολα , το μόνο που θέλει βελτίωση είναι τα χέρια ( αυτό είναι το αδύνατο σημείο σου δυστυσχώς) και το στήθος που μου φάνηκε πολύ flat. Μάλλον έπρεπε να το κάνεις λίγο ποιό "πλουμιστό" . Πάντως γενικά έχεις βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τις πρώτες δουλειές σου.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#308 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 January 2009 - 03:05

Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια και τις παρατηρησεις σας!!! Πραγματικα μετα απο καθε σχεδιο προσπαθω να βελτιωνω κατι που ειχα κανει σε παλια σχεδια... Ε τα χερια ειναι κατι συνηθισμενο πλεον,καποια στιγμη θα τα σχεδιαζω πιο καλα πιστευω...Ειδωμεν...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#309 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 21 January 2009 - 19:31

Αυτος ειναι ο χαρακτηρας που εφτιαξα για το 3 ways story του Seirios, o Killian. Αλλα αποφάσισα οτι παρα ειναι καλος για να χαθει εκει μεσα :Ρ Οποτε θα εχει και αυτος καποιον ρολο στο manga που ετοιμαζω! (ελπιζω συντομα να εχετε νεα μου ΧΡ)

Posted Image

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#310 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 21 January 2009 - 19:37

Xμμ δεν εχω διαβασει ολες τις ιστοριουλες εκει μεσα αλλα μου κολαει καλα!Καλος σχεδιασμος αλλα πρεπει να προσεξεις τα ΧΕΡΙΑ!Α και τα παπουτσι δεν μου πολυ αρεσουν!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#311 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 21 January 2009 - 20:37

ωραιος ο χαρακτηρας αλλα πιστευω οτι πρεπει να του αλλαξεις το παντελονι ή τα παππουτσια....................
δεν κολλανε και πολυ μεταξυ τους!!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#312 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 January 2009 - 00:18

νομίζω το δεξί χέρι (οπως το βλέπουμε )είναι λιγο μικρό
λολ μου θυμίζει λίγο DTB.

#313 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 January 2009 - 01:18

πω καλά μη το φάτε και το παιδί! μια χαρά είναι τα χέρια εδώ!
και τα παπούτσια οκ μπορεί να μην ταιριάζουν χρωματικά πολύ αλλά προσωπικά δεν με πειράζει
νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα και αρτιότερα που έχεις κάνει, μόνο τα γράμματα στη μπλούζα του με ενοχλούν λίγο προοπτικά

μ αρέσει, μ αρέσει, μ αρέσει
(και θέλω να δω και τους άλλους charas που έλεγες στο dA! )

Posted Image

#314 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 22 January 2009 - 17:17

Πολύ καλος! Μου άρεσαν τα χρώματα των ρούχων αλλα σα να βαρέθηκες λίγο όταν έκανες τα παπούτσια ε; XD

LfNX0dh.png

#315 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 January 2009 - 18:45

Ευχαριστω για τα σχολια και τις παρατηρήσεις σας :Ρ More to come later this week XD

Πολύ καλος! Μου άρεσαν τα χρώματα των ρούχων αλλα σα να βαρέθηκες λίγο όταν έκανες τα παπούτσια ε; XD

hehehe~! :P :yawn2:

Posted Image