Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#316 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 January 2009 - 02:00

κουκλος ειναι φτου φτου <33333

Βασικα τα χερια εμενα μια χαρα μου φαινονται,πολυ πετυχημενα, απλα θα μπορουσες να δωσεις περισσοτερη λεπτομερεια στα δαχτυλα...νομιζω:emptyonexg1:

και αλλη φορα βρε παιδι μου...ανοιξε και κανα περιοδικο μοδας να μαθεις τα τελευταια trends...μα να μην ταιριαζουν τα ρουχα με τα παπουτσια? απαραδεκτο!:hahaha::hahaha::hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#317 animeotaku07

animeotaku07

Major Otaku Fangirl >3

• Members
  • 50 posts

Posted 27 January 2009 - 02:20

τελεια ^^ εχετε μηπος deviantart? μαρεσε πολυ τον Riku[Kingdom Hearts] :]]] ειμαι πολυ fanatic with kingdom hearts!

τοσο πολυ που παιζω τωρα το:
KH- εδω και την 5η φορα! και σπαει νευρα; ειμαι στο Agrabah>Potcentipede T.T"
KHII- εδω και την 6η ή 7η φορα *sigh* ειμαι στο τελος ωμος και θα ξαναπαιξω ^.-

Veryy Nice. animeninja07.deviantart.com ;)
Otakus~<3
Gotta love yaoi, fangirling, cosplay, and jrock!
www.animeninja07.deviantart.com
www.youtube.com/pockyteaproductions

#318 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 January 2009 - 03:22

Thanks people for the comments
Animeotaku i watch you in DA :3

Και το επομενο μου σχεδιο ειναι αποοοοο~?
Ναρουτο φυσικα ΧΡ

Posted Image

Νομιζω πως ξεφυγα λιγο απο τον Κισιμοτισιο τροπο σχεδιου ΧΡ Its good i guess =3

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#319 animeotaku07

animeotaku07

Major Otaku Fangirl >3

• Members
  • 50 posts

Posted 29 January 2009 - 04:12

Thanks people for the comments
Animeotaku i watch you in DA :3

Και το επομενο μου σχεδιο ειναι αποοοοο~?
Ναρουτο φυσικα ΧΡ

Posted Image

Νομιζω πως ξεφυγα λιγο απο τον Κισιμοτισιο τροπο σχεδιου ΧΡ Its good i guess =3

:D καταπλικτικο! nevermind what i just said ^^""" thanks for the watch ομως! και εγω τωρα το ιδιο θα κανω ;D

Edited by animeotaku07, 29 January 2009 - 04:14.
changed my mind.

Otakus~<3

#320 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 30 January 2009 - 09:11

τον εχεις πετυχει πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!:wooi2:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#321 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 31 January 2009 - 15:00

:wooi2: το ανοιξες που το ανοιξες το πουκαμισακι δεν εφτιαχνες και τιποτα κοιλιακους?:hahaha:

νομιζω πρεπει να αλλαξει ο mangaka του Naruto παντως <333333

xbJ3b2w.jpeg

#322 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 February 2009 - 06:44

Σε ευχαριστω μονο-τσαν, αλλα νομιζω πως οι αλλοι ναρουτο φανς δεν θα θελουν να γινω εγω ο μανγκακα του Ναρουτο (ή μηπως Σασουκε :orly:)

Στο θεμα μας ομως!!! Εκει που επαιζα Crayon Physics επειδη ειχα κολλησει σε κατι πιστες αποφασισα να ζωγραφιζσω με τα crayons που ειχα καιρο :wooi2: (απο το νηπιαγωγειο)

Ανοιξτε με προσοχη!!
Spoiler:

Edited by Seraphimon-T.K., 01 February 2009 - 06:53.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#323 animeotaku07

animeotaku07

Major Otaku Fangirl >3

• Members
  • 50 posts

Posted 01 February 2009 - 07:07

oiii Seraphimon! εχω μια καινουρια ζωγραφια στο dA και βγηκε ΤΕΛΕΙΟ :D και δεν κανω πολλα με "happy colors" soo ειναι κατι διαφορετικο ^^

im so happy! haii, honto ni :]
Otakus~<3

#324 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 February 2009 - 07:08

Oφείλω να συμφωνήσω με την Mono chan στο προηγούμενο... Καταπληκτικό πραγματικα αν και λίγοι κοιλιακοί παραπάνω δεν θα έβλαπταν. Less clothes would be also preferable. in any case i approve.... droools..... keep them coming... doujinshi material is also acceptable by your fans....

Αναφορικά με τις κυρομπογιές διακρίνω Naruto memes , gintama memes από το επεισόδιο με το διαγωνισμό χιονιού ne? And i strongly approve of the idea... LETS SPICE THINGS UP IN NARUTO..... [fangirl mode/over 9000]

btw... itachi δεν έχεις κάνει τώρα τελευταία ne? (suggestive eye contact) :3

#325 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 01 February 2009 - 10:36

Πολυ καλος ο Sasuke (στο crayon physics, γιατι ο ασπρομαυρος... :) [just kidding ε, ο manga τα σπαει])
Παντως δεν ηξερα οτι μπορεις να ζωγραφιζεις και το χαρτη :orly:

Posted Image

#326 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 February 2009 - 16:40

Neo Armstrong Cyclone Jet Armstrong Cannon makes this picture awesome. :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#327 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 February 2009 - 18:25

The time has come my faithful pupil. Here comes my judgement.

Κατ αρχήν να σχολιάσω τον Σασούκε.Μου αρέσει πολύ το μελάνωμα που έχεις κάνει , προσδίδει δυναμισμό στο σκίτσο . Μου θυμίζει κάτι από υπερηρωικό κόμικ ! Τα πρόσωπα και τα σώματα ήταν πάντα το δυνατό σου σημείο , και αυτό το σκίτσο δεν αποτελεί εξαίρεση . Σωστή έκφραση προσώπου , σωστές αναλογίες σώματος . Well done mate.
Πάντα βέβαι τα χέρια ήταν το αδύνατο σημείο σου και δυστυχώς ούτε αυτό το σκίτσο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Στο αριστερό χέρι , ο αγκώνας βγήκε με λίγο μεγαλύτερη γωνία της κανονικής και επίσης το πάχος του χεριού από τον αγκώνα και κάτω είναι μεγαλύτερο από ότι το αντίστοιχο πάχος από τον αγκώνα και πάνω , πράγμα ανακόλουθο και μη ρεαλιστικό. Στο δεξί χερι από την άλλη , έχεις πετύχει πολύ τα δάχτυλα , σημαντική βελτίωση σε σχέση με πριν αλλά και πάλι οι αναλογίες χέρι κάτω από τον αγκώνα/χέρι πάνω απ τον αγκώνα είναι αντίστροφα δοσμένες. Λίγο προσοχή σε αυτό το σημείο και δεν θα μπορώ να βρω σφάλματα στο επόμενο σκίτσο σου. Keep practicing .

Το άλλο που έκανες στο crayon physics , απλά και μόνο λόγω cannon είναι complete win !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#328 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 February 2009 - 02:30

καλος ο σασουκε, αλλα μου φαινετε τον εκανεσ λιγο πιο τουμπανο απο οτι ειναι :P

qzMHWHd.png

#329 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 07 February 2009 - 18:19

Oντως πολυ καλη δουλεια αλλα οπως ειπε και ο ριν ισως να τον παραεκανες λιγο τουμπανο.Το βασικο ειναι οτι κανεις τρομερη δουλεια keep it up:riiight:

Posted Image

#330 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 February 2009 - 00:51

θα πρέπει να διαφωνήσω με τον kelborn, δεν τον έκανε καθόλου τούμπανο και μάλιστα πιστεύω πως είναι πολύ καλή δουλειά. bravo seraphimon. (νομίζεις δεν έχω ξεχάσει το request μου όμως? :@)

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.