Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#241 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 00:00

Στα έχω πει και απο κοντά αλλα πρέπει να σου παινέψω τον ουρανό παλι. :hahaha:
Ο χρωματισμός και το σχέδιο είναι πολύ καλά.

Αλλα, αυτη η τρύπα... πώς γίνετε να ΜΗΝ την δέις oi? XD
Που και να μη σου έλεγα να την προσέξεις. :if:

Anyways, σαν σύνολο είναι πολύ όμορφη δουλειά, περιμένω και τα υπόλοιπα. :tensai:

LfNX0dh.png

#242 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 00:11

μπραβο σου!!ευγε.........θα ειθελα να κανω ενα request sasuke(naruto) kai Roxas(kingdom hearts 2)pls

#243 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 00:11

Όπως σου έχω πει το σχέδιο αυτό είναι τρομερό. :nod:
Νομίζω ότι για το lineart έχω ήδη πει ό,τι έχω να πω. :hihi2:
Όσον αφορά το χρώμα, αυτό που παρατηρώ είναι ότι είναι καλύτερο απ' ό,τι συνήθως!
Δηλαδή όχι ότι συνήθως δεν είναι ωραίο, αλλά αυτή τη φορά το έκανες χρησιμοποίησες λιγότερους χρωματισμούς, και στην ουσία πιο απότομη αλλαγή χρωμάτων, και βγαίνει πολύ καλύτερο!
Και το Rain Effect τρομερό! :o

Keep it up Mitso! :P

oR4yYRl.gif

#244 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 14:53

Posted Image

Ελπιζω να σου αρεσει ΧΡ ξοδεψα αρκετες ωρες για να το τελειωσω...αν κ ηδη βρήκα μια ατέλεια...βαριεμαι να τη διορθώσω (ναι, μου την ειχες πει Hajime να μην την ξεχασω :hahaha:)

Απλα μοναδικο ηταν ακριβως οπως το περιμενα οταν ειδα το αρχικο σχεδιο

τον Ναρουτο τον εχεις πετυχει τελεια,για τον Σασουκε δεν σου λεω τιποτα γιατι παντα τον κανεις ωραια ;D

Its over you won :D

Και παλι μπραβο

#245 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 15:13

:respect::respect:Φοβερό Seraphimon. Ειδικά ο Naruto και τα χρώματα..... Επίσης και το rain effect και το φόντο ήταν φανταστικά. Και πάλι:respect::respect:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#246 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 18:48

Thank you people!!! ^_^
Τις επομενες ημερες θα δειτε κ αλλα σχεδια απο μενα ΧΡ γυρισα με αρκετο υλικο!

μπραβο σου!!ευγε.........θα ειθελα να κανω ενα request sasuke(naruto) kai Roxas(kingdom hearts 2)pls

Αμα κοιταξεις μερικες σελιδες πριν (ή τη πρωτη σελιδα που εχω μαζεψει ολα τα σχεδια που εχω κανει ποστ σε αυτο το θρεντ) θα βρεις σιγουρα 2-3 Sasuke να βοσκουν :hahaha: Τωρα για Ροξας δεν ξερω,μιας κ δεν ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο ΚΗ.

ΥΓ: Εχω κανει καποια σχεδια απο Kingdom Hearts (Riku XD) οποτε θα τα δεις μεσα στις επομενες μερες

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#247 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 02:20

Υπέροχο το fan-art σου αγαπητέ Σεράφιμον! Μου άρεσε πολύ ο Ναρούτος!

Βέβαια...έχεις περιθώρια βελτίωσης...

1) Ο Ναρούτο και ο Σάσουκε είναι προφανώς δύο διαφορετικά αστρικά συστήματα!! Ο ένας δέχεται φως απ'τα δεξιά (that would be Sasuke) και ο άλλος από αριστερά! Δεν υπάρχει ήλιος στη μέση να το δικαιολογήσει...

2)Το σπαθί του Σάσουκε δεν κάνει λακούβα στο έδαφος.

3) Το μωβ κορδόνι του Σάσουκε είναι μεγαλύτερο.

Αυτά...και μην δω λάθη σε επόμενες Ζωγραφιές!

:tensai:Ήθελες ποστ και 'συ...παρ'τα τώρα..μουχαχαχαχα!

Άπαιχτος είσαι ρε...ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ! :P
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#248 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 21:39

Ωωω καινούριο σκίτσο και μάλσιτα στην τελική του μορφή . Καλό . Είχα δει το πρωτόλειο ,ώρα για το full .Έχουμε και λέμε:

Πολύ ωραίες οι βλετιώσεις σε σχέση με το αρχικό

1) Βελτίωσες πάρα πολύ την φυσική των σωμάτωνμιας και τώρα ανταποκρίνοντια πολύ πειστικά στους νόμους της φυσικής (αέρας, νερό κλπ)

2)Επίσης ,άψογο είναι το χρώμα στο μπλουζάκι του Σάσουκε. Ο χρωματισμός είναι καλός γιατί αλλού είναι σκούρος ,'αρα η βροχή διαπέρασε το ένδυμα, και αλλού ανοιχτός ,άρα τώρα αρχίζει να "ποτίζει" με βρόχινι νερό το ρόυχο.

Το μόνο που σου ξέφυγε είναι λίγο το αριστερό πόδι όπου έπρεπε να τονίσεις τα δάχτυλα παραπάνω αντί να βάλεις απλά "σκιές" που ίσα ίσα τα κάνουν να ξεχωρίζουν και ο αριστερός όμως που έπρεπε να γίνει λίγο ποιό στρογγυλεμένος κατά τη γνώμη μου .
Οσον αφορά το ρούχο που έπρεπε να υπάρχει εκεί που υπάρχει ο ουρανός ανάμεσα στο αριστερό χέρι του Σάσουκε ,εγώ νομίζω ότι το απέδωσες σωστά .
Επειδή ο ναρούτο και ο σάσουκε του φόντου είναι πρόσωπα "εκτός κάδρου" ,δηλαδή φανταστικά ,ενώ ο σάσουκε ο καθιστός "πραγματικός" ας πούμε είναι λογικό να υπάρχει ουρανός από πίσω του δεν είναι ανάγκη εκεί να φαίνεται ρούχο .Καλύτερα που φαίνεται ουρανός .Δίνει μια νότα πρωτοτυπίας.
Αυτά είχα να πώ. Για άλλημ ια φορά ένα πολύ καλό σκίτσο ,περιμένω τα επόμενα .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#249 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 01:55

Posted Image

Riku from Kingdom hearts :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#250 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 02:00

Copy-pasta from DA :tensai:

Πολύ καλό, στην ανατομία δεν βλέπω κανένα πρόβλημα και έχεις χρησιμοποιήσει άψογα τα screentones! Θες λίγη δουλειά στην λεπτομέρεια των μαλλιών.

LfNX0dh.png

#251 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 02:56

sugeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:lovulovu:
SUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

ΜΥ FAVS: renji, sasuke cryin and of course ur last MASTERPIECE!!!!

sasuke thinkin over his friend!!!!!

ειναι ακριβως το ειδος πικ που ζητουσα!! τον σασουκε να αναπολει his old friend:borednn9:!!! ναιιιιιιιιι!!!

εισαι θεος!! μπηκε background oπως ηταν!!! κι αυτο το θλιβερο rain effect.. :lovulovu:ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ!! Masterpiece!!! ευυυυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! me wants more ΝOW!!!:Blissfull::nanana::riiight:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#252 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 04:50

nice work seraphimon keep it up....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#253 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 19:05

Posted Image

Riku from Kingdom hearts :)

Καταρχάς όπως σωστά επισήμανε ο Gintamaς, ανατομικά το έχεις πετείχει!
Αν εξαιρέσουμε τον λεμό που νομίζω ότι είναι λίγο μακρύς, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. :nod:
Πριν που έλεγα ότι κάτι δεν πάει καλά με το πρόσωπο, λάθος έκανα. Τελικά αυτό που φταίει είναι ο λεμός.
Πολύ ωραία τα screentones, ιδιαίτερα στα ρούχα!
Εν ολίγις μικρό το πρόβλημα. Τρομερή ζωγραφιά ως θωρώ!
:tensai:

oR4yYRl.gif

#254 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 23:52

Posted Image

Ελπιζω να σου αρεσει ΧΡ ξοδεψα αρκετες ωρες για να το τελειωσω...αν κ ηδη βρήκα μια ατέλεια...βαριεμαι να τη διορθώσω (ναι, μου την ειχες πει Hajime να μην την ξεχασω :hahaha:)

awesome:blingeye2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#255 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 22:37

Μετα απο 1,5 μήνα περιπου,εχω νεο σχεδιο να σας δειξω :nosey: Δουλεψα αρκετα πανω σε αυτο,καθως και ειναι η πρωτη φορα που το lineart το περασα με pen-tool (οχι ιδιαιτερα πετυχημενα...περιμενα αλλο αποτελεσμα,αλλα το παλευω ακομα ΧΡ).

So,enjoy Amaterasu, Sun Goddess!!

Posted ImagePosted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα