Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#226 skyrios

skyrios

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 08 June 2008 - 22:02

HeyZz!Παρόλο που δεν μου αρέσουν τα Digimon, ομολογώ οτί ήταν καλό και με άφησε με το συναισθημα του... " oO τι θα γίνει τώρα?? "
nice work!συνέχισε έτσι:thatsit:

:oo::oo:Και τωρα μας το λες; Αμαν εκανα για να το καταλαβω!

:hot: hehe,κι εγώ μπερδεύτηκα κάπου:unlucky:

#227 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 09 June 2008 - 01:50

HeyZz!Παρόλο που δεν μου αρέσουν τα Digimon, ομολογώ οτί ήταν καλό και με άφησε με το συναισθημα του... " oO τι θα γίνει τώρα?? "
nice work!συνέχισε έτσι:thatsit:
:hot: hehe,κι εγώ μπερδεύτηκα κάπου:unlucky:

Sorry :bath: Επρεπε να ειχα βαλει notice...την επομενη φορα θα εχει ενα βελακι που να λεει "--> Read this way-->" :hahaha: Κ το επομενο τσαπτερ θα το κανω κανονικα σαν μανγκα για να σας μπερδεψω ξανα :hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#228 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 12 June 2008 - 20:43

And here i am again...With the first chapter!!!
Enjoy Digimon Tamer:Millenniumon's Menace

Ελπιζω να σας αρεσει. Δεν το εχω ποσταρει ακομα στα ξενα φορουμ,οποτε εχετε την αποκλειστικότητα :hahaha:

Απίστευτο T.K, μπράβο σου :nod:
Cant wait to read the next one :wooi2:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#229 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 13 June 2008 - 09:06

Next time From right to Left!!! Ε καλά πολύ σπουδαίο όμως
Posted Image

#230 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 13 June 2008 - 13:53

Thanks Megi *καρδούλα* & KyuubiNaruto :congrats: Το επομενο θα ειναι σαν τα μανγκα για να μην μπερδευτεί κανεις :Ρ Θα βαλω κ notice για να μην μου πει κανεις τιποτα...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#231 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 21 June 2008 - 08:45

Cool!...εμμ πότε βγαίνει το επόμενο chapter??
Posted Image

#232 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 June 2008 - 01:30

Cool!...εμμ πότε βγαίνει το επόμενο chapter??

Ένα ατομο είμαι μόνο,δεν εχω ομάδα για να μοιράζετε η δουλειά...οπότε θα αργήσει....Η υπομονή ειναι αρετή:drink: Thanks for the posts minna :3

Posted Image

#233 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 24 June 2008 - 20:17

Χεεεχ όπως σου έχω πει κι από κοντά η υπομονή, η επιμονή και η σοβαρή ενασχόληση σε συνδυασμό με το ταλέντο κάνουν θαύματα. Συνέχισε και μην το παρατήσεις...

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#234 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 02 July 2008 - 00:14

Σούπερ, τι να πω? Είναι πολύ καλό! Ελάχιστα καλύτερο να 'τανε και θα μπορούσες μια χαρά να το εκδόσεις.:thatsit:
Posted Image

#235 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 09 July 2008 - 14:36

Διάβασα τελικά το κόμικ, και πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλό, ειδικά η δουλειά που έχεις κάνει στο χρώμα και γενικότερα η σκηνοθεσία. Ωστόσο το σκίτσο ξεφεύγει αρκετά, και θυμίζει περισσότερο αμερικάνικο παρά μάνγκα. Αυτό ήταν που δεν μου πολυάρεσε

Edited by Namida, 11 July 2008 - 12:26.

#236 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 09 July 2008 - 15:29

Serph!!!!

Kαλα εεεε και γ@@#$#μ0 τα σχεδια εχεις κανει keep going!!;)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#237 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 31 July 2008 - 13:16

Ξερεις τι περιμενω :D

#238 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 August 2008 - 15:35

ναι ξερω ΧΡ και για ακομη μια φορα δεν κρατησα το deadline που ειχα βαλει :hahaha: Αλλα παντως ηταν κοντα στην ολοκληρωση το σχεδιο μου που περιμενεις:hahaha:
Επισης οταν γυρισω απο τις διακοπες μου θα ανεβασω αρκετα σχεδιακια που εκανα στο καραβι:drink:

Posted Image

#239 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 15 August 2008 - 22:43

Posted Image

Ελπιζω να σου αρεσει ΧΡ ξοδεψα αρκετες ωρες για να το τελειωσω...αν κ ηδη βρήκα μια ατέλεια...βαριεμαι να τη διορθώσω (ναι, μου την ειχες πει Hajime να μην την ξεχασω :hahaha:)

Posted Image

#240 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 August 2008 - 22:53

Πραγματικα απαιχτο...... Ο καθισμενος Sasuke ειναι πραγματικα πολυ αισθαντικος. Φαινεται τοσο μονος και θλιμμενος,,,, Και η εκφραση των δυο στο επανω μερος ειναι πραγματικα πολυ ρεαλιστικη. Στο επανω κομματι τον Naruto τον εχεις αποδωσει απλα ΤΕΛΕΙΑ... Το φοντο μου εχει κανει εντυπωση το ποσο καλα και καθαρα εδωσες τις ανομοιομορφιες στο εδαφος αν και οι χρωματικοι τονοι ειναι πολυ κοντα ο ενας στον αλλο. Και φυσικα Last but not least Μου αρεσει και η προσθηκη της βροχης.......... Συνοψιζοντας Συγχαρητηρια και παλι.... Ανυπομονω για το επομενο