Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Seraphimon's artwork

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#196 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 22 May 2008 - 13:51

Με αλλα λογια...ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
το ονειρο μου ειναι...να δω σε περιοδικο κομικ μου :wooi2:
Οπως κ να 'χει bleach2black,Υou have been trolled επισης:orly: Αλλα για να σας ανταμείψω που πεσατε στη φαρσα, θα κανω ενα εξωφυλλο σαν κ αυτο του Weekly Shounen jump:congrats:

μα αμα γινοσουν διασημος...ο μισος πληθυσμος θα σου την επεφτε!!!!απο δω μεσα εννοω----:df13952b:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#197 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 22 May 2008 - 15:43

Seraphimon Τα καλητερα σου ευχομαι man...Αντε να δουμε...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#198 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 22 May 2008 - 15:53

;177493']Seraphimon Τα καλητερα σου ευχομαι man...Αντε να δουμε...

Θενκς :wooi2:
2 Σελιδες μου μενουν για να τελειώσω το πρωτο τσαπτερ...αλλα πραγματικα δεν εχω ιδιαιετερη ορεξη,οποτε δεν θελω να τις χρωματισω κ να μην βγουν καλα. Αμα ειχα ορεξη θα το ειχατε το τσαπτετ σημερα :drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#199 JoHnAroC

JoHnAroC

• Members
  • 175 posts

Posted 22 May 2008 - 15:54

Θενκς :wooi2:
2 Σελιδες μου μενουν για να τελειώσω το πρωτο τσαπτερ...αλλα πραγματικα δεν εχω ιδιαιετερη ορεξη,οποτε δεν θελω να τις χρωματισω κ να μην βγουν καλα. Αμα ειχα ορεξη θα το ειχατε το τσαπτετ σημερα :drink:

ψηλη,μελαχρινη με σαρκωδη χειλη και ματια γαλανα σαν τα αιγιοπελαγιτικα νερα μας....τωρα εχεις ορεξη?
Posted Image

#200 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 22 May 2008 - 16:17

2 σελιδες μενουν

2 σελιδες μενουν

2 σελίδες μένουν

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!:fromabove:

#201 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 May 2008 - 23:34

Δεν υπαρχει καποιο νεο για το Ντιτζιμον. Τωρα ομως που τελειωσα κατι αλλες δουλειες θα συνεχισω την δουλεια για να το ανεβασω επιτελους.
Εκανα ενα καθαρισμα σε μια σελιδα. Check it out :

RAW
Posted Image

Cleaned
Posted Image

ΥΓ: 200 post getto:congrats:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#202 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 26 May 2008 - 23:38

respect seraphimon τα σκιτσα σου τα σπανε natural talented
Posted Image
Spoiler:

#203 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 26 May 2008 - 23:48

Nice, θέλει και χρώμα.

LfNX0dh.png

#204 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 27 May 2008 - 15:10

OWNED O_o
Posted Image

#205 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 May 2008 - 17:10

Φήμες θέλουν το manga του Seraphimon να καθυστερεί διότι ο δημιουργός του συμμετέχει στο development του Duke Nukem Forever. :fromabove:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#206 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 27 May 2008 - 20:47

Φήμες θέλουν το manga του Seraphimon να καθυστερεί διότι ο δημιουργός του συμμετέχει στο development του Duke Nukem Forever. :fromabove:

Eιναι απο εγκυρη Πηγη?:nosey:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#207 JoHnAroC

JoHnAroC

• Members
  • 175 posts

Posted 27 May 2008 - 22:10

OMG: Digital Gate!!

αμα δειτε καλα κατω στο σιγκ του φιλου μας θα δειτε μια υπεροχη σκηνη απο το μανγκα...και επειδη ειναι πολυ δυσκολο καντε υπομονη:drink:
Posted Image

#208 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 27 May 2008 - 22:19

Ελπίζω να μην εννοείς το Duke Nukem For never(όσοι ξέρουν την ιστορία πισο από το παιχνίδι ξέρουν τι ενωω)...:emptyonexg1:
Posted Image

#209 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 May 2008 - 14:28

Οι φημες ειναι φήμες.... Δεν μπορω να σας πω τιποτα με σιγουρια,μιας κ το συμβολαιο μου δεν μου επιτρεπει να αναφερω για ποιο παιχνιδι κανω τα artworks (ειμαι lead artist εκει)

OMG: Digital Gate!!

αμα δειτε καλα κατω στο σιγκ του φιλου μας θα δειτε μια υπεροχη σκηνη απο το μανγκα...και επειδη ειναι πολυ δυσκολο καντε υπομονη:drink:

Το πρώτο leak...ειμαι συγκινημένος :nanana:

Όπως κ να 'χει
Posted Image

απο το 402 τσάπτερ...δεν υπήρχε περίπτωση να μην την χρωματίσω αυτη την εικονα:hahaha:

Posted Image

#210 JoHnAroC

JoHnAroC

• Members
  • 175 posts

Posted 30 May 2008 - 18:39

Οι φημες ειναι φήμες.... Δεν μπορω να σας πω τιποτα με σιγουρια,μιας κ το συμβολαιο μου δεν μου επιτρεπει να αναφερω για ποιο παιχνιδι κανω τα artworks (ειμαι lead artist εκει)

Το πρώτο leak...ειμαι συγκινημένος :nanana:

Όπως κ να 'χει
Posted Image

απο το 402 τσάπτερ...δεν υπήρχε περίπτωση να μην την χρωματίσω αυτη την εικονα:hahaha:

φοβερη δουλεια!!!!!!αν και σκαλωσα μιας και κλαιει ο σασουκε-ποιος το κανε αυτο???:df13952b:
Posted Image