Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#91 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 10 June 2007 - 15:32

Eγώ τι να πω που δεν είδα την δεύτερη σελίδα στην άλγεβρα και απάντησα στα 2 από τα 4 θέματα και πήρα 9,6 ενώ μπορούσα να είχα γράψει 19,6;

:oo: :uhh: :nanana: Εντάξει το βουλώνω τώρα.

Ωρέ, εμείς είχαμε μαθηματικό βιβλικής αηδίας, σε κάθε διαγώνισμα έβαζε επίτηδες λάθος ασκήσεις για να ψαχνόμαστε...και αφού κάθε μα ΚΑΘΕ φόρα του έλεγα κύριε κάτι δεν πάει καλά, ξυνόταν, ξυνόταν και έλεγε "ααα, μα πώς δεν το πρόσεξα..." και την διόρθωνε :oo: μια φορά την είχε διορθώσει 3 φορές...:erk:

Μα το Θεό, αυτό ακριβώς σκέφτηκα ότι συνέβαινε. Εγώ πάντως θα την έγραφα όπως μου έβγαινε, γιατί δεν μπορούσα να βγάλω αυτό που ζητούσαν εκτός αν δημιουργούσα δικά μου μαθηματικά...

matsu και neko, σας ξεπερνάω, μικρή είχα φάει λίπασμα και αντισυλληπτικά! (ευτυχώς όχι και τα δύο μαζί...)

ΛΙΠowned! O_O

~ Storm ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#92 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 June 2007 - 15:55

matsu και neko, σας ξεπερνάω, μικρή είχα φάει λίπασμα και αντισυλληπτικά! (ευτυχώς όχι και τα δύο μαζί...)

τώρα εσύ ή πολύ γόνιμη θα γίνεις ή άγονη ένα από τα δύο.

#93 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 10 June 2007 - 16:15

:respect: :respect: :respect:
Posted Image

#94 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 10 June 2007 - 16:22

:hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:

#95 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 10 June 2007 - 17:37

να δείτε που αυτή έγινε νοσοκόμα επειδή όλο στο νοσοκομείο ήταν μικρή.

μπαααα από τα 1 μου μέχρι τα 12 μόνο 5 φορές το επισκέφτηκα το νοσοκομείο
Kαι αν κρίνω από το μεταπτυχιακό που έκανα στο Παίδων, από τα περιστατικά και
από τα ιστορικά των μικρών ασθενών που είδα πιστέψτεμε το ''σκόρ'' μου ήταν και πολύ χαμηλό

Για την ιστορία, μετά από κανένα δεκάλεπτο έρχεται στην τάξη ο καθηγητής της Γεωμετρίας και λέει να αλλάξουμε την εκφώνηση της άσκησης και από ΕΖ=3ΑΒ/2 να γράψουμε ΕΖ=3ΑΒ/4...

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι αυτό που έκανα ήταν μια βλακεία επικών διαστάσεων... Τ__Τ

~ Στορμ ~

εγώ εδώ δεν βλέπω πουθενά καμιά απόλυτος βλακεία, ίσα ίσα που εσύ αποδείχτηκες
πολύ μα πολύ πιο έξυπνη από τους 3 καθηγητές. Όσο για τα παιδιά που γράφανε μαζί σου
μετά από αυτό που έγινε στάνταρ θα ανέβηκες στην εκτίμηση τους

Λοιπόν να σας πω και εγώ τι έπαθα την Τετάρτη...
μετά από νυχτέρι στην δουλειά και μετά από 3 ώρες μονο ύπνου σηκώθηκα και πήγα με τις
κολλητές μου για ψώνια. Σε κάποια φάση λοιπόν μπαίνουμε στα Hondos Center και εκεί
που πάμε να μπούμε στο ασανσέρ ακούω να παίζει το Opening του Bokurano.
Και πετάω την θεϊκή ατάκα: ωχ τα μεγάφωνα παίζουν το Uninstall από Bokurano.
E! και επί τόπου οι κολλητές μου ξεκαρδίστηκαν στα γέλια και μου λένε: Νικολέττα το κινητό σου είναι.
Το πως ένιωσα δεν λέγεται, κόκκινη σαν μπατζάρι έγινα :Crying2:
Βέβεα ντάξ την προηγούμενη μέρα είχα περάσει τον ήχο και δεν τον είχα συνηθίσει ακόμα
αλλά και πάλι να μην καταλάβω ότι ήταν το κινητό μου :deadga6: θέλω αλλαγή μπαταρίας επιγόντος

rrmr.png

#96 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 10 June 2007 - 18:01

Σε κάποια φάση λοιπόν μπαίνουμε στα Hondos Center και εκεί
E! και επί τόπου οι κολλητές μου ξεκαρδίστηκαν στα γέλια και μου λένε: Νικολέττα το κινητό σου είναι.

:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
:rofl::rofl:
:respect::respect::respect:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#97 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 10 June 2007 - 20:15

Λοιπόν να σας πω και εγώ τι έπαθα την Τετάρτη...
μετά από νυχτέρι στην δουλειά και μετά από 3 ώρες μονο ύπνου σηκώθηκα και πήγα με τις
κολλητές μου για ψώνια. Σε κάποια φάση λοιπόν μπαίνουμε στα Hondos Center και εκεί

Διακοπές θέλεις... Μην νιώθεις τόσο άσχημα όμως... :nanana:

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#98 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 June 2007 - 20:19

Θέλω και εγώ το Unistall!!!!!!!!

#99 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 10 June 2007 - 20:30

uninstall, uninstall

(καλή ιδέα για ringtone)

#100 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 June 2007 - 20:53

Σόρρυ που ανανεώνω νεκρό τόπικ, αλλά πρέπει να το βγάλω αυτό από μέσα μου...

Την προηγούμενη Δευτέρα γράφαμε εξετάσεις στη Γεωμετρία. Όταν μπήκε ο καθηγητής στην τάξη για να δώσει εξηγήσεις, εγώ βρισκόμουν ήδη στο τελευταίο ερώτημα του Θέματος 2 και κάτι δε μου έβγαινε... Έλεγε "να αποδείξετε ότι ΕΖ=3ΑΒ/2" ενώ εγώ ήμουν 3048438444% σίγουρη ότι ΕΖ=3ΑΒ/4. Και τι έκανα το ζώον; Το είπα στον καθηγητή. Πόσο ηλίθια μπορεί να φάνηκα μπροστά σε 21 παιδιά, 2 επιτηρητές και 1 καθηγητή Γεωμετρίας ο οποίος με πήρε λίγο στο ψιλό και μου είπε ότι 3 καθηγητές είχαν φτιάξει τα θέματα και με ρωτούσε ειρωνικά πώς θα μπορούσε κάτι τέτοιο να είχε ξεφύγει και από τους τρεις; Εγώ που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή τι θα έλεγα αν με έβλεπα από καμιά γωνία, συμπέρανα ότι οι σκέψεις μου θα ήταν "Κοίτα την! Δεν μπορεί να λύσει μια άσκηση και λέει ότι έχουν κάνει λάθος οι καθηγητές! Τι ηλίθια!" Μιλάμε έγινα... ΧΑΛΙ.

Για την ιστορία, μετά από κανένα δεκάλεπτο έρχεται στην τάξη ο καθηγητής της Γεωμετρίας και λέει να αλλάξουμε την εκφώνηση της άσκησης και από ΕΖ=3ΑΒ/2 να γράψουμε ΕΖ=3ΑΒ/4...

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι αυτό που έκανα ήταν μια βλακεία επικών διαστάσεων... Τ__Τ

~ Στορμ ~

Βασικά η βλακεία που έκανες είναι που δεν είπες στον καθηγητή που πήγε να κάνει τη διόρθωση "Αυτό το ενέκριναν και οι τρεις μαθηματικοί που έβγαλαν τα θέματα;" μπροστά σε όλη την τάξη. :P

oR4yYRl.gif

#101 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 10 June 2007 - 21:30

Eγώ τι να πω που δεν είδα την δεύτερη σελίδα στην άλγεβρα και απάντησα στα 2 από τα 4 θέματα και πήρα 9,6 ενώ μπορούσα να είχα γράψει 19,6;

Σοβαρά μιλάς?! Και μετά μιλάω εγώ που έλυσα λάθος άσκηση (τουλαχιστον έπιασε μόνο 8 στις 100)!

#102 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 10 June 2007 - 22:16

Σοβαρότατα. Αλλά εντάξει, δεν είναι και πανελλήνιες, μου πήρε μια εβδομάδα να το ξεπεράσω (πιο πολύ με τσάντισε το γεγονός ότι έκανα τέτοιο πράγμα παρά ο βαθμός) αλλά το ξεπέρασα στο τέλος και ζω ελεύθερος σαν πουλί.

#103 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 June 2007 - 22:40

Σόρρυ που ανανεώνω νεκρό τόπικ, αλλά πρέπει να το βγάλω αυτό από μέσα μου...

Την προηγούμενη Δευτέρα γράφαμε εξετάσεις στη Γεωμετρία. Όταν μπήκε ο καθηγητής στην τάξη για να δώσει εξηγήσεις, εγώ βρισκόμουν ήδη στο τελευταίο ερώτημα του Θέματος 2 και κάτι δε μου έβγαινε... Έλεγε "να αποδείξετε ότι ΕΖ=3ΑΒ/2" ενώ εγώ ήμουν 3048438444% σίγουρη ότι ΕΖ=3ΑΒ/4. Και τι έκανα το ζώον; Το είπα στον καθηγητή. Πόσο ηλίθια μπορεί να φάνηκα μπροστά σε 21 παιδιά, 2 επιτηρητές και 1 καθηγητή Γεωμετρίας ο οποίος με πήρε λίγο στο ψιλό και μου είπε ότι 3 καθηγητές είχαν φτιάξει τα θέματα και με ρωτούσε ειρωνικά πώς θα μπορούσε κάτι τέτοιο να είχε ξεφύγει και από τους τρεις; Εγώ που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή τι θα έλεγα αν με έβλεπα από καμιά γωνία, συμπέρανα ότι οι σκέψεις μου θα ήταν "Κοίτα την! Δεν μπορεί να λύσει μια άσκηση και λέει ότι έχουν κάνει λάθος οι καθηγητές! Τι ηλίθια!" Μιλάμε έγινα... ΧΑΛΙ.

~ Στορμ ~

Μόνο βλακεία δεν ήταν αυτό. Αν έκανες βλακεία, είναι αυτή που λέει ο Ash

η βλακεία που έκανες είναι που δεν είπες στον καθηγητή που πήγε να κάνει τη διόρθωση "Αυτό το ενέκριναν και οι τρεις μαθηματικοί που έβγαλαν τα θέματα;" μπροστά σε όλη την τάξη.

:riiight:

E5VV38U.jpg

#104 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 June 2007 - 19:43

Που απολύθηκα απο την προηγούμενη δουλειά μου.

#105 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 16 June 2007 - 02:23

Που απολύθηκα απο την προηγούμενη δουλειά μου.

Αυτό δεν είναι βλακεία σου(εκτός αν εννοείς ότι παραιτήθηκες ή ότι έκανες κάποια βλακεία και σε απέλυσαν).Τέσπα μακάρι γρήγορα να βρεις κάποια νέα που να σου αρέσει:riiight:

Posted Image