παρ'ολα αυτα, λειτουργει ακομα μια χαρα...
Για την πορτα του αυτοκινητου μιλας, ετσι?

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 13:06
παρ'ολα αυτα, λειτουργει ακομα μια χαρα...
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 13:34
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 13:42
Χαχαχα...και η πορτα μια χαρα λειτουργει, και το χερι μου μια χαρα λειτουργει...γιατι λιγες μερες μετα την τεταρτη φορα που το εκλεισα στην πορτα του αυτοκινητου, το εκλεισα και σε μια βαρια σιδερενια πορτα αποθηκης με αποτελεσμα να ξηλωθει ενα μου νυχι...
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 13:45
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 14:11
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 14:52
εγώ πάλι όταν ήμουν 4 ήθελα να γείνω ραλίστας, έχω βιντεάκι που έχουν τραβήξει οι γονείς μου και τρέχω πάνω κάτω στο σπίτι και φωνάζω: είμαι ο κεραυνός βρουμ βρουμμοταν με ρωτουσαν τι ηθελα να γινω οταν μεγαλωσω, τους ελεγα "Αλογο!"
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 14:59
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 15:24
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 15:26
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 12:08
εγώ πάλι όταν ήμουν 4 ήθελα να γείνω ραλίστας, έχω βιντεάκι που έχουν τραβήξει οι γονείς μου και τρέχω πάνω κάτω στο σπίτι και φωνάζω: είμαι ο κεραυνός βρουμ βρουμμ
Σκέτη τρέλα μιλάμε, πάντως αυτά πάθαιναν οι δικοί μου για να με αφήνουν να βλέπω Αστρομαχητές
Από την άλλη και εγώ τι να μου πω, κορίτσι πράγμα και αντί να θέλω να γείνω π.χ. καμιά Aprilia
ήθελα να γείνω ραλίστας:P
Πάντως και εγώ ως παιδάκι από ζωηράδα έσκιζα ε!και όλο έκανα και διάφορα κουλά
Στα πρώτα μου γενέθλια έπεσα με τα μούτρα μέσα στην τούρτα,έχω και φωτό
της επίμαχης στιγμής αλλά δεν την βάζω γιατί ντρέπομαι κάπως.
Σε κάποια άλλη φάση έφαγα ένα γυαλί και με πήγαν στα επείγοντα, άλλη φορά είχε
η μαμά μου ένα λουλούδι και είπα να το δοκιμάσω και πρίστηκε η γλώσσα μου
και για 4-5ημέρες δεν μπορούσα να φάω.
Ένα καλοκαίρι μαζί με τα ξαδέρφια μου όπως παίζαμε τουμπάραμε από λάθος ένα ολόκληρο βαρέλι
με σπιτική ρακίο έρμος ο παππούς μου ακόμα την κλαίει αυτή την ρακί
Μετά είναι και όταν ήμουν πέντε χρονών, τότε έτρεχα με το ποδήλατο και καρφώθηκα
σε μια κολόνα,εγώ έπαθα διάσειση το ποδήλατο πάλι πήγε στα σκουπίδια και
η κολόνα στράβωσε.
Γενικότερα μέχρι τα 7 μου ήμουν και πολύ μα πολύ καταστροφή
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2007 - 12:20
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2007 - 14:02
Σόρρυ που ανανεώνω νεκρό τόπικ, αλλά πρέπει να το βγάλω αυτό από μέσα μου...
Την προηγούμενη Δευτέρα γράφαμε εξετάσεις στη Γεωμετρία. Όταν μπήκε ο καθηγητής στην τάξη για να δώσει εξηγήσεις, εγώ βρισκόμουν ήδη στο τελευταίο ερώτημα του Θέματος 2 και κάτι δε μου έβγαινε... Έλεγε "να αποδείξετε ότι ΕΖ=3ΑΒ/2" ενώ εγώ ήμουν 3048438444% σίγουρη ότι ΕΖ=3ΑΒ/4. Και τι έκανα το ζώον; Το είπα στον καθηγητή. Πόσο ηλίθια μπορεί να φάνηκα μπροστά σε 21 παιδιά, 2 επιτηρητές και 1 καθηγητή Γεωμετρίας ο οποίος με πήρε λίγο στο ψιλό και μου είπε ότι 3 καθηγητές είχαν φτιάξει τα θέματα και με ρωτούσε ειρωνικά πώς θα μπορούσε κάτι τέτοιο να είχε ξεφύγει και από τους τρεις; Εγώ που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή τι θα έλεγα αν με έβλεπα από καμιά γωνία, συμπέρανα ότι οι σκέψεις μου θα ήταν "Κοίτα την! Δεν μπορεί να λύσει μια άσκηση και λέει ότι έχουν κάνει λάθος οι καθηγητές! Τι ηλίθια!" Μιλάμε έγινα... ΧΑΛΙ.
Για την ιστορία, μετά από κανένα δεκάλεπτο έρχεται στην τάξη ο καθηγητής της Γεωμετρίας και λέει να αλλάξουμε την εκφώνηση της άσκησης και από ΕΖ=3ΑΒ/2 να γράψουμε ΕΖ=3ΑΒ/4...
Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι αυτό που έκανα ήταν μια βλακεία επικών διαστάσεων... Τ__Τ
~ Στορμ ~
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2007 - 14:43
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2007 - 14:46
Σόρρυ που ανανεώνω νεκρό τόπικ, αλλά πρέπει να το βγάλω αυτό από μέσα μου...
Την προηγούμενη Δευτέρα γράφαμε εξετάσεις στη Γεωμετρία. Όταν μπήκε ο καθηγητής στην τάξη για να δώσει εξηγήσεις, εγώ βρισκόμουν ήδη στο τελευταίο ερώτημα του Θέματος 2 και κάτι δε μου έβγαινε... Έλεγε "να αποδείξετε ότι ΕΖ=3ΑΒ/2" ενώ εγώ ήμουν 3048438444% σίγουρη ότι ΕΖ=3ΑΒ/4. Και τι έκανα το ζώον; Το είπα στον καθηγητή. Πόσο ηλίθια μπορεί να φάνηκα μπροστά σε 21 παιδιά, 2 επιτηρητές και 1 καθηγητή Γεωμετρίας ο οποίος με πήρε λίγο στο ψιλό και μου είπε ότι 3 καθηγητές είχαν φτιάξει τα θέματα και με ρωτούσε ειρωνικά πώς θα μπορούσε κάτι τέτοιο να είχε ξεφύγει και από τους τρεις; Εγώ που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή τι θα έλεγα αν με έβλεπα από καμιά γωνία, συμπέρανα ότι οι σκέψεις μου θα ήταν "Κοίτα την! Δεν μπορεί να λύσει μια άσκηση και λέει ότι έχουν κάνει λάθος οι καθηγητές! Τι ηλίθια!" Μιλάμε έγινα... ΧΑΛΙ.
Για την ιστορία, μετά από κανένα δεκάλεπτο έρχεται στην τάξη ο καθηγητής της Γεωμετρίας και λέει να αλλάξουμε την εκφώνηση της άσκησης και από ΕΖ=3ΑΒ/2 να γράψουμε ΕΖ=3ΑΒ/4...
Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι αυτό που έκανα ήταν μια βλακεία επικών διαστάσεων... Τ__Τ
~ Στορμ ~