Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;


  • Please log in to reply
558 replies to this topic

#61 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 28 April 2007 - 15:05

Πω πω καποιος εχει καταθλιψη λοιπον για να σας φτιαξω τι διαθεση μια XL βλακεια. Εβγαινα με μια κοπέλα οποτε σε καποια στιγμη αφου ειδε και απο ειδε το κοριτσι (βλεπετε δεν τα παω καλα σε αυτα τα θεματα) ειπε να μου την πεσει αυτη αφου εγω κωλονα οποτε εκει που καθομαστε οι δυο μας μου την πεφτει μεταξυ σοβαρου και αστειου (εγω αφηρημενος σκεφτομουνα τι να της πω για να κανω ενα βημα) και δεν της εδωσα σημασια. Οταν τελειωσε (και αφου δεν ακουσα τπτ)το μονο που σκεφτικα να τις πω ειταν "Πω δες την ωρα γραφω αυριο!" . Περιτο να σας πω οτι η κοπελα δν μου ξαναμηλισε και οταν ρωτισα την κολιτη της τι εγινε το μονο π ειπε ηταν "Να μ@λ@κ@"


BEAT THAT ^.^


****************
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#62 _GaARa_

_GaARa_

    stupidity isn't an excuse

  • Retired Staff
  • 809 posts

Posted 28 April 2007 - 15:10

ban 3 ημερων για την χυδαια γλώσσα.Οσο συνεχιζει το ιδιο σκηνικό αλλο τόσο θα τρως και ban γιατι πλεον δεν καταλαβαινεις απο λογια.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...


#63 misuzu

misuzu

    dance is everything...

  • Members
  • 11 posts

Posted 09 May 2007 - 21:35

2 μέρες πριν χορεψω σε μια παρασταση μπαλέτου στο μέγαρο μουσικής έπεσα και χτύπησα το πόδι μου με αποτέλεσμα να πονάω σε όλες τις πρόβες ακόμη και στην παράσταση. ΦΡΙΚΗ!!!

#64 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 10 May 2007 - 17:14

Η μεγαλυτερη μου βλακεια ηταν οταν ημουν 2 χρονων και το βρηκα πολυ διασκεδαστικο να κρυφτω στο πλυντηριο των πιατων και να παιξω κρυφτο...η μανα μου περασε την επομενη 1 ωρα ψαχνοντας να με βρει πανικοβλητη, κατω απο μπαλκονια, στους δρομους, στο σπιτι,στα μαγαζια της γειτονιας..και οταν απολυτα φρικαρισμενη γυρισε στην κουζινα και με φωναξε, εγω που ειχα βαρεθει τη ζωη μου εκει μεσα αφου δε με βρηκαν, ανοιξα την πορτα, εβγαλα το κεφαλι μου και ειπα "Εγιω μαι!"...η μανα μου πηγε να με καρατομησει, η θεια μου με εσωσε, που της εδωσε το πορτοφολι της και την εδιωξε απο το σπιτι για να ηρεμησει...αλλα δεν ξερω να σας πω τι εγινε μετα, γιατι ημουν μικρο και δε θυμαμαι!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#65 tokyo pig

tokyo pig

    Attorney at LoL

  • Members
  • 52 posts

Posted 10 May 2007 - 18:51

απομακρύνθηκε το quote... Spawn_I

well ...Μια φορα έφαγα 8-9 γραμμάρια από αυτό το πράγμα...http://en.wikipedia.org/wiki/Copelandia_cyanescens και μετά κοιτάω πίσω στην συσκευασία και έλεγε 5 γραμμάρια max...it was not a very plesant experience but well i survived
Posted Image
For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------

#66 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 11 May 2007 - 08:23

Που ήρθα να δουλέψω σε αυτό το κωλογραφείο.

#67 Katan

Katan

    In love with AS

  • Members
  • 352 posts

Posted 11 May 2007 - 14:21

Όταν ήμουν καμένη στην κυριολεξία με το Dragon Ball Z, ένας φίλος μου μου δάνεισε anime dvd "για να δω και κανένα άλλο", το πήρα για να μην τον προσβάλλω και το επέστρεψα χωρίς να το δω.... ήταν η εποχή που ήμουν αρκετά έξυπνη για να κάνω δηλώσεις τύπου "άλλο anime εκτός του Dbz δεν βλέπω".
Επίσης τεράστια βλακεία ήταν που όχι μόνο άρχισα, αλλά και συνέχισα το μπαλλέτο για τόσα χρόνια (μπλεεεεεεεεχ) :P
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#68 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 12 May 2007 - 01:54

Επίσης τεράστια βλακεία ήταν που όχι μόνο άρχισα, αλλά και συνέχισα το μπαλλέτο για τόσα χρόνια


this forum seems to be filled with ballerinas lately....

:lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu:
Posted Image

#69 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 12 May 2007 - 08:21

this forum seems to be filled with ballerinas lately....

:lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu:



το ξερα το ξερα οτι θα το πει αυτό.

#70 Jiraiya

Jiraiya

    ビッグブレストジャンキー

  • Members
  • 2,573 posts

Posted 13 May 2007 - 02:43

Η ιστορία που ακολουθεί είναι η μεγαλύτερη βλακεία της μάνας μου και δεν είναι απλώς μεγάλη,είναι επικών διαστάσεων:oo:

Ας αρχίσω λοιπόν.Συνέβη πριν 3 χρόνια όταν πήγαμε στον Ορωπό(εγώ και οι γονείς μου) επειδή είχε γιορτή ένας ξάδερφος του πατέρα μου.Μπήκαμε λοιπόν εγώ και ο πατέρας μου στο αμάξι και περιμέναμε τη μάνα μου που κλείδωνε τη πόρτα του σπιτιού.(το σπίτι είναι μονοκατοικία και πριν την κεντρική πόρτα έχει μια βεράντα στην οποία έχει πρόσβαση ο καθένας αρκεί να ανέβει 5 σκαλοπάτια).Μπαίνει η μαμά μου στο αμάξι και της λέει ο μπαμπάς μου ''κλείδωσες'' και η μαμά απαντάει ειρωνικά ''όχι ανοικτά άφησα''.Ξεκινάμε λοιπόν να φύγουμε(ήταν 19:00 η ώρα).Πήγαμε εκεί καθίσαμε και κατά τις 2 φύγαμε.3 η ώρα είμασταν πίσω(μαζί μας ήταν και οι νονά με το νονό μου).Πάω λοιπόν εγώ πρώτος ενώ οι άλλοι ήταν ακόμη στο αμάξι να ανοίξω την πόρτα.Ανεβαίνω στη βεράντα και όταν κοίταξα τη πόρτα μου φάνηκε ότι ήταν ανοικτή.Πλησιάζω και βλέπω ότι πράγματι ήταν ανοικτή μεν αλλά όχι διάπλατα σαν να ήταν κλειστή.Εκείνη τη στιγμή να μου πήγε:terror2:.Λέω μας έκλεψαν(και είχα πάρει πρόσφατα ένα φορητό υπολογιστή).Έρχονται και οι γονείς μου με τους νονούς μου και τους λέω ότι η πόρτα είναι ανοικτή.Με το που το ακούνε έμειναν και αυτοί.Πάει λοιπόν ο μπαμπάς μου και ο νονός μου μπροστά από τη πόρτα,ρίχνει ο μπαμπάς μου μια δυνατή κλωτσιά στη πόρτα για να ανοίξει και μπουκάρουν και οι δύο μέσα.Κοιτάμε σε όλο το σπίτι και δεν βρήκαμε κανέναν+ότι τίποτα δεν έλειπε.Παράξενο λέμε.Μετά πάμε και κοιτάμε την πόρτα και βλέπουμε ότι αυτό το σίδερο που βγαίνει όταν κλειδώνεις τη πόρτα(δεν ξέρω πως λέγεται) ήταν βγαλμένο σαν να είχε κλειδωθεί κανονικά η πόρτα και ότι δεν υπήρχαν χνάρια από παραβίαση.Συμπέρασμα η μαμά μου πραγματικά δεν είχε κλειδώσει.:oo:Μάλλον είχε κλειδώσει αλλά στον αέρα χωρίς να κλείσει η πόρτα.:uhh: Ευτυχώς δεν φυσούσε εκείνη τη μέρα και η πόρτα έμεινε σε θέση τέτοια ώστε αν δε την έβλεπες από κοντά να νόμιζες ότι είναι κλειστή.Τώρα να υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει μεγαλύτερη βλακεία από αυτή δεν νομίζω.

Posted Image


#71 digitaltracker

digitaltracker

    i live on ABINGDON Road

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 May 2007 - 03:00

Jiraia αφου δεν χαθηκε το laptop ουτε του παπα μη το πεις!
Posted Image

#72 Jiraiya

Jiraiya

    ビッグブレストジャンキー

  • Members
  • 2,573 posts

Posted 13 May 2007 - 12:50

Και αν θυμάμαι καλά ούτε ένα μήνα δεν πρέπει να το είχα.Πάντος πραγματικά με το που είδα τη πόρτα ανοικτή ένιωσα κάπως έτσι :terror2::Crying2::nanana::cry5::nanteee::deadga6: και λίγα σου λέω.Μετά βέβαια ήρθε η λύτρωση:wooi2::hahaha::riiight:

Posted Image


#73 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 13 May 2007 - 15:32

Είσαι και κωλόφαρδος...εδώ στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης μπουκάρουν πολλοί κλέφτες...και γιαυτό τα έχουν αμπαρώσει σε όλο το χωριό αυτό...Καλό είναι πριν φύγετε να το ελέγξεις πρότου γίνει ο τρόμος σας πάλι στην καρδιά σας...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#74 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 13 May 2007 - 20:04

εμ,βασικά αμα αρχίσω να λέω για βλακίες...

μάλλον το ποιο χαζό που έχω κάνει ήταν όταν πλακώθηκα για ένα ρομάντζο ποθ είχα,με έωα τύπο που αμφιβάλω αν και ο Μοχάμεντ Άλι είχε τύχη απεναντί του.

έφαγα το ξύλο της αρκούδας(χωρίς πλακα) αλλά τουλάχιστον ήταν κάτι ρομαντικό και το... πρόσωπο που με ενδιέφερε το εκτίμησε.το μάτι μπυ όμως όχι!

#75 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 14 May 2007 - 00:43

Εχω κι αλλο! Εχω κι αλλο! Εχω κλεισει το δεξι μου χερι 4 φορες στην πορτα του αυτοκινητου...το παλιο αυτοκινητο της μαμας μου ηταν τριθυρο, και για να μπουμε να κατσουμε πισω, κατεβαζαμε το μπροστινο καθισμα..ε οταν ημουν μικρη, κρατιομουν παντα απο το ανοιγμα της πορτας για να καθισω, και παντα μα παντα πριν προλαβω να τραβηξω το χερι μου μου κλεινανε τα δαχτυλα...παρ'ολα αυτα, λειτουργει ακομα μια χαρα...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm