Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Posted 21 July 2007 - 20:38
Posted 21 July 2007 - 23:47
Posted 22 July 2007 - 15:19

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Posted 23 July 2007 - 12:23

και για να είναι οντόπικ...
από τις μεγαλύτερες μου βλακείες είναι να μην έχω ζήσει τη ζωή μου την ώρα που έπρεπε... ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει στο φουλ αλλά μάλλον δεν αργεί η ώρα που θα φάω το κεφάλι μου...
Posted 23 July 2007 - 18:48
Α,χθές έκανα πάλι το ίδιο λάθος με την πίτσα(ζάχαρη αντί αλεύρι.)Το κατάλαβε πρώτη η μάνα μου

Posted 27 July 2007 - 20:29
Μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ηταν πιο πιτσιρικας οταν βρηκα μια παλια ασπρομαυρη τηλεοραση σε ενα λαγκαδι στο χωριο μου και ηθελα να τη σπασω
ετσι πηρα μια κοτρονα και την εριξα στην οθονη τοτε προς μεγαλη μου εκπληξη αυτη ανατηναχτηκε και ολα τα γιαλια περασαν ξυστα γυρω μου ενω μερικα ψιλα καρφωθηκαν πανω μου.
Απο τοτε εγινα πολυ πιο πιστος στο Θεο...
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 27 July 2007 - 20:58
Το διαμερισμα ηταν στον 5ο οροφο, σε παλια πολυκατοικια. Μπαινουμε 8 ατομα σε ασανσερ για 4!!! (ημασταν και μικροι και γκολ)
Με το που μπαινει ολοκληρος και ο 8ος μεστο ασανσερ (ισα ισα προλαβε παιδια, δεν κανω καθολου πλακα), εχουμε φυγει βολιδα (εσπασαν τα συρματα εντελως) και χωρις καθολου φρενο (ηταν παλια η πολυκατοικια, και συνεπως και το ασανσερ), σκαμε κατω στο υπογειο, χωρις καθολου φως μεστο ασανσερ, και γεματο αποπνικτικη σκονη απο την συγκρουση.
Για καλη μας τυχη (συνεβη και στην αλλαγη του χρονου παναθεμα μας) ο ενας εκ των 8, επαθε βαρυ καταγμα στο δεξι του ποδι, και φανταστειτε τωρα σκηνικο, να πρεπει να ανοιξουμε χωρο να κατσει κατω, σε ενα ασανσερ για 4 ατομα!!!!

Βεβαια, κακα τα ψεμματα, αν ανοιγε το πατωμα κατα την συγκρουση, το καταγμα θα ηταν το λιγοτερο, αλλα οκ, περασμενα ξεχασμενα....
Τεσπα, μετα απο 10 λεπτα, ηρθε πυροσβεστικη, μας εβγαλε εξω, και αντι για να παμε ολοι μας στο νοσοκομειο για τον φιλο που επαθε το καταγμα, οι 4 απο τους 8 συνεχισαν κανονικα την βραδια, πηγαινοντας για το club, σαν να μην συνεβη σχεδον τιποτα, πλην του οτι θα επρεπε να πανε απλα στα σπιτια τους να αλλαξουνε πουκαμισο

Αν δεν λεγεται αυτο αναισθησια, τοτε δεν ξερω πως αλλιως να το ορισω...
Απο κεινη την μερα, δεν εχω μπει ποτε σε ασανσερ που να μην ειναι υδραυλικο, οπου και με πτωση χωρις να μην πιασουν καθολου τα φρενα, οι υδραυλικες αναρτησεις θα σου δωσουν την αισθηση οτι κανεις τραμπολινο.
Μολαταυτα, αυτη η βλακεια μου βγηκε σε καλο...
εχω φτιαξει τετρακεφαλους ποδηλατη.
Αντε του χρονου και στο tour de france

Posted 27 July 2007 - 21:07

[offtopic]
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 July 2007 - 21:15
Α,χθές έκανα πάλι το ίδιο λάθος με την πίτσα(ζάχαρη αντί αλεύρι.)Το κατάλαβε πρώτη η μάνα μου
.Κάτι πρέπει να κάνω για αυτό..
Μετά φταίω εγώ που spamάρω...
Είναι η τρίτη φορά που το γράφεις, μήπως μας δουλεύεις;
Είναι δυνατόν να μπερδεύει κάποιος το αλεύρι με τη ζάχαρη;
Το πρώτο είναι σκόνη και το δεύτερο έχει κρυσταλλική δομή.
Καμία σχέση στο σχήμα και την υφή.
Το μόνο κοινό που έχουν είναι η χάρτινη συσκευασία.
Ακόμη και αν δεν προσέξεις τι γράφει έξω, όταν πιάνεις τη συσκευασία το καταλαβαίνεις με την αφή. (Δεν έχω μαγειρέψει ποτέ)

--------------------
EDIT: έχω κάνει μια πολύ μεγάλη βλακεία...
Ημέρα Τρίτη 13 Απριλίου 1999 ώρα 23:00 στο ...
Είναι πολύ προσωπικό δεν το λέω
EDIT2:
Posted 27 July 2007 - 21:26
Δεύτερη είναι.Είναι η τρίτη φορά που το γράφεις, μήπως μας δουλεύεις;
Μπορεί να το μπέρδεψε με άχνη ζάχαρη, που μοιάζει περισσότερο.Είναι δυνατόν να μπερδεύει κάποιος το αλεύρι με τη ζάχαρη;
Το πρώτο είναι σκόνη και το δεύτερο έχει κρυσταλλική δομή.
Καμία σχέση στο σχήμα και την υφή.
Μας διαφώτισες.--------------------
EDIT: έχω κάνει μια πολύ μεγάλη βλακεία...
Ημέρα Τρίτη 13 Απριλίου 1999 ώρα 23:00 στο ...
Είναι πολύ προσωπικό δεν το λέω
EDIT2:Spoiler:

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 July 2007 - 21:50
Ακόμη και αν υποθέσουμε πως είναι άχνη, στο εμπόριο συνήθως κυκλοφορεί σε πλαστική συσκευασία.
Αν είναι αποθηκευμένα σε κάποιο κουτί ή τέλος πάντων μπερδεύεσαι πραγματικά..., red, την επόμενη φορά που θα επιχειρήσεις να φτιάξεις πίτσα δοκίμασε τι πας να ρίξεις... θα το καταλάβεις από τη γεύση.

Posted 27 July 2007 - 21:58
Εδω αλλοι μπερδευουν την βουρτσα με την....τσατσαρα

Παντως και γω θυμαμαι μικρος που ειχα παει χωριο, και η γιαγια μας ειχε ετοιμασει ειδικο πιατο.....γλυκο παστιτσιο (ζαχαρη αντι για αλατι

Posted 27 July 2007 - 22:16
Ενταξει ρε boss δεν τρεχει και τιποτα.
Εδω αλλοι μπερδευουν την βουρτσα με την....τσατσαρα
Παντως και γω θυμαμαι μικρος που ειχα παει χωριο, και η γιαγια μας ειχε ετοιμασει ειδικο πιατο.....γλυκο παστιτσιο (ζαχαρη αντι για αλατι)
Αυτό είναι πιο συχνό, ειδικά όταν είναι αποθηκευμένα στο ίδιο ντουλάπι/ράφι σε παρόμοια κουτιά. (Συνήθως το αλάτι για το σπίτι έχει μικρότερο κόκκο σε σχέση με τη ζάχαρη, αλλά ποιος τα προσέχει αυτά...
κι δική μου γιαγιά έχει μπερδευτεί )

Posted 28 July 2007 - 07:18
(βασικα έπρεπε να το είχα καταλάβει.... η φουστα δεν ηταν προκλητικη και φορουσα και εσώρουχα.....)
Μια άλλη φορά είχα παει με φίλες μου για καφε. ηταν χειμώνας και έπινα ζεστή σκολάτα. απέναντι καθόταν μια παρέα αγοριων εκ των οποίων ο ένας μου άρεσε πάρα πολυ. τεσπα αρχίσαμε να κοιταζόμαστε και μου χαογέλασε ενω εγω έπινα την σοκολάτα μου και τον κοιτουσα. Ξαφνικα βαζει τα γέλια.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Παντα να βγάζει κανεις το κουταλακι απο την κουπα που πίνει γιατι υπαρχει περίπτωση να του μπει στην μυτη.....

when in doubt..... set something on fire