Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#106 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 16 June 2007 - 02:35

Αυτό δεν είναι βλακεία σου(εκτός αν εννοείς ότι παραιτήθηκες ή ότι έκανες κάποια βλακεία και σε απέλυσαν).Τέσπα μακάρι γρήγορα να βρεις κάποια νέα που να σου αρέσει:riiight:

Long story... :nosey:
Posted Image

#107 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 16 June 2007 - 08:50

Med Hotels was launched in June 2002. It has quickly become the most successful web based hotel site in the UK. Innovation has been part of the success of Med Hotels demonstrated by nominations at the British Travel Awards 2003 for the Best Holiday Add-On and Innovation.
Med Hotels has been recently acquired by lastminute.com plc - Europe's number one online provider of travel and leisure solutions

καλα βρε ερισαμπετσου, και εσυ σε βρετανικη εταιρια βρηκες να διαδωσεις τετοιο email??? επειδη εχω δουλεψει αρκετα χρονια στο Λονδινο ξερω πολυ καλα τι συνθηκες επικρατουν για το τι λαβαινεις και στελνεις στο email σου. αυτο το ηλιθιο political correctness των αγγλων σε κανει να φοβασαι και τη σκια σου. αφου οποτε επαιρνα καποιο risque email το εσβηνα σε χρονο ρεκορ και ετρεχα να βεβαιωθω οτι δεν υπηρχε ιχνος του στον mail server. αυτο που θα ηθελα να ηξερα πως καταφερες να στειλεις το email παντου... τι κουμπι πατησες??

τουλαχιστον σου δωσανε references η σε ξαποστειλανε κακην κακως?? αμα εχεις references μπορεις να χτυπησεις αναλογες εταιριες μια που δραστηριοποιουνται αρκετες στην ελλαδα τωρα.
Posted Image

#108 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 20 July 2007 - 17:17

Που σκεφτηκα να ριξω ζαχαρη στην μπυρα.

#109 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 July 2007 - 17:40

Που σκεφτηκα να ριξω ζαχαρη στην μπυρα.

Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα? :nosey:

#110 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 20 July 2007 - 17:42

Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα? :nosey:

Θα το δουμε αθριο που θα βαλω τοσχεδιο εν δρασει.

#111 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 20 July 2007 - 19:54

μια βλακεια που θυμαμαι... και που στην συνεχεια ειχε πολυ πλακα... ηταν οταν καποιο πασχα ειχα βαψει μια παρτιδα αυγων, κοκκινα..... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΑΣΩ

το αποτελεσμα φανταζεστε ποιο ηταν χε χε...
Posted Image

#112 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 20 July 2007 - 20:06

Η βλακεια μου:Mια φορα,γυρω 5-6,ειχα κανει μπανιο μια γατα(με το ζορι)με κρυο νερο και αυτη κρυωσε και...

Spoiler:

#113 Matthew

Matthew

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 20 July 2007 - 22:09

χααχαχαχαχ ελος ρε Mateus παει η καημενη η γατα...

#114 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 20 July 2007 - 23:54

Η βλακεια μου:Mια φορα,γυρω 5-6,ειχα κανει μπανιο μια γατα(με το ζορι)με κρυο νερο και αυτη κρυωσε και...

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Poor little kitty:nosey:

Σήμερα πήγα να φτιάξω πίτσα,μόνο που αντί για αλεύρι έβαλα ζάχαρη...:bahhh:
Posted Image

#115 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 21 July 2007 - 00:33

Να ακουλουθήσω τη συμβουλή του "φίλου" μου.

#116 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 21 July 2007 - 01:10

χααχαχαχαχ ελος ρε Mateus παει η καημενη η γατα...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Poor little kitty:nosey:

Αυτό δεν είναι τίποτα.Εγώ όταν ήμουν μικρός(8-10 χρονών) είχα πάει με τους γονείς μου βόλτα στο εξοχικό ενός φίλου μου και οι δυο μας πετούσαμε με λεκάνες καυτό ή κρύο νερό σε γάτες.><

Posted Image

#117 Matthew

Matthew

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 21 July 2007 - 01:25

τι σας φταινε τα καημενα τα ζωακια...

εμενα μια απο τις μεγαλυερες βλακιες ειναι οταν εκανα διαιτα,
τι διαιτα δηλαδη ψωμολισουσα δεν ετρωγα τιποτα επι μια βδομαδα μονο υγρα νομιζοντας οτι θα χασω λιπος εχασα 10 κιλα
τωρα τη εχασα δεν ξερω........

#118 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 21 July 2007 - 01:32

τι σας φταινε τα καημενα τα ζωακια...

Ντάξει μωρέ μικρά ήμασταν.Για πλάκα το κάναμε εσύ ήξερες στα 6-7 τι είναι σωστό και τι όχι;Έχω κάνει και χειρότερα αλλά δε τα λέω.

Posted Image

#119 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 21 July 2007 - 11:55

Αυτό δεν είναι τίποτα.Εγώ όταν ήμουν μικρός(8-10 χρονών) είχα πάει με τους γονείς μου βόλτα στο εξοχικό ενός φίλου μου και οι δυο μας πετούσαμε με λεκάνες καυτό ή κρύο νερό σε γάτες.><

A εγω τραβουσα τις γατες απ'την ουρα,αλλα με δυναμη.

#120 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 21 July 2007 - 14:19

A εγω τραβουσα τις γατες απ'την ουρα,αλλα με δυναμη.

:terror2::terror2::terror2:You are all monsters!!!:hahaha:

Poor little kitties:nanteee:
Posted Image