Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Posted 04 April 2007 - 09:46
Μια μέρα σαν όλες λοιπον έπαιζα κιθαρίτσα είχα αλλάξει και χορδές (εδω είναι το point)... και έπαιζα σαν καλό παιδί... (η κιθάρα μου που λέτε οπως όλες έχουνε το πρόβλημα του σεταρίσματος και πρέπει να φοράς συγκεκριμένη διάμετρο χορδών καθε φορά που σετάρεις)....
Με 'μένα δεν ισχυε αυτό έτσι λοιπόν κουρδιζα και ξεκούρδιζα όλο το set απο ΜΙ σε ΡΕ όλην ώρα απο την μια blues και απο την αλλη death...

Η κιθάρα άρχισε να τα φτύνει με τον καιρό και απο κει που αλλαζα σετ χορδων ανα 2-3μηνο έχω καταντήσει να αλλάζω σχέδον κάθε βδομάδα πράμα που κοστίζει 10Ε πρπ.....
Και βάσει υπολογισμών φαντάζομαι οτι κοστίζω 360 ευρω τον χρόνο σε χορδές παραλλίποντας κάποιες εβδομάδες...

Το επίσης χειρότερο είνια οτι μια μέρα απο τα νεύρα μου την πέταξα με δύναμη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να χαλάσουνε τα ποτενσιόμετρα και οι επαφές στους μαγνήτες και να πάρει λίγο κλίση το μανίκι..... (απλά πραματα ρε παιδι μου

Η αλήθεια είναι οτι με αυτήν την κιθάρα ακόμα κάνω πρόβες...
Υ.Γ και μαντέψτε η 1 μπάντα μου είναι heavy και η άλλη sweedish-trash "ΝΑΙ παίζει ακόμα"!!!!!!!!!!

Posted 04 April 2007 - 09:51

εγώ έχω την κλασσική σε ΡΕ και την ηλεκτρική σε ΜΙ για να γρατζουνάω...
Posted 04 April 2007 - 09:52
Υ.Γ και μαντέψτε η 1 μπάντα μου είναι heavy και η άλλη sweedish-trash "ΝΑΙ παίζει ακόμα"!!!!!!!!!!
η άλλη παίζει Disco?
που χάθηκες εσύ λε?
Posted 04 April 2007 - 12:07
xmmm xmmm το fanservice δίνετε ηθελημένα από τον δημιουργό του anime στο κοινό, εγώ το συγκεκριμένοΑυτό είναι εντελώς σαν σκηνή fanservice όμως.
δεν το έκανα επίτηδες η έρμη... εδώ είναι που λέμε καταραμένα μανταλάκια και άτιμα σπρωξίματα

Τέσπα ότι θα μπορούσαμε να δούμε καμιά τέτοια φάση σε κάνα anime ντάξ το παραδέχομαι

αλλά καλέ Quaj αντί απλός να σχολιάζεις στο συγκεκριμένο θέμα, γράψε
και καμιά προσωπική εμπειρία....

Posted 04 April 2007 - 17:10
Welcome to the Internet! Where Men are Men, Women are Men, and Little Girls are FBI Agents!!
.+-
your attempt at copypasta HAS FAILED MISERABLY
. + _
Posted 04 April 2007 - 17:36
Αυτά τα παραπάνω μην τα πείτε πουθενά...

Posted 04 April 2007 - 17:48
Αυτά τα παραπάνω μην τα πείτε πουθενά...
Μην ανησυχείς, θα μείνουν μεταξύ μας. Μεταξύ των 1.292 μελών που έχει το forum και όσων το επισκέπτονται καθημερινά χωρίς να είναι γραμμένοι.
Posted 04 April 2007 - 18:07
Και μετά δηλαδή αποφάσισες να γίνεις DJ;Spoiler:

Posted 04 April 2007 - 19:31

phm ναι...αφού μου αρέσει η μουσική και μεγάλωσα με αυτήν από τότε αποφάσισα να γίνω DJ και παραγωγός μετά την εγχείρηση.Η καριέρα μου πάει μια χαρά.

Posted 05 April 2007 - 12:52

Posted 05 April 2007 - 13:04
Ναι, ένα και το αυτόΚατι σαν το Beethoven, δηλαδη.

Posted 05 April 2007 - 19:36

Posted 05 April 2007 - 19:56
Σημασια εχει οτι εσυ καταφερνεις να πραγματοποιεις το ονειρο σου παρα τις οποιες αντιξοοτητες (και μπραβο σου γι'αυτο).