Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The art of japanese swordmaking

• Please log in to reply
137 replies to this topic

#76 katsaroulhs

katsaroulhs

Getting fired UP!!!!!!

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 14:31

Ξέρει κανείς που μπορεί κάποιος να μάθει την πολεμική τέχνη των samurai στην ελλάδα;

Ευχαριστώ...

#77 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 18:18

Ξέρει κανείς που μπορεί κάποιος να μάθει την πολεμική τέχνη των samurai στην ελλάδα;

Ευχαριστώ...

Θα κλείσουμε το αφιέρωμα αναφέροντας λίγο τις πολεμικές τέχνες που ασχολούνται με την χρήση του Katana. Πρώτα απ’όλα έχουμε το Iaido το οποίο είναι η τεχνική του γρήγορου τραβήγματος του σπαθιού από την Saya, και η ομαλή επαναφορά του. Γι’αυτή την τέχνη χρησιμοποιούνται συνήθως σπαθιά με λεπίδα φτιαγμένη από αλουμίνιο, τα λεγόμενα Iaito σπαθιά. Το Kendo ασχολείται με τεχνικές του σπαθιού αλλά χρησιμοποιεί ξύλινα υποκατάστατα των σπαθιών τα Bokken. Για πιο hardcore καταστάσεις υπάρχουν οι πολεμικές τέχνες του Kobudo που περιλαμβάνει Kenjutsu, Ninjutsu και άλλες τέχνες που χρησιμοποιούν battle-ready σπαθιά για τεχνικές επίθεσης, και cutting practice (Tameshigiri).

Στην Ελλαδα μονο Iaido και Kendo θα βρεις για πολεμικες τεχνες με βαση τους Σαμουραι. Προσωπικα δεν ξερω λεπτομερειες, αλλα ισως βρεις στο παρακατω thread: http://www.anime.gr/forums/off-topic/2781-%D0%EF%EB%E5%EC%E9%EA%DD%F2-%D4%DD%F7%ED%E5%F2.html
Δημοσιευμένη  εικόνα

#78 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 20:57

Ευχαριστώ...

EOKIN :: furyu-dojo.org

Εδώ θα βρείς τις σχολές της ομοσπονδίας που λειτουργούν στην Ελλάδα.:congrats:

#79 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 16:04

Παρα πολύ καλό το thread!:joyful:
Πολλά και ενδιαφέρονται πράγματα για ένα θέμα που πάντοτε ήθελα να μάθω μερικά περισσότερα πράγματα

Πάντως πέρα από την απόκτηση ενός γνήσιου κατάνα (που μοιάζει κάπως απόμακρο όνειρο)
φαντάζομαι πως και η εκμάθηση τεχνικών ιαπωνικού σπαθιού με κάποιο αλουμινένιο ή ξύλινο είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα και ελκυστική
:hero:

#80 MetahumanPrototype

MetahumanPrototype

>.>

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 04:12

Πάρα πολύ καλό θρεντ και πολύ ενημερωτικό. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι μαρτυρίες έχουμε σχετικά με τη χρήση των κατάνα ενάντια σε εξωτερικούς αντιπάλους.

Ως γνωστόν, οι Ιάπωνες ζούσαν σχετικά αποκλεισμένοι οπότε δεν είχαν μεγάλο φόβο επιδρομών, αλλά από ότι έχω διαβάσει δεν τα πήγαν και πολύ καλά όταν ήρθαν αντιμέτωποι με Μογγόλους και Κινέζους, επειδή δεν είχαν αρκετά ερεθίσματα και πρώτες ύλες (ίσως να φταίει και η νοοτροπία τους) για να εξελίξουν αρκετά τον τρόπο που έφτιαχναν τα όπλα και τις πανοπλίες τους, ειδικά σε σχέση με τους Ευρωπαίους που είχαν ποιο ποικιλόμορφα και εύχρηστα όπλα(το longsword έχει διπλάσιες γωνίες επίθεσης εξαιτίας της διπλής λεπίδας, ήταν ποιο μακρύ αφού ήταν και ευθύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κοντό δόρυ ή σφύρα) και ποιο ελαφριές και ανθεκτικές πανοπλίες.

Βέβαια σίγουρα ήταν αποτελεσματικό όπλο στο περιβάλλον στο οποίο και για το οποίο δημιουργήθηκε, αλλιώς θα είχε εκλείψει.

#81 trelopoulos

trelopoulos

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 02:00

Γεια σας παιδες εψαχνα στο google για πληροφοριες για μια αδεια εισαγωγης σπαθιου που περιμενω να μου ερθει απο απο την ΓΑΔΑ και επεσα στο forum σας.. και ειδα οτι αρκετος κοσμος θελει να μαθει περισσοτερα για fuctional katana και οχι μονο...Επειδη αυτον τον καιρο εχω μπει και εγω στο τρυπακι των σπαθιων οπως ισως μερικοι και απο εσας...εχω ψιλο λιωση στο νετ και σε διαφορα forums..Anyway το σιτε που αρχισα να ψιλο καταλαβενο τις διαφορες τον διακοσμιτικων κατανα οπου βρισκουμε στην ελλαδα οπως πχ στο hellas στην ομονοια η τα διαφορα τον περαστικων στο δρομο.. Do not Buy Swords Online Until You Read This! Εδω θα βρειτε οτι πληροφοριες χρειαζεστε για κατανα αλλα και για αλλα σπαθια αλλα κυριως για ιαπωνικα σπαθια...φυσικα δεν μιλαμε για κλασικα απιαστα 30.000+αντικες σπαθια αλλα μαθενεις πως με 300$ μπορεις να βρεις ενα fuctional σπαθι οχι σαν τα κλασικα stainless steel που βρισκεις συνηθως στην ελλαδα και παει λεγοντας..Οποιος ενδιαφερεται ας το κοιταξη ,παιζη και ενα πολυ ωρεο φιλικο forum..και το shop με ολες τις λεπτομεριες..

ps:Μην γουσταρισεται με τις τιμες και παραγειλετε κανενα :) γιατι παιζη προβλημα με αδειες εισαγωγης τελωνεια κτλπ θελει ψαξιμο δηλαδη...εγω ακομα το ψαχνο ...τη αλλο να πω στην ελλαδα ζουμε..ελπιζω να βοηθησα :)

#82 Samurai_86

Samurai_86

Samurai_86

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 10:47

Φιλε trelopoule γινεται να μου πεις τις λεπτομερειες ωστε να βγαλει κανεις αδεια παραγγελιας απο τη ΓΑΔΑ οπως ανεφερες? Εχω βρει κατι καταπληκτικα κομματια (κινεζικα αλλα με παραδοσιακη κατασκευη) στην σελιδα maru katana. Αλλα δεν ειχα ιδεα οτι χρειαζεται αδεια απο την αστυνομια...Οποια βοηθεια ειναι χρησημη. Ευχαριστω πολυ.

#83 Mistdancer

Mistdancer

the Ghostdog

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 04:26

Φιλε trelopoule γινεται να μου πεις τις λεπτομερειες ωστε να βγαλει κανεις αδεια παραγγελιας απο τη ΓΑΔΑ οπως ανεφερες? Εχω βρει κατι καταπληκτικα κομματια (κινεζικα αλλα με παραδοσιακη κατασκευη) στην σελιδα maru katana. Αλλα δεν ειχα ιδεα οτι χρειαζεται αδεια απο την αστυνομια...Οποια βοηθεια ειναι χρησημη. Ευχαριστω πολυ.

Δεν χρειάζεται να βγάλεις άδεια παραγγελίας απο την ΓΑΔΑ ούτε άδεια εισαγωγής.
Αύτο ισχύει ΜΟΝΟ εαν κάποιος παραγγείλει σπαθί ΕΚΤΟΣ ευρωπαϊκής ένωσης.
Εάν παραγγείλεις εντός , δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τελωνείο , ούτε με ΓΑΔΑ.
Έχω 2 katanas, fully functional , παραγγελμένα εντός Ευρώπης (Αγγλία και Γερμανία) και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στην παραλαβή τους.

Μακριά απο παραγγελίες εκτός Ε.U και ΜΑΚΡΙΑ απο το Μαγαζί στην Ομόνοια ( που το σπάσαν στα επισόδια του Δεκεμβριού και καλά να πάθει) διότι είναι μεγάλα λαμόγια και αγιογδήτες. Χρεώνουν τα αντικείμενα 7-8 φορές πάνω απο την αξία τους και απο την τιμή στην οποία θα τα βρείς στο Internet.
Διαπιστωμένο.

#84 trelopoulos

trelopoulos

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 16:58

Φιλε μου οπως ανεφερε και ο Mistdancer αυτη η αδεια χρειαζεται μονο αμα εισαγεις εκτος ευρωπης...και πιστεψεμε δεν θες να μπλεξης εγω ταλαιπορουμαι ακομα περιπου 4 + μηνες αλλα θα σου αναφερω πανω κατω τι παιζη...Το θεμα ειναι οτι και στην ευρωπη θα βρεις καλα κατανα σπα8ακια, απλα μονο καποιες συγεκριμενες μαρκες λογο τον ευρωπαικων νομων περι οπλων σπαθιων δηλαδη δεν υπαρχη μεγαλη ποικιλια οπως στις ξενες χωρες και οσο δεν υπαρχη ανταγωνισμος οι τιμες οπως καταλαβενεις δεν συγκρινονται με της αμερικης η ιαπωνιας κτλπ ειναι πιο ακριβα... κανα δυο σιτε που εχω βρει ειναι Samurai Swords - Japanese Swords - Katanas - Katana sword .. Oriental Weaponry - Paul Chen Samurai Swords & Martial Arts Equipment απο τις πιο διαδεδομενες μαρκες σπαθιων και πιο αξιοπιστες οχι μονο στην ευρωπη αλλα παντου ειναι η Hanwei τετοια θα βρεις σε αυτα τα σιτε αμα κανεις βρει κανα αλλο αξιοπιστο σιτε με αλλη gama να μας πει... Τωρα οσο αφορα την αδεια εισαγωγεις απο ΓΑΔΑ η γραφιοκρατια ειναι τοσο αθλια περι νομων σπαθιων κτλπ που το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σου σπασουν τα νευρα...βασικα θελω ενα ολοκληρο ποστ να εξηγησο ολλη τιν εμπειρια μου αλλα δεν τα παω καλα με το chat στα ελληνικα ειμαι πιο πολυ greekenglish τυπος και ειναι ταλαιπωρια αποτι καταλαβενεις :P..αλλα θα κανω τον κοπo οταν βρω χρονο για να μαθουν ολοι πανω κατω τη γινεται.. για την ωρα μακριά απο παραγγελίες εκτός Ε.U...:P

Οσο πιο συντομα μπορω:Πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου στο τμημα ασφαλειας και σου ζητανε χαρτι απο ψυχολογο η παθολογο οτι εισαι ψυχικα υγιης κανα 2 φωτο σου...φωτο του σπαθιου με τα χαρακτηριστικα του υπευθυνη δηλωση γιατι το θες δηλαδη λογο συλογης η αμα εισαι σε κανα αθλητικο συλογο, ποινικο μητρωο οτι εχεις καθαρο..αυτο το βρισκουνε αυτοι στην ασφαλεια, αποδειξη αγορας του σπαθιου δηλαδη paypal η με οτι αλλο εχεις πληρωση που λεει αναλυτικα στοιχεια της αγορας τιμη ονομα κτλπ (προσοχη εδω το ονομα τις πιστωτικης που πληρωσες με το ονομα στο οποιο βγαινη η αδεια θα πρεπει να ειναι τα ιδια αλλιως υπαρχη προβλημα στο τελωνειο γιατι το τελωνειο ειναι διαφορετικη αρχη απο το τμημα οπλων της ΓΑΔΑ δηλαδη με λιγα λογια κανουν οτι γουσταρουν κρατος εν κρατη :P ετσι μου ειπε ο τυπος στο τμημα οπλων στην ΓΑΔΑ γιατι και εγω αυτο το προβλημα εχω... anyway θα σου πω αναλυτικα οταν παω στο τελωνειο αμα ισχυει)... χαρτι που σου στελνη αυτος απο που το αγοραζεις που να λεει παλι το ειδος του σπαθιου τα χαρακτηριστικα του ποιος το κατασκευασε ονομα μοντελου κτλπ...ολλα αυτα και ισως μερικα αλλα που ξεχασα :) αφου τα παραδωσης ολλα αυτα μετα απο κανα 2 μηνο περνης απαντηση απο το αστυνομικο τμημα γιαυτα που ξεχασαν να σου δωσουν να συμπληρωσεις και να υπογραψης...ειναι ακριβος αυτο που ελεγε ο Τσακωνας μια κλασσικη περιπτωση βλαβης :P και μετα απο ολλα αυτα λογικα καποια στιγμη σου βγαζουν την αδεια με την οποια μπορεις να παραλαβης το σπαθι σου απο το τελωνειο Ελευθεριος Βενιζελος..εγω ειμαι ακομα στην φαση οπου περιμενω το χαρτι απο τον τυπο που το αγορασα με τα χαρακτηριστικα του σπαθιου...ελπιζω να βοηθεισα..
ps:καλητερα μην μπλεξεις παρε κανενα απο ευρωπη και εισαι οκ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 17 Φεβρουάριος 2009 - 09:09

#85 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2009 - 19:57

Παιδια μια ερωτηση ασχετη με το θεμα που συζητουσατε παραπανω....υπαρχουν σπαθια που συνδυαζουν ευρωπαικο με γιαπωνεζικο στυλ:canthelp:(θα ειναι τα υπερτατα σπαθια αν υπαρχει κατι τετοιο....!και ταχυτητα και δυναμη και ακονισμα....!)και αν ναι πως λεγονται!!?:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 everythin

everythin

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 22:37

Καλησπέρα σε όλους!

Αρχικά θα παρακαλούσα τους Mods να μεταφέρουν το Post Μου αν είναι άσχετο με το topic. Απλός το έβαλα εδώ γιατί είδα ότι κάτι τέτοιο περίπου συζητάγατε.

Στο θέμα μας τώρα. Θέλω να αγοράσω ένα Katana (και πιο συγκεκριμενα το tensa zangetsu από το bleach) αλλά από ebay ο πωλητής είναι Αμερική και θα περάσει τελωνείο και μιας και δεν είμαι μέλος σε κάποια σχολή Iaido ή Kendo θα μπλέξω με ΓΑΔΑ και δεν λέει.

Είχα δει σε ένα άλλο forum κάποιον να ισχυρίζεται ότι αγόρασε από αυτό το site

Swords & more - The Shop for Swords, Knives, Medieval Weapons, Armoury & Clothing, Movie & Fantasy and LARP

katana και δεν πέρασε τελωνείο επειδή είναι από Ε.Ε. Ξέρει κανείς τίποτα? Ψίνομαι να αγοράσω κανένα katana από αυτό το site γιατί αν το παρατηρήσετε έχει Cash on Delivery δηλαδή και να μην σου το φέρουνε και κολήσει στο τελωνείο εσύ μια φορά τα λεφτά σου δεν τα χάνεις.

Καμία άποψη?

#87 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 10:54

Καλησπέρα σε όλους!

Αρχικά θα παρακαλούσα τους Mods να μεταφέρουν το Post Μου αν είναι άσχετο με το topic. Απλός το έβαλα εδώ γιατί είδα ότι κάτι τέτοιο περίπου συζητάγατε.

Στο θέμα μας τώρα. Θέλω να αγοράσω ένα Katana (και πιο συγκεκριμενα το tensa zangetsu από το bleach) αλλά από ebay ο πωλητής είναι Αμερική και θα περάσει τελωνείο και μιας και δεν είμαι μέλος σε κάποια σχολή Iaido ή Kendo θα μπλέξω με ΓΑΔΑ και δεν λέει.

Είχα δει σε ένα άλλο forum κάποιον να ισχυρίζεται ότι αγόρασε από αυτό το site

Swords & more - The Shop for Swords, Knives, Medieval Weapons, Armoury & Clothing, Movie & Fantasy and LARP

katana και δεν πέρασε τελωνείο επειδή είναι από Ε.Ε. Ξέρει κανείς τίποτα? Ψίνομαι να αγοράσω κανένα katana από αυτό το site γιατί αν το παρατηρήσετε έχει Cash on Delivery δηλαδή και να μην σου το φέρουνε και κολήσει στο τελωνείο εσύ μια φορά τα λεφτά σου δεν τα χάνεις.

Καμία άποψη?

Καλοστημενο φαινεται το site και πρεπει να ειναι ενταξει οπως και τα αλλα ευρωπαιικα που πουλανε functional katana. Δεν εχω αγορασει ομως ποτε σπαθι για να εχω προσωπικη εμπειρια. Ριξε ομως μια ματια στα Terms & Conditions γιατι μου φαινεται οτι για αγορα κανονικων σπαθιων, καποια απο αυτα τα ευρωπαικα site θελουν σκαναρισμενη ταυτοτητα η διαβατηριο ως αποδειξη οτι εισαι ανω των 18. Εσυ ποσο χρονων εισαι? Επισης θα σε συμβουλευα να παρεις ενα απλο functional katana, παρα ενα fantasy.. Τωρα που το σκεφτομαι, τα περισσοτερα fantasy katana ειναι απο μαιμου stainless steel, οποτε και απο Αμερικη να το φερεις, λογικα δεν θα σου δημιουργησει προβλημα το τελωνειο αμα προκειται για καθαρα διακοσμητικο σπαθι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 everythin

everythin

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 11:13

Για να είμαι πιο ειλικρινής είχα αγοράσει το εν λόγο katana από ebay.com τέλη Ιανουαρίου και προχτές πήγα στο τελωνείο γιατί εδώ και 2,5 μήνες ήτανε άφαντο και μου λένε ότι χρειάζεται έγκριση από ΓΑΔΑ αν και το ανοίξανε μπροστά μου και έτριβα το χέρι μου στην κόψη του για να τους αποδείξω ότι δεν κόβει εκείνει στον κόσμο τους...

Οπότε επειδή δεν έχω όρεξη να τρέχω επί 4 μήνες (όπως έμαθα) στην ΓΑΔΑ για να πάρω άδεια (αν πάρω) σκοπεύω να δοκιμάσω αυτό το site που όπως προείπα και να μην το παραλάβω και κολήσει πάλι τα λεφτά μου δεν τα χάνω

Mr Ayu-Mania ευχαριστώ που απάντησες. Είμαι 17 για αυτό θα δηλώσω τα στοιχεία της μάνας μου. Τα functional katana δεν είναι και πιο ακριβά? Έχεις να προτείνεις κανένα απλό και φτηνό? (από αυτό το site πάντα)

#89 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 12:01

Για να είμαι πιο ειλικρινής είχα αγοράσει το εν λόγο katana από ebay.com τέλη Ιανουαρίου και προχτές πήγα στο τελωνείο γιατί εδώ και 2,5 μήνες ήτανε άφαντο και μου λένε ότι χρειάζεται έγκριση από ΓΑΔΑ αν και το ανοίξανε μπροστά μου και έτριβα το χέρι μου στην κόψη του για να τους αποδείξω ότι δεν κόβει εκείνει στον κόσμο τους...

Οπότε επειδή δεν έχω όρεξη να τρέχω επί 4 μήνες (όπως έμαθα) στην ΓΑΔΑ για να πάρω άδεια (αν πάρω) σκοπεύω να δοκιμάσω αυτό το site που όπως προείπα και να μην το παραλάβω και κολήσει πάλι τα λεφτά μου δεν τα χάνω

Mr Ayu-Mania ευχαριστώ που απάντησες. Είμαι 17 για αυτό θα δηλώσω τα στοιχεία της μάνας μου. Τα functional katana δεν είναι και πιο ακριβά? Έχεις να προτείνεις κανένα απλό και φτηνό? (από αυτό το site πάντα)

Πρωτα απ'ολα, φροντισε οπωσδηποτε να παρεις πρωτα την εγκριση της μανας σου για αυτη την αγορα. Αλλωστε τα στοιχεια της ταυτοτητας που θα σκαναρεις πρεπει να ειναι τα ιδια με τα στοιχεια της πιστωτικης καρτας και της διευθυνσης παραλαβης. Και φανταζομαι η καρτα θα ειναι της μανας σου αρα λογικα θα θελει να ξερει τι αγορα σκοπευεις να κανεις. Αλλα διαβασε πρωτα τα terms & conditions για να σιγουρευτεις οτι οντως ζητανε αυτα τα πραγματα. Επισης διαβασε και το privacy policy τους γιατι αλλωστε η μαμα σου θα χρειαστει να τους δωσει ουκ ολιγα προσωπικα δεδομενα. Επισης κοιταξε τι μεθοδους πληρωμης δεχονται για αποστολες στο εξωτερικο, γιατι πολλες φορες δεν ειναι ιδιες με αυτες που χρησιμοποιουν για την ντοπια αγορα.

Απο τα hand-forged σπαθια τους, το πιο φτηνο ειναι αυτο:

Dragon Katana - Einsteiger Katanas - Schwerter, Messer und Rόstungen von Swords & more

Σιγουρα ειναι καλυτερο απο οποιαδηποτε stainless steel απομιμηση. Επειδη ομως δεν ειναι παιχνιδι, μην το παιξεις σαμουραι και χασεις κανα ποδι η χερι.. Αμα θες να μαθεις να το χρησιμοποιεις, γραψου πρωτα σε καμμια σχολη Kendo.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 everythin

everythin

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 15:29

Η μητέρα μου δεν έχει κάποιο πρόβλημα εφόσον δεν την ταλαιπωρήσω με ΓΑΔΑ και τέτοια. COD δέχονται αφού στο shipping cost λέει και πόσο κάνει για ευρώπη. Όσον αφορά κάρτες και λοιπά δεν με απασχολούν αφού η αγορά θα γίνει με COD (δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγοράσω katana με οποιοδήποτε άλλο τρόπο). Τώρα δεν έχω δει κάποιο σημείο στο site Τους να λένε ότι θέλουν scan από ταυτότητα (αν και καλού κακού θα το ξαναψάξω).

Μα για αυτό θέλω να πάρω ένα katana σαν και αυτό αντί για ένα πραγματικό όπως αυτό που προτείνης γιατί θέλω πριν γραφτώ σε σχολή kendo (που θα γίνει σε 2 χρόνια μιας και του χρόνου έχω πανελλήνιες) να έχω μία εντύπωση από σπαθιά χωρίς κίνδυνο να μου κoπεί κανένα χέρι. Ευχαριστώ πάντως που μπήκες στον κόπο να το ψάξεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από everythin: 24 Απρίλιος 2009 - 15:52