Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The art of japanese swordmaking

• Please log in to reply
137 replies to this topic

#136 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 18 March 2012 - 13:19

Οκ Στην ελλάδα που μπορείς να μάθεις να πολεμάς με katana (Αν και να ααποκτήσω ένα μάλλον μοιαζει με όνειρο θερινής νυκτός...)

#137 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 04 May 2012 - 13:01

Να πω κι εγώ κάτι που έμαθα πρόσφατα πάνω στην ιαπωνική μεταλουργία???

Οι ιαπωνικές τεχνικές μεταλουργίας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο (μπορει να ξεκίνησαν από τα katana αλλά πλέον ακόμα και για την τέχνη της αργυροχρυσοχοίας είναι απαραίτητες). Αξίζει να σημειωθεί οτι το μόνο ιδιωτικό ιεκ αργυροχρυσοχοίας στην Ελλάδα έχει όνομα ιαπωνικής τεχνικής που ξεκίνησε για την διακόσμηση katana....

http://www.mokume.gr/gr/lab-techniques/mokume/

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#138 fatsel

fatsel

-----><-----

• Members
  • 25 posts

Posted 08 May 2012 - 23:06

Έχω μια katana, την είχε αγοράσει ο πατέρα μου πριν από πολύ καιρό.... αλλά θέλει ακόνισμα λογικά ούτε βούτυρο δεν κόβει έτσι πως είναι τώρα :P
Κατά καιρούς τη σηκώνω και παριστάνω το samurai, προσέχοντας καλά να μη με δει κανέις :D