Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Matsu's Paintings!

• Please log in to reply
171 replies to this topic

#46 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 May 2007 - 12:29

ρε ξεκόλλα μια χαρά ειναι besides practise makes us better.
και έχω να σου προτείνω και εγώ να ζωγραφίσεις στο σινικό τείχος.

#47 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 29 May 2007 - 12:47

ναι...τα ξερεις τα κινεζικα βασανιστηρια???
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#48 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 31 May 2007 - 21:38

Η πρωτη τοιχογραφια της ζωης μου, κατα την αποψη των κοριτσιων του σπιτιου ειναι θεα, κατα τη δικη μου ειναι κατι λιγοτερο απο μετριοτητα...η μονη δικαιολογια που εχω ειναι οτι ειναι ο πρωτος τοιχος που ζωγραφισα και δεν ειχα ανεση...ελπιζω να σας αρεσει, αν και εμενα δε μου αρεσε...:emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Πόσο σου πήρε να το ολοκληρώσεις και ειλικρινά πόσα χρηματα διέθεσες για τα υλικά;
Είναι τρομερό που μπορείς να εκμεταλεύεσαι τόσο μεγάλες επιφάνειες. Έχω μείνει άναυδη με τον κόπο σου.
Τώρα τα σχετικά με την ανατομία του σώματος κτλ είναι δευτερόντα γιατί δεν είναι δα και τόσο εύκολο να το υπολογίσεις πάνω σε έναν τοίχο. Για να μετρήσεις αναλαγίες στο χαρτί κουνας το κεφάλι σου πιο μπροστά η πιο πίσω....εδώ κουνιέσαι ολόκληρη (ok...that was a bit shocking!)

Θαυμάσια προσπάθεια.
Keep it up

#49 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 01 June 2007 - 05:25

Ευχαριστω πολυ!...Μου πηρε μερικες μερες συνολικα, αλλα δεν πηγαινα και καθε μερα..βασικα πηγαινα κυριως σαββατοκυριακα, οποτε νομιζω γυρω στις 6 μερες ηταν αλλα μεσα σε ενα μηνα. Τα χρηματα για τα υλικα ηταν δικο τους εξοδο, απο τη στιγμη που εγω δεν πληρωθηκα για την τοιχογραφια, αλλα παραπανω απο 60 ευρω δεν ηταν, και μου εχουν μεινει πολλα απο τα χρωματα.Πολλα επαιξαν ρολο και η Αμαζονα βγηκε λιγο τραβελι. Αλλα, ενταξει, εμενα με ευχαριστει οτι βγηκε το τοπιο καλο, γιατι στα τοπια γενικα δεν τα παω πολυ καλα..
Posted Image

#50 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 24 July 2007 - 00:30

Εγκατελειψα λιγο το σχεδιο, λογω κουλαμαρας κυριως, και εμεινα αρκετα πισω...παρ'ολα αυτα, μιας και τα εισιτηρια τωρα δεν εχουν κινηση, γιατι οι ελληνες ειναι της τελευταιας στιγμης..(προτιμω να μην το αναλυσω αυτο εδω..)...δεν εχω τι να κανω στη δουλεια, τις σειρες μου τις εχω χιλιοδει, οποτε εκατσα ενα τετραωρακι και εκανα αυτην εδω τη βιολα...με καταστροφικες συνεπειες στο χερακι μου, αλλα δεν πειραζει...
ελπιζω να σας αρεσει...και αν ειναι προσβλητικο σαν σχεδιο, παρακαλω καποιος moderator/administrator να το αφαιρεσει, αν κριθει απαραιτητο..:nod:...
Spoiler:

Posted Image

#51 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 25 July 2007 - 13:09

Απλά :nod::nod:

Φοβερές και οι αναλογίες, μπράβο!!...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#52 sokollatos

sokollatos

.:: Art Is A Lifestyle ::

• Members
  • 74 posts

Posted 25 July 2007 - 13:37

Ειναι πραγματικα πολυ καλα τα σχεδια, κι αναλογιες επεισης ειναι αψογες.

Απλα αυτο που ξερω για τις αναλογιες των προσωπων γενικα παιζει το εξης: το μηκος του προσωπου ειναι 3 φορες το μηκος της μυτης και το πλατος ειναι αν δεν κανω λαθος ειναι 3 φορες το πλατος του ματιου.

Ελπιζω να βοηθησα.
Posted Image
.:: Gungrave, Released By AC ::.
.:: Devil May Cry, Releasing By AC ::.

#53 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 25 July 2007 - 13:43

Προσωπικη και μονο εκτιμηση...

Μ αρεσε πολυ η τεχνοτροπια σου και ο τροπος που δενεις τα χρωματα αλλα οι αναλογιες δεν μου αρεσαν, συνεχισε και προσπαθησε να βελτιωνεσαι συνεχως η δουλεια σου ειναι πολυ καλη.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#54 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 25 July 2007 - 14:16

Ευχαριστω για τις συμβουλες...οι αναλογιες ομως παιζουν απο τεχνοτροπια σε τεχνοτροπια..αναλογα τι θελει να βγαλει ο καθενας...οι αναλογιες που ανεφερε ο φιλος Sokollatos, αφορουν το ρεαλιστικο σχεδιο...στο σχεδιο manga ας πουμε, οι αναλογιες ειναι τελειως διαφορετικες...ευχαριστω παντως για τα σχολια...I'll keep up!
Posted Image

#55 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 25 July 2007 - 15:59

Δε διαβασα καμια αποψη κανενος απλως ειδα τα σχεδια και εγραψα το μυνημα, ξερω πως πολλοι επιτεδευμενα χαλουσαν τις αναλογιες στα σχεδια τους οπως ο Van Gongh η ο Goghen( μαλλον τα σκοτωσα σε επιπεδο ορθωγραφιας τα ονοματα) απο την αλλη αν θες να περασεις στο σουρεαλ λοιπον φροντισε να μεταφερεις την νιρβανα απο την αναλογια και στα χρωματα...

Αν θες ριξε μια ματια και σε ενα δικο μου να μου πεις και συ τι γνωμη σου...
Spoiler:

Καλη συνεχεια :gotit::riiight::thatsit:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||

#56 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 26 July 2007 - 07:53

Ωραια η εικονα σου, καλη ιδεα θα ηταν να ανοιξεις και δικο σου thread για να τις ανεβαζεις....
Οι αναλογιες δεν παιζουν μονο αναλογα με το καλλιτεχνικο ρευμα....παιζουν και με το ΤΙ θελει ο εκαστοτε καλλιτεχνης να βγαλει...εγω σε αυτην ηθελα να βγαλω το μη "τελειο"...εχω βαρεθει να ζωγραφιζω γυναικεια κορμια, με τελειες αναλογιες, ολες με ποδια σκλεναρικοβα, και κοιλια επιπεδη κτλ κτλ...απο την αλλη, ο καθενας μας εχει τις δικες του "ιδανικες" αναλογιες κατα νου...εγω ειμαι πιο πολυ του τσουπωτου...της γεματουλας, του μητρικου σωματος...αυτου εν πασει περιπτωσει που ηταν αρχικα σχεδιασμενο να ειναι το φυσιολογικο σωμα, και που στην πορεια αδυνατισε...
Δεν προσπαθω να περασω σε σουρεαλ καταστασεις, γιατι δε με αντιπροσωπευει...δεν πιστευω βασικα οτι ακολουθω καποιο ρευμα οταν ζωγραφιζω...ζωγραφιζω οτι σκεφτομαι, και μου βγαινει οπως το σκεφτομαι...
Posted Image

#57 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 26 July 2007 - 13:42

Tης γεματουλας ε?... θα τα χεις τα κιλακια σου μαλλον...:wooi2:

αστειακι...:byejg9:

^
||
||
||
||

#58 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 July 2007 - 14:03

εσύ παλικάριμ' εκτός από το να σχολιάζεις όλο τον άλλο κόσμο κάνεις τπτ άλλο σε αυτό το φόρουμ;

και το αστειάκι σου ήταν πραγματικα φανταστικό... ακόμα γελάω, θα πάθω και τπτ γέρος άνθρωπος...

εκτός αν είναι τρόπος για "καμάκι" οπότε σου το χάλασα. τότε σόρρυ

#59 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 July 2007 - 14:09

Tης γεματουλας ε?... θα τα χεις τα κιλακια σου μαλλον...:wooi2:

αστειακι...:byejg9:

Να σου πω ρε φίλε τον DjDragon τι τον έχεις?

#60 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 26 July 2007 - 15:15

Οντως,...γιατι τετοια σχολια ποιος αλλος θα εκανε...αλλωστε ειναι γνωστο οτι οταν ενας ζωγραφος ζωγραφιζει μια γεματουλα, σημαινει οτι και ιδιος ειναι ετσι...ο Picasso στη γαλαζια του περιοδο ηταν στρουμφακι, και οταν επιασε τα περιεργα, ειχε και ο ιδιος μονο ενα ματι, τη μυτη στο κουτελο και το στομα να μην πω που....
Posted Image