Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Matsu's Paintings!
Posted 29 May 2007 - 12:29
και έχω να σου προτείνω και εγώ να ζωγραφίσεις στο σινικό τείχος.
Posted 29 May 2007 - 12:47

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 31 May 2007 - 21:38
Η πρωτη τοιχογραφια της ζωης μου, κατα την αποψη των κοριτσιων του σπιτιου ειναι θεα, κατα τη δικη μου ειναι κατι λιγοτερο απο μετριοτητα...η μονη δικαιολογια που εχω ειναι οτι ειναι ο πρωτος τοιχος που ζωγραφισα και δεν ειχα ανεση...ελπιζω να σας αρεσει, αν και εμενα δε μου αρεσε...
Πόσο σου πήρε να το ολοκληρώσεις και ειλικρινά πόσα χρηματα διέθεσες για τα υλικά;
Είναι τρομερό που μπορείς να εκμεταλεύεσαι τόσο μεγάλες επιφάνειες. Έχω μείνει άναυδη με τον κόπο σου.
Τώρα τα σχετικά με την ανατομία του σώματος κτλ είναι δευτερόντα γιατί δεν είναι δα και τόσο εύκολο να το υπολογίσεις πάνω σε έναν τοίχο. Για να μετρήσεις αναλαγίες στο χαρτί κουνας το κεφάλι σου πιο μπροστά η πιο πίσω....εδώ κουνιέσαι ολόκληρη (ok...that was a bit shocking!)
Θαυμάσια προσπάθεια.
Keep it up
Posted 01 June 2007 - 05:25

Posted 24 July 2007 - 00:30
ελπιζω να σας αρεσει...και αν ειναι προσβλητικο σαν σχεδιο, παρακαλω καποιος moderator/administrator να το αφαιρεσει, αν κριθει απαραιτητο..

Posted 25 July 2007 - 13:09

Φοβερές και οι αναλογίες, μπράβο!!...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 25 July 2007 - 13:37
Απλα αυτο που ξερω για τις αναλογιες των προσωπων γενικα παιζει το εξης: το μηκος του προσωπου ειναι 3 φορες το μηκος της μυτης και το πλατος ειναι αν δεν κανω λαθος ειναι 3 φορες το πλατος του ματιου.
Ελπιζω να βοηθησα.

.:: Gungrave, Released By AC ::.
.:: Devil May Cry, Releasing By AC ::.
Posted 25 July 2007 - 13:43
Μ αρεσε πολυ η τεχνοτροπια σου και ο τροπος που δενεις τα χρωματα αλλα οι αναλογιες δεν μου αρεσαν, συνεχισε και προσπαθησε να βελτιωνεσαι συνεχως η δουλεια σου ειναι πολυ καλη.
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 25 July 2007 - 14:16

Posted 25 July 2007 - 15:59
Αν θες ριξε μια ματια και σε ενα δικο μου να μου πεις και συ τι γνωμη σου...
Καλη συνεχεια

^
||
||
||
||
Posted 26 July 2007 - 07:53
Οι αναλογιες δεν παιζουν μονο αναλογα με το καλλιτεχνικο ρευμα....παιζουν και με το ΤΙ θελει ο εκαστοτε καλλιτεχνης να βγαλει...εγω σε αυτην ηθελα να βγαλω το μη "τελειο"...εχω βαρεθει να ζωγραφιζω γυναικεια κορμια, με τελειες αναλογιες, ολες με ποδια σκλεναρικοβα, και κοιλια επιπεδη κτλ κτλ...απο την αλλη, ο καθενας μας εχει τις δικες του "ιδανικες" αναλογιες κατα νου...εγω ειμαι πιο πολυ του τσουπωτου...της γεματουλας, του μητρικου σωματος...αυτου εν πασει περιπτωσει που ηταν αρχικα σχεδιασμενο να ειναι το φυσιολογικο σωμα, και που στην πορεια αδυνατισε...
Δεν προσπαθω να περασω σε σουρεαλ καταστασεις, γιατι δε με αντιπροσωπευει...δεν πιστευω βασικα οτι ακολουθω καποιο ρευμα οταν ζωγραφιζω...ζωγραφιζω οτι σκεφτομαι, και μου βγαινει οπως το σκεφτομαι...

Posted 26 July 2007 - 13:42

αστειακι...

^
||
||
||
||
Posted 26 July 2007 - 14:03
και το αστειάκι σου ήταν πραγματικα φανταστικό... ακόμα γελάω, θα πάθω και τπτ γέρος άνθρωπος...
εκτός αν είναι τρόπος για "καμάκι" οπότε σου το χάλασα. τότε σόρρυ
Posted 26 July 2007 - 14:09
Tης γεματουλας ε?... θα τα χεις τα κιλακια σου μαλλον...
αστειακι...
Να σου πω ρε φίλε τον DjDragon τι τον έχεις?
Posted 26 July 2007 - 15:15