Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Matsu's Paintings!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 15:17

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 18:43

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 09:54

το γυμνό ρουλάρει!!

στο σχολείο στο σχέδιο όλο γυμνά έκανα και πορωνώταν η λωλή καθηγήτρια και τα άμουσα γύρω γύρω σχολίαζαν με ατάκες δημοτικού μπεεεεεεχ

επίσης θα ήθελα να μου κάνεις μάθημα για μπογιές, γιατί τις σκιάζομαι και μόνο μολύβια/μελάνια πιάνω

gambatte ne-chan!

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 13:41
επίσης θα ήθελα να μου κάνεις μάθημα για μπογιές, γιατί τις σκιάζομαι και μόνο μολύβια/μελάνια πιάνωonegai:awww:
gambatte ne-chan!
Οποτε θες θα σου δειξω...να εχω ρεπο μονο, και θα σε ξεκινησω απο ξυλομπογιες που ειναι πιο ευκολο να τις χειριστεις, και δε θα σε σκιαζουν..

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 14:36

απ' την άλλη το messy των υπολοίπων το σκιάζομαι όπως είπαμε, so...
ωρέ άιντα να βρεθούμε να τα πούμε

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 15:05

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 13:44

συνεχισε έτσι!τα εργα σου με το λαδι πιστευω εχουν κατι να πουνε!
όσο για αυτους που κανουν κριτικη ...θα ελεγα ...να πανε να μαθουν να ζωγραφιζουν πρωτα πριν πουν το οτιδηποτε...και ευτυχως ματια και καποια υποτυποδη κριτικη σκεψη εχω για να καταλαβαινω ποιος ζωγραφίζει δυσαναλογα...επιλεον το να αντιγραφεις 2 χαρακτηρες απο το dragonball συγγνωμη αλλα δεν το θεωρω ζωφραφικη...αυτα τα ολιγα!!!
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 16:23
πολυ καλη δουλεια Matsu sama!!
συνεχισε έτσι!τα εργα σου με το λαδι πιστευω εχουν κατι να πουνε!
όσο για αυτους που κανουν κριτικη ...θα ελεγα ...να πανε να μαθουν να ζωγραφιζουν πρωτα πριν πουν το οτιδηποτε...και ευτυχως ματια και καποια υποτυποδη κριτικη σκεψη εχω για να καταλαβαινω ποιος ζωγραφίζει δυσαναλογα...επιλεον το να αντιγραφεις 2 χαρακτηρες απο το dragonball συγγνωμη αλλα δεν το θεωρω ζωφραφικη...αυτα τα ολιγα!!!

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 17:05

ειληκρινα δεν θελω καποιος να παρεξυγηθει αν δεν εχω κανει ποστ ακομα στο thread του ενω εκεινος μπορει να σπαταλησε τον ελευθερο του χρονο για να δει το δικο μου!!(πολλες φορες νιωθω ασχημα αν κανω ποστ για κατι στο οποιο δεν εχω ιδεα πχ στα thread που φτειαχνετε sigs και που εγω δεν εχω επαφη ακομα με το αντικειμενο δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες)

εχω να πω πως οι δουλειες σου μου αρεσαν παραπολυ!!εισαι φοβερη καλλιτεχνης και ειδικα με τη γκεισα πολυ ωραια η ιδεα σου να το κανεις λαχανι με γαλαζιο!!θα ταν τελειο!!(μα ρεσει που προσεξες και την μερια που διπλονοταν το κιμονο!)
και η κοπελα φαντασμα τελεια!!!!ολα σου τα σχεδια φοβερα και αυτο με τους "ξενυτεμενους" οπως ειχε πει καποιος πριν μου εδωσε αψωγα μια ζοωζη αισθηση της επιβιωσης!!μαρεσε στα ληθεια^^
ενας καλλιτεχνης για μενα που μπορει να χρησημοποιει τοσα πολλα ειδη ζωγραφικης ειναι στα αληθεια αξιοθαυμαστος!!μπραβο!!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!

(τωρα θα παω στην αδερφη μου που εχει και αυτη πορωση με τη ζωγραφικη και θα τις δειξω ειδικα αυτη με το φαντασμα και θα σκασει απο τη ζηλια της!!!χαχαχα

τι αλλο να πω οτι η ιδεα σου να ζωγραφισεις πανω σε σεντονι απλος ειναι τελεια!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ!!
αμα δε μου δειξεις το μανγκα σου δε θα σου δειξω το δικο μου!!!(και τωρα σκοτωθηκες ας πουμε)...
αλλα πρεπει να μας το δειξεις.τι αλλο θες να σου πω.εστω δειξε λιγο στην αρχη!!
πρεπει να ξερεις οτι χαιρομαι πολυ να βλεπω ελληνες να κανουν μανγκα γιατι νιωθω πως σιγα σιγα ανακαλυπτω και αλλους κρυφους μαχητες τισ τεχνης απο την ιδια χωρα με μενα και πανω στο ιδιο μονοπατι!!

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ να προσπαθουμε τα προβληματα μας να τα λυνουμε με συζυτηση και οχι με μπηχτες για τη δουλεια του ενος και του αλλου(ακομα κι αν καποιοι εχουν ξεφυγει απο την αισθηση του χιουμορ...ανθρωπινο ειναι δεν παιρνουμε κεφαλια εδω) γιατι πρωτα πολλα οι καλλιτεχνες δεν εχουν τιποτα να χωρισουν μεταξυ τους και δευτερον καποιος πριν μιλισει για τη δουλεια του αλλου πρεπει να ειναι και γνωστης του ΠΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΕΙΑΞΕΙ(οποτε δεν ειναι σωστο να ακυρονουμε τη δουλεια του αλλου "ετσι απλα")!
φιλικα προς ολους!

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 17:24

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 17:47
Επετρεψε μου να σου πω επησης οτι καλο ειναι σιγα σιγα να αρχισεις να παιρνεις και καμια αμοιβη για οτι κανεις!!
καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες οτι δεν εισαι σε θεση να παρεις αμοιβη για κατι, γιατι και εγω ετσι θα λειτουργουσα!!
αλλα μετα το θεμα παει και στο ποσο καποιος σεβεται εσενα και τα εργα σου!!αλλο να χαρισεις κατι επειδη το θες χωρις να στο ζητησουν και αλλο να μαθευτει οτι "αα αυτη τα κανει τσαμπα??κατσε να της πω λιγο..."
εξαλλου πιστευω πως καποιος εκτημαει πολυ περισσοτερο κατι για το οποιο εχει ξοδευτει να το πω ετσι παρα για κατι που του δωθηκε ετσι απλως!!
δεν ειναι κακο να ζητας αμοιβη!εκει που θεωρεις οτι θες να χαρισεις κατι καντο αλλα εκει που πιστευεις οτι ειναι μια δουλεια τοτε αυτο ειναι!!
Περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου δημιουργηματα!!!^^
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 01:40

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 21:20

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2007 - 04:02