Θες δουλεια στην ανατομια, στο blending, στα edges, σκιες και να μαθεις να ζωγραφιζεις με διαφορετικο τροπο διαφορετικα στοιχεια π.χ δερμα-ρουχα δερμα-φρυδια κλπ κλπ
τα ζωγραφιζεις με τον ιδιο τροπο και δεν φαινεται ωραιο. Αυτα να τα δουλεψεις στα paintings με χρωμα, τα ασπρομαυρα που εχεις
βαλει ειναι ωραια, κυριως επειδη δεν φαινονται οσα ανεφερα. Αυτα απο εμενα. Good job, keep it up
Ανατομικα λαθος θεωρω πως εννοεις το αγαλμα του αγγελου στο χωραφι με τα σπαρτα στο τελος, το οποιο δεν ειναι δικο μου σχεδιο αυτο καθεαυτο. Ειναι μια "παραγγελια" που ειχα απο εναν φιλο ο οποιος ήθελε σε πινακα το εξης
εξωφυλλο δισκου και στο οποιο θεωρω διορθωσα αρκετα "λαθη" που ειχε για το δικο μου ματι. Το πολυ χοντρο για το υπολοιπο σωμα χερι, το γυρισμα του κεφαλιου που ειναι αφυσικο και ακαμπτο. Τωρα αν σε αυτο αναφερεσαι για το δερμα - ρουχα, δυστυχως ειναι αγαλμα οποτε ειναι ολοκληρο απο το ιδιο υλικο..
Αν αναφερεσαι στη γοργονα, δυστυχως το γεγονος οτι ολοι αυτοι ειναι πινακες σε τελαρα αρκετα μεγαλα για να σκαναριστουν σωστα, και το οτι φαινονται σαφως καλυτερα in real life παρα σε φωτο, ειναι κατι που ισως ειναι ο λογος για τις παρατηρησεις σου. Η γοργονα μιας και την πηραμε σαν παραδειγμα, για να την δεις σωστα χρωματικα, πρεπει να την δεις απο κοντα, καθως στη φωτογραφια φαινεται αρκετα flat ενω δεν ειναι.
Τωρα οσον αφορα τη δουλεια στο χρωμα και στο blending, η λαδομπογια δεν ειναι ευκολο υλικο, και ισως εχεις δικιο...αλλωστε οσοι το δουλευουν συνεχιζουν και μαθαινουν μεχρι να πεθανουν.
@Vagelio
Η πυραμιδα των Μαγια δεν ειναι χριστουγεννιατικη. Το ολο εργο ειναι εμπνευσμενο απο ενα χαζοπαιχνιδο του facebook το Hidden Chronicles. Κοινως - εικονα μπουρδελο που σου λεει "βρες μια καρφιτσα"...κατι τετοιο προσπαθησα να κανω κι εγω. Οπου κι αν παει το ματι σου, να εχει κατι διαφορετικο να παρατηρησει.
Οσον αφορα στα ασπρομαυρα με την κοκκινη λεπτομερια. Εγω θα προτιμουσα να ηταν ολοκληρα ασπρομαυρα...αλλα φιλικο και συγγενικο περιβαλλον ενθουσιαστηκε οταν ειδε τον πρωτο ασπρομαυρο πινακα που εκανα που ειχε μια κοκκινη ομπρελα, τους αρεσε σαν ιδεα, και ειπα να το συνεχισω. Για τον πινακα με την ακροπολη συγκεκριμενα, ισως παρασυρθηκα απο τα γεγονοτα και την καταντια των τελευταιων 3ων χρονων, και ηθελα να δωσω ενα δικο μου μηνυμα για την Ελλαδα. Το ποιο ειναι πιστευω πως ειναι ξεκαθαρο, καθως εχουμε αρκετα απο τα πολιτιστικα μνημεια της Αθηνας και ενα απαγορευτικο φατσα φορα ^_^.
Μια εξηγηση για τα εργα οπως θα τα βλεπετε απο δω και στο εξης.
Τα εργα αυτα καθεαυτα, δεν ειναι απαραιτητα δικου μου γουστου. Προσπαθω να μπω ενεργα στο θεμα ζωγραφικη εδω και λιγους μηνες, και προσπαθω να το κανω επαγγελμα, καθως σε ολα τα υπολοιπα δεν βλεπω φως. Ολα τα εργα που εχω
εδω ειναι πινακες οι οποιοι θα μπορουσαν να εχουν κοινη αποδοχη θεματικα οσο και τεχνικα. Φτιαχνω οποτε που και που, εργα τα οποια μπορει εμενα να μη με συγκινουν, αλλα εχουν ελπιδα να πουληθουν. Αυτο δε σημαινει οτι παραταω αυτα που εγω θελω να κανω. Σημαινει οτι θα τα κανω και τα δυο οσο γινεται..
Αυτα απο μενα ^_^