Σας παρακαλώ κυρίες! Ο Λόκι είναι αποκλειστικά ζευγάρι με τον Baldr!! Θα πλέκουν τα μαλλάκια τους, τα ανακατωμένα, κάτω απ'το φως του φεγγαριού, και θα βάφουν τα νύχια τους κάτω απ'την γαλήνη τής πρωινής ανατολής.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Kamigami no Asobi ~Ludere deorum~
Posted 29 April 2014 - 18:40
Posted 29 April 2014 - 19:00
Ας βάφει ο Μπαμπάρ τα νύχια του Λόκι-Λόκι την ανατολή. Έτσι κ αλλιώς θα είναι κουρασμένο το χρυσό μας να τα βάψει μόνο του μετά από τόσες άγρυπνες νύχτες παρέα με το Διοπέγκασους.
Posted 29 April 2014 - 19:14
Ντροπή στους αιρετικούς υποστηριχτές του Μπαρμπάρ. Ο Διοπέγκασους είναι σχεδόν canon αφού ο έρως δίνει φτερά, everything connects.
Posted 29 April 2014 - 19:22
Αρνούμαι, αρνούμαι και ξανά-αρνούμαι. Αλλά ξέρετε κάτι; Δεν λένε πως Αγάπη + Αγάπη = Αγάπη; Ας το κάνουμε Αγάπη + Αγάπη + Αγάπη = Αγάπη λοιπόν, και ας αφήσουμε περισσότερο έρωτα και πόθο να ανθήσει ανάμεσα στον Μπαμπάρ, στην Ρόκι Ρόκι και στον Πέγκασους.
Posted 29 April 2014 - 19:24
Είστε άκαρδες που αρνείστε από τον Αδη το δικαίωμα στην αγάπη. >:
Posted 29 April 2014 - 20:17
Θα είναι το πιο ξενέρωτο ζευγάρι like ever. Χρειάζεται κάποιον να λάμψει επάνω του και να επιβιώνει από τις καταστροφες. >: Πραγματικά δεν ξέρω γιατί σκεφτόμαστε άλλη επιλογή από τον Bar Bar
Posted 30 April 2014 - 01:28
Αυτό το thread θα ανακυρηχθεί πολιτιστική κληρονομιά του φόρουμ έτσι όπως πάει, great work ladies & gentlemen.
Μεχρι 6 είναι δεσμός πάντως.
Tρενάκι της αγάπης;
'γω πάντως το μπαρμπαρ τον shipάρω μόνο με λόκιλόκι /purist
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 01 May 2014 - 16:59
Εγώ έχω μείνει στο 2ο επεισόδιο ακόμα. Πριν τρέξω να σας προλάβω, πρέπει να πω ότι συγκινήθηκα με το πόσο ο μπαμπάς Δίας φρόντισε
Posted 06 May 2014 - 00:54
Ο Απόλλωνας γιατί λέει τα ονοματα εις διπλούν;;
Posted 06 May 2014 - 01:24
ο Μπαρ-μπαρ είναι μοναδικός.
Αυτό είναι αναφορά στον ΚΠ Παναγιωτόπουλο ή μόνο εγώ το διαβάζω έτσι;
Κάτσε, πόσο Μπαρμπαρ έχει εκειμέσα;!
Edited by OdyMonaxos, 06 May 2014 - 01:25.
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2012, 1x episodes, Brains Base, shoujo, fantasy, school, bishounen, reverse harem, otome game, deities
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Konpeki no KantaiStarted by valadorn , 25 Jun 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Tokyo RevengersStarted by Hazuki , 30 Oct 2022 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →