Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μόλις έβαλα το 8 και έχουμε καθαρή εξομολόγηση αγάπης! Τι πήγασοι και βλακείες, Μπαμπάρ και λόκης είναι πιο κανόνι κι από κανόνι (canon).
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Kamigami no Asobi ~Ludere deorum~
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2014 - 20:56
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2014 - 10:30
Εντάξει στο τελευταίο επεισόδιο (επ. 10), γέλαγα. Τον Hades ντυμένο βασιλιά με το συνηθισμένο gloomy face, τον Tsukito πάντα ατάραχος με γυναικεία ενδυμασία (που νομίζω ότι του πήγαινε κιόλας), τον Takeru με το μπλέ φουστάνι και η περιγραφή του Thoth μετά αφού τα έκανε μαντάρα ο Anubis.
xaxa ο Toto-sensei να λέει "Taking pity on Cinderella, there appeared an idiot dressed as a woman", "Instead of stopping his idiot son's recklessness the doting, gloomy father..." απλά θεός ο Τοτο.
Να μη μιλήσουμε για τον Thor που έκανε τη γλάστρα (κυριολεκτικά) και το ποντίκι.
Ωραίο επεισόδιο, είδαμε και τον Anubi λίγο περισσότερο, άλλα αυτό το πράγμα που κάνει ο Τοτο στην Yui καταντάει βαρετό. Το είχαν και σε επανάληψη για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aena: 08 Ιούνιος 2014 - 10:30
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2014 - 20:25
Στο επόμενο μπαίνουμε και σε σκοτεινή πλοκή... Μπαρμπάρ, no. /so anxious
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2014 - 23:41
Το ρητό λέει πως δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολάκερη και τον σκύλό χορτάτο. Στο τελευταίο επεισόδιο του καμιγκάμι όμως ολάκερο είχαμε έναν ολόκληρο φούρνο και στην θέση του σκύλου υπήρχε μια παραταϊσμένη αγέλη υπερτροφικών κόπρων.
Από τις μεγαλύτερες σαπίλες της σεζόν, δεν θα μου λείψει καθόλου, αλλά και ακόμα και να μου λείψει θα έχω την Deen με το Bakumatsu Rock για να γεμίσω το κενό. 4/10 επειδή με διασκέδασε. Αν έβρισκα και κανένα bishounen που να μου άρεσε καλύτερα ίσως του έβαζα 5 επειδή είμαι καλοβαθμολόγα.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2014 - 20:03
ΚΟΡΙΤΣΙΑ! (κι αγόρι που μπορεί να το διαβάζεις)
Το είδατε ετσι; Το είδατε πώς τελείωσε; Ε ε ε ε ε; Δεν ξέρω τι να πω, μόνο θα συγκεντρώσω τα σχόλια που θυμάμαι να έχω κάνει.
Αρχικά, τι να πω; Gratitious Δίας ftw ρε, έτσι! Επίσης, wtf είναι πνεύματα! Σ'ένα πράγμα είχε δίκιο ο Δίας σ'εκείνο του πάνε κόντρα; Επίσης, Άδη αγορίνα μου εσύ, που έχεις γίνεις Ηρακλής και κουταλιανός και τα πάντα όλα. Μπράβο κουκλί μου, σήκωσε το boulder μόνο σου. Ο Ντιντι είναι η ζωντανή απόδειξη πως το κρασί είναι όπλο κι αποτελεσματικό μάλιστα.
Από τον Λόκι στον Μπαλντρ με αγάπη: https://www.youtube.com/watch?v=StGp9krQdaQ
Και είδατε; Αν σας μαχαιρώσουν στο στέρνο με ένα ξίφος που έχει την "καρδιά" των humans πορφανώς σας την κάνει και transplant αν είσαι deity και δεν πεθαίνεις. I'm so happy. Τους είδαμε κι όλους εκεί με μοντέρνα ρούχα, μπράβο, μοντελάκια.
Κάτι τελευταίο: ο Θορ είναι η πιο καημένη γλυκιά που χρειάζεται μια αγκαλιά γλάστρα ever ενώ ο Λόκι αξιαγάπητος εκεί που του έδωσε το σπαθί η άλλη. Εντάξει.
Edit: δεν είχε πάρει το link.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Mpougatsa: 23 Ιούνιος 2014 - 12:38
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2012, 1x episodes, Brains Base, shoujo, fantasy, school, bishounen, reverse harem, otome game, deities
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Konpeki no KantaiStarted by valadorn , 25 Ιούν 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Tokyo RevengersStarted by Hazuki , 30 Οκτ 2022 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →