Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Tokyo Revengers

aniki bosozoku school time travel

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 30 October 2022 - 12:23

LQVoLhG.jpg

 

https://anidb.net/anime/15601

https://myanimelist.net/anime/42249/Tokyo_Revengers

 

Μιας και που κάνω διάλειμμα από το πολύ το Playstation είπα να τελειώσω κι αυτή τη σειρούλα που είχα ξεκινήσει πριν από κάτι μήνες.

Ο μόνος λόγος που άρχισα να την βλέπω ήταν επείδη έχει ιντριγκαδόρικο artwork και μεγάλο buzz στα διάφορα anime related media outlets ~σικ!

Τέσπα, αν και ξεκινάει με ένα ας πούμε ενδιαφέρον spin (time travel) στο όλο school gang trope, τελικά καταλήγει να το παρατάει σαν gimmick και να είναι ένα ακόμα τυπικό δείγμα του είδους.

Παρόλα αυτά, περιμένω την 2η σεζόν καθώς φαίνεται ότι γίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον λόγο των γεγονότων προς το τέλος της 1ης.

Για μένα το μεγάλο μείον της σειράς είναι ο πρωταγωνιστής ο οποίος είναι ο απόλυτος πουθενάς . :wet2:

Δεν έχει κάτι να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, στα γεγονότα της σειράς έχει την ελάχιστη επίδραση που υπερτονίζεται μπας και τον σώσουν από το βάραθρο της αμπαλοσύνης και τελικά το μόνο που σώζει την σειρά είναι η σχέση του Mikey με τον Draken και τους υπόλοιπους συμμορίτες.

Τέλος δεν σχολιάζω animation κλπ καθώς είναι πολύ low budget και δυστυχώς οι μάχες δεν έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον, μοιάζουν με σκηνές που πήραν κατευθείαν από το sketchboard χωρίς να κάνουν τα ενδιαμέσα καρέ.

 

ps: Από ότι βλέπω έχει και live action!  :colddd:

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif



Also tagged with one or more of these keywords: aniki, bosozoku, school, time travel