Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

• This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#46 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 22 February 2013 - 14:56

Kusaribe Samon

Posted Image

"Θα πρέπει να αστειεύεστε!" φώναξε έξαλλος ο Samon. "Με ποια λογική πρέπει να παραστήσουμε τους δικαστές όταν ανάμεσά μας βρίσκονται άτομα που μας απειλούν; Στην ουσία δεν είναι παρά ένα μεγάλο φιάσκο αριστοτεχνικά στημένο για τη διασκέδασή σας και μόνο!"

Μα όσο κι αν φώναζε ήταν ανώφελο, τα λόγια του δεν άγγιξαν ούτε στο ελάχιστο τους φημισμένους δολοφόνους. Έσφιξε το χέρι του γύρω από τη λαβή του ξίφους του και έκανε ένα βήμα πίσω βουτώντας τις σόλες των παπουτσιών του μέσα στη λίμνη αίματος που κοσμούσε το δάπεδο. Τα μάτια έπεσαν επάνω στα σκόρπια κορμιά, σάρωνε την αίθουσα προσπαθώντας να βρει κάποιο στοιχείο αλλά λερωμένα από το αίμα, με κενές εκφράσεις δεν μπορούσαν να του πουν τίποτα. Ίσως αν τα εξέταζε... Ούτε κι αυτό θα είχε νόημα, για την ώρα τουλάχιστον, δεν γνώριζε τίποτα για τις δυνάμεις που διέθετε ο κάθε προσκεκλημένος.

Posted Image

"Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μήπως όλα οφείλονται στο 'Δέντρο της Γέννησης'; Κι όλα αυτά για να φέρει το τέλος μου; Όχι, αυτή τη στιγμή δεν απειλώ την πριγκίπισσα, κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο. Τότε γιατί; Σε μια κατάσταση χωρίς λογική, πώς θα πρέπει να αντιδράσω; Όχι, δεν πρέπει να χάσω την ψυχραιμία μου. Αν θέλω να επιστρέψω με στοιχεία πίσω στην πατρίδα μου, θα πρέπει να βγω από εδώ πέρα μέσα ζωντανός."

Καθάρισε τη φωνή του και γύρισε προς τους υπόλοιπους.

Posted Image

"Δεν είναι λογικό να υποπτευόμαστε τους άλλους χωρίς στοιχεία," δήλωσε. "Ωστόσο σε αυτήν την κατάσταση, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε τη λογική. Μια ομάδα δολοφόνων βάζει αθώους να ανακαλύψουν άλλους δολοφόνους ανάμεσά τους. Γιατί δεν προσέλαβε εκείνους εξαρχής. Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι παίζονται διάφορα συμφέροντα εδώ μέσα. Δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον κύριο Χ (OdyMonaxos) δειλό, παρότι ένας σωστός άνδρας θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Όμως παραμένει γεγονός ότι η ενέργεια αυτή έγινε ενώ ο ίδιος δεν βρισκόταν εδώ. Και ερωτώ... Τι ήταν αυτό που έκανε τους ανθρώπους της Varia να μείνουν τόσο πιστοί στο πρόγραμμά τους όταν έπρεπε να μας δοκιμάσουν όλους; Γιατί δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι να φθάσει κι εκείνος εδώ; Αυτό του προσφέρει τέλειο άλλοθι. Του δίνει πλεονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους και σίγουρα μόνο κάποιος με μεγάλη επιρροή θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ίσως είναι πολύ νωρίς ακόμη για κατηγορίες, αλλά παρά το πλήθος των παρανοϊκών και των δολοφόνων που βρίσκονται ανάμεσά μας, αυτή τη στιγμή τον θεωρώ τη μεγαλύτερη απειλή και θα συνεχίσω να τον θεωρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει τη θέση του."

ySss0UF.jpg

#47 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 22 February 2013 - 16:41

Otose-san

Posted Image

*ανάβει το τσιγάρο της και αναστενάζει απογοητευμένη*

Ωραία. Τώρα τι;
Τι λέτε να βάλουμε κάποιο στοίχημα; Ή είστε όλοι τόσο δειλοί όσο φαίνεστε..; Τσκ. Αφήστε το...

Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι και κατέληξα πως αν και δεν έχουν όλοι εδώ δολοφονικά ένστικτα όπως επισήμαναν οι Varia, ωστόσο όλοι με τον έναν τρόπο ή τον άλλον και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, είμαστε... εν τούτοις...ένοχοι! Τι έχεις να πεις για αυτο εσύ, Arthur [Maffy];

*ενώ βάζει νερό στο ποτήρι της, ο General Vamp [Vagelio] πέφτει πάνω της*

Posted Image

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΠΛΑΣΜΑ;! Έχω και μια ηλικία, πρόσεχε λίγο. Ανάθεμα με όλους τους άχρηστους εδώ μέσα. Απορώ τι ήρθατε να δείξετε, το μπόι σας;! !$&)(#13$@%!#^&@!!!

Εν πάση περιπτώσει, εσύ, πώς σε λένε... Norihiko [Zane]; Ναι, εσύ. Δες τον εαυτό σου στο καθρέπτη. Δείτε τον όλοι σας. Έχει το πρόσωπο και το ύφος ενός δολοφόνους, χρόνια εμπειρίας μου το λένε αυτό. Φυσικά μπορεί να μην ανήκει στους πέντε... αλλά σίγουρα δεν θα τον χαρακτήριζα «ακίνδυνο». Χαχ. «Να Zane κανείς ή να μην Zane

*πίνει όσο νερό έμεινε στο ποτήρι και χάνεται στο βάθος*

#48 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 February 2013 - 17:08

Maximilian Pegasus

Posted Image

Με συγχωρείτε γιαγιά (Theodore) αλλά εκτός από το να κλέβετε το mirror time του καθενός μας κάνετε και απαίσια λογοπαίγνια; Σας παρακαλώ περιοριστείτε μόνο στο ένα - κι ελπίζω να είναι το δεύτερο έτσι τουλάχιστον να είμαι κούκλος και να φρίττω με στυλ σ'αυτά που λέτε. Απαπα.

Τώρα όσον αφορά για το ποιοι μπορεί να είναι οι άκαρδοι αυτόι στυγνοί εγκληματίες που τόλμησαν να σκοτώσουν τόσους ανθρώπους με τα χέρια τους κι έτσι, αν είναι δυνατόν, να με λερώσουν έχω μερικούς υπόπτους. Αν και τα λόγια του πανικόβλητου κυρίου Salmon(Kai) φαίνονται κάπως λογικά, τολμώ να πω πως ο μικρός Ryuunosuke (Babba) φαίνεται ακόμα πιο ύποπτος. Ήτο ο μόνος που χάρηκε με αυτήν την εξέλιξη κι αν και μόνο το ότι ήταν τόσο φανερή η αντίδρασή του για κάποιους αποτελεί πειστήριο αθωότητας εμένα δε με ξεγελάτε μικρέ μου Uryuu, χα χα χα, όλα τα βλέπει το μάτι κι όλα τα ξέρει. Και τώρα...βλέπει μέσα στο διεστραμμένο σας μυαλό - τι κρίμα που όλα είναι μόνο για θανάτους κι αίματα - και δε μπορεί να πειστεί πως δεν είχατε κάτι να κάνετε με τόσα φονικά.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#49 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 February 2013 - 17:27

Askeladd (matassos)

Posted Image

Και τώρα που το τοπίο ξεκαθάρισε ας συστηθώ και γω. Είμαι ο Ασκελαντ. Κατέβηκα έδω στη χώρα των (φλώρων) Φράγκων έπειτα απο την "εξορία" που έφαγα γιατι......... εεεεεεεε "υπηρετισα" το βασιλια μου!

Ποτέ δεν υπέκιψα σε προκαταλήψεις αλλά κοιτόντας γύρω μου είστε όλοι γατάκια, κανείς δεν συγκρίνετε με το μέσο βίκινγκ που ανήκε στο πλήρωμα μου... Χρειάζομαι όμως άντρες ώστε να συνεχίσω να κάνω αυτό που μόνο εμείς οι βόριοι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα! να σφάζουμε κόσμο και να π*δαμε!

Αυτος ο φλώρος ο ιταλός που μαζεύει κόσμο αποτέλει την τέλεια ευκαιρία! μάζεψε τους πιο δυνατούς (ο θωρ να τους κανει!) φράγκους εδώ πέρα , έτσι δεν χρειάζετε να ψάχνω δεξιά και αριστερά για μέλη για το καινούριο μου πλήρωμα. Τα gay παιχνιδάκια που παίζει με τους δήθεν δολοφόνους δεν είναι τίποτα μπροστά στους θρυλικους αντιπάλους που έχω σφάξει στο παρελθόν και τις απόρθιτες πόλεις που έχω λεηλατίσει και κάψει!

Posted Image

Θα βρω τους δηθεν δολοφονους σου και μετα θα σφάξω εσένα αρχηγε της Βαρια και ολοι όσοι αξίζουν θα με ακολουθήσουν σε μια αξιόλογη ζωή κάτω από τα στρατηγικά μου σχέδια για φαι, μασα, σεξ και τιμη! και οχι στις υπουλες δολοπλοκιες σου που ποιος ξερει σε τι οδηγουν!

Για την ώρα Irie Shoichi (redqueen) το γεγονός οτι είσαι engineer , σε καθιστα δυνατό για τα πάντα. Είχα πολούς αντιπάλους το ίδιο μίζερους με σένα και η μυρωδιά σου είναι η μυρωδιά ενός δολοφόνου, ή μήπως είναι η μυρωδιά καμμένων κυκλωμάτων?! δεν ξέρω, για την ώρα ψηφίζω εσένα!

Edited by matassos, 22 February 2013 - 17:28.

#50 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 February 2013 - 17:30

Takigawa Yoshino

Posted Image

Aika-chan...είναι Ιρονικό έτσι δεν είναι? πέρασε ένας χρόνος απο τότε που πέθανες και ένω με καλούνε στην όμορφη παλέρμο διακρίνωνται απτη πρώτη κιόλας μέρα δολοφωνίες...

"οο δέντρο της γενησης, τι άλο έχεις στο νου, για τον κόσμο αυτό δίχως λογική?"

"Τί άλο κρύβεις για το μέλον μας?"

αχ~ Σααάμον, σε λύπάμε..κλαίγεσαι για άλη μια φορά, αλλα θα συμφωνίσω μαζί σου!

Posted Image

Η λύση στα προβλήματά και στις απορίες μας είναι ολοφάνερη!

κάποιοι απο εδώ μέσα, απ'τους 18 προσκεκλημένους είναι οι ένοχοι,

με μεγαλύτερο ένοχο τον ΑΓΝΩΣΤΟ(odyMonaxos)~ hehm~

κιαυτή η Varia που μας έχει προσκαλέσει, πολύ ύποπτα κινείται, δε μου άρεσουνε καθόλου, μα απτην άλη...δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα γιαυτο ...~

"ααχ, θα έχουμε ένα χαρούμενο τέλος άραγεε, σε τούτη τη τραγωδία?"

フカフカ

#51 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 22 February 2013 - 18:00

Szayel Aporro Granz

Posted Image

Μα ναι, τι πιο λογικό να συμβεί από αυτό που μόλις συνέβη; Στο φινάλε, όλοι μας θέλαμε να γίνουμε μέλη μια ομάδας δολοφόνων, συνεπώς τι περιμέναμε; Να μας περάσουν από συνέντευξη και ψυχολογικό τεστ;

Hidan (Fandom), έλα πες την αλήθεια. Επειδή σε παράτησε ο γκόμενος κάκιωσες και τους σκότωσες όλους στο όνομα αυτού του Jajiki ή όπως τον λένε, έτσι δεν είναι; Μπορεί και να ήθελες να αποδείξεις στον ninja ξάδερφο του Σκρουτζ (Black Kaiser) ότι είσαι καλύτερος δολοφόνος από αυτή την θεόμουρλη, την Mammon.

Επίσης, κύριε Xanxus (npc) έχετε παρατηρήσει ότι αν πατούσατε τα ίδια πλήκτρα σε ελληνικό πληκτρολόγιο που θα πατούσατε για να γράψετε "Varia" σε διεθνές πληκτρολόγιο, θα γράφατε "Ωάρια"; Μήπως αυτό σημαίνει ότι κάνετε κρυφά πειράμα γονιμοποίησης στην δεσποινίδα Mammon ή μήπως σημαίνει ότι την χρησιμοποιείτε για κάτι λιγότερο επιστημονικό και περισσότερο... πρωτόγονο;

Μην απαντήσετε, δεν χρειάζεται. Ήταν απλώς μια διαπίστωση της στιγμής.

edit: διορθώσεις

edit2: πρόβλημα με την εικόνα.

Edited by Osama Bin Laden, 22 February 2013 - 23:16.

#52 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 22 February 2013 - 18:47

Hidan

Posted Image

Να τος πάλι αυτός ο ήχος. Αυτό το bitcing.

Kakuzu(Black Kaiser) αυτή τη φορά της απαντάω μόνο και μόνο για σένα. Μην πεισμώσει η γυαλοφορεμένη μοδιστρούλα και δε σε πάει στην κάμπια.

Μωρή παλαβή (Osama Bin Laden), από χθες όλο γκρινιάζεις. Γιατί? Επειδή είπα εσένα και το αφεντικό σου άχρηστους και ηλίθιους?

ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ.

Όσο για τον Jashin, θα μάθεις καλά το όνομα του όταν μου επιτρέψει να σε σκοτώσω. Και πίστεψε με θα το απολαύσω πολύ και η τελετή θα είναι μεγαλοπρεπής.

Και είπες ότι ήθελα να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος δολοφόνος? Φυσικά και είμαι ηλίθιε. Ο Kakuzu(Black Kaiser) το ξέρει ήδη αυτό. Είμαι αθάνατος, πιστός στον Jashin, δολοφόνος και λατρεύω αυτό που κάνω. Είμαι ο καλύτερος. Αν είχα σκοτώσει εγώ όλους αυτούς τους ηλίθιους, θα με έβλεπες να κάνω και την τελετή του Jashin. Ως πιστός του ακόλουθος είμαι υποχρεωμένος να την κάνω κάθε φορά που σκοτώνω. Δε θα άφηνα ποτέ μια τόσο καλή θυσία να χαραμιστεί. Είδες πουθενά τα σύμβολα μου?

Εμένα δε με νοιάζει να κερδίσω σε αυτό το ηλίθιο παιχνίδι, έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα. Αλλά όσο κρατάει, ο Jashin δε με αφήνει να σκοτώσω και εκνευρίζομαι. Γιαυτό αν θες να βρεις τους ενόχους τότε βάλε το ροζ κεφάλι σου που είναι κατευθείαν από ντεκαπάζ να δουλέψει, ΗΛΙΘΙΕ. Αυτοί οι Xalia είπαν ότι οι ένοχοι πρέπει να προσπαθήσουν να γλυτώσουν. Ποιος το κάνει καλύτερα αυτό από τον Άγνωστο(OdyMonaxos) που κρύβεται εξαρχής? Είναι ο πιο ύποπτος και αυτός που θέλω να σκοτώσω πιο πολύ αφού είναι ένας δειλός που βάζει τα τσιράκια του να κάνουν τη βρωμοδουλειά του. Αποτελεί μια προσβολή στον Jashin και πρέπει να πεθάνει.

Τώρα τράβα να κάνεις το coloterrorista και άσε μας ήσυχους.

#53 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 22 February 2013 - 19:39

Szayel Aporro Granz

Posted Image

Προς τι τα τόσα νευράκια Hidan (Fandom); Αν το είχες κάνει, προφανώς και δεν θα άφηνες και την υπογραφή σου, για να μπορείς να πεις ακριβώς αυτή την δικαιολογία που μόλις είπες. Δεν είσαι ηλίθιος. Μάλλον, είσαι ηλίθιος αλλά όχι τόσο όσο φαίνεσαι. Δεν θα έκανες τελετές ή ότι άλλο θεόμουρλο απαιτεί αυτός ο Jajiki, ενώσω είσαι κλειδωμένος σε μια σάλα γεμάτη αγνώστους με άγνωστες δυνάμεις.

Μου φαίνεται ότι αντιδράς υπεροβολικά πολύ στην, κατ' έσενα, αβάσιμη κατηγορία μιας "γυαλοφορεμένης μοδιστρούλας". Αλλά ξέρεις τι θα έχει πολύ πλάκα; Όταν η "μοδίστρα" τα πάρει στο κρανίο και σε πετάξει κομματιασμένο σε μια τρύπα στο δάσος.

Προς το παρόν πάντως, πρόσβαλλε με όσο θες γιατί πραγματικά, αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Και μην ανησυχείς γιατί aun así, ni siquiera estoy loco, όπως θα λέγαμε και στο Hueco Mundo.

edit: διορθώσεις

Edited by Osama Bin Laden, 22 February 2013 - 19:40.

#54 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 22 February 2013 - 20:00

Genma Saotome

Posted Image

Ω ρε γαμώτο με τόσο φαγητό έπεσα ξερός σαν Panda στον ύπνο... και δε πήρα χαμπάρι τι έγινε... Και τώρα πρέπει να βρούμε ποιοι φταίνε; Ε, ρε τι τραβάει κανείς για ένα λάθος ταξίδι...

Kakuzu [Black Kaiser] το βλέπω στα μάτια σου [γιατί είναι κ τα μόνα που βλέπω] ότι είσαι γεννημένος φονιάς... Βρήκες και εδώ χώρο κ χρόνο να κάνεις τα δικά σου;
Και εσύ με το όνομα γλωσσοδέτη [Askeladd - matassos] μην μας το παίζεις υπεράνω γιατί αν είσαι τόσο μαμάτος όπως υποστηρίζεις θα πρέπει να μας εξηγήσεις τι έγινε αμέσως...
Και όσοι θέλετε να βγάλετε με τόση ευκολία τον Χ [OdyMonaxos] από τη μέση, το καλό που σας θέλω να έχετε σοβαρούς λόγους κ όχι λόγια του αέρα.

Αυτά για αρχή κ να ξέρετε σας παρακολουθώ όλους... τώρα πείτε μου πότε τρώμε;

#55 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 22 February 2013 - 20:06

Hidan

Posted Image

Η λογική σου έχει πολλές τρύπες άχρηστε. Ή βασικά δεν έχει λογική. Είμαι υποχρεωμένος να κάνω τις τελετές. Αν σκοτώσω o Jishan απαιτεί τις τελετές. Και εγώ είμαι πιστός στον Jishan. Ο Kakuzu(Black Kaiser) βάζει πάνω από όλα το χρήμα. Εσύ το αφεντικό σου. Εγώ τον Jishan. Και δυστυχώς ο Jishan δε με αφήνει να σκοτώσω από όταν ήρθα.

Τα σύμβολα μου τα κάνω πάντα πριν σκοτώσω και τα χρειάζομαι και αφότου σκοτώσω για να πραγματοποιήσω την τελετή. Αν όντως ήμουν ένας από τους δολοφόνους θα είχα ζωγραφίσει τα σύμβολα μου από πριν. Και μου λες ότι δε θα τα έκανα όσο ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο με αγνώστους με άγνωστες δυνάμεις. Πρώτον, είμαι αθάνατος. Δε φοβάμαι τίποτα. Δεύτερον, ακόμα και να φοβόμουν δεν ήξερα ότι θα σφράγιζαν το δωμάτιο. Οπότε πάλι θα τα ζωγράφιζα πιστεύοντας ότι μπορώ να το σκάσω. Μήπως το ήξερες εσύ?

Και η κατηγορία σου δεν είναι αβάσιμη από τη στιγμή που πριν από το φονικό λέω ότι είμαι δολοφόνος. Απλώς εσύ είσαι ηλίθιος.

Αλλά δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου Aporro(Osama Bin Laden), προς το παρόν θέλω να πεθάνει ο Άγνωστος(OdyMonaxos). Με σένα θα τα ξαναπούμε όταν σε ξεκοιλιάσω.

#56 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 February 2013 - 20:19

Maximilian Pegasus

Posted Image

Jishan Jshan Jishan...κι εγώ πως νόμιζα πως τον έλεγαν Jashin κι όχι απλώς "θείο" με χωριάτικη προφορά. Αν κι αυτό θα εξηγούσε πολλά στη συμπεριφορά σου, αμόρφωτε μικρέ Hidan(Fandom)...μα αν θες τη γνώμη μου μιλάς πάρα πολύ και λες πράγματα χαζά που τα αυτάκια μου δεν χρειάζεται ν'ακούνε. Λες πως είσαι αθάνατος και πως ο θεός σου το εξασφαλίζει αυτό και μας έχεις ζαλίσει με την αδυναμία σου να πεθάνεις. Γι αυτό, επειδή μ'εκνεύρισες θα σου δώσω έναν γρίφο:

Τι είναι 1.70, κάτι πάνω του έχει σχήμα ανανά και μπορεί να νικησει εύκολα δύο αθάνατους ninja με ένα σχέδιο...; Βρες τη σωστή λέξη και θα σου δώσω κάτι που θέλεις. Ατό ισχύει και για τον κύριο Kakuzu--λεφτά με το τσουβάλι για δύο λέξεις.

Παρόλαυτα, ο κύριος ύποπτός μου παραμένει ο κύριος Uryuu(Babba).

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#57 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 22 February 2013 - 21:08

Haru

Δεν μ'αρέσει...Δεν μ'αρέσει καθόλου αυτό! Εγώ νόμιζα πως θα ερχόμασταν όλοι μαζί εδώ, και πως θα παίζαμε, θα ψαρεύαμε και θα κάναμε τέτοια ωραία πράματα συνέχεια όλοι μαζί D:

Posted Image

*φυσάει νωχελικά την σαπουνάδα με την οποία έπαιζε*

Τέλος πάντων...Τι κρίμα... Και φαινόταν μια τόσο ωραία και ήσυχη πόλη...Θα ήταν κρίμα να την αφήναμε να καταστραφεί, όπως πήγε να γίνει στην Enoshima. Πρέπει να με αφήσετε να βγω από εδώ! Πρέπει να ψαρέψω Αυτόν. Είμαι σίγουρος που είναι έργο Του! Σωστά Koko?

*το ψάρι γνέφει καταφατικά*

Μπορεί να έχει ήδη αρχίσει να ελέγχει κόσμο, και να τους βάζει να μας σκοτώνουν! Αυτό είναι! Αφήστε με να βγω έξω! Αφήστε μεεεεε!

*προσπαθεί να βγει από το δωμάτιο, αλλά βλέπει πως δεν τον αφήνουν. Βγάζει το νεροπίστολο του και πιτσιλάει αυτούς που τον κρατούσαν*

Εεεεε; Γιατί δεν λειτουργεί σε εσάς; Τι έχετε κάνει;

Posted Image

*Sigh*

Καλά...Αλλά θα το δείτε, πως τελικά Αυτός θα φταίει και θα φάμε όλοι τα μούτρα μας, γιατί θα συνεχίσει να μας ελέγχει.

Κύριε Askeladd (matassos), δεν μου αρέσει το πως συμπεριφέρεστε. Είναι σαν να μας λέτε πως είστε ήδη ένας από αυτούς και πως θέλετε να μας λιντσάρετε όλους. Με τρομάζετε :(

Παρ΄όλα αυτά όμως, ακόμα περισσότερο με τρομάζει η μυστικοπάθεια του κύριου Άγνωστου (Odymonaxos), o οποίος αρνείται να μας αποκαλύψει την ταυτότητα του. Μήπως κύριε είστε στους DUCK? Μήπως σε κάποια άλλη ακόμα χειρότερη οργάνωση με σκοπό να αφανίσει όχι μόνο εμάς του εξωγήινους, αλλά και όλο τον πληθυσμό;

*παίρνει παραπονεμένο ύφος*

Θέλω να πάω για ψάρεμα... Αφήστε με να βγω έξω. Ή τουλάχιστον χρειάζομαι μια μπανιέρα γεμάτη νερό. Παρακαλώ...

#58 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 22 February 2013 - 21:10

Kakuzu

Posted Image

~Βγαίνει από τις σκιές κοιτώντας δεξιά-αριστερά του πάρα πολύ προσεκτικά.~

Mμμ... Πρέπει να με έχασε. Επιτέλους. Η καταραμένη ανώμαλη. Σίγουρα βρίσκεται στην λίστα των ατόμων που θα μπορούσα να σκοτώσω χωρίς να πληρωθώ δεκάρα... Ποιον κοροϊδεύω, δεν υπάρχει τέτοια λίστα.

Για πάμε:

Kakuzu [Black Kaiser] το βλέπω στα μάτια σου [γιατί είναι κ τα μόνα που βλέπω] ότι είσαι γεννημένος φονιάς... Βρήκες και εδώ χώρο κ χρόνο να κάνεις τα δικά σου;

Και εσύ με το όνομα γλωσσοδέτη [Askeladd - matassos] μην μας το παίζεις υπεράνω γιατί αν είσαι τόσο μαμάτος όπως υποστηρίζεις θα πρέπει να μας εξηγήσεις τι έγινε αμέσως...

Και όσοι θέλετε να βγάλετε με τόση ευκολία τον Χ [OdyMonaxos] από τη μέση, το καλό που σας θέλω να έχετε σοβαρούς λόγους κ όχι λόγια του αέρα.

Όχι, Κλουζώ μου με την τεράστια παρατηρητικότητα, δεν βρήκα χρόνο (δηλαδή χρήμα μιας και ταυτίζονται) να κάνω τα "δικά" μου γιατί κάποιοι την είδαν δολοφόνοι και είπαν να κάνουν μια ηλίθια επίδειξη των δυνατοτήτων τους. Ωστόσο, έχω όσο χρόνο θέλω να προσέξω πως έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο μιλάς. Ναι, ειδικά εσύ από όλους μέχρι τώρα. Ψηφίζεις κάποιον (εμένα σε αυτήν την περίπτωση) με κάποια "λογικη" δικαιολογία για την οποία κανείς δεν θα σου πει τίποτα και κυρίως δεν θα σου δώσει σημασία, πετάς μερικές προτάσεις οι οποίες δεν έχουν καμία φυσική ροή, είναι απλά τοποθετημένες η μια πίσω από την άλλη, υποθέτω για να συμπληρώσεις μια εαύρεστη και "καλή" ποσότητα λεγομένων (δεν σε κατηγορώ, τα one-liners συνήθως τραβούν προσοχή όπως και τα σεντόνια) και στο τέλος την βλέπεις υπερασπιστής κάποιου, που ούτε έχει μιλήσει και ούτε τον έχουμε δει καν. Τι σημασία έχει για εσένα αν θα βγει ο Χ [OdyMonaxos] ή ο κάθε Χ αφού για εσένα κανονικά θα έπρεπε να είναι τόσο αθώος όσο και δολοφόνος; Γιατί δηλαδή για εσένα οπωσδήποτε δεν πρέπει κάποιος να ψηφίσει κάποιον που ήδη έχει μια ψήφο; Τι σε ενοχλεί εσένα; Επίσης, σε κόβω για τύπο που θα το πας σερί έτσι μέχρι το τέλος σου, με συνεχώς λίγα και μασημένα λόγια τα οποία δεν θα μας αφήνουν να βγάλουμε συμπεράσματα σε αντίθεση με τύπους που δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους. Είδες πόσο καλά βλέπουν αυτά τα μάτια λοιπόν;

Kαι ναι, μπουμπούνα Hidan (Fandom). Ας σκοτώσουμε τους πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες μας. Όπως έκανες και με τον Pein. Να φτιάξουμε κακό όνομα και να καταντήσουμε στο τέλος να δουλεύουμε σε καμία τίμια δουλειά. Μπρρρ... Είναι απίστευτο πως το μόνο άτομο που σίγουρα θα επιζήσει εδώ πέρα είσαι εσύ και λογικά θα πάρει και την δουλειά. Ο μεγαλύτερος κουφιοκέφαλος εδώ μέσα. Αλλά μακάρι να πεθάνω παρά να συνεργαστώ πάλι μαζί σου. Θα πάω ως Hollow στο Hueco Mundo, στον καλύτερο εργοδότη του κόσμου.

Συμφωνώ με την κυρία Pegasus (FAI) και θα στραφώ εναντίον του Ryuunosuke (Babba) προς το παρόν, γιατί τέτοιες φλωρόφατσες κρύβονται πίσω από τέτοιες πράξεις (και έννοια σας υπάρχουν πολλές τέτοιες φάτσες εδώ μέσα).

Την επόμενη φορά που θα μιλήσω, θέλω την προσοχή όλων σας μιας και θα κάνουμε ένα από τα βασικά μαθήματα σκακιού. Τίτλος του: "Η αξία της Βασίλισσας". Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, σας το υπόσχομαι.

#59 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 22 February 2013 - 21:46

General Vamp

Posted Image

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΠΛΑΣΜΑ;! Έχω και μια ηλικία, πρόσεχε λίγο. Ανάθεμα με όλους τους άχρηστους εδώ μέσα. Απορώ τι ήρθατε να δείξετε, το μπόι σας;! !$&)(#13$@%!#^&@!!!

Mα κυρία Otose [Theodore] ...έχουμε το ίδιο μπόι…

Γιατί πρέπει να αλληλοσκοτωθούμε μεταξύ μας; Συνέλθετε σας παρακαλώ, είμαστε οι κακοί! Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στις δυνάμεις του καλού αντί να φαγωνόμαστε μεταξύ μας!

Κύριε Άγνωστε Χ [Οdymonaxos], υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες εναντίον σας. Κατανοώ το ότι μπορεί να έχετε σοκαριστεί από αυτά που ακούγονται, αλλά θα ήθελα να σπάσετε την σιωπή σας για να ακούσουμε την γνώμη σας.

Κύριε Askeladd [matassos], η συμπεριφορά σας είναι εξίσου σοκαριστική με τα χθεσινοβραδινά γεγονότα. Τα επίθετα που χρησιμοποιείτε ως προς τα πρόσωπα μας είναι κάθε άλλο παρά πρέποντα, οι πεποιθήσεις και οι επιθυμίες σας αναπνέουν βαρβαρότητα ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατηγορείτε για το μακελειό ένα άτομο με προβλήματα υγείας. Θα σας παρακαλούσα να σκεφτείτε το αντίκτυπο που θα είχαν στην εικόνα σας όλα όσα δηλώσατε και να αναδιοργανώσετε τις σκέψεις σας.

Τέλος, λόγο των επεισοδίων που είχαμε χθες, περίσσεψε πολύ φαγητό, και έχοντας υπόψη αυτό, θα ζητήσω να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από το χάος και να μοιραστούμε μια ακόμα γρήγορη αλλά και γευστική συνταγή προκειμένου να μην πάει χαμένο.

Posted Image

Υλικά:
-περισσεύματα από τηγανητό κρέας (οποιοδήποτε πανέ μας κάνει)
-κρεμμύδι
-λάχανο
-ντομάτα
-Αλάτι και πιπέρι

Κόψτε τα λαχανικά σε μπουκίτσες και το κρέας σε ότι μέγεθος επιθυμείτε. Βάλτε τα λαχανικά σε ένα ταψί με νερό. Προσέξτε, όχι πολύ νερό, γιατί στον βρασμό βγάζουν νερό και από μόνα τους. Ζεστάνετε τα σε σημείο βρασμού και έπειτα χαμηλώστε το μάτι για να τα αφήσετε να σιγοβράσουν. Θα παρατηρήσετε ότι μετά από λίγο, το εξωτερικού του πανέ θα αρχίσει να λιώνει, προσφέροντας πυκνότητα στην σούπα. Βάλτε αλάτι και πιπέρι, και σερβίρετε όσο είναι ακόμα ζεστό!

Posted Image

edit γιατί ξέχασα να βάλω χρώμα στον theodore

Edited by Vagelio, 22 February 2013 - 21:48.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#60 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 22 February 2013 - 22:06

Kusaribe Samon

Posted Image

Κύριε Vamp (Vagelio), βλέπω ότι εκφράζετε κι εσείς προβληματισμούς προς το πρόσωπο του κύριου Χ (OdyMonaxos) που λάμπει δια της απουσίας του. Κι ενώ οι κατηγορίες συνεχίζονται οι διάφορες αντιπαλότητες που έχουν ξεσπάσει είναι το ίδιο ανησυχητικές.

Παρά την ατμόσφαιρα που επικρατεί, χαίρομαι που γνωρίζω ένα τόσο ευγενικό... πλάσμα σαν κι εσάς. Η φιλοδοξία σας να κατακτήσετε τον κόσμο βοηθώντας το κακό να υπερισχύσει φαντάζει ψεύτικη, κρίνοντας από τον χαρακτήρα που παρουσιάζετε. Δεν σας κρύβω ότι οι μυρωδιές από το πιάτο που ετοιμάζετε με ταξίδεψαν για μια στιγμή πίσω στην πατρίδα μου, γαλήνεψαν την ψυχή μου και καθάρισαν το μυαλό μου. Κατάγεστε ή μένετε υποθέτω κι εσείς από κάποιο μέρος της Ιαπωνίας. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις απειλές και τις γλαφυρές περιγραφές του κύριου Askeladd (matassos) για τις συνήθειες που έχουν στον τόπο του, είναι καθησυχαστικό που υπάρχει κάποιος με τον οποίο θα μπορούσα να μοιραστώ ένα ποτήρι τσάι, ίσως μετά το σημερινό γεύμα και να συζητήσουμε για τα ενδιαφέροντά μας. Το γεύμα που ετοιμάσατε έχει μεγάλο ενδιαφέρον και είμαι κι εγώ λάτρης της μαγειρικής. Ίσως θα μπορούσατε να μοιραστείτε κάποια μυστικά σας.

Bold > Ουδετερότητα

ySss0UF.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing