Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

  • This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#31 Maffy

Maffy

    Maffcaekz

  • Members
  • 291 posts

Posted 20 February 2013 - 12:17

Arthur Kirkland

Posted Image


Tι κάνεις εκεί κυρά μου; Ποιος χαχάνιζε σαν καθυστερημένο;; Οχι, πες μου ποιος χαχάνιζε σαν καθυστερημένο!! Κι είναι κύριος Αrthur για σένα! Έχε χάρη που βλέπω ότι είσαι απ'την Ιαπωνία κρίνοντας απ'τα ρούχα σου και τη συμπαθώ πολύ και δε θα το συνεχίσω, "δεσπονίς Otose". Θα το θυμάμαι όμως!

*απομακρύνεται και πλησιάζει το τραπέζι με το ταψί και δοκιμάζει*

Καλέ, να σας ρωτήσω, General Vamp! Mπορώ να πάρω τη συνταγή σου για το σπίτι μου; Είναι καιρός για μία αλλαγή γιατί ότι φτιάχνω, φαίνεται να είναι πολύ γκουρμέ και δεν αρέσει σε κανέναν παρά μόνο σε μένα και... έναν άλλο.... Βάζω όμως στοίχημα ότι εσάς θα σας άρεσε. Δεν είναι δυνατόν ένα άτομο σα κι εσάς που χειρίζεται την μαγειρική έτσι, να μην καταλάβει τις λεπτές γεύσεις ενός θεσπέσιου πιάτου! Σας υπόσχομαι να σας κεράσω κάποια στιγμή! .... Χμμμ αναρωτιέμαι αν μπορώ να έχω λίγο τσάι με το φαγητό. Εδώ βλέπω είναι πήχτρα στα αλκοόλια και τους χυμούς~ *sigh*

Ε, τι είπες, Usa-chan; *αρχίζει να μιλάει στον αέρα*


Posted Image


Χαίρεσαι που ήρθες μαζί μου; Κι εγώ χαίρομαι. Δεν ήθελα να έρθω τελείως μόνος είναι η αλήθεια αλλά τώρα έχω εσένα και βλέπω κι άλλα πλάσματα να τριγυρνάνε εδώ γύρω. Πήγαινε παίξε μαζί τους κι έλα να μου πεις εντυπώσεις!



(σημείωση για όσους δε γνωρίζουν: η Αγγλία έχει την ικανότητα να βλέπει όλα τα υπερφυσικά όντα, πράγμα που τον καταστά περίεργο γιατί για όλους τους άλλους μιλάει μόνος του. Το λέω για να έχετε τις κατάλληλες αντιδράσεις όσοι δε βλέπετε τέτοια όντα xD)

#32 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 20 February 2013 - 14:58

General Vamp

Posted Image


Καλέ, να σας ρωτήσω, General Vamp! Mπορώ να πάρω τη συνταγή σου για το σπίτι μου; Είναι καιρός για μία αλλαγή γιατί ότι φτιάχνω, φαίνεται να είναι πολύ γκουρμέ και δεν αρέσει σε κανέναν παρά μόνο σε μένα και... έναν άλλο....

Μην στενοχωριέστε με τις προτιμήσεις των τριγύρω σας αγαπητέ, πιθανότατα τα γούστα σας είναι ιδιαίτερα μοναδικά για να τα κατανοήσει ο περισσότερος κόσμος. Φυσικά και να δοκιμάσετε και ο ίδιος να φέρετε εις πέρας την συνταγή, ή ακόμα καλύτερα να μας επισκεφθείτε στο αρχηγείο μας στο Κawasaki μετά τους διακανονισμούς για να έχουμε άφθονο χρόνο στην διάθεση μας για μαγειρική. Η λίστα με τις "γρήγορες" συνταγές έχει πολύ υλικό και είμαι σίγουρος ότι θα σας ενδιέφερε να εμπλουτίσετε το μενού σας.

Και μόλις σας άκουσα να ψιθυρίζετε "usa" κύριε Arthur? Mου φαίνεται πως πρέπει να σας γνωρίζω τους usacots, devil neko και p-chan του τάγματος μου, αισθάνομαι πως θα γίνετε αγαπημένοι φίλοι!


Posted Image


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#33 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 20 February 2013 - 21:43

Ryuunosuke Uryuu (Babba)
Posted Image

Ω! Τι τέλεια! Πλακωθείτε!
Σκοτωθείτε με τους πιο τζαμάτους τρόπους!
Ωπ, σόρρυ.

Να συστηθώ.
Γεια! Είμαι ο Ryuunosuke Uryuu, δουλεύω περιστασιακά όπου βρω και μου αρέσει να σκοτώνω ανθρώπους.
Βασικά, είμαι ένας κατά συρροή δολοφόνος και οι εφημερίδες με αποκαλούν δαίμονα. Πιστεύετε στους δαίμονες; Εγώ κάλεσα έναν κάποτε!

Τέσπα, εγώ προτιμώ να σκοτώνω κυρίως νεαρές γυναίκες και παιδιά, αλλά έχω αρχίσει και ψιλοβαριέμαι.
Ήρθα εδώ αναζητώντας δουλειά και νέους, πιο διασκεδαστικούς τρόπους να πεθαίνει κανείς.
Εμπρός λοιπόν! Δείξτε μου τους πιο τζαμάτους τρόπους να δολοφονείς!

Δείξτε μου τη μαγεία ενός μεγαλοπρεπούς θανάτου!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#34 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 20 February 2013 - 22:44

Kusaribe Samon


Posted Image


"Δεν μπορώ να εξηγήσω την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό το μέρος. Φυσικά, είναι αναμενόμενο να δημιουργούνται εντάσεις μέσα σε μία σύναξη διαφορετικών και άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων, αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια του παραλληλισμού. Φαντασιόπληκτοι, αυτοαποκαλούμενες διαβολικές οργανώσεις που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του κόσμου, δολοφόνοι -όχι αυτό θα έπρεπε να είναι φυσικό αν λάβω υπ' όψιν το μέρος που βρίσκομαι- μέχρι και μία καρικατούρα εθνικών στερεοτύπων. Για να μην αναφέρω τον περίεργο άνδρα με τη λευκή κόμη που έχει αφοσιωθεί στην κατανάλωση ποτού διασκεδάζοντας τον εαυτό του με κάρτες. Ταρό είναι αυτά; Όχι, αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι η ατμόσφαιρα που επικρατεί με προβληματίζει αρκετά. Έχω ένα κακό προαίσθημα. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να προβλέψω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.
Αυτό που με προβληματίζει όμως περισσότερο από όλα, είναι η παρουσία του Takigawa Yoshino. Άραγε, παίζει ρόλο το "Δέντρο της Γέννεσης" σε όλα αυτά; Όχι, θα ήταν παράλογο το "Δέντρο της Γέννεσης" να αναμειχθεί σε κάτι τέτοιο, αλλά και μόνο η παρουσία του εδώ ενισχύει τις υποψίες μου για το άτομό του. Γιατί βρίσκεσαι εδώ, Takigawa Yoshino;" μόρφασε καθώς η πορεία των σκέψεών του μεγάλωνε όλε και περισσότερο τους φόβους του.


Έβηξε. Προσπάθησε να ξαναβρεί την ψυχραιμία του και αποφάσισε ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να συστηθεί.


Posted Image


"Ονομάζομαι Kusaribe Samon, είμαι-" σταμάτησε. Συνειδητοποίησε ότι παρά τη μεγάλη κάστα περίεργων χαρακτήρων θα ήταν παράλογο να αναφέρει τη μαγεία. "Προέρχομαι από μία πολύ σημαντική οικογένεια της Ιαπωνίας. Παρόλα αυτά οι συνθήκες δεν μου επιτρέπουν να αποκαλύψω περισσότερα. Σκοπός μου είναι να φανώ αντάξιος των απαιτήσεων ώστε να επιλεχθώ ως μέλος της ομάδας. Ας νικήσει ο καλύτερος!"

Παρά τον θερμό λόγο του, ελάχιστοι φάνηκαν να δίνουν προσοχή στα λόγια του...

Τα πλάγια είναι σκέψεις.

ySss0UF.jpg


#35 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 20 February 2013 - 23:22

Maximilian Pegasus

*singing*

Posted Image


Welcome all you foolish nerds

to the gayest-err, greatest spectacle in Italy

I'll be constantly appearing~

I'm much more fabulous when we meet


Ooh hoo hoo, δεν είμαι υπέροχος; Και η φωνή μου είναι υπέροχη! Αλλά ακόμα δεν έχω κάποιον να πάιξω μαζί του Τερατομονομαχίες--ίσως έπρεπε να ζητήσω από τον μικρό Kaiba να έρθει μαζί μου για να με απασχολεί. Μμμ, αυτός θα αρνούνταν, μάλλον τον μικρό Yugi που δε λέει όχι σε τίποτα...αλλά τίποτα, αν με καταλαβαίνετε.

Αλλά βλέπω αρκετούς ικανούς να πάρουν τη θέση του. Μικρέ μου Ryuunosuke (Babba), τι λες να πάρεις εσύ τη θέση του "καλού μου φίλου" Yugi Moto? Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να πάρω την ψυχή σου με το κρυμμένο μου χρυσό μάτινα σε νικήσω. Τι λες; Φαίνεσαι άνθρωπος που εκτιμά τα ρίσκα...


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#36 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 21 February 2013 - 00:50

Kakuzu


Posted Image



Μιας και ο ψυχοπαθής ο partner μου προτιμά να κοιμάται με ανοιχτά μάτια, μουρμουρίζοντας ταυτόχρονα γλυκόλογα στον αέρα, θα ήθελα να προτείνω τον εαυτό μου για κανένα παιχνιδάκι με εσάς, κυρία Pegasus. Με στοιχήμα με λεφτά, δολάρια αν γίνεται. Δεν χάνω. Έχω μια καταπληκτική κάρτα με πολύ cool όνομα:

Posted Image


Hidan, τα λεφτά μου. 86,84 $. That's it. Δεν θέλεις να θυμώσω.

#37 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 21 February 2013 - 01:02

Maximilian Pegasus

Posted Image


O ho ho ho, κάποιος δέχτηκε την προσκλησή μου, έστω κι αν δεν είναι αυτός που νόμιζα.

Μα, ωωω αγαπητέ μου, τι να τα κάνουμε μόνο τα 86.84 δολλάρια; Είναι πάρα πολύ λίγα. Όταν παίζω εγώ στοιχηματίζω ψυχέςεκατοντάδες ή χιλιάδες. Γελοιοποίησα έναν τελικό Τερατομονομαχιών ολομόναχος στην Αμερική, με το χρηματικό έπαθλο να είναι μερικές χιλιάδες. Δεν υπάρχει κάρτα επίσης που να μην έχω - αν εξαιρέσουμε εκείνους τους άσπρους δράκους και τις κάρτες των θεών - οπότε η καρτούλα σας, αν και όμορφη - δικό μου design φυσικά - δε με συνεπαίρνει αρκετά. Γι αυτό ανεβάστε τα στοιχήματα ή θα παίξουμε μόνο και μόνο για να σε νικήσωτην ομορφιά του παιχνιδιού.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#38 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 21 February 2013 - 01:09

Kakuzu


Posted Image


Στοιχηματίζετε ψυχές;

...........

Κάτι με το λευκό-ασημένιο μαλλί θα πρέπει να είναι... Κάπως θα επηρεάζει τον εγκέφαλο. Κάποια στιγμή θα ανακαλύψω το πως ακριβώς.

Τα 86.87 $ μου τα χρωστά ο Hidan, λέμε. Δεν παίζει πολλά γιατί δεν του μένουν. Προτιμά να αγοράζει κεριά, λιβάνια και την βιογραφία του Χριστόδουλου.

#39 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 21 February 2013 - 01:14

Ryuunosuke Uryuu (Babba)
Posted Image

Τερατομονομαχίες;
Μπλιαχ...
Δε μου αρέσουν τα τέρατα. Πάντα πίστευα πως σκοτώνουν με εντελώς μη αληθοφανή τρόπο. Και ο τρόμος που προσφέρουν στις ταινίες είναι κάλπικος. Εντελώς ψεύτικος και βαρετός. Πού είναι το πάθος σε αυτούς τους θανάτους; Δε μου αρέσουν οι ταινίες με τέρατα. Δε μου αρέσουν τα τέρατα. Δε μου αρέσεις ούτε κι εσύ.
Ελπίζω να έχεις έναν μεγαλειώδη θάνατο στα χέρια του kakuzu, διότι αυτός φαίνεται να έχει βιώσει πολλούς θανάτους και ίσως να μπορεί να σου χαρίσει κι εσένα ένα όμορφο τέλος.

Edited by Babba, 21 February 2013 - 18:50.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#40 Maffy

Maffy

    Maffcaekz

  • Members
  • 291 posts

Posted 21 February 2013 - 01:31

Arthur Kirkland


Posted Image


Οοοοο, General Vamp! Tι ευγενικός που είστε! Χρειάζομαι περισσότερα άτομα γύρω μου σαν κι εσάς! Θα χαρώ πολύ να μαγειρέψω μαζί σας στη βάση σας. Ιαπωνία, ε; Μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο άτομο που μου μίλησε από κει... *snickers* Γι'αυτό συμπαθώ τόσο την Ιαπωνία!

Και όχι μόνο αυτό αλλά ενδιαφέρεστε και το Usa-chan. Τι να πει κανείς! Uuuusa~chan, έλα να δεις. Κι άλλοι φίλοι για σένα!!! .... *κοιτάζει από πίσω απ'το Glying Mint Bunny* Τι σου έχω πει Usa-chan; Μην πολυπαίζεις με φαντάσματα! Δεν είναι συνήθως φιλικά. Πες αντίο στον Μουσολίνι!

Ημμ, θα τον έχω υπ'όψην μου αν θέλω να τον "καλέσω" ποτέ να δουλέψει για μένα. Κάθε φορά που βάζω μια αφηρημένη έννοια, εμφανίζεται πάντα η Ρωσία.... Δεν είναι καθόλου καλό... *τρέμει*


Posted Image


Τέλος πάντων, μ'αυτά και μ'αυτά δε συστήθηκα! Ντροπή! Με λένε Αγγ-, Arthur Kirkland! Είμαι από, εμμμμ, την Αγγλία! Κι έχω στη διάθεση μου όλη τη χώρα αν λάχει! *γελάει ξανά* Είστε ευπρόσδεκτος στο σπίτι μου, General Vamp! Είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε! Να σας προσφέρω και τα περιβόητα scones μου!

*γυρνάει προς το μέρος του Hidan*

Σε άκουσα που μιλούσες για κάποιο δαίμονα ή δεν ξέρω γω τι ήτανε. Jashin νομίζω; Κάνατε μακρυπρόθεσμο συμβόλαιο; Είναι δυνατός; *βγάζει μπλοκάκι* Τον βλέπω μόνο να κάθεται καμιά φορά τριγύρω και μετά να πηγαίνει σε μια γωνιά να κοιμάται. Κάτι τέτοιες αντιδράσεις έχω κι εγώ και ψάχνω λύσεις.

Κάτσε να σημειώσω και τον Μουσολίνι για μελλοντική χρήση, μην το ξεχάσω... *γράφει*

#41 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 21 February 2013 - 11:11

Grunt (NPC)


Ο ρόλος μου τελειώνει εδώ. Το αφεντικό μου, ο Άγνωστος Χ θα επικοινωνήσει μαζί σας αύριο μέσω ασυρμάτου. Θα έρθει εδώ μόνο όταν το επιτρέψουν οι δουλειές του. Αντίο.

*περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του κι εξαφανίζεται*

Edited by OdyMonaxos, 21 February 2013 - 11:11.


#42 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 21 February 2013 - 12:00

Scene Number 2


Posted Image


Μέσα στη μεγάλη μαρμάρινη σάλα, όλοι οι καλεσμένοι, ανάμεσά τους και οι 18 γενναίοι που ήλπιζαν για μια θέση στην καλύτερη ομάδα δολοφόνων στον κόσμο, τη Varia (τονίσαμε ότι είναι η καλύτερη ομάδα δολοφόνων στον κόσμο;) έδειχναν να περνούν καλά, παρά τις αντιξοότητες και τα όχι και τόσο ενθαρρυντικά λόγια των αξιωματικών. Από δίπλα τους περνούσαν διάφοροι άντρες με κουστούμια, γυναίκες με εντυπωσιακά μακριά φορέματα, σχεδόν όλοι κρατώντας από ένα ποτό στο χέρι. Κλασική μουσική άρχισε να παίζει στο βάθος της αίθουσας, και μερικά ζευγάρια άρχισαν να χορεύουν στο κέντρο της σάλας με χάρη και κομψότητα. Κελαρυστά γέλια και ομιλίες ακουγόντουσαν από παντού. Η όλη ατμόσφαιρα απέπνεε ευγένεια και αριστοκρατία. Αλλά βεβαίως, κάποιοι αποτελούσαν τραγική παραφωνία.


«Senpai. Senpai. Senpai. Senpai.» Ο Fran, με τη μονότονη φωνή του και το αιώνιο βατραχίσιο καπέλο του, άρχισε να κολλάει δίπλα στον Belphegor. Mε κάθε ‘senpai’ τραβούσε και το μανίκι του συνεργάτη του και κέρδιζε κι από ένα στιλέτο στο καπέλο του. Ο πρίγκιπας Belphegor, ανάμεσα σε άλλα πράγματα, διόλου δε φημιζόταν για την υπομονή του, κι αφού ο Fran μετά τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα είχε γίνει πιο ενοχλητικός απ’ το ίδιο το ξυπνητήρι του, γύρισε να του μιλήσει:


Posted Image


«Τι θέλεις επιτέλους ηλίθιο βατράχι; Δε βλέπεις πως ο πρίγκιπας προσπαθεί ν’ απολαύσει αυτή τη σπάνια πριγκιπική ατμόσφαιρα που επιτέλους βρήκε πως ταιριάζει στην πριγκιπική προσωπικότητά του; Τι σ’ έπιασε;»


«Ισχύει και για τους ψεύτικους πρίγκιπες αυτό;» Απάντησε ο Fran, κερδίζοντας άλλο ένα στιλέτο. Τώρα πια το καπέλο του έμοιαζε με μαξιλαράκι για καρφίτσες. «Τέλος πάντων. Εγώ άλλο ήθελα να σου πω. Senpai, αν προσλάβουμε έστω κι έναν απ’ αυτούς τους τρελούς, εγώ θα φύγω.»


«Αλήθεια; Σισισισισι! …Και τι μου το λες; Καλά ξεκουμπίδια.»


«Επειδή δεν μπορώ να περάσω το σύστημα ασφαλείας μόνος μου, σκέφτηκα πως χρειάζομαι την πριγκιπική σου ιδιοφυία senpai.» Ήταν σίγουρος ότι ο Bel τον κοίταζε περίεργα μέσα απ’ τις ξανθές του αφέλειες. «Θα μπορούσαμε να κλεφτούμε. Βέβαια θα σε παρατήσω μόλις βγούμε έξω. Δεν θα ήθελα ποτέ να με αγγίξει ένας ανώμαλος σαν κι εσένα. Είμαι σίγουρος ότι στον ελεύθερό σου χρόνο διαβάζεις σαδομαζοχιστικά περιοδικά και φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε ακραία όργια. A, τρομακτικό, τρομακτικό.»


Posted Image


Ο Bel τον άρπαξε απ’ το λαιμό κι άρχισε να τον πνίγει, καθώς τον κουνούσε πέρα-δώθε. «Κ@λόπαιδο, ήρθες εδώ απλά για να μου σπάσεις τα νεύρα, έτσι δεν είναι; Πολύ καλά λοιπόν, θα σε κλέψω… απ’ τη ζωή την ίδια!!»


«Bel-chan, μη!!!» Ο Lussuria μπήκε ανάμεσά τους και προσπάθησε να συγκρατήσει τον Belphegor. «Θυμήσου τους καλεσμένους μας! Πρέπει κι εμείς να τους κάνουμε καλή εντύπωση! Ήδη μερικοί έχουν αρχίσει να μας υποτιμούν!»


Ο Levi, που τα άκουγε όλα παραδίπλα, τρελάθηκε απ’ τη χαρά μόλις έμαθε ότι ο Fran εξέφρασε επιθυμία να φύγει, και έτρεξε κατευθείαν στα πόδια του Xanxus, του οποίου τώρα γυάλιζε τα παπούτσια μετά το ξεσκόνισμα. «Αφεντικό, νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι που πληρούν όλα τα κριτήρια, έτσι δεν είναι; Νομίζω πως κι εσύ έχεις ήδη εντοπίσει τους καταλληλότερους και… ε… α-α-αφεντικό;»


Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που μπορεί να βιώσει στη ζωή του ένας άνθρωπος. Χαρά μπροστά σε μια επιτυχία. Λύπη μπροστά σ’ έναν αποχωρισμό. Θαυμασμό μπροστά σ’ ένα αριστούργημα. Και απλός και γυμνός τρόμος μπροστά σε ένα θηρίο που καταλαμβάνεται από άγρια δίψα για αίμα.


Ο Squalo, που είχε στριμώξει σε μια γωνία παραδίπλα τον General Vamp και τον Arthur Kirkland, οι οποίοι είχαν αγκαλιστεί τρέμοντας και κουρνιάσει στη θέση τους απ’ το μένος της κατσάδας του:


Posted Image


«VOOOOI!!! ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΣΕΙΣ; ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, NA KANETE ΣΤΥΓΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ MASTER-CHEF ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΡΟΤΑ! ΑΝΙΚΑΝΟΙ! ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!... ΕΕΕΕ;» Το ένιωσε και εκείνος. Γύρισε την τελευταία στιγμή να δει τον Xanxus να θάβει τη μπότα του στο πρόσωπο του Levi, να τον εκσφενδονίζει δέκα μέτρα μακριά, να σηκώνεται πάνω, να βγάζει τα πιστόλια του και κατευθύνεται προς κάποιο μέρος της αίθουσας. Μέχρι και ο Bel σταμάτησε να πνίγει τον Fran. Όταν κατάλαβαν τι θα έκανε, ήταν πια πολύ αργά.


Ο Xanxus στάθηκε ακριβώς απέναντι από εκεί που μάλωναν ο Hidan, o Kakuzu και ο Szayel Aporro Granz. Πριν προλάβει να καταλάβει κανείς τι έγινε, σημάδεψε τον Kakuzu και τον πυροβόλησε κατευθείαν στο στήθος, καταστρέφοντας αυτοστιγμεί μια από τις πέντε καρδιές του. Τσιριχτά ακούστηκαν από παντού. Ο Κakuzu παραπάτησε αλλά κατάφερε να κρατηθεί όρθιος, περισσότερο απ’ το σοκ παρά απ’ την απώλεια της καρδιάς του. Στενεύοντας τα μάτια του, αγριοκοίταξε τον Xanxus, o oποίος τον κοίταζε πίσω εξίσου αγριεμένα.


Posted Image


«Σκουπίδι.» Ο Xanxus είπε σαν να έφτυνε. «Απ’ όσα ειπώθηκαν εδώ μέσα, τα δικά σου λόγια με νευρίασαν περισσότερο. Μην ξεχνάς ούτε λεπτό που βρίσκεσαι και τι ήρθες να κάνεις εδώ. Αν εσύ θέλεις να εξακολουθήσεις να μας υποτιμάς, αυτό είναι δικό σου θέμα. Απλά θα πρέπει να σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος. Αν δεν σε ικανοποιεί η ομάδα μας, σήκω και φύγε αυτή τη στιγμή και τρέξε στην αγκαλιά του ιδανικού εργοδότη σου… Αν φτάσεις μέχρι εκεί ζωντανός.»


«Χα.» Τα μάτια του Kakuzu γελούσαν χαιρέκακα, καθώς ο Hidan έπαιρνε μια έκφραση απόλυτης σατανικής έκστασης, και ο Szayel ίσιωνε τα γυαλιά του με ενδιαφέρον. «Τελικά ίσως να μην είστε τόσο αδύναμοι όσο περίμενα. Ίσως να είστε ελάχιστα πιο ενδιαφέροντες… ελάχιστα όμως.» Είπε και άρχισε να ετοιμάζει το chakra του, ενώ ο Xanxus σήκωνε ξανά το πιστόλι του.


«ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!» Ξαφνικά ο Squalo εμφανίστηκε δίπλα στον Xanxus, με τους υπόλοιπους παρά πόδας. «ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ!»


«Ε; Τι πράγμα; Ποια δοκιμασία; Μπορεί να σκοτωθούμε; Το στομάχι μου!» Σχολίασε με σπαστή φωνή ο Irie Shoichi, αλλά όλοι τον αγνόησαν.

Ο Xanxus τον κοίταξε. Μετά σημάδεψε πάλι τον Kakuzu. «Δες πας να δεις αν έρχομαι, σκουπίδι;»


Πριν προλάβει ο Squalo να πάθει κρίση υστερίας, η Mammon μπήκε ανάμεσα στον Kakuzu και στον Xanxus, ανοίγωντας διάπλατα τα χέρια της. «Όχι αφεντικό! Μην πυροβολήσεις! Σε εκλιπαρώ!»


Posted Image


Όλοι την κοίταξαν περίεργα. «Γιατί Μammon-chan;» Απόρησε ο Lussuria. «Τι συμβαίνει;»


«Νομίζω πως…» Η Mammon κόμπιασε πριν συνεχίσει. «Νομίζω πως βρήκα επιτέλους τον άντρα της ζωής μου!»


Έμειναν να την κοιτάνε. «…Εγώ;» Ρώτησε ο Kakuzu, γιατί ούτε αυτός το πίστευε.


«Επιτέλους, θα μπορώ να σταματήσω να κρύβω το φύλο μου!» Συνέχισε εκείνη. «Επιτέλους, βρήκα κάποιον που να μοιράζεται τις ίδιες ιδέες μαζί μου! Θα διοργανώνουμε δολοφονίες, όλα με τιμολόγιο, (θα έχουμε ξεχωριστό λογαριασμό βέβαια), τέρμα οι ανόητες σπατάλες, και θα ζούμε μια ζωή πλουτίζοντας, μακριά απ’ αυτούς τους ηλίθιους που δεν μπορούν να εκτιμήσουν την πραγματική αξία του χρήματος! Γιατί οι ιδέες είναι παροδικές, αλλά το χρήμα μένει για πάντα! …και να σου πω αγάπη μου, νομίζω πως έχεις χρεώσει τη δολοφονία κουταβιού πολύ φτηνά. Τουλάχιστον 100 ευρώ πρέπει να ζητάμε, άντε, 60 τελική τιμή.»


Ο πρώτος που σχολίασε, μετά από κάποια λεπτά σιγής, ήταν ξανά ο Lussuria.


Posted Image


«Κyaaaa, Mammon-chan, επιτέλους, σου χαμογέλασε η θεά του έρωτα! Απ’ τις πληροφορίες που έχω μαζέψει, δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του συζύγου, αλλά κάτι διάβασα για πλοκάμια, οπότε-«


«VOOOOI, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑ!!!» Ο Squalo τον έκοψε πριν προλάβει να μπει σε λεπτομέρειες.


Ο Fran γύρισε στον Belphegor. «Τι λες senpai? Τώρα φαντάζομαι το να κλεφτείς μαζί μου και να φύγουμε απ’ αυτό το τρελάδικο δε σου φαίνεται και τόσο κακή ιδέα.»


«Αρχίζω και το σκέφτομαι, βάτραχε… αρχίζω και το σκέφτομαι.» Απάντησε ο Belphegor, καρφώνοντας άλλο ένα στιλέτο στο καπέλο του Fran από συνήθεια.


O Xanxus, μετά απ’ αυτή τη στιχομυθία, αποχώρησε χωρίς να πει κουβέντα. Του είχε χαλάσει τελείως όλη η διάθεση για μάχη. Πήγε πάλι να κάτσει στην καρέκλα του, ενώ ο Levi σπαρταρούσε εκεί κοντά με ματωμένο πρόσωπο. «Α-Αφεντικό… Να σου βάλω λίγο ουίσκι…» Ο Xanxus τον αγνόησε και το πήρε μόνος του.


Καθώς έφερνε το ποτήρι στα χείλη του, όλα τα φώτα στη μεγάλη σάλα έσβησαν μονομιάς. Έξω είχε πια βραδιάσει προ πολλού. Η αίθουσα βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι.


Μουρμουρητά απορίας άρχισαν ν’ ακούγονται, τα οποία σύντομα μετατράπηκαν σε κραυγές πόνου, συνοδευόμενες από υπόκωφους ήχους. Οι κραυγές μετατράπηκαν με τη σειρά τους σε διαπεραστικά ουρλιαχτά και κλάματα, μόλις όλοι στη σάλα κατάλαβαν τι συνέβαινε. Επακολούθησε πανικός κι ακούστηκαν ξέφρενα ποδοβολητά, καθώς όλοι άρχισαν να τρέχουν στα τυφλά, σπρώχνοντας και ρίχνοντας άλλους, πέφτοντας και οι ίδιοι. Κάπου-κάπου άκουγες παρακάλια και προσευχές, τα οποία όμως έσβηναν με ένα σύντομο πνιχτό ήχο.


Παρόλο που δε μπορούσε να δει κανείς τίποτα, ο Fran κοίταξε με την άκρη του ματιού του το παράθυρο, το μόνο μέρος το οποίο φώτιζε το λιγοστό φως του φεγγαριού, να στολίζεται με μια κόκκινη ομοιόμορφη γραμμή. Ένιωσε ένα χέρι να του αρπάζει το πόδι. Το αισθανόταν μικρό με μακριά νύχια, οπότε πρέπει ν’ άνηκε σε γυναίκα.


Posted Image


«Στο είχα πει να κλεφτούμε, senpai.» Μονολόγησε, καθώς κλωτσούσε μακριά το χέρι και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άκουγε τη χαρακτηριστική πνιχτή φωνή, με τα μάτια του ακόμη καρφωμένα στο κόκκινο υγρό που κυλούσε πάνω στο γυαλί, σχηματίζοντας παράλληλα ρυάκια κάτω απ’ τη γραμμή απ’ την οποία ξεκινούσαν. «Τώρα πια είναι πολύ αργά.»


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


Πέφτει η νύχτα, μοιράζονται οι ρόλοι.



#43 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 21 February 2013 - 17:11

Οι ρόλοι μοιράστηκαν.


Περιμένω pm από επιθεωρητές, angel και stalker για τη νύχτα 0. Η μέρα θα ξημερώσει το αργότερο αύριο στις 5 το απόγευμα, αν μου στείλουν και οι τέσσερις πιο νωρίς, μπορεί και νωρίτερα, so stay tuned. Eπίσης, να κάνω εδώ τις τελευταίες απαραίτητες σημειώσεις:


Σε κάθε post σας, θα γράφετε τα ονόματα αυτών που κατηγορείτε με κόκκινο, και πάνω-πάνω το όνομά σας με μπλε. Edits δεν επιτρέπονται, παρά μόνο πολύ σύντομα μετά το post και για να διορθώνετε χρώματα, ορθογραφικά και εικόνες, σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε ν' αλλάξετε τα λεγόμενά σας. Αν έχετε να πείτε κάτι παραπάνω, κάντε δεύτερο συνεχόμενο post αν χρειαστεί. Αν δεν ποστάρετε τίποτα κατά τη διάρκεια της μέρας, θα θεωρηθεί ότι αυτοκτονήσατε. Το ίδιο θα θεωρηθεί αν δεν μου στείλετε pm μέσα σε ένα 24ωρο το πολύ από τη στιγμή που θα πέφτει η νύχτα. Επειδή είστε όλοι σας active roles, ΔΕΝ θα μπορώ να σας στείλω πίσω pm σε κανέναν σας για να μάθετε αυτά που θέλετε και να παίξουμε σωστά, αν δεν πάρω το πρώτο pm απ' όλους σας πριν. Γι' αυτό και το μέγιστο όριο της νύχτας θα είναι 36 ώρες, σε περίπτωση που κάποιος καθυστερήσει, να έχουμε άλλες 12 ώρες να συννενοηθούμε. Αν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες νωρίτερα, τότε θα ξεκινάμε και νωρίτερα.


Μην ξεχνάτε το rp~! ;)


Let us have a nice game!



#44 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 22 February 2013 - 13:45

Πράξη Τρίτη


Posted Image


Oι πρώτες ακτίνες του ηλίου έκαναν δειλά την εμφάνισή τους, ρίχνοντας φως στα πρόσωπα των 18 που κείτονταν αναίσθητοι στο κέντρο της σάλας. Νιώθοντας το να τους ενοχλεί, ένας-ένας άρχισαν να ξυπνάνε. Σάλεψαν τεμπέλικα, θυμόντουσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά στην αρχή δεν έδωσαν σημασία… Μέχρι που ο Haru γύρισε πλευρό, άνοιξε τα μάτια του, και βρήκε μισό κεφάλι να τον κοιτάζει πίσω. Ο άντρας στον οποίο άνηκε προφανώς είχε πεθάνει αρκετά βίαια, καθώς του έλειπε ο μισός εγκέφαλος, κι ο άλλος μισός ξεχείλιζε απ’ το συντετριμμένο κρανίο του. Του έλειπε επίσης ένα μάτι, ενώ το άλλο κοίταζε, θολά αλλά πολύ αγριεμένα, τα μάτια του ξανθού αγοριού.


«ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΨΑΡΕΜΑ; ΔΕ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ!» Άρχισε να υστεριάζει, ξυπνώντας για τα καλά κι όλους τους υπόλοιπους, που συνειδητοποίησαν επιτέλους τι συνέβαινε γύρω τους. Όλη η σάλα, μέσα στην οποία μόλις μια νύχτα πριν τόσοι άνθρωποι διασκέδαζαν, είχε βαφτεί κόκκινη απ’ τα ποτάμια αίματος που χύθηκαν στη χθεσινοβραδινή σφαγή, ενώ παντού ήταν διασκορπισμένα ανθρώπινα μέλη. Ακούστηκαν κι άλλα ουρλιαχτά, καθώς πολλοί φρίκαραν όπως ο Haru, και προσπαθούσαν απεγνωσμένα να καθαρίσουν τον εαυτό τους γιατί τα ρούχα τους και τα μαλλιά ήταν κι αυτά βουτηγμένα στο αίμα, αλλά μάταιος κόπος.


«Θεέ μου! Θεέ μου! Έχω ένα παραπάνω χέρι πάνω μου!!! Ojou-sama! Που μ’ έστειλες;;;» Άρχισε να τσιρίζει ο Hayate.


«Θεέ μου! Θεέ μου! Νιώθω την ψυχή μου να πηγαίνει στον κόσμο των πνευμάτων!» Φώναζε μαζί του ο Arthur, που είχε διπλωθεί στα δυο, προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια του, αλλά αποτυγχάνοντας.


«Θεέ μου! Θεέ μου! Το μέικαπ μου! Μου έφυγε το μέικαπ!» Μπήκε στη συγχορδία και ο Pegasus, αγνόησε τους άλλους που τον κοίταξαν αγριεμένα, και πετάχτηκε πάνω, προσπαθώντας μανιωδώς να βρει καθρέφτη. Τελικά, όταν βρήκε έναν, ήταν κατειλημμένος απ’ την Otose-san, η οποία έφτιαχνε ήδη το δικό της μέικαπ. «Στην άκρη μπαμπόγρια!» Είπε και προσπάθησε να τη σπρώξει στο πλάι. «Τα νιάτα και το fabulousness προηγούνται!»


Και φυσικά απέτυχε να τη μετακινήσει έστω κι ένα εκατοστό. «Είπες κάτι, νιάτο;» Γύρισε και τον κοίταξε, χαμογελώντας απειλητικά, περιτριγυρισμένη από μια μαύρη αύρα. «Σε προειδοποιώ: Ξύπνησα μέσα σε σφαγείο και ως εκ τούτου, δεν έχω και την καλύτερη διάθεση. Στρίβε


Στην άλλη άκρη της σάλας, ακουγόντουσαν άλλες φωνές, για άλλους λόγους.


«Χα χα χα!!! Τζάμι φίλε! Τζάμι σου λέω! Κοίτα τι έγινε!» O Ryuunosuke άρχισε να χοροπηδά πάνω-κάτω σαν μανιακός. «Τρέλα! Τρέλα! …Αλλά δεν είδαμε τίποτα, ούτε ποιος το έκανε, ούτε πώς το έκανε, τι κρίμα! Και θα ‘θελα να με διδάξει!»


Ο Hidan με τη σειρά του είχε πεθάνει (τρόπος του λέγειν) απ’ τη χαρά του. «Τόσες θυσίες! Τι υπέροχο μακελειό, πραγματικά! …Ήθελα όμως να τους είχα προσφέρει εγώ ο ίδιος στον Jashin. Χαμένες πήγαν που να πάρει!» Κατέληξε εκνευρισμένος.


«Κάτσε κάτω ηλίθιε!» Γρύλισε ο Kakuzu. «Γι’ αυτό ανησυχείς εσύ; Δε βλέπεις όλες τις αμοιβές που πήγαν στο βρόντο; Ποιος χέστηκε για τις θυσίες σου!»


«Εσύ στη φιλενάδα σου κι άσε μας ήσυχους!»


Πριν αρχίσουν να βρίζονται πάλι, άκουσαν τη χαρακτηριστική φωνή. «VOOOI!» και στράφηκαν προς την είσοδο της σάλας. Μόνο τότε, αυτοί που ήταν απασχολημένοι με τους τσακωμούς ή φρικάροντας, παρατήρησαν πως τα παράθυρα είχαν σφραγιστεί κλειστά με κάγκελα. «ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ;» Σχολίασε ο Squalo μ’ ένα χαμόγελο που υπογράμμιζε ακριβώς το όνομά του: Καρχαρία.


Posted Image


«Squalo-san!» Ο Irie Shoichi βγήκε μπροστά, παρά τους τρελούς πόνους που του τρυπούσαν το στομάχι. «Γιατί το κάνατε αυτό; Όλοι οι άνθρωποι εδώ δεν ήταν σύμμαχοι της Vongola? Γιατί τους σκοτώσατε;»


«Ουσισισισισι, κοίτα προσεκτικότερα, γυαλάκια!» Τον έκοψε ο Belphegor. «Δεν είμαστε εμείς αυτοί που είναι βουτηγμένοι στο αίμα… εσείς είστε!»


Και οι δεκαοκτώ τους σάστισαν κι άρχισαν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλο. Πράγματι, μόνο εκείνοι είχαν αίματα πάνω τους. Και ήταν φανερό σε όλους, πως για ένα τόσο μεγάλο μακελειό, δεν θα μπορούσες να σκοτώσεις χωρίς να λερωθείς, όσο καλός δολοφόνος και να ήσουν.


«Τι θέλετε να πείτε;» Ρώτησε ψύχραιμα ο Samon.


«Πολύ απλά.» Το χαμόγελο του Belphegor,

που ήταν ήδη ανατριχιαστικά μεγάλο, διπλασιάστηκε. «Αυτοί που τους σκότωσαν, ήταν κάποιοι από εσάς.»



Παγωμάρα επακολούθησε. Τα σαστισμένα βλέμματα έγιναν βλέμματα καχυποψίας, καθώς όλοι κοίταζαν περίεργα τους πάντες. Πριν προλάβει να ρωτήσει κανείς το οτιδήποτε, ανέλαβε να τους πληροφορήσει ο Squalo: «ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗ VARIA, AΝΟΗΤΟΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ! ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ VONGOLA! EIΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΑΣ!»


«Αυτό που θέλει να πει ο Squ δηλαδή,» συνέχισε ο Lussuria, «είναι πως δεν φτάνει μόνο να φέρνετε εις πέρας μια δολοφονία για να γίνετε Varias Next Top Assassin. Πρέπει και να τη γλυτώνετε.» Χαμογέλασε. «Και πάνω απ’ όλα, πρέπει να μπορείτε να επιβιώνετε μέσα από κάθε κίνδυνο, όση πίεση κι αν δέχεστε. Με βάση τις δυνάμεις σας, υπάρχουν 10 αθώοι, 5 δολοφόνοι και 3 ανεξάρτητοι, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ποιος, εκτός απ’ τους δολοφόνους, που δρουν ομαδικά, και εκτός από εμάς τους ίδιους βέβαια.»


«Σκοπός σας είναι,» είπε ο Levi, διαβάζοντας ένα χαρτί, «να μην απογοητεύσετε το αφεντικό, και να μείνετε ζωντανοί. Οι δολοφόνοι πρέπει να καταφέρουν να κρατήσουν τις ταυτότητές τους κρυφές, οι αθώοι να τους ξεμπροστιάσουν και οι ανεξάρτητοι να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να εκπληρώσουν τους όρους της νίκης τους. Τις δυνάμεις σας θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε μόνο στη διάρκεια της νύχτας. Την ημέρα…»


«Α, δε σας είπαμε. Θα μείνετε εδώ.» Είπε ο Fran με τη μονότονη φωνή του. «Θα μείνετε εδώ μέχρι να κερδίσει κάποιος.» Και τους έδειξε τα κάγκελα. «Την ημέρα θα διαλέγετε έναν που νομίζετε δολοφόνο, και στο τέλος της, εμείς θα τον σκοτώνουμε. Δεν μπορείτε να φύγετε. Και πάλι θα σας σκοτώσουμε. Επίσης, μπορείτε να πεθάνετε και τις νύχτες απ’ αυτούς που βρίσκονται γύρω σας. Εμείς πάντως εδώ θα είμαστε.»


Posted Image


Πριν προλάβουν να χωνέψουν όσα άκουσαν, ο Xanxus τίναξε την καμπαρντίνα που είχε ριχτή στους ώμους του, και στρογγυλοκάθισε στην πολυθρόνα του, ώστε να μπορεί να βλέπει τι θα διαδραματιζόταν. Άπλωσε το χέρι του. «Ποπ κορν.» Ο Levi έτρεξε να του τα προσφέρει. Με το που τα πήρε, περίμενε τη Mammon να δώσει το σήμα.


Posted Image


«Ξεκινήστε!»


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image



Η νύχτα θα πέσει ξανά την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι.



#45 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 22 February 2013 - 14:22

Hidan

Posted Image

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Kakuzuuuuuuuu(Black Kaiser). Τελικά λέω να μείνουμε εδώ. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Να το κερδίσουμε και μετά να σκοτώσουμε όλους όσους μείνουν. Ακόμα και αυτούς τους ηλίθιους τους Xalia που αντί να σκοτώσουν οι ίδιοι τους εχθρούς τους το αναθέτουν σε άλλους. Χάνουν όλη τη διασκέδαση έτσι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δε διάλεξαν εμένα για να τους σκοτώσω. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. Να προσβάλλουν έτσι τον Jishan. Τα άπιστα σκυλιά.

Γιαυτό σου λέω έλα να κερδίσουμε αυτό το ηλίθιο παιχνίδι και μετά να ξεπαστρέψουμε τους πάντες. Ο Jishan θα μείνει ευχαριστημένος και είμαι σίγουρος θα υπάρχουν πολλά από τα χαζά χαρτάκια που λατρεύεις στο θησαυροφυλάκιο τους. Μετά θα πάμε στην κάμπια σου, θα πάρουμε το μόδιστρο να μας δείξει το δρόμο και μετά θα τον σφάξουμε μπροστά στον καμπιοαρχηγό του.


Από ποιον λες να ξεκινήσουμε? Εγώ θέλω την ευχαρίστηση να τους σκοτώσω όλους μόνος μου. Γιαυτό λέω να αφήσω στους Xalia αυτόν το δειλό τον Άγνωστο Χ(OdyMonaxos) που κρύβεται. Δεν είναι τυχαίο που αυτή η ωραία γιορτή (/*αναφέρεται στο μακελειό*/) έγινε πριν φύγει το τσιράκι του. Ο δειλός βάζει άλλους να σκοτώνουν για αυτόν. Ο Jishan τον θέλει νεκρό. Αλλά αφού κρύβεται θα τον αφήσω στους Xalia, δε θέλω να χάσω χρόνο στο ψάξιμο. Έχει πιο πολλές μαζεμένες θυσίες εδώ.





Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing