Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia
*βαριέται να ακούει όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω του που δεν τον αφήνουν να απολαύσει το ανάγνωσμά του και το αφήνει κάτω*
Μμμμμ...; Μα γιατί τόση φασαρία γύρω μου; Δε σας είπα ήδη ποιος είναι ο ένοχος; Ας μείνει λοιπόν η πλειοψηφία στον τρελό νεαρό, κι ας προσπαθήσουν να μας υποδείξουν οι υπόλοιποι άλλους πιθανούς εγκληματίες. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση μικρά μου να αποκαλυπτόταν ο κύριος Kakuzu(Black Kaiser) σαν αυτό που είναι τόσο νωρίς αν δεν έλεγε αλήθεια, εφόσον το μόνο που θα έκανε θα ήταν να σφράγιζε τη μοίρα του. Επίσης το μάτι μου ακόμα δεν αντιδρά σ'αυτόν...
...ενώ από την άλλη, όπως προείπα, στον μικρό μου Uryuu (Babba) αντιδρά από τη στιγμή που ξύπνησα. Μα δεν είναι λογικό; Ένας δολοφόνος και μάλιστα διατυμπανίζει τη θέση του από πριν. Το γεγονός πως πιστεύεις μικρέ μου πως σε ψηφίζω επειδή αρνήθηκες την προσκλησή μου είναι τόσο χαριτωμένο. Θες να αισθάνεσαι σημαντικός προφανώς, αλλά δεν πειράζει, όλους τους αγαπάω εγώ...και το μάτι μου, ooh hoo hoo. Και τώρα που σε έχει στο στόχο θα φροντίσει να μην ξεφύγεις. Εξάλλου αν έκανα έτσι για όποιον μου αρνούνταν, μάλλον ο μικρός Kaiba δε θα ζούσε τώρα.
Παρόλαυτα, πολλές ορθές κατηγορίες έχουν ακουστεί απ'όλους σας μικρά μου και δε θα έπρεπε να περνάν απαρατήρητες αλλά αυτά για την επόμενη μέρα. Το παν είναι να καταφέρουμε να βρούμε αυτούς που με λέρωσανέκαναν κάτι τόσο ειδεχθές όσο να σφαγιάσουν τόσους.
Αν και ξέρω σίγουρα ένα πράγμα: αυτός ο αγώνας εξαπάτησης είναι απλώς υπέροχος!
Norihiko Yokoya Μαλώστε μεταξύ σας bunch of fools...Οι ικανότεροι θα αποκτήσουν το προνόμιο να γίνουν υποτακτικοί μου,kukuku~...
Μιλάτε για την φάτσα μου,Otose-san?Τhat's rich coming from you.Eσείς οι τρανς παλαιάς κοπής πρέπει σιγά σιγά να αρχίζετε να ενημερώνεστε για τις τεχνολογικές εξελίξεις.Δεν γίνεται να βλέπω π.χ τον Nobunaga και να μην μου περνάει ούτε απ το μυαλό πως μπορεί να γεννήθηκε αγόρι,και ύστερα να βλέπω εσένα κ να αναρωτιέμαι if u r serious,ή απλά κάνεις gender bender cosplay.
Λοιπόν,θα κατέληγα σε κάποια συμπεράσματα για την εδώ πέρα κατάσταση,αλλά φαίνεται πως θα πάω με την,τουλάχιστον απ' ότι φαίνεται,πιο ασφαλή λύση,τον Uryuu (Babba).Θα εμπιστευτώ λοιπόν προς το παρόν αυτόν που προσπαθεί με τόσο σθένος να μας πείσει πως είναι stalker,τον Kakuzu. Αν μου αποδείξεις πως είσαι πράγματι ένας τόσο ικανός κατάσκοπος,θα σου προσφέρω τα λεφτά που τόσο επιθυμείς,δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα στρατολογήσω under my command κατ' αυτόν τον τρόπο.Eίναι τόσο εύκολο να εκμεταλλεύομαι αυτήν την κίβδηλη ανάγκη των περισσότερων ανθρώπων.Τι είναι αυτά τα χαρτάκια μπροστά στην ηδονή της κυριαρχίας?'Οπως και να χει,λεφτά υπάρχουν.Και βρίσκονται στις τσέπες μου.Και χρειάζομαι some good muscle για να εδραιώσω την μελλοντική αυτοκρατορία μου.Eξάλλου παρόλο που είμαι αυτός που είμαι,κάποιες φορές νιώθω μια μικρή συμπάθεια for some of my underlings.Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις μάλιστα,μπορεί να προτάξω και την ζωή μου για χάρη τους.
Θα ήθελα να ακούσω και λίγο περισσότερο τον Genma.Με τράβηξε η χροιά της φωνής του.Θα ήθελα επίσης να μάθω για τις ορθές κατηγορίες που μιλάει ο Pegasus.Θα σας πείραζε να αναφέρετε κάποιες εξ' αυτών?Λέτε πως θα το κάνετε αύριο,αλλά μέχρι αύριο ποιος ζει κ ποιος πεθαίνει. Θα ήθελα επίσης να μάθω τι συμβαίνει με το λαθρεμπόριο όπλων εδώ μέσα.Των περιστρόφων συγκεκριμμένα.
Θα θελα ένα περίστροφο Να σημαδεύω τους περαστικούς Όποιον θέλω να σκοτώνω Χωρίς να νοιάζομαι για αστυνομικούς
Θα θελα ένα περίστροφο Όταν βαρεθώ ν' αυτοκτονήσω Γιατί τίποτα στον κόσμο περισσότερο Απ τον εαυτό μου δεν γίνεται να μισήσω
Είσαι γελοίος, Samon [Kai]. Είσαι σε δίλημμα, λες; Ποιο είναι αυτό; Να ψηφίσεις έναν δολοφόνο που αποκαλύφθηκε ή να ψηφίσεις εμένα, που είμαι ο μόνος με αρκετές ψήφους ώστε να γλιτώσει ο Uryuu [Babba]; Κάνεις ό,τι μπορείς για να τον σώσεις και πετάς και μερικές δικαιολογίες για όσους τον κατηγορούν.
Παρόλο που λες πως εμπιστεύεσαι τον, δεν τον ακολουθείς όμως. Λες πως θυσιάζεται και αφήνεις τη θυσία του να πάει χαμένη. Έχεις και τις ωραίες σου συζητήσεις με τον General Vamp [Vagelio]... Σου έδωσαν την ευκαιρία βέβαια να πεις και τ' όνομά μου μερικές φορές παραπάνω... Γνωρίζεστε με τον General; Κι αυτός, τώρα που γνωρίζουμε την ενοχή του Uryuu, φέρθηκε κάπως παράξενα...
Μερικές οδηγίες για ναυτιλωμένους τώρα. Έχω μεγάλη πείρα στο χώρο του εγκλήματος και είμαι σίγουρος πως οι δολοφόνοι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν τον Kakuzu. Είμαι σίγουρος πως θα τον παρακολουθούν, γι' αυτό ΚΑΝΕΝΑΣ να μην τον επισκεφτεί. Αν το κάνει κάποιος, σίγουρα θα πεθάνει είτε ο Kakuzu(από τη μάγισσα), είτε ο επισκέπτης (από τον interceptor). Ακολουθείστε τις υποψίες σας και προσπαθήστε να είστε απρόβλεπτοι, καθώς οι δολοφόνοι λογικά μπορεί να μπερδέψουν τα πράγματα. Αν υπάρχει κάποιος θυμωμένος εκδικητής, καλύτερα να κάτσει ήσυχος. Ήδη τουλάχιστον 2 πιθανότατοι δολοφόνοι, ο Vamp και ο Samon, έχουν ξεσκεπαστεί, αλλά αν τους σημαδέψεις μπορεί η σφαίρα να χτυπήσει κάποιον άλλο.
Μεταξύ άλλων,δηλώνω και ιδιοκτήτης καζίνο. Εκτιμώ πολύ τα κέρδη που αποφέρει ο χώρος του τζόγου... Σε αυτή την όμορφη ιταλική πόλη, αν γνωρίζω καλά την αγορά, στήνονται και στοιχήματα για δολοφονίες σαν αυτές. Έχει παράδοση η πόλη στο φονικό... Αν κάποιος θα ήθελε να παίξει μια τριάδα, θα του πρότεινα, μαζί με τις ασφαλείς επιλογές, εμένα και τον Kakuzu που είμαστε αθώοι, να δοκιμάσει και κάποιον από τους General Vamp και Samon. Πιστεύω πως θα πάει άνετα ταμείο. Kakuzu, εμένα, για αθώους, και Vamp ή Samonδολοφόνο.
Σας βλέπω πολύ καλά. Τώρα σας βλέπουν και όλοι οι υπόλοιποι. Όσοι επιμένετε να με κατηγορείτε, καλή επιτυχία στην απόπειρα διάσωσης του αφεντικού σας.
Κύριε Κakuzu[black kaiser], βρίσκω πάρα πολύ απόλυτο των τρόπο με τον οποίον μιλάτε, πράγμα που από την μια με στενοχωρεί λόγο των υποψιών σας ως προς εμένα, ενώ από την άλλη με εντυπωσιάζει -η αποκάλυψη της ανακάλυψης σας-. Δεν φοβηθήκατε να βάλετε την ζωή σας στην γραμμή για τους αθώους και βρήκατε ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα μέλη της οργάνωσης που θέλει το κακό μας. Επιτρέψτε μου να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου για την κίνησή σας, μπορεί να μην σας φαίνεται, αλλά η καρδιά σας- αχέμ, εννοώ οι καρδιές σας είναι χρυσαφένιες και θεωρώ την Mammon πολύ τυχερή κοπέλα που βρήκε κάποιον σαν εσάς για σύντροφο. Επιτρέψτε μου να ετοιμάσω για εσάς και για εκείνα λίγο σπιτικό Sekihan, datemaki και ίσως μερικά κεϊκάκια daifuku αν καταφέρω να βρω τον χρόνο.
...για να μπορείς να αλλάξεις την ψήφο πάνω του αν τυχόν κινδυνέψει περισσότερο
Μπορώ να δικαιολογήσω ελαφρώς τις υποψίες σας διότι την δήλωση αυτήν την διατύπωσα με άσχημο τρόπο. Παρόλα αυτά, άμα ρίξετε μια γρήγορη ματιά στους ψήφους, θα δείτε ότι ήταν 5-3. Ή και 6-3 αν λογαριάσουμε την ψήφο του ίδιου του κύριου Uryuu [babba], ο οποίος εκείνη την στιγμή ήταν αρκετά χαλαρός από πλευράς κατηγοριών για να ακολουθήσει τον κύριο Χ [odymonaxos] και προτίμησε να ψηφίσει τον κύριο Irie [redqueen]. Γιατί να χρειαστεί να αλλάξω και να το προετοιμάσω κιόλας;
Όπως και να έχει, θεωρώ την ιδιότητα σας ως shinobi ισχύουσα οπότε και τα λεγόμενα σας αδιαμφισβήτητα, θα συμφωνήσω λοιπόν μαζί σας για τον Κύριο Uryuu [babba]. Είναι οι μόνες χειροπιαστές ενοχοποιητικές αποδείξεις που υπάρχουν προς το παρόν. Τα λεγόμενα των κυρίων Χ [οdymonaxos] και Αskeladd [matassos] δεν παύουν να με ανυσηχούν παρόλα αυτά. Ειδικά οι κατηγορίες του πρώτου για το πρόσωπό μου και τον κύριο Samon [kai] με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Τι εννοεις δοκιμασια Squalo-san? Δν ηξερα οτι θα πρεπει αν κινδυνευσουμε τς ζωες μας τοσο αμεσα γτ οπως και να χει πολυ θα πεθανουν .. ΑΑΑΑΑΑ Byakuran-san did not say anything about that kind of things....... What am I supposed to do now?
itaaaa itaaa (διπλωνεται στα 2 απο τν στομαχοπονο)
Askeladd-san(matassos) το οτι ειμαι μηχανικος δν σημαινει τιποτα.... ειναι ο μονος τροπος για να μπορεσω να ειμαι χρησιμος μιας κι δν εχω fighting power ,επισης ηθελα να κανω και περισσοτερη ερευνα.... Ετσι κι αλλος η Varia ειχε και πιο παλια ενα ρομποτ στην δουλεψη τς ,ενα Gola Mosca. Αχ χιλια συγγνωμη μυρισατε τα καμμενα καλωδια ? Ειχα ενα ατυχηματακι χθες.
Uryuu-san(babba) δν ξερω τι να πω αν σας βγαζω αυτην την αποψη , εγω δν κανω την παπια . Ετσι νευρικος κι ησυχος ειναι ο χαρακτηρας μου.Ελπιζω αργοτερα να σας αλλαξω γνωμη αλλα κι εσεις τα χετε τα ψυχολογικα σας... μην λετε μονο εμενα σας παρακαλω.
Α πριν το ξεχασω General Vamp-san (Vagelio).. το χω μονιμο το προβλημα με το στομαχι αλαλ δν ηθελα να δοκιμασω το φαι σας.. απο την αλλη θα ηθελα να απαγορεψουμε τν Arthur-san (Maffy) την εισοδο στην κουζινα γτ θα εχουμε ατυχηματα...
Ποιος γίνεται γελοίος, κύριε Χ (OdyMonaxos). Αυτή τη στιγμή ο θάνατος του Uryuu Ryunosuke (Babba) είναι επιβεβαιωμένος. Είμαι σίγουρος και ότι οι επόμενοι που θα μιλήσουν, θα επιλέξουν εκείνον γιατί διαφορετικά θα μπουν στο στόχαστρο. Πείτε μου, ποια θα ήταν η διαφορά αν άλλαζα την ψήφο μου και πώς ακριβώς τον βοηθάω; Είμαι βέβαιος ότι ακόμη κι αν ψήφιζα εκείνον πάλι θα με κατηγορούσατε, αυτή τη φορά λέγοντας ότι έτρεξα να κρυφτώ πίσω από τη θυσία του Kakuzu (Black Kaiser) κατηγορώντας τον δήθεν συνεργό μου. Και στις δύο περιπτώσεις, στην ίδια θέση θα ήμουν.
Επίσης, μην μου επιβάλετε την νοοτροπία σας. Δεν μπορεί να μου στερήσει κανένας το δικαίωμα να μιλάω με τους υπόλοιπους κυρίους και κυρίες που βρίσκονται σε αυτήν την αίθουσα. Αν εσείς θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για ευτελείς κατηγορίες, πάλι δικαίωμά σας. Μη μου λέτε όμως ότι εγώ είμαι ο γελοίος εδώ πέρα.
Πολύ ενδιαφέρουσα η προτροπή που δίνετε προς ένα άτομο που του αρέσει ο τζόγος. Μαζί με τον κύριο Kakuzu (Black Kaiser) που είναι σχεδόν επιβεβαιωμένα αθώος, βάζετε τον εαυτό σας και μετά τον κύριο Vamp (Vagelio) ή εμένα. Υποτιμάτε λίγο τη νοημοσύνη μας; Σας πληροφορώ πως αν ανάμεσα στον κύριο Kakuzu, το κύριο X (OdyMonaxos) κι εμένα βρει έναν ένοχο, τότε αυτός θα είναι ο κύριος Χ. Γιατί όμως δεν προσκαλέσατε έναν από τους πιθανούς επιθεωρητές να κάνει κάτι παρόμοιο, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά μας που εξετάζουν το θέμα. Έχετε κάτι να κρύψετε, ή σας διακρίνει κι εσάς μεγάλη αυτοθυσία και δεν θέλε να εξετάσουν την περίπτωση σας για να μην χάσουν χρόνο για τις έρευνες; Ή κάνατε μια τέτοια κίνηση ώστε ο επιθεωρητής να φοβηθεί να εξετάσει εσάς ή εμένα, φοβούμενος ότι μπορεί να περιμένετε μια τέτοια κίνηση για να κερδίσετε χρόνο; Ή μήπως ελπίζετε ότι έτσι θα γίνουμε σχεδόν σίγουροι στόχοι επισκέψεων και επιθεωρητών και με τη βοήθεια μιας μάγισσας κι ενός οδηγού θα καταφέρετε να μπερδέψετε την κατάσταση;
Kakuzu [Black Kaiser] δε νομίζω να σου έχω δώσει δικαίωμα να κρίνεις το πως θα μιλάω κ τι θα λέω. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να δω το σκεπτικό σου κ στην πορεία, όπως και του Uryuu [babba] αν κ δε βλέπω να γίνεται για πολύ... Από την άλλη δε μπορώ να πω το ίδιο για τον Askeladd [matassos].
Πανάθεμα σε Kakuzu(Black Kaiser) γιατί θες πάντα να μου στερείς τη χαρά ηλίθιε? Τράβα ψόφα άχρηστε.
Θα σε ακούσω μόνο και μόνο επειδή αν είναι όπως τα λες θα τελειώσει γρήγορα αυτή η αηδία και θα μπορέσω να σκοτώσω ξανά. Ο Jashin δεν ξέρω γιατί αλλά ακόμα δε με αφήνει να διασκεδάσω και θέλει να δίνω σε άλλους τη χαρά και την ικανοποίηση να σκοτώνουν. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ JASHIN?
Kakuzu(Black Kaiser) αν πεθάνεις σου δίνω το λόγο μου θα πάρω εκδίκ... βασικά χέστηκα αν σε σκοτώσουν ηλίθιε. Θα το έκανα εγώ έτσι και αλλιώς.
Εσύ δειλέ Άγνωστε(OdyMonaxos) που παίζεις με τη νοημοσύνη μας είσαι ο επόμενος. Από που κι ως που βάζεις τον εαυτό σου στην ίδια θέση με τον Kakuzu(Black Kaiser)? Επειδή λες κάτι πρέπει να σε πιστέψουμε? Εσένα, που κρύβεσαι και ρίχνεις το βάρος και τις ευθύνες στους άλλους?
Με τη λογική σου, ότι μας λες πρέπει να το κάνουμε. Τράβα έλεγξε τα τρανζίστορ σου ηλίθιο κουτί. Κάποιο μάλλον είναι καμένο.
Αλλά για τώρα θα σε αφήσω, επειδή αφού ο Jashin δε με αφήνει να σκοτώσω το μόνο που με διασκεδάζει είναι πως παρόλη την έπαρση σου στο τέλος θα πεθάνεις.
Aporro-chan(Osama Bin Laden) από ότι φαίνεται θα πάμε οι δυο μας στο αφεντικό σου, μιας και ο ηλίθιος ο Kakuzu(Black Kaiser) αποφάσισε να καρφώσει τον Uryuu(Babba). Τι κατάφερες βλάκα? Αν ο Uryuu(Babba) ήταν πίσω από όλα αυτά τότε αυτός ήταν η μόνη μορφή διασκέδασης εδώ μέσα. Και εσύ θα τον σκοτώσεις μαζί με τον εαυτό σου. Μπράβο ηλίθιε.
Σε 'πιασα και πάλι, Samon [Kai]!!! Δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί το στοίχημα, άσε το για τους επαγγελματίες!!! Στο δελτίο επιλέγεις 3 ονόματα και για το καθένα διαλέγεις ένα από τα τρία σημεία, Άσσο (1) για τον Αθώο, Δύο (2) για τον Δολοφόνο και Χ για τον ουδέτερο. Οι μπούκις ελέγχουν πόσα σωστά έπιασες. Αν παίξει εμένα για Αθώο κι εσένα για δολοφόνο, αν είσαι εσύ αθώος κι εγώ ένοχος, θα πάρει για απάντηση 2 λάθη. Δεν θα μάθει αν έχει έναν δολοφόνο ο οποίος μπορεί να είναι κάποιος από τους 2. Τώρα, αν παίξει τον Kakuzu[BK] κι εμένα για αθώους, έχει ήδη τα 2 σωστά, οπότε αν παίξει εσένα δολοφόνο και δεν είσαι (λέμε τώρα), θα πάρει για απάντηση ένα λάθος. Τι σημαίνει αυτό για τον τζογαδόρο που δεν γνωρίζει πολλά πράγματα;
Σημαίνει πως
α) ο Kakuzu δεν είναι αθώος, εγώ είμαι αθώος κι εσύ είσαι ένοχος ή β) ο Kakuzu είναι αθώος, εσύ είσαι ένοχος κι εγώ δεν είμαι αθώος ή γ) ο Kakuzu είναι αθώος, εγώ είμαι αθώος κι εσύ δεν είσαι ένοχος.
Αλλά σε κάθε περίπτωση. Η τριάδα αυτή δεν δίνει 2 λάθη. Αν υπάρχει κάποιος που γουστάρει να κερδίζει, Kakuzu κι εγώ άσσο (αθώοι), Samon διπλό (δολοφόνος).
Φαίνεται πως δεν ακούς όταν μιλάω. Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να μ' ελέγξει επιθεωρητής. Αλλά είναι πολύ προβλέψιμη κίνηση, ξέρεις!!! Οι δολοφόνοι μπορούν, ακολουθώντας ένα υποψήφιο θύμα, να χτυπήσουν όποιον το επισκέπτεται (interceptor). Προσπαθείς δηλαδή να στήσεις παγίδα εναντίον του επιθεωρητή, όταν ζητάς να μ' ελέγξει; Ενδιαφέρον...
Πάντως μην ανησυχείς, αν κάποιος προσπαθήσει να με πλησιάσει, θα έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα....
Και μια μικρή σημείωση, οι πληροφορίες που συγκεντρώνω από τον υπόκοσμο μιλάνε για έναν παρανοϊκό επιθεωρητή που εργάζεται στην πόλη. Αν τυχόν μας παρακολουθείς, ναι, είσαι τρελός. Πρόσεχε ώστε να το καταλάβεις κι εσύ εγκαίρως.
Μ' αρέσει που κατάπιες τη γλώσσα σου, Uryuu [Babba]...
Κύριε Askeladd (matassos), δεν μου αρέσει το πως συμπεριφέρεστε. Είναι σαν να μας λέτε πως είστε ήδη ένας από αυτούς και πως θέλετε να μας λιντσάρετε όλους. Με τρομάζετε
πιστευω οτι τα λόγια μου ήταν ξεκάθαρα, μπορει να είμαι βάρβαρος, αλλά δεν είμαι βλάκας, οι στρατηγικές μου είναι πασίγνωστες μέχρι και ο odin λεει ιστορίες μου στα ανιψάκια του! δεν θέλω να λιντσαρω εσας αγαπήτε ζουμπα αλλά αυτόν που σας μάζεψε και μας παγίδεψε! εσας σας θέλω στο πλήρωμα μου, μπορει να δείχνετε ήρεμος και γαλήνιος αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν βρίσκεστε τυχαία εδώ, σίγουρα κάτι κρύβετε πίσω απο τη μάσκα με τις φυσαλίδες! μήπως πρέπει να αρχίσω να σας υποπτέυομαι?!
General Vamp (Vagelio) Κύριε Askeladd [matassos], η συμπεριφορά σας είναι εξίσου σοκαριστική με τα χθεσινοβραδινά γεγονότα. Τα επίθετα που χρησιμοποιείτε ως προς τα πρόσωπα μας είναι κάθε άλλο παρά πρέποντα, οι πεποιθήσεις και οι επιθυμίες σας αναπνέουν βαρβαρότητα ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατηγορείτε για το μακελειό ένα άτομο με προβλήματα υγείας. Θα σας παρακαλούσα να σκεφτείτε το αντίκτυπο που θα είχαν στην εικόνα σας όλα όσα δηλώσατε και να αναδιοργανώσετε τις σκέψεις σας.
General Vamp
Αν τα λεγόμενα του κύριου Askeladd μου δείξουν ότι δεν επρόκειτο για ένα βίαιο και επιθετικό άτομο, θα αλλάξω την επιλογή μου και μαζί με το udon, θα μοιραστώ και την γνώμη σας αγαπητέ μου.
Φυσικά και είμαι βίαιος και επιθετικός! Βικινγκ είμαι όχι πεταλούδα! (βαρβατιλα ρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!) Και άλλωστε βρισκόμαστε σε μια μάζωξη δολοφώνων, οι πιο ύποπτοι εδω πέρα πρέπει να είναι αυτοί που δείχνουν harmless και όχι αυτοί που ήρθαν με ξεκάθαρους σκοπούς. Άλλωστε οι ύπουλες κινήσεις δεν ήταν ποτέ κομμάτι των στρατηγικών μου αλλά μόνο τελευταία λύση ενάντια σε ισχυρούς αντιπάλους, και εσείς εδω πέρα δεν είστε κάτι τέτοιο (ακόμη!)
Kusaribe Samon(Kai) Ανάμεσα σε όλες αυτές τις απειλές και τις γλαφυρές περιγραφές του κύριου Askeladd (matassos) για τις συνήθειες που έχουν στον τόπο του, είναι καθησυχαστικό που υπάρχει κάποιος με τον οποίο θα μπορούσα να μοιραστώ ένα ποτήρι τσάι, ίσως μετά το σημερινό γεύμα και να συζητήσουμε για τα ενδιαφέροντά μας.
τσαγακι οχι, μπύρα δεκτό! αλλά για την ώρα
α ναι, Irie Shoichi (redqueen) u are engineer, u are evil!
"Ω, εξαιρετικά, κύριε Άγνωστε Χ! Ομολογώ ότι η εξήγησή μας που διέφευγε. Ίσως, ναι, θα έπρεπε να αφήσω το στοίχημα στους επαγγελματίες. Τα τυχερά παιχνίδια δεν ήταν ποτέ άλλωστε μέσα στις ασχολίες μου," είπε και τον έπιασε νευρικό γέλιο. "Μάλιστα, μάλιστα. Πολύ ωραία λοιπόν, ελπίζω πραγματικά ο τζογαδόρος να σας ακούσει. Με κάνετε να θέλω να πάρω κι εγώ τα ρίσκα μου και με τη σειρά μου, αφού επιβεβαιώσει ότι ο κύριος Kakuzu (Black Kaiser) είναι αθώος, θα του πρότεινα να παίξει το Kakuzu (1) OdyMonaxos(2), Samon (Χ). Αυτή η τριάδα, δεν δίνει δύο λάθη.
Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση έχουμε μόνο δύο περιπτώσεις. Ή θα επιστρέψει 1 μόνο λάθος, το οποίο σημαίνει ότι κύριος Χ (OdyMonaxos) είναι όντως αθώος όπως ισχυρίζεται. Ή δεν θα επιστρέψει κανένα λάθος, που σημαίνει ότι ο κύριος Χ (OdyMonaxos) δεν είναι αυτό που ισχυρίζεται. Το θέμα είναι ποιον θα εμπιστευτεί περισσότερο και πόσο θα ρισκάρει σαν τζογαδόρος που είναι.
Σταματήστε όμως τις ανόητες κατηγορίες και μην παραφράζετε τα λόγια μου. Σε ποιο σημείο ζήτησα από τον επιθεωρητή να μας ελέγξει; Εμπρός, βρείτε το στα πρακτικά. Το μόνο που σημείωσα ήταν ότι μου έκανε εντύπωση που επιλέξατε τον τζογαδόρο (έχοντας μάλιστα λάθος εντύπωση για τη δράση του σε εκείνο το σημείο) και όχι τον επιθεωρητή. Όταν ένα άτομο εκφράζει τον προβληματισμό του λέγοντας ότι με αυτή την κίνηση εμποδίζεται το έργο τον επιθεωρητών, οι οποίοι θα ήταν λογικό να διστάσουν να ελέγξουν κάποιον από τους δυο μας αφού έχετε καταφέρει να βάλετε και τους δύο μας σε στόχαστρο με την υπερβολική αντίδρασή σας μόνο στις δικές μου κατηγορίες (χωρίς να διστάζετε να παρερμηνεύετε τα λόγια μου και να ερμηνεύεται τα πιο απλά πράγματα έτσι όπως σας βολεύουν), αλλά ακόμη κι αν το έκαναν θα ήταν παρακινδυνευμένο, το τελευταίο που θέλω είναι οι επιθεωρητές να πέσουν μέσα σε αυτήν την παγίδα.
Μίλησε και η θεούσα. Ρε μπουμπούνα τσαρλατάνε Hidan(Fandom), για να πας στο Hueco Mundo και να πιάσεις δουλειά εκεί πρέπει να πεθάνεις πρώτα και μετά να πας ως Hollow. Μόνο Hollows και Arrancars δουλεύουν εκεί. Και μάντεψε: εσύ δεν μπορείς να πεθάνεις άρα δεν μπορείς να πας. Μείνε εδώ και προσευχήσου στον αέρα που τον ονομάζεις Joaqin και άσε εμένα να έχω την χαρά να δουλεύω υπό τις οδηγίες του καλύτερου εργοδότη του σύμπαντος. Επίσης, μόλις πεθάνω και περάσω στο afterlife, να θάψεις τα 89,43$ που μου χρωστάς μαζί μου. Τ'ακούς;
Για όσους κατηγορούν ακόμα τον xXx(OdyMonaxos), να τους προτείνω μια ποικιλία χόρτων η οποία είναι πιο ισχυρή από εκείνη που καπνίζουν τώρα. Χαίρομαι λοιπόν που οι περισσότεροι συμφωνείτε πως είμαι αθώος και ο Uryuu [Babba] ο ένοχος. Πείτε μου ρε φωστήρες: ισχυρίζεστε πως μέχρι να βγω εγώ και να σας ανοίξω τα μάτια, τα δύο μοναδικά ρευματα που υπήρχαν ήταν εναντιόν δύο δολοφόνων δίχως καμια προσπάθεια από αυτούς να πάει η ροή σε κάποιον 3ο; Είναι τυχαίο πόσο γρήγορα μάζεψε ψήφους ο Χ(OdyMonaxos) επειδή... περίμενε... το ψάχνω... ναι: επειδή δεν υπήρχε κανένας σοβαρός λόγος; Έχετε τον εγκέφαλο να το αναρωτηθείτε;
Ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει δώσει κανέναν σοβαρό λόγο και μάλιστα ο τρόπος που σκέφτεται -και έχει απόλυτο δίκιο που προειδοποιεί όπως το έκανα και εγώ επιθεωρητές/γιατρούς κλπ- μου δείχνει πως είναι αθώος. Η πρόταση του επίσης στον Gambler είναι έξυπνη και win-win για τους αθώους και δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί κάποιος ύποπτος να την προτείνει ανοιχτά. Επομένως μην εκτίθεστε άλλο επιμένοντας σε αυτόν. Και συμφωνώ όσο δεν πάει με την τριάδα Kakuzu(BK-Αθώος)-Χ(Ody-Αθώος)- Samon (Kai-ένοχος) ή αθώος (μην ξεχνάμε και το 3rd party). Gambler, δοκίμασε το. Teamwork is the key.
Spoiler:
Επίσης, νομίζω πως ύστερα από αυτό εδώ:
Uryuu Ryuunosuke(Babba) Θέλω απλώς να γελάσω λίγο ψυχασθενικά με τον ροζ μαλί(osama) που κατάφερε να αγνοήσει ολόκληρο σεντόνι. Don't mind me.
και το γενικό ύφος μεταξύ των δυο + την ψήφο του, μπορούμε να υποθέσουμε πως ο γυαλάκιας(Osama) δεν συνεργάζεται με τον Uryuu [Babba] . Δεν παίρνω όρκο λόγω του 3rd παρτυ, αλλά μάλλον είναι και αυτός αθώος και με το μέρος μας.
Αντίθετα, εσείς κύριε Kusaribe Samon(Kai) δεν μου φαίνεστε καθόλου για άτομο που δουλεύει για την πλευρά μας. Είπα γιατί ο Χ(OdyMonaxos) συγκεντρώνει πάρα πολλά ελαφρυντικά, και ας δεχτώ πως δεν μπορέσατε να τα σκεφτείτε. Εσείς όμως δεν ψηφίσατε τον σίγουρο ένοχο επειδή φοβηθήκατε πως θα σας στόχευε μετά; Και μάλιστα το είπατε και μπροστά στην μούρη μας για να εκτιμήσουμε ή να μπερδευτούμε από την ειλικρίνεια σας; Ύστερα από την αποκάλυψη του godfather ως δολοφόνου δεν περασε καν η σκέψη σας να ανακαλέσετε την κατηγορία σας -ανεξάρτητα με το τι θα σήμαινε αυτό για εσάς- κάτι που θα ήταν το πιο λογικό να κάνετε αν σας ενδιέφερε πράγματι η έρευνα και όχι ο εαυτός σας; Συγνώμη αλλά πιστεύω πως είστε είτε δολοφόνος είτε ουδέτερος.
Στρατηγέ Vamp (Vagelio) δεν δέχομαι ποτέ επιχείρημα τύπου "αν ήμουν δολοφόνος γιατί να το έκανα αυτό;" Σας κατηγορώ ακριβώς επειδή θεωρώ λάθος αυτήν την κίνηση σας. Λάθος δολοφόνου. Το αναφέρατε επειδή το είχατε στο μυαλό σας να το κάνετε εφόσον υπάρξει μεγαλύτερος κίνδυνος. Δεν γνωρίζατε ούτε να φανταστείτε πως θα πεταχτεί ο Stalker για να "δώσει" τον Godfather. Και επίσης δεν έχω καθόλου χρυσή καρδιά. Δεν θα με βγάλετε "καλό" και "ήρωα". το κάνω επειδή πιστεύω πως όλοι εδώ πέρα είστε τόσο βλάκες ως πιθανοί υπάλληλοι που ακόμα και με την δωρεάν βοήθεια μου αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρετε και θέλω να δω (από τον τάφο μάλλον) αν έχω δίκιο.
Κύριε Genma Saotome, δεν νομίζω πως χρειάζομαι κάποιου είδους δικαίωμα για να κρίνω τον τρόπο που μιλάτε.
Και τέλος μου έκανε εντύπωση και αυτό:
Norihiko Yokoya
Λοιπόν,θα κατέληγα σε κάποια συμπεράσματα για την εδώ πέρα κατάσταση,αλλά φαίνεται πως θα πάω με την,τουλάχιστον απ' ότι φαίνεται,πιο ασφαλή λύση,τον Uryuu (Babba).Θα εμπιστευτώ λοιπόν προς το παρόν αυτόν που προσπαθεί με τόσο σθένος να μας πείσει πως είναι stalker,τον Kakuzu.
Αν μου αποδείξεις πως είσαι πράγματι ένας τόσο ικανός κατάσκοπος,θα σου προσφέρω τα λεφτά που τόσο επιθυμείς,δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα στρατολογήσω under my command κατ' αυτόν τον τρόπο.Eίναι τόσο εύκολο να εκμεταλλεύομαι αυτήν την κίβδηλη ανάγκη των περισσότερων ανθρώπων.Τι είναι αυτά τα χαρτάκια μπροστά στην ηδονή της κυριαρχίας?'Οπως και να χει,λεφτά υπάρχουν.Και βρίσκονται στις τσέπες μου.Και χρειάζομαι some good muscle για να εδραιώσω την μελλοντική αυτοκρατορία μου.Eξάλλου παρόλο που είμαι αυτός που είμαι,κάποιες φορές νιώθω μια μικρή συμπάθεια for some of my underlings.Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις μάλιστα,μπορεί να προτάξω και την ζωή μου για χάρη τους.
Κύριε, Norihiko Yokoya(Zane)πρώτα από όλα ευχαριστώ για την πρόταση συνεργασίας αλλά την απορρίπτω. Φεύγω αύριο και θα ψάξω αλλού για δουλειά, σε μια άλλη ζωή.
Δεύτερον, γιατί η ομιλία σας είναι γεμάτη με σημεία τα οποία αφήνουν να φανούν "το πόσο επιφυλακτικός είστε;" Έπειτα αναφέρετε πράγματα σαν να αφήνετε να φανεί πως είστε ο φύλακας-άγγελος και ζητάτε κιόλας και όπλο από τον Gunsmith; Αφήστε τα αυτά όμως, ας πούμε πως βλέπω αυτά που θέλω να δω. Σας ρωτάω, τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να μην είστε σίγουρος πως είμαι ο Stalker? Τόσο πολύ ένταση στο "Αν" "τουλάχιστον από ότι φαίνεται", "προσπαθεί να μας πείσει με τόσο σθένος"; Σοβαρά; Νομίζω πως με ότι έχει ειπωθεί και ειδικά με την απουσία (που δεν τον αδικώ, δεν νομίζω πως σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να κάνει κάτι) είναι προφανές πια τι είμαι. Δεν το πιάσατε εσείς αυτό; Γιατί φαίνεται τόσο πολύ πως θέλετε να δείξετε αμφιβολία για το αν ο Uryuu (Babba) είναι πράγματι ο δολοφόνος; Περιμένω μια απάντηση.
Θα επανέλθω μια τελευταία φορά αργότερα για να προτείνω μια απλή τακτική κάποια στιγμή που αργότερα μπορεί να εφαρμοστεί για την μείωση της λίστας των υπόπτων.
Αντίθετα, εσείς κύριε Kusaribe Samon(Kai) δεν μου φαίνεστε καθόλου για άτομο που δουλεύει για την πλευρά μας. Είπα γιατί ο Χ(OdyMonaxos) συγκεντρώνει πάρα πολλά ελαφρυντικά, και ας δεχτώ πως δεν μπορέσατε να τα σκεφτείτε. Εσείς όμως δεν ψηφίσατε τον σίγουρο ένοχο επειδή φοβηθήκατε πως θα σας στόχευε μετά; Και μάλιστα το είπατε και μπροστά στην μούρη μας για να εκτιμήσουμε ή να μπερδευτούμε από την ειλικρίνεια σας; Ύστερα από την αποκάλυψη του godfather ως δολοφόνου δεν περασε καν η σκέψη σας να ανακαλέσετε την κατηγορία σας -ανεξάρτητα με το τι θα σήμαινε αυτό για εσάς- κάτι που θα ήταν το πιο λογικό να κάνετε αν σας ενδιέφερε πράγματι η έρευνα και όχι ο εαυτός σας; Συγνώμη αλλά πιστεύω πως είστε είτε δολοφόνος είτε ουδέτερος.
Κύριε Kakuzu (Black Kaiser), είναι προφανέστατο ότι δεν σκεφτόμαστε το ίδιο. Μάλιστα νιώθω ότι είχαμε κάνει μια παρόμοια συζήτηση σε προηγούμενες ζωές μας.Γι' αυτό θα σας απαντήσω μόνο μία φορά, όσο πιο αναλυτικά μπορώ. Ποια είναι ακριβώς τα πάρα πολλά ελαφρυντικά και για ποιον λόγο θα έπρεπε να τα δεχτώ αμέσως; Αυτό που είδα από τη μεριά του κύριου Χ (OdyMonaxos) ήταν αρχικά σκόρπιες κατηγορίες με βάση αν το κατηγόρησαν ή όχι και στη συνέχεια η έπαρση του δεν σταμάτησε ούτε για μια στιγμή. Μάλιστα επιμένει διαρκώς ότι με "έπιασε" βασίζοντας τις κατηγορίες του κυρίως ότι επιμένω σε εκείνον ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που άλλαξε τα λόγια μου και πιάστηκε από λεπτομέρειες για να τις παρουσιάσει όπως θέλει ο ίδιος.
Επίσης ας υποθέσουμε ότι ισχύουν οι κατηγορίες του κυρίου Χ και ότι εγώ είμαι δολοφόνος και ο κύριος Vamp (Vagelio) είναι όντως -με βάση τη θεωρία σας- επίσης δολοφόνος. Γιατί να κάνω μία κίνηση που σύμφωνα με την αστεία κατηγορία του κυρίου Χ (OdyMonaxos) θα μας έφερνε σχεδόν αμέσως σε δύσκολη θέση, αφού μόλις ερχόταν στην επιφάνεια ένα στοιχείο θα μας συσχέτιζαν αμέσως, βάζοντας μάλιστα ο ίδιος καρφί πρώτα στον τάφο μου κι έπειτα στο δικό του. Επίσης, γιατί, όπως επίσης ισχυρίζεται ο κύριος Χ (OdyMonaxos), να βασιστώ συγκεκριμένα στον κύριο Vamp (Vagelio) για να στρέψω το ρεύμα εναντίων του όταν ο ίδιος ο Vamp τον θεωρούσε απλά ύποπτο. Ειδικά όταν είχε ήδη ρεύμα εναντίων του. Αν ήμουν όντως δολοφόνος, τι έκανε τον κύριο Χ να ξεχωρίζει στα μάτια μου λες και ήταν η μεγαλύτερη απειλή μέσα σε αυτήν την αίθουσα από την πρώτη κιόλας στιγμή για να κάνω κάτι αρκετά παράτολμο; Σ' εκείνο ακριβώς το σημείο, είχα αναφέρει περισσότερες κατηγορίες από αυτές που είχα αναφέρει αρχικά; Όχι, έγινε μόνο μία αναφορά σ' εκείνον. Παρόλα αυτά η αντίδραση του X σε αυτό, μόνο ήρεμη δεν ήταν. Έγινα αυτόματα ύποπτος, κάτι που ενίσχυσε τις υποψίες μου, και στη συνέχεια ακολούθησε ένα γαϊτανάκι κατηγοριών μέσα στις οποίος ο κύριος Χ δεν παρέλειψε να αναφέρει διάφορους χαρακτηρισμούς. Επειδή τον ανέφερα. Φρόντισα μάλιστα να συμφωνήσω με τον κύριο Uryuu Ryuunosuke (Babba) στη συνέχεια γιατί ήμουν περήφανος για τους συνεργούς μου, αν μου επιτρέπεται να συνεχίσω με αυτή τη λογική, γιατί ήθελα να δείξω ότι είμαστε όλοι ενωμένοι; Βέβαια, τότε ο Uryuu Ryuunosuke (Babba) για τον κύριο Χ (OdyMonaxos) ήταν εντελώς αθώος.
Όσο για το δίλημμά μου, ναι, ήταν ειλικρινές. Όχι, δεν το είπα για να με πιστέψετε, το είπα για να προκαλέσω κι άλλο τον κύριο Χ (OdyMonaxos), που δεν με απογοήτευσε. Επέλεξα την κίνηση που επέλεξα επειδή δεν επηρέαζε άμεσα το αποτέλεσμα, κάτι που πυροδότησε περισσότερη επιθετικότητα από τη μεριά του. Ήταν απόφασή μου και ήμουν προετοιμασμένος να υποστώ τις συνέπειες, δεν απαιτώ από κανέναν να με πιστέψει. Επειδή εγώ όμως δεν έχω υποστηριχτές σαν κι εσάς, θα παρακαλέσω τον τζογαδόρο να μην αγνοήσει το σύστημά μου επειδή μπήκατε εσείς στη μέση. Ένας Μάγος από την οικογένεια των Kusaribe κρατά πάντα τον λόγο του!
Αγαπητέ Kakuzu δεν δείχνω σοβαρή αμφιβολία,πισινή κρατάω για την συνέχεια.Υπάρχει διαφορά.'Εχω μάθει να μην απορρίπτω εντελώς καμία πιθανότητα,όσο ακραία και αν είναι.Eίναι σχεδόν απίθανο να πείτε ένα τέτοιο ψέμα στο συγκεκριμμένο σημείο,όχι όμως και εντελώς απίθανο.Και ακριβώς επειδή ήταν σχεδόν απίθανο,η ψήφος μου πήγε εκεί,και όχι επειδή δεν μίλησε ο Uryuu.'Οταν πήρα τον λόγο,ο Uryuu είχε ακόμα περίπου ένα τρίωρο(aka 23 ώρες irl)για να μιλήσει.Επίσης ένα 3ωρο να μιλήσει είχε και ο stalker στην περίπτωση που δεν ήσασταν εσείς. Επιπλέον,κάποιοι προ εμού,είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ ''και αν δεν είναι ο stalker,τον καθαρίζουμε στο άψε-σβήσε''.Αυτό δεν εκφράζει έμμεσα αμφιβολία?Γιατί σας προβληματίζει αποκλειστικά ο δικός μου τρόπος διατύπωσης?Και δεν είναι η φαντασία σας το ότι ζητάω όπλο από τον Gunsmith.Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να το πω πιο ξεκάθαρα.
Τέλος,μην είστε και τόσο σίγουρος ότι θα πεθάνετε.Πολλά μπορούν να συμβούν σε μια νύχτα,από την στιγμή που φαίνεται ότι όλοι μπορούν να επιδράσουν με διαφορετικό τρόπο κατά την διάρκειά της.Φροντίστε εσείς να κάνετε την κίνηση που θεωρείτε καλύτερη,και αφήστε τα μοιρολόγια.
Υ.Γ:Δεν νομίζω πάντως πως μια εκ των προτάσεων που αναφέρατε,η ''προσπαθεί να μας πείσει με τόσο σθένος'',εκφράζει αμφιβολία.Εγώ για παρατήρηση την κόβω. Υ.Γ.2:Still waiting τον κύριο με το περίεργο μάτι,τον Pegasus,να μου απαντήσει.
Norihiko Yokya(Zane) . Φυσικά το ''και αν δεν είναι ο stalker,τον καθαρίζουμε στο άψε-σβήσε'' είναι έμμεσος τρόπος αμφιβολίας αλλά χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως επιχείρημα υπέρ του να με πιστέψουν και να με ακολουθήσουν. Επιπλεόν, είναι η πρώτη αντίδραση όποιου πραγματικά δεν γνωρίζει τι τρέχει, κάτι αναμενόμενο να ακουστεί και από αθώο και για αυτό δεν μου φάνηκε περίεργο. Περίεργη μου φάνηκε η άμεση αμφιβολία η δική σας.
Να σε ρωτήσω όμως. Το όπλο θα το χρησιμοποιήσεις αυτήν την ημέρα υποθέτω αλλά ποιός θα είναι ο στόχος; Κανονικά, εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να σου δωθεί, με τέτοια σιγουριά που το ζητάς, αν ήμασταν σίγουροι πως κάθε επιθεωρητής είχε σίγουρα τα λογικά του και πως πιθανή "αστοχία" δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί έτσι. Να μην μιλήσω για τον αποπροσανατολισμό που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένας Κακός χειριστής στους δύο επιθεωρητές. Μπορείς να πεις περισσότερα για το τί σκοπεύετε να κάνετε με το αυτό το όπλο; Να δώσεις έναν αναθεματισμένο λόγο γιατί να σου δωθεί; Ο κάθε δολοφόνος δεν θα μπορούσε να το ζητήσει; Γενικά τι άλλο μπορείς να μας πεις για αυτό;
Ναι, υπάρχει η περίπτωση να "σωπάσω" το βράδυ και να πυροβολήσουν άλλον. Ή υπάρχει η περίπτωση ο γιατρός τελικά να ρισκάρει το κεφάλι του και να καταφέρει να με προστατέψει. Αλλά όλοι ξέρουμε σε ποια περίπτωση συγκεντρώνονται οι περισσότερες πιθανότητες.
Τον κύριο Pegasus(FAI)... (κύριος ήταν; κοίτα να δείς), θέλω να τον ακούσω και εγώ. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβει την άποψη του. Δηλαδή για το καλό του δεν πρέπει να υπάρχει.
Kusaribe Samon(Kai) αυτά είναι από τα πιο γελοία επιχειρήματα που έχω ακούσει. Και καρφώθηκες και μόνος σου πως δεν είσαι μαζί μας. Αν είσαι πράγματι δολοφόνος παράτα το επάγγελμα. Άστο. Δεν είσαι εσύ για αυτά πουλάκι μου. Άκου εκεί "είδα έπαρση". Εκεί που γέλασε το ραμμένο μου το στόμα ήταν στη αναφορά για τις προηγούμενες ζωές μας. Αν έπρεπε να ακολουθήσω την λογική σας αυτήν θα έπρεπε να σας ψηφίσω αμέσως μιας και είδα ποιο ήταν το ποιόν σας τότε.
Ωστόσο, τί το συζητάμε αφού ουσιαστικά μας λέτε μόνος σας πως πράγματι δεν είστε αθώος εδώ:
αφού επιβεβαιώσει ότι ο κύριος Kakuzu (Black Kaiser) είναι αθώος, θα του πρότεινα να παίξει το Kakuzu (1-Αθώος) OdyMonaxos(2-Ενοχος), Samon (Χ-Ουδέτερος). Αυτή η τριάδα, δεν δίνει δύο λάθη. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση έχουμε μόνο δύο περιπτώσεις. Ή θα επιστρέψει 1 μόνο λάθος, το οποίο σημαίνει ότι κύριος Χ (OdyMonaxos) είναι όντως αθώος όπως ισχυρίζεται. Ή δεν θα επιστρέψει κανένα λάθος, που σημαίνει ότι ο κύριος Χ (OdyMonaxos) δεν είναι αυτό που ισχυρίζεται.
Δηλαδή το μόνο λάθος για εσάς μπορεί να είναι στο status του Χ(Ody). Δεν υπάρχει πρόβλημα στο ό,τι εσείς είστε (Χ), ουδέτερος. Μας λέτε πως αυτό ισχύει σίγουρα, είναι στις σίγουρες μεταβλητές. Τι να πω. Κάτι θα ξέρετε. Δεν είστε με το μέρος μας, λοιπόν. Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Φυσικά το λάθος είναι τόσο χαζό που μπορεί να συνέβη επίτηδες αλλά τουλάχιστον βοηθάτε να το βρούμε τώρα με την μια:
Ο Gambler να παίξει λοιπόν: Kakuzu(BK) - Αθώος, X(Ody) - Αθώος, και Samon(Kai) ένοχος. Με ένα λάθος ο Samon είναι third party.
Για τα υπόλοιπα που μου λες, (που απαντάω για να ακούνε και οι άλλοι) ο X(Ody) δεν επιτέθηκε με βάση το ποιός τον κατηγορούσε. Έκατσε και ξεχώρισε (πχ ο Hidan(Fandom) τον ψήφισε λόγω της αντιπάθειας του για οποιονδήποτε κρύβει το πρόσωπο του -εχμ ...μάλλον εγώ ευθύνομαι για αυτό) για τον επίσης πολύ ύποπτος Takigawa Yoshino (Ghοstprince) έκρινε από το ύφος του ποστ. Σωστή λογική. Όταν είσαι αθώος και σε κατηγορούν τόσοι πολλοί από την αρχή δίχως λόγο έχεις ένα πλεονέκτημα: γνωρίζεις ότι είσαι αθώος και άρα γνωρίζεις ότι αυτοί που σε ψηφίζουν, ψηφίζουν αθώο. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να καταλάβεις την υποκρισία τους από το ύφος τους.
Πιστεύω πως εσύ και ο General Vamp (Vagelio) έχετε σίγουρα το κοινό πως δεν είστε αθώοι αλλά όπως είπα για εσένα μπορεί να ισχύει και το third party αν το λάθος είναι πράγματι λάθος. Βλέπεις δεν είναι απαραίτητο να συνεργάζεστε για να μην είστε και οι δύο αθώοι, ούτε απαραίτητο να μην το κάνατε (είτε από λάθος, είτε απο κίνηση τακτικής) αν είστε και οι δύο δολοφόνοι.
Συνοψίζω. Εγώ προσωπικά ψηφίζω Uryuu(Babba) και υποπτεύομαι: General Vamp(Vagelio) Takigawa Yoshino (Ghοstprince) Kusaribe Samon(Kai)~πιθανό third party~