Πω ρε φίλε! Τι γαμάτη φάση είναι αυτή! Κοίτα αίμα! Ζωγραφίσατε, μάγκες! Τέλειο!
Αλλά... Όχι. Η σκηνή είναι φοβερή, αλλά λείπει αυτό που κάνει τον θάνατο ουσιαστικό.
Η κραυγή του θύματος όταν συνειδητοποιεί ότι θα πεθάνει.
Η ξαφνική ελπίδα που μετατρέπεται σε απρόσμενη απελπισία.
Λείπει ο ίδιος ο θάνατος, η σκηνή του μεγαλοπρεπούς τέλους.
Δεν αξίζει μια σφαγή μόνο επειδή πεθαίνει κάποιος.
Χρειάζεται να μαθαίνουμε κάτι παραπάνω παρατηρώντας τον θάνατο.
Χρειάζεται μια παρακμιακή μελωδία που ξεδιπλώνει στοιχεία για το μεγάλο μυστήριο του τέλους.
Φωνάξτε με την επόμενη φορά να το δω live, εντάξει;
Πάμε τώρα σε αυτά που ακούστηκαν μέχρι στιγμής.
Καταρχήν, τι σας έπιασε όλους και πιάσατε την πάρλα πρωί πρωί;
Με κάνετε να δείχνω σαν να κρύβομαι με τη λογοδιάρροιά σας από τα ξημερώματα, ενώ στην πραγματικότητα, η μέρα μόλις ξεκίνησε. Δεν πειράζει, καλά κάνετε. Όσο μιλάτε, τόσο θα καταφέρω να βρω κάποιον από τους γαμάτους τύπους που έκαναν τη δουλειά να μου πουν λεπτομέρειες. Αχ, μακάρι να το έχουν σε βιντεάκι το χτεσινό!
Καλά, το κακιασμένο τερατολάγνο(FAI) το περίμενα ότι με έδειχνε με το δάχτυλο. Λογικό, μετά τη χυλόπιτα που του έριξα.
Απλώς δεν μπορεί να χωνέψει ότι δε θέλω να παίξω μαζί του, βαριέμαι. Πόσο μάλλον τώρα που είμαι αγουροξυπνημένος. Στον ύπνο του με έβλεπε;
Ο kakuzu-sama(BK) από την άλλη, απλώς θέλει να πιάσουμε κουβεντούλα. Σε κατάλαβα, senpai. Θα μου δείξεις το έργο σου; Σίγουρα θα μάθω πολλά από σένα και θα έχουμε να πούμε πολλά. Όσα προλάβουμε, δηλαδή, γιατί δε το κόβω απίθανο το κακιασμένο να μου τη φυλάει και άμα νυχτώσει.
Σχετικά με το ζουμί. Ο τυπάρας(sponis), ξύπνησε στραβά, φαίνεται. Αλλά τον κόβω για τύπο που τα κάνει κάτι τέτοια, οπότε θα κρατήσω πισινή για τώρα.
Επίσης, με χαλάει που αυτός ο Χ κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και τώρα μας κρατάει και καλά σε αγωνία για την ταυτότητά του. Σκασίλα μας, κι ας είναι και ο Καρλ Ντένκεν. Όχι, αν είναι ο Καρλ, χαλάλι. Καλά κάνουν και σου την πέφτουν ρε, να μάθεις να το παίζεις ιστορία.
Μου τη σπάει επίσης αυτό το μούλικο, ο Kirkland(maffy), που ενώ μας είχε ζαλίσει στην πάρλα, μετά το φονικό, μην τον είδατε... Αλλά είναι πρωί ακόμα, και με ξεγελάει κι εμένα η πάρλα των υπολοίπων. Θα έχουμε χρόνο να δούμε τι είδους γατάκι είναι.
Προς το παρόν, αφού είναι της μόδας να δείχνουμε, εγώ θα δείξω τον Irie Shouichi(Redqueen), διότι έχει την εντύπωση ότι άμα κάνεις την πάπια δε σε μυρίζεται κανένας. Φιλαράκι, αυτά μπορεί να έπιασαν στο παρελθόν, αλλά δεν περνάνε έτσι εύκολα εδώ μέσα. Σε κόβω για τύπο που εμφανίζεσαι για να πεις καληνύχτα και αντίο, αλλά δε θα σε αφήσω να τη βγάλεις καθαρή έτσι εύκολα.