Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

• This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#61 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 22 February 2013 - 22:11

Uryuu Ryuunosuke(Babba)
Posted Image

Πω ρε φίλε! Τι γαμάτη φάση είναι αυτή! Κοίτα αίμα! Ζωγραφίσατε, μάγκες! Τέλειο!
Αλλά... Όχι. Η σκηνή είναι φοβερή, αλλά λείπει αυτό που κάνει τον θάνατο ουσιαστικό.
Η κραυγή του θύματος όταν συνειδητοποιεί ότι θα πεθάνει.
Η ξαφνική ελπίδα που μετατρέπεται σε απρόσμενη απελπισία.
Λείπει ο ίδιος ο θάνατος, η σκηνή του μεγαλοπρεπούς τέλους.
Δεν αξίζει μια σφαγή μόνο επειδή πεθαίνει κάποιος.
Χρειάζεται να μαθαίνουμε κάτι παραπάνω παρατηρώντας τον θάνατο.
Χρειάζεται μια παρακμιακή μελωδία που ξεδιπλώνει στοιχεία για το μεγάλο μυστήριο του τέλους.
Φωνάξτε με την επόμενη φορά να το δω live, εντάξει;

Πάμε τώρα σε αυτά που ακούστηκαν μέχρι στιγμής.
Καταρχήν, τι σας έπιασε όλους και πιάσατε την πάρλα πρωί πρωί;
Με κάνετε να δείχνω σαν να κρύβομαι με τη λογοδιάρροιά σας από τα ξημερώματα, ενώ στην πραγματικότητα, η μέρα μόλις ξεκίνησε. Δεν πειράζει, καλά κάνετε. Όσο μιλάτε, τόσο θα καταφέρω να βρω κάποιον από τους γαμάτους τύπους που έκαναν τη δουλειά να μου πουν λεπτομέρειες. Αχ, μακάρι να το έχουν σε βιντεάκι το χτεσινό!
Καλά, το κακιασμένο τερατολάγνο(FAI) το περίμενα ότι με έδειχνε με το δάχτυλο. Λογικό, μετά τη χυλόπιτα που του έριξα.
Απλώς δεν μπορεί να χωνέψει ότι δε θέλω να παίξω μαζί του, βαριέμαι. Πόσο μάλλον τώρα που είμαι αγουροξυπνημένος. Στον ύπνο του με έβλεπε;
Ο kakuzu-sama(BK) από την άλλη, απλώς θέλει να πιάσουμε κουβεντούλα. Σε κατάλαβα, senpai. Θα μου δείξεις το έργο σου; Σίγουρα θα μάθω πολλά από σένα και θα έχουμε να πούμε πολλά. Όσα προλάβουμε, δηλαδή, γιατί δε το κόβω απίθανο το κακιασμένο να μου τη φυλάει και άμα νυχτώσει.

Σχετικά με το ζουμί. Ο τυπάρας(sponis), ξύπνησε στραβά, φαίνεται. Αλλά τον κόβω για τύπο που τα κάνει κάτι τέτοια, οπότε θα κρατήσω πισινή για τώρα.
Επίσης, με χαλάει που αυτός ο Χ κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και τώρα μας κρατάει και καλά σε αγωνία για την ταυτότητά του. Σκασίλα μας, κι ας είναι και ο Καρλ Ντένκεν. Όχι, αν είναι ο Καρλ, χαλάλι. Καλά κάνουν και σου την πέφτουν ρε, να μάθεις να το παίζεις ιστορία.
Μου τη σπάει επίσης αυτό το μούλικο, ο Kirkland(maffy), που ενώ μας είχε ζαλίσει στην πάρλα, μετά το φονικό, μην τον είδατε... Αλλά είναι πρωί ακόμα, και με ξεγελάει κι εμένα η πάρλα των υπολοίπων. Θα έχουμε χρόνο να δούμε τι είδους γατάκι είναι.
Προς το παρόν, αφού είναι της μόδας να δείχνουμε, εγώ θα δείξω τον Irie Shouichi(Redqueen), διότι έχει την εντύπωση ότι άμα κάνεις την πάπια δε σε μυρίζεται κανένας. Φιλαράκι, αυτά μπορεί να έπιασαν στο παρελθόν, αλλά δεν περνάνε έτσι εύκολα εδώ μέσα. Σε κόβω για τύπο που εμφανίζεσαι για να πεις καληνύχτα και αντίο, αλλά δε θα σε αφήσω να τη βγάλεις καθαρή έτσι εύκολα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#62 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 22 February 2013 - 22:49

Άγνωστος Χ

Posted Image

Χεχεχε.

Όλη αυτή την ώρα σας ακούω μέσω του ασυρμάτου, κυρίες και κύριοι. Μην ανησυχείτε. Απλά είχα μερικές μικρές υποχρεώσεις.

Σας μιλώ αυτή τη στιγμή από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, κάπου πολύ πολύ μακριά σας. Δυστυχώς δεν μπορούσα να εμφανιστώ στην ημερομηνία που όρισαν τα μέλη της Varia, καθώς προσπαθώ να κλείσω μερικές πολύ επικερδείς εμπορικές συμφωνίες με τον πρόεδρο μιας γνωστής πολυεθνικής. Οπότε απλά κατέλαβα κι ένα ραδιοφωνικό σταθμό για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Μην ανησυχείτε, η συχνότητα είναι κωδικοποιημένη...

*πππππρρρρρρρρρρρρρρρ*

Και βέβαια πολλοί στραφήκατε εναντίον μου. Πόσο αφελές, πόσο προβλέψιμη κίνηση...

Ο Hidan [Fandom] απλά φαίνεται να μην με χωνεύει καθόλου. Απλά του κάθισα στον λαιμό φαίνεται. Και οι κατηγορίες του είναι επαναλαμβανόμενες μόνο και μόνο επειδή τον έπιασε στην κουβέντα ο άλλος, ο Szayel [Osama]. Αλήθεια έχεις ροζ μαλλιά όπως μου 'πε το τσιράκι μου [NPC/Εγώ]; (NPCeption :P)
Πολλά νευράκια πάντως ο Hidan. Καίγεται να με βγάλει απ' τη μέση χωρίς λόγο πέρα από την προσωπική αντιπάθεια...

Ο Yoshino [Ghostprince] από την άλλη, δεν είχε ούτε το μισό από το νεύρο του Hidan. Είδε τι γίνεται, διάλεξε τον πιο εύκολο και δημοφιλή στόχο, πέταξε μαι στεγνή κατηγορία πως είμαι ο πιο ένοχος απ' όλους και τέλος. Πολύ αμφιβάλλω αν θα τον ξανακούσουμε. Νιώθει ασφαλής, χαμένος στο πλήθος και δεν θα κάνει καμία προσπάθεια να ξεχωρίσει.

Τα ίδια πάνω κάτω και για τον Haru [Keito] που με κατηγόρησε πως είμαι ...πάπια(!!!), είπε δύο σαχλαμάρες για εξωγήινους και τέλος. Αν ήθελες απλά να μιλήσουν οι άλλοι και να περιμένεις εντυπώσεις, δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική η κίνηση να κατηγορήσεις τον άνθρωπο με τις περισσότερες κατηγορίες. Φαίνεται πως είσαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία αυτή, τόσο που δεν μπορείς παρά να την υποστηρίξεις.

Και τέλος ο Samon [Kai]... Πεθαίνεις να μ' ακούσεις φαίνεται, Samon. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θα ήθελαν να με ξεφορτωθούν. Βέβαια δεν μου άρεσε η δεύτερη κατηγορία σου, λες και περίμενες πως δεν θ' απαντούσα. Νομίζεις πως φοβόμουν να μιλήσω, ε; Περίμενα υπομονετικά, περίμενα πως η απουσία μου θα κέντριζε την προσοχή όλων σας, περίμενα ποιοι θα ήταν υπερβολικά χαρούμενοι και θα πάταγαν τη μπανανόφλουδα. Ανταμείφθηκα κάπως, φαίνεται. Περιμένω κι εγώ λοιπόν τη γνώμη σου για όσα βλέπουμε. Αν έχεις γνώμη βέβαια...

*ππππρρρρρρρρρρρ*

Αυτά προς το παρόν... Θα επιστρέψω αργότερα. Κρατήστε τα 2 ονόματα που τόνισα, αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα μιλήσουν. Εγώ πάω λίγο να παίξω λίγο με τη γάτα μου...

Μην φοβάστε, θα μιλήσουμε πολύ αυτές τις μέρες... Μεθαύριο υπολογίζω πως θα έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις μου εδώ, και σκοπεύω να μεταβώ προσωπικά στο Παλέρμο και το Μέγαρο... Σύντομα και από κοντά λοιπόν...

Edited by OdyMonaxos, 22 February 2013 - 22:49.

#63 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 22 February 2013 - 23:19

Kusaribe Samon

Posted Image

Παρότι θα φανώ αγενής διακόπτοντας τη συζήτησή μου με τον ευγενέστατο κύριο Vamp (Vagelio) και δεν είμαι σίγουρος με τι μέσο μας ακούτε αυτή τη στιγμή, κύριε Χ (OdyMonaxos), η έπαρση που σας διακρίνει μου προκαλεί περισσότερη αηδία από τη λίμνη αίματος κάτω από τα πόδια μου. Ένας σωστός άνδρας δέχεται αναγνώριση από τις πράξεις και όχι από τα λόγια του κι εσείς προσπαθείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις στήνοντας μια σκηνή που μόνο ψεύτικη μπορεί να χαρακτηριστεί κι εν τέλει το μόνο που καταφέρατε να κάνετε είναι να συγκεντρώσετε υποψίες. Ωστόσο, βλέποντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω από τον λαιμό σας, αποφασίσατε να βγείτε να κάνετε δηλώσεις και αυτή τη φορά όχι μέσω του κυρίου που αποκαλείτε τσιράκι σας. Νωρίτερα ο κύριος Uryuu Ryuunosuke (Babba) έθεσε την άποψη του για τη στάση σας πολύ σωστά, αν και δεν τον διακρίνει η λεπτότητα, και δεν κρύβω ότι τη μοιράζομαι ως ένα σημείο.

Ομολογώ πως η δεύτερη αναφορά που έκανα στο όνομά σας, δεν περίμενα να προκαλέσει τόση αντίδραση από μέρους σας, σε σημείο να γίνεστε εριστικός λέγοντας ότι δεν έχω γνώμη ενώ ήταν απλά ένας τρόπος να αρχίσω συζήτηση με τον κύριο Vamp (Vagelio), ο οποίος με εντυπωσίασε με την ευγένειά του. Θα ήθελα μάλιστα πολύ να μάθω πώς φτάσατε στο συμπέρασμα ότι πίστευα ότι δε θα μιλούσες. Γιατί να νιώσω την ανάγκη να συνομιλήσω με τον κύριο Vamp (Vagelio), θα ρωτήσετε βέβαια. Επειδή πιστεύω ότι πριν εξαπολύσω κατηγορίες προς άλλα άτομα, και αντίθετα με εσάς που επιλέξατε ποιοι είναι υποψήφιοι για την ψήφο σας με βάση τη δήλωσή τους ότι σας θεωρούν ένοχο, αποφάσισα ότι φρονιμότερο είναι να γνωρίσω καλύτερα τους γύρω μου. Κάτι που εσείς δεν είσαστε σε θέση να κάνετε αυτή τη στιγμή, φυσικά. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μιλήσετε, ελπίζοντας ότι θα μας κάνετε τη τιμή να εμφανιστείτε μπροστά μας, να έχετε κάτι καλύτερο να πείτε αντί να δυσχεραίνετε κι άλλο τη θέση σας με τα λεγόμενά σας. Ίσως τότε κι εγώ να σας κάνω την τιμή να σας πω την άποψή μου.

Επίσης, Kusaribe Samon, για εσάς.

ySss0UF.jpg

#64 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 February 2013 - 23:25

Takigawa Yoshino

Posted Image

Να τος μας εμφανίστηκε ο ΑΝΓΩΣΤΟΣ Χ, κ-κρατώντας τη μυστηριότητα του, συνεχίζοντας να μη μας λέει και πολλα μιλώντας και απο ραδιόφωνο.

Δε πιστεύω πως υπάρχει κάποιος ποιο ένοχος απο κάποιον που δε καταδέχετε ούτε να εμφανιστεί και μιλάει απο παράξενες συχνότητες ραδιωφώνων και ούτε πως είναι τυχαίο ή συμπτωση το ότι προσπαθείτε να κρυφτήτε τόσο πολύ, είμαι σίγουρος πως υπάρχει κάποιος λόγος για όλα αυτά~

Posted Image

Απο την άλη έχεις ένα δίκιο, η στάση μου ίσως ήταν λίγο περίεργη, αλλα δεν είμαι ήρεμος κύριε άγνωστε, απλα αυτή είναι η συνιθισμένη στάση μου όταν συμβαίνουν τέτοιοες τραγωδίες~!

οο, τι κρίμα, πραγματικά λυπάμε που με υποπτευτήκατε, αν και απο την άλη δε σας βλέπω να κρατιέστε και πολύ με το τρόπο που συμπεριφέρεστε. Η λογική έχει αρχισεί και χάνετε και απο αυτό αυτό το μέρος~

αλλα τι θα μπορούσε να πει κανείς, σε έναν τέτοιο γεγονός, τι θα μπορούσε να κάνει, έχωντας υποστεί πράματα όπου η λογική τα έχει ξεχάσειι...

οο, δέντρο της γένεσης δείξε μας το δρόμο για ένα χαρούμενο τέλος...σε αυτό τον παράξενο κόσμο! Ας μην αφίσουμε κιάλλα θύματα να έχουν το μέλλον που είχε κιη Άικα-τσαν...

Μην ανησυχείτε, θα τα φέρουμε μαζί όλα στη λογική τους, θα βρούμε τους υπευθυνους γυρνώντας το κόσμο στη μεριά που πρέπει!

*εχεχμ* επανέρχετε...ανοίγει το κινητό του κοιτώντας μια φωτογράφια της Άικα..και γυρνάει προς όλους

Για την ώρα πιστεύω οτι πρέπει να συστηθώ, το ξέχασα να το κάνει νωρέιτερα, συγχωρέστε με.

Ονομάζωμαι Takigawa Yoshino, είμαι..., ή μαλλον καλύτερα ήμουν μαθητής λυκιίου μέχρι να αρχίσει να χάνετε η λογική απο το κόσμο και αρχίσανε να συμβαίνουν όλο πράξενα συμβάντα. Στη θέση του Μαχίρο αποφάσισα να έρθω για να ανακαλύψω τι συμβαίνει και εκτός ιαπωνίας όσο αφορά το δέντρο της γένεσης και το δέντρο της εξόδου. Ήτανε να έρθω με τη Χάκαζε-σαν αλλα χαθήακμε στη διαδρομή φαίνεται.... *γυρνάει το κεφάλι του βαρεμένα προς τα κάτω*

όπως και να χει χαίρωμαι που σας γνωρίζω όλους, εχεχμ...~

*πέρνει ενα καταθλιπτικό ύφος και απομακρύνεται*

edit: oρθωγραφικά και χρώματα

Edited by GhostPrince, 22 February 2013 - 23:39.

フカフカ

#65 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 22 February 2013 - 23:48

Szayel Aporro Granz

Posted Image

Hidan

Η λογική σου έχει πολλές τρύπες άχρηστε. Ή βασικά δεν έχει λογική. Είμαι υποχρεωμένος να κάνω τις τελετές. Αν σκοτώσω o Jishan απαιτεί τις τελετές. Και εγώ είμαι πιστός στον Jishan. Ο Kakuzu(Black Kaiser) βάζει πάνω από όλα το χρήμα. Εσύ το αφεντικό σου. Εγώ τον Jishan. Και δυστυχώς ο Jishan δε με αφήνει να σκοτώσω από όταν ήρθα.

Τα σύμβολα μου τα κάνω πάντα πριν σκοτώσω και τα χρειάζομαι και αφότου σκοτώσω για να πραγματοποιήσω την τελετή. Αν όντως ήμουν ένας από τους δολοφόνους θα είχα ζωγραφίσει τα σύμβολα μου από πριν. Και μου λες ότι δε θα τα έκανα όσο ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο με αγνώστους με άγνωστες δυνάμεις. Πρώτον, είμαι αθάνατος. Δε φοβάμαι τίποτα. Δεύτερον, ακόμα και να φοβόμουν δεν ήξερα ότι θα σφράγιζαν το δωμάτιο. Οπότε πάλι θα τα ζωγράφιζα πιστεύοντας ότι μπορώ να το σκάσω. Μήπως το ήξερες εσύ?

Το θέμα όμως είναι ότι δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα από όσα ισχυρίζεσαι Hidan (Fandom), γιατί ακόμα και η ποιο αληθινή πίστη έχει όρια που μπορούν να λυγίσουν και να σπάσουν και γιατί είμαι σίγουρος ότι το μαραφέτι που κρέμεται από την πλάτη σου θα μπορούσε να σκοτώσει τα σκουπίδια που πόζαραν σαν υποψήφιοι εργοδότες με μεγάλη ευκολία και χωρίς να χρησιμοποιήσεις σύμβολα, να κάνεις τελετές ή να καπνίσεις marijuana. Τελοσπάντων, ας το λήξουμε εδώ. Συμβαίνουν πιο ενδιαφέροντα πράγματα τριγύρω μας.

Σχετικά με τον άγνωστο X (OdyMonaxos) που αρνείται να αποκαλύψει την ταυτότητά του δεν ξέρω τι να πω. Τραβάει υπερβολικά πολύ τα βλέματα, αυτό είναι σίγουρο αλλά ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν τον θεωρώ τόσο ύποπτο. Είναι υπερβολικά προφανής και ας μην ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από το ραδιόφωνο. Η ψήφος μου θα πάει λοιπόν στον Uryo Ryonosuke (Babba) αλλά σκοπεύω να ανακαλέσω αν προκύψουν νέα στοιχεία. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει μιλήσει καθόλου σήμερα.

#66 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 22 February 2013 - 23:53

Arthur Kirkland
Posted Image

T-τι έγινε; Τη μια μου φώναζε ο ασπρομάλλης, την άλλη ουρλιαχτά και στο τέλος αίματα παντού!!! Κι όλα αυτά είναι ένα τεστ για γίνουμε μέλος σε οικογένεια μαφίας;;;! Λίγο υπερβολικό δεν είναι;;;;

*προσπαθεί με δυσκολία να σηκωθεί και κάτι πέφτει από το τσεπάκι του*

Ε; Τι είναι αυτό; *σηκώνει το χαρτάκι που έπεσε*

Posted Image

.... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!! ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩΩΩΩ...!!!!

*σηκώνεται με νέα δύναμη ξεχνώντας τον τρόμο που πριν λίγα δεύτερα ένιωθε*

Δε φτάνει που ήρθαμε εδώ μερικοί τελείως άκυρα, έχουμε να παίξουμε "Βρείτε τον δολοφόνο" η να το πω καλύτερα "Μη βρεθείτε, δολοφόνοι"; Ανήκουστο!! Δεν ξαφνιάζομαι ότι η ομάδας σας έχει τόσα λίγα άτομα!!

Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι και κατέληξα πως αν και δεν έχουν όλοι εδώ δολοφονικά ένστικτα όπως επισήμαναν οι Varia, ωστόσο όλοι με τον έναν τρόπο ή τον άλλον και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, είμαστε... εν τούτοις...ένοχοι! Τι έχεις να πεις για αυτο εσύ, Arthur [Maffy];

Δεν ξέρω πόσο ένοχοι είμαστε όλοι μας. Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι αυτό το παιδί εκεί με το κοστούμι, Ηayate [Cloudy] τον λένε (?), και το παιδί που παίζει με κάτι αφρούς, Ηaru [Keito], είναι ένοχα. Είναι παιδάκια αν μη τι άλλο. Αρνούμαι να πιστέψω ότι μέσα τους κρύβεται ένας ψυχρός δολοφόνος. Κοίτα το χάος γύρω μας! Κοίτα πως είναι πετσοκομμένοι οι περισσότεροι. Δεν έχουν καν όπλα.

Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Οι προφανείς επιλογές είναι τα άτομα με εμπειρία. Ο Κakuzu [BK] και ο φιλαράκος του ο Hidan [Fandom], o άγνωστος Χ [ody] επίσης που για να μην εμφανίζεται δεν μπορώ να πω ότι ακούγεται αθώος. Το τσιράκι του εξαφανίστηκε στον αέρα. Ποιος μας λέει οτι δεν μπορεί να κάνει το ίδιο κι αυτός; Και τέλος...

Posted Image

Μου τη σπάει επίσης αυτό το μούλικο, ο Kirkland(maffy), που ενώ μας είχε ζαλίσει στην πάρλα, μετά το φονικό, μην τον είδατε... Αλλά είναι πρωί ακόμα, και με ξεγελάει κι εμένα η πάρλα των υπολοίπων. Θα έχουμε χρόνο να δούμε τι είδους γατάκι είναι.

... εσύ, Uryuu [Babba]! Oι δικοί σου μονόλογοι για το πόσο αγαπάς την καταστροφή είναι καλύτεροι; Και μόνο που εκδηλώνεσαι τόσο απροκάλυπτα αρκεί για να είσαι ύποπτος. Βέβαια, μπορεί να πει κανείς ότι δε φαίνεσαι και τόσο έξυπνος που θα μπορούσες να κρύψεις το γεγονός ότι τους σκότωσες όλους. Αυτό είναι ένα ελαφρυντικό σου.

*παίρνει βαθειά ανάσα*

Ώρα για τσάι!! General Vamp, ελάτε καθίστε μαζί μου εάν θέλετε και φέρτε και τη νέα σας λιχουδιά! Θα ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω!

Posted Image

#67 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 22 February 2013 - 23:59

Άγνωστος Χ

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Πρώτα έρχεται ο Uryuu [Babba] και λέει πως κάνω ό,τι μπορώ για να τραβήξω την προσοχή...

Μετά έρχεται ο Samon [Kai] και λέει πως συμφωνεί εν μέρει με τον Uryuu [Babba] πως τραβάω την προσοχή... και συνεχίζει να με κατηγορεί. Γιατί, αν πράγματι ευθυνόμουν για την σφαγή, να ήθελα να τραβήξω την προσοχή, Samon; Τι ακριβώς θα κέρδιζα; Πράγματι τραβάω την προσοχή όπως θέλω, και βρίσκομαι στο επίκεντρο της προσοχής και των κατηγοριών. Και λες πως είμαι ένοχος. Δηλαδή προσπαθώ ν΄αυτοκτονήσω, θες να μου πεις... Μάλλον θα έπρεπε να μιλήσω γρήγορα για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις... Σωστά; Κι εσύ αυτό έκανες.

Ο Yashiro [Ghostprince], πάλι, διαφωνεί και με τους δύο!!! Ναι μεν με θεωρεί ένοχο, αλλά λέει πως κάνω ό,τι μπορώ για να κρυφτώ... Από τη στιγμή που λάμπω δια της απουσίας μου, λογικό ήταν να κεντρίσει βλέμματα η ταυτότητά μου. Όπως κι έγινε. Η σιωπή μου, πάλι λογικά, δημιούργησε ακόμα περισσότερα ερωτηματικά. Οπότε, Yashiro, τι έχουμε 'δώ; Προσπάθησα να κρυφτώ αλλά παραήμουν άχρηστος για να το καταφέρω; Ή απλά λες ασυναρτησίες;

Szayel [Osama], έχω βαρεθεί και στη δουλειά μου άχρηστους επιστήμονες σαν εσένα. Πριν λίγη ώρα μίλησε ο Uryuu...

Ωραίο πρόβατο κι εσύ Kirkland [Maffy], μου ακούγεσαι σαν τα ηλίθια εγγλέζικα προσκοπάκια που βελάζουν σαν αρνιά...

Λίγοι ασχολούνται με τους άλλους εδώ... Οι άλλοι δεν μπορούν; Δεν θέλουν; Δεν βλέπουν; Το μόνο που σας αρκεί για να ρίξετε μια κατηγορία είναι ένας ασύρματος ή 2 3 κουβεντούλες για φόνους;

#68 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 23 February 2013 - 00:05

Uryuu Ryuunosuke(Babba)
Posted Image
Θέλω απλώς να γελάσω λίγο ψυχασθενικά με τον ροζ μαλί(osama) που κατάφερε να αγνοήσει ολόκληρο σεντόνι.
Don't mind me.
Irie Shouichi(Redqueen)

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#69 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 23 February 2013 - 00:11

General Vamp

Posted Image

Η χαρά είναι όλη δική μου κύριε Samon[kai]! Τα καλά σας λόγια για τις ταπεινές μου συνταγές με συγκινούν απίστευτα.
Μάλιστα αυτό που ισχύει για τον εξίσου συμπαθέστατο κύριο Arthur[Μaffy], ισχύει και για το πρόσωπο σας: είστε ευπρόσδεκτος να μας επισκέπτητε στο αρχηγείο μας της Florsheim στο Κawasaki όποτε θελήσετε. Θα σας δεχτούμε στην οργάνωση μας με μεγάλη χαρά και άφθονες παραδοσιακές συνταγές που είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσετε~! A, ξέχασα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συνταγή που θα σας ενδιέφερε να εκτελέσω στο κοντινό μέλλον, μην ντραπείτε να με ρωτήσετε.

Καταλαβαίνω την ενόχληση που σας προκαλεί το ύφος του κύριου Χ [odymonaxos] κύριε Samon [kai], ομολογώ ότι κι εγώ ο ίδιος απογοητεύτηκα ελαφρώς με τον τρόπο που διέγραψε ορισμένες κατηγορίες. Προς το παρόν θα προτιμήσω να παραμείνω στα λόγια του κύριου Askeladd [matassos], κρατώντας όμως υποψίες για τον Κύριο Χ [Οdymonaxos]. Αν τα λεγόμενα του κύριου Askeladd μου δείξουν ότι δεν επρόκειτο για ένα βίαιο και επιθετικό άτομο, θα αλλάξω την επιλογή μου και μαζί με το udon, θα μοιραστώ και την γνώμη σας αγαπητέ μου.
Λυπάμαι που τα πράγματα έχουν πάρει τέτοια τροπή, παρόλα αυτά δεν θα πάψω να μαγειρεύω για όλους μας.

*κάνει διάλειμμα για τσάι με τον Samon και τον Arthur συζητώντας για τα αγαπημένα τους παραδοσιακά πιάτα*

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#70 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 February 2013 - 00:31

Takigawa Yoshino

Posted Image

yare yare, τι να πει κάνεις τώρα,...ούτε το όνομά μου δε μπορείς να πεις σωστά! Απογοήτευση!

Αλλα εγώ να λέω ασυναρτησίες? ή μήπως εσύ? ή μήπως και οι δύο? και τι μπορεί να θεωρηθεί ασυναρτησία σε έναν κόσμο όπως αυτόν?

Με όλα όσα συμβαίνουν τίποτα δε μπορεί να πάρει κάνεις με τη λογική και τίποτα δε μπορεί να αποδείξει,

ειδικά με τα στοιχεία που έχουμε ως αυτη τη στιγμή. Παρ'όλα αυτα συνεχίζεις να μου φαίνεσαι ο πιο παράξενος και ύποπτος απ'όλους

όσους βρήσκωνται εδώ μέσα. Ίσως να είσαι δολοφώνος, ή ίσως να πράξες με τη θέληση του δέντρου της γένησης και αυτο είναι κατί που δε μπορώ να ξέρω. οο, κόσμε, τι συμπεράσματα να βγάλω απ'όσα ακούω και βλέπω?

Το ραδιοφωνάκι έφτιαξε αποτι βλέπω απο την άλη, δεν ακούγωνται παράσυτα πια.

τσαγάκι? α ναι τι λέω, με ένα ραδιόφωνο μιλάω τόση ώρα...

Posted Image

Το ενδιαφέρον και τη προσοχή μου το έχει κερδίσει και ο Ryuunosuke(Babba) που χασκογελάει και φαίνεται να απολαμβάνει την όλη κατάσταση

εδώ και πόση ώρα, που είναι το τόσο αστείο, είναι τόσο υπέρχοο το να βλέπεις κάποιος κομένο στα δύο? ή μήπως είναι το ότι ήταν όλα μέρος του σχεδίο της Varia? εκτός και αν με πληροφορίσανε λάθως...γου-χουμ!

*τοποθετεί λίγο καλύτερα το κοκαλάκι στα μαλία του που ταν έτοιμο να πέσει και ξανακοιτά το κινητό του με ένα παραπονεμένο ύφος*

Η ψήφος μου παραμένει σταθερή για την ώρα στον Χ(Odymonaxos) ....χαιρετώ~

フカフカ

#71 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 23 February 2013 - 00:51

Kakuzu

Posted Image

Προς το παρόν θα προτιμήσω να παραμείνω στα λόγια του κύριου Askeladd [matassos], κρατώντας όμως υποψίες για τον Κύριο Χ [Οdymonaxos].

...για να μπορείς να αλλάξεις την ψήφο πάνω του αν τυχόν κινδυνέψει περισσότερο, ο αρχηγός σου ο Uryuu Ryuunosuke (Babba). Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου. Σε ευχαριστώ. Ένα τέτοιο πράγμα περίμενα να ακούσω για να μιλήσω και πάλι.

Όπως σας υποσχέθηκα, ήλθε η ώρα για ένα μικρό μάθημα σκάκι και μια αποκάλυψη. Τσάμπα κιόλας. Ναι, γιατί μπορεί να είμαι εκτελεστής των Akatsuki (...ήμουν. Να σε πάρει ο διάβολος Hidan(Fandom)) αλλά αυτό το παιχνίδι αυτό θα βρίσκεται για πάντα και στις 5 καρδιές μου. Ο τίτλος του μαθήματος: Η αξία της Βασίλισσας, του ισχυρότερου πιονιού στην σκακιέρα. Γιατί μπορεί ο βασιλιάς να είναι ο αρχηγός αλλά αυτός που κυριαρχεί στην σκακιέρα είναι το πιόνι της Βασίλισσας.

Όπως κάθε πιόνι, έτσι και το πιόνι της Βασίλισσας έχει αξία. Η αξία της είναι λίγο πιο πάνω από πύργο και αξιωματικό μαζί. Δηλαδή αξίζει να ανταλλάξεις ένα από τα παραπάνω πιόνια (ή ακόμα και τα δύο) αν είναι να "πάρεις" την Βασίλισσα του αντιπάλου. Σχεδόν κάθε εκούσια θυσία της Βασίλισσας ενός παίχτη αποτελεί ζημιά ενώ η ανταλλαγή στρατιώτη με πιόνι είναι κατά 99% με Βασίλισσα. Φάτε την Βασίλισσα του αντιπάλου και έπειτα θα ακολουθήσει και ο ίδιος.

Το άτομο που πρέπει να φύγει σήμερα για πρώτη μέρα είναι ο Uryuu Ryuunosuke (Babba) ο οποίος είναι ο πατέρας της φαμίλιας αυτής της άθλιας ομάδας που θέλουν να λέγονται και "δολοφόνοι". Ντροπές της δουλειάς. Πως το ανακάλυψα αυτό; 1+1= είμαι shinobi και η δυνατότητα μου είναι να κρύβομαι στις σκιές και να κατασκοπεύω. Να stalkaρω τα θύματα μου. Εχθές το βράδυ, αναγκάστηκα να κρυφθώ όλη την μέρα από την τρελή Mammon και έτυχε να δω τον κύριο Uryuu Ryuunosuke (Babba) να δίνει οδηγίες στους συντρόφους του μέσω ασυρμάτου. Μετά του έγινα τσιμπούρι. Ναι, δηλαδή ήσασταν άτυχοι εδώ.

Αποφάσισα να μην το ρισκάρω και να βγω αφού ένας Stalker για τον Godfather είναι πολύ καλή ανταλλαγή για τους αθώους. Ο συγκεκριμένος αποδεικνύεται πολύ καλός χειριστής της γλώσσας και το μόνο που θα έλειπε ήταν να τον αθωώσει κανένας original επιθεωρητής για να μην τον υποπτευθούν ποτέ. Επίσης, παρότι έχω 5 καρδιές (και ναι καμία δεν ανήκει στην Mammon) έχω μόνο ένα μικροπομπό πάνω του που ακολουθεί μόνο αυτόν και μόνο αυτόν μέχρι να πεθάνει. Ουσιαστικά, οι δυνάμεις μου δεν είναι επαναχρησιμοποιήσιμες για να πεις πως θα μπορούσα να τις αναπτύξω περαιτέρω. Και με τόσους βλαμμένους ο κάθε ένας με την δική του ιδιότητα δεν παίρνω όρκο πως θα ζήσω την πρώτη νύχτα για να τον παρακολουθήσω λίγο παραπάνω. Ναι, δεν μου αρέσει αυτή η τακτική καμικάζι αλλά ο υπεράνω υποψίας αρχηγός τους είναι ο μοναδικός χαρακτήρας για τον οποίο έπρέπε να το κάνω. Επομένως ψηφίστε τον Uryuu Ryuunosuke (Babba) για να βγάλουμε δολοφόνο από τον πρώτο γύρο. Ή αν δεν με πιστεύετε (που με το συμπάθιο, μόνο την μεγάλη βλακεία που πιστεύω πως σας εκφράζει θα μου επιβεβαιώσει) ψηφίστε εμένα για να δείτε ό,τι λέω αλήθεια. Όποιος έχει διαβάσει αυτό και ψηφίσει άλλον από εμάς τους δύο, δεν θέλει να βοηθήσει τους αθώους.

Με το αναθεματισμένο ρεύμα στο κασετόφωνο(OdyMonaxos) (...να σε πάρει ο διάβολος Hidan(Fandom)) η σκέψη να δούμε ποιοί εξυπνάκηδες θα ξεμυτούσαν αν ο κύριος Ryuunosuke (Babba) κινδύνευε λιγάκι, κινδύνευε να γίνει μη-εφαρμόσιμη αλλά τελικά με την βοήθεια του γυαλάκια(Osama Bin Laden) – το οποίο δεν είναι απαραίτητα τεκμήριο αθωότητας- πιστεύω πως πέτυχε το τρικ. Έτσι λοιπόν, μαζί με τον Ryuunosuke (Babba), ένοχος με τρομακτικά μεγάλη πιθανότητα είναι και ο General Vamp (Vagelio). Δηλαδή τί μεγάλη πιθανότητα, είμαι σχεδόν σίγουρος. Warlock, παρακαλώ.

Τέλος μερικές συμβουλές (τσάμπα πάλι... what's wrong with me?) εχθες ένιωσα ένα θεραπευτικό chakra ανάμεσα μας και έτσι καταλαβα πως έχουμε έναν γιατρό ανάμεσα μας. Του ζητώ να μην με προστατέψει την Νύχτα γιατί υπάρχει τρομερός κίνδυνος η ομάδα των δολοφόνων να έχουν κάποιον Χειραγωγητή (aka Driver) και η ενέργεια του να κάνει κακό. Από αυτόν μπορεί να κινδυνέψει όποιος την δει vigilante και πάει για εκδίκηση (πχ στον General Vamp), επομένως έχετε το νου σας. Καθίστε στα αυγά σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Ειδικά όσοι χαρίζουν όπλα. (Που κανονικά πρέπει να τα πουλάνε).

Να σε πάρει ο διάβολος Hidan(Fandom).

#72 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 23 February 2013 - 01:09

Ginko (Botsun)
Posted Image

Πραγματικά,με θλίβει το γεγονός πως η πρώτη μέρα μας στην έπαυλη στιγματίστηκε από τον θάνατο του κακόμοιρου συνανθρώπου μας.Αδυνατώ να πιστέψω πως ανάμεσά μας κρύβεται ένα ανθρωπόμορφο τέρας ικανό για την τέλεση ενός τέτοιου εγκλήματος....
Παρόλ'αυτά κι ας ξεφεύγει από το αντικείμενο μελέτης μου θα προσπαθήσω να εξιχνιάσω την δολοφονία του άτυχου άνδρα.
Ευελπιστώ μόνο ο κύριος Kazuku(Black Kaizer) να'χει δίκιο και να αποδειχθεί όντως πως ο ενορχηστρωτής πίσω από το αποτρόπαιο τούτο έγκλημα είναι ο κύριος Uryuu Ryuunosuke (Babba).

Edited by Botsun, 23 February 2013 - 01:10.

Posted Image

#73 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 23 February 2013 - 02:16

Ayasaki Hayate

Posted Image

Excellent work Mr.Stalker-san. Your sacrifice will not be in vain. o/

Uryuu Ryuunosuke (Babba)
Posted Image

#74 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 23 February 2013 - 02:53

Szayel Aporro Granz

Posted Image

Szayel [Osama], έχω βαρεθεί και στη δουλειά μου άχρηστους επιστήμονες σαν εσένα. Πριν λίγη ώρα μίλησε ο Uryuu...

Δεν με ενδιαφέρει τι έχεις βαρεθεί και τι όχι, Άγνωστε Χ (OdyMonaxos). Ένα άτομο που δεν έχει καν τα κότσια να δείξει το πρόσωπό του δεν έχει το δικαίωμα να επισημαίνει τα λάθη των άλλων, γιατί η ίδια του η ύπαρξη είναι από μόνη της το μεγαλύτερο λάθος. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί σου αν δεν φιλοτιμηθείς να αποκαλυφθείς.

Uryuu Ryuunosuke(Babba)
Θέλω απλώς να γελάσω λίγο ψυχασθενικά με τον ροζ μαλί(osama) που κατάφερε να αγνοήσει ολόκληρο σεντόνι.

Εκλιπαρώ την συγγνώμη σας, κύριε Ryunosuke (Babba). Με τόσους να μιλάνε εδώ μέσα δεν κατάλαβα πότε μιλήσατε και ας είπατε όντως πολλά. Επιτρέψτε μου να επιμείνω στις κατηγορίες μου παρ'όλα αυτά, ειδικά μετά τον λόγο που έβγαλε, προς τιμή του χωρίς χρέωση, ο Scrooge McKakuzu (Black Kaiser).

Και κύριε Ginko (Botsun), δεν πιστεύω ότι ο ninja Scrooge θα είχε να κερδίσει κάτι σαν δολοφόνος λέγοντας ένα τόσο τρανταχτό ψέμα. Al final, στην σχεδόν μηδενική περίπτωση που ο Ryonosuke αποδειχθεί αθώος, ο Kakuzu θα καταλήξει πιο νεκρός και από fraccio μετά από σχεδόν filler μάχη στην Fake Karakura, παρ'όλες τις πολλές καρδιές του.

#75 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 23 February 2013 - 08:23

Kusaribe Samon

Posted Image

Πρώτα έρχεται ο Uryuu [Babba] και λέει πως κάνω ό,τι μπορώ για να τραβήξω την προσοχή...

Μετά έρχεται ο Samon [Kai] και λέει πως συμφωνεί εν μέρει με τον Uryuu [Babba] πως τραβάω την προσοχή... και συνεχίζει να με κατηγορεί. Γιατί, αν πράγματι ευθυνόμουν για την σφαγή, να ήθελα να τραβήξω την προσοχή, Samon; Τι ακριβώς θα κέρδιζα; Πράγματι τραβάω την προσοχή όπως θέλω, και βρίσκομαι στο επίκεντρο της προσοχής και των κατηγοριών. Και λες πως είμαι ένοχος. Δηλαδή προσπαθώ ν΄αυτοκτονήσω, θες να μου πεις... Μάλλον θα έπρεπε να μιλήσω γρήγορα για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις... Σωστά; Κι εσύ αυτό έκανες.

Σας παρακαλώ, κύριε Χ (OdyMonaxos), κατ' αρχήν θα σας ήμουν ευγνώμων αν σταματούσατε να εξηγείτε τι έκανα και γιατί το έκανα για εμένα πριν από εμένα. Αν ήθελα απλά να μιλήσω γρήγορα για να προλάβω αντιδράσεις, δεν θα είχα μπει καν στον κόπο να μιλήσω μαζί σας. Αντιθέτως, θα περίμενα στην αφάνεια, αλλάζοντας τη γνώμη μου για εσάς όταν μου δινόταν μια καλή ευκαιρία. Θεωρώ αστείο μάλιστα το γεγονός ότι μόλις είπα ότι μοιράζομαι σχεδόν την ίδια γνώμη με τον Uryuu Ryuunosuke (Babba), εκείνος παρέμεινε αθώος για εσάς ενώ εγώ ξαφνικά έγινα ένοχος επειδή επέμεινα στην ενοχή σας! Να σας θυμίσω επίσης ότι την προσοχή είχατε αρχίσει να την τραβάτε πριν το τραγικό αυτό γεγονός και, από τη στιγμή που δεν ξέρω ποια ακριβώς στιγμή οργανώθηκε, αυτή η δικαιολογία σας δε μου λέει απολύτως τίποτα. Τα νεύρα σας από την άλλη μιλάνε από μόνα τους. Η ξαφνική, απελπισμένη πολυλογία σας δεν βοηθάει να αλλάξω τη γνώμη μου. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις μάλιστα και την υποστήριξη που δείξατε προς τον νεαρό, δεν βοηθάει σχεδόν καθόλου.

Αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι ο κύριος Kakuzu (Black Kaiser) λέει ψέματα και η αυτοθυσία που θυμίζει τους αξιοθαύμαστους kamikazi της πατρίδας μου. Σε αυτό το σημείο δε θα είχε κανέναν λόγο να το κάνει διακινδυνεύοντας το κεφάλι του και μάλιστα χωρίς αμοιβή, αφού ακόμη και ψέματα αν είχε πει θα υπέγραφε την καταδίκη του χωρίς λόγο ενώ ως τώρα δεν συγκέντρωνε υποψίες. Ήταν επίσης λογικό να του τραβήξει την προσοχή ο Uryuu Ryuunosuke (Babba) και να επιλέξει να τον παρακολουθήσει. Η στιγμή που αποκάλυψε το όνομά του ενόχου ήταν επίσης σωστή. Μάλιστα οι δύο κύριοι που ακολούθησαν σχεδόν αμέσως μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Ειδικά ο κύριος Ginko (Botsun) που εξέφρασε κάποια δυσπιστία και δισταγμό προς τα λόγια του κυρίου Kakuzu (Black Kaiser) αλλά παρόλα αυτά ψήφισε το άτομο που του υπέδειξε, αντίθετα με τον κύριο Ayasaki Hayate (Cloudy) που τον εμπιστεύτηκε αμέσως.

Και τώρα βρίσκομαι σε δίλημμα, κύριε Χ (OdyMonaxos), να κατηγορήσω τον Uryuu Ryuunosuke (Babba) και να σε αφήσω να με κατηγορήσεις ότι άλλαξα αμέσως τη γνώμη μου για να καλυφθώ, ή να επιμείνω σε εσένα αφήνοντας άλλους να με κατηγορήσουν επειδή δεν ψήφισα τον Uryuu Ryuunosuke (Babba); Θα προτιμήσω το δεύτερο.

ySss0UF.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing