Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

  • This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#16 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 19 February 2013 - 14:43

Hidan


Posted Image


Θα με θάψεις σε βόθρους Kakuzu? Νομίζεις ότι μπορείς ηλίθιε?


Όμως ας παίξω το παιχνίδι σου για λίγο. Αν καταφέρεις και το κάνεις τότε έλα και εσύ μαζί καλύτερα. Εκεί θα βρούμε το καμπιοείδωλο σου και την υπόλοιπη σιχαμένη οικογένεια του.


Για ήθος δεν ξέρω, τιμή όμως έχεις σίγουρα. Μόνο που είναι χρηματική παραδόπιστο σκυλί. Και αφού ψάχνεις κάτω, την επόμενη φορά για κοίτα μπας και βρεις την περηφάνια και την αντρική σου τιμή άθλιε. Όσο για τα χρήματα, στο τάφο σου θα τα πάρεις ρε?


Πάντως ναι και εγώ σαν να άκουσα ένα ενοχλητικό βουητό. Like someone is bitching.



#17 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 February 2013 - 14:53

Kakuzu


Posted Image


Τολμάς να μιλάς εσύ για τιμή, ρε παρωχημένο ανθρωπάριο; Εσύ; Που με τον πιο δειλό και γελοίο τρόπο με τον οποίο πολεμάς τους αντιπάλους σου; Και έχεις τα κότσια να μου κάνεις μάθημα τιμής και περηφάνιας, εσύ; Ουστ από εδώ, που πέρασες το Chūnin test με μέσο. Που έχεις στην ταυτότητα σου την βλαμμένη θρησκεία σου. Για έναν μόνο λόγο χαίρομαι που είσαι εδώ. Η παρουσία σου και η βλακεία σου με κάνει εμένα να φαίνομαι super στους εργοδότες. Άκου εκεί "χρηματική τιμή". Λες και υπάρχει και άλλη...

Και Hidan, ναι. Τα λεφτά θα τα πάρω στο τάφο μου όταν πεθάνω (και αφού σε θάψω εσένα πρώτα ζωντανό). Προσωπικά μου αντικείμενα τα θεωρώ. They are all mine.

#18 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 19 February 2013 - 15:06

Hidan


Posted Image



Δειλός και γελοίος ο τρόπος του Jashin; Ο τρόπος της καταστροφής και του πόνου;


Αν μέσο εννοείς τη βοήθεια του μεγάλου Jashin τότε ναι. Αλλά είδαμε και σένα, που σε έκοβαν συνέχεια αφού ήσουν άχρηστος και ήσουν τόσο σπαγγοραμένος που δεν ήθελες να λαδώσεις όχι λόγω περηφάνιας αλλά λόγω τιμής. Χρηματικής πάντα. Στο τέλος αναγκάστηκαν να σε περάσουν τιμής ένεκεν.


Και η θρησκεία στην ταυτότητα μου είναι καλύτερη από τη δική σου. Που στο επάγγελμα γράφεις τοκογλύφος. Πόσο πιο γελοίος θα γίνεις πια;


Και ρε ηλίθιε, λες να προτιμήσει κανείς εσένα από μένα; Εσένα που αν κάποιος σου προσφέρει περισσότερα δε θα διστάσεις να προδώσεις τον εργοδότη σου; Λες να προτιμήσουν την προδοσία από το υπέρτατο μακελειό?


Και όταν με το καλό ψοφήσεις θα έρθω να σου κατουρήσω τον τάφο ρε και τα λεφτά θα τα κάνω δωρεές στους ναούς του Jashin.



#19 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 February 2013 - 15:26

Kakuzu


Posted Image



Χίλιες φορές τοκογλύφος παρά ιερέας-μάγος-της-φυλής-παπάς-σαμανος-καρδινάλιος ή ό,τι άλλο περνάς τον άθλιο εαυτό σου. Χίλιες φορές να κολυμπάω στα λεφτά παρά να μιλάω στον αέρα και μάλιστα να του έχω βγάλει και όνομα.

Θα τα πούμε και μετά, Hidan. Ελπίζω μόνο μην μου χαλάσεις και αυτήν την δουλειά. Το νου σου. Πέρνα μετά να παίξουμε και κανένα χαρτί και να ξεπληρώσεις και τα χρέη σου από τα προηγούμενα. Στα 86,54 $ έχει φθάσει αισίως μαζί με τους τόκους.

#20 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 19 February 2013 - 15:34

Hidan

Posted Image


Είσαι τόσο στενόμυαλος Kakuzu. Ο ψεύτικος θεός σου, το χρήμα, σε έχει τυφλώσει. Αυτός ο αέρας που λες είναι ο παντοδύναμος Jashin που με έκανε αθάνατο. Εσένα τι σου έδωσαν τα λεφτά σου; Μιζέρια και φόβο μη στα κλέψει κανείς.


Εγώ ξέρεις ότι δεν ποντάρω χρήματα. Δε με ενδιαφέρουν κάτι ανούσια ζωγραφισμένα χαρτάκια. Αν θες να ποντάρεις κάποια από τις καρδιές σου τότε μέσα.


Αλλά αρκετά. Με κούρασες όπως πάντα ηλίθιε. Πάω να προσευχηθώ στον Jashin για να με συγχωρέσει που δεν σκότωσα κανέναν σήμερα.



#21 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 19 February 2013 - 15:37

Szayel Aporro Granz


Posted Image


Και εγώ που νόμιζα ότι θα μπορούσα να κάνω διάλογο με όντα κάποιας ευφυίας. Αλλά το λάθος είναι δικό μου που περίμενα να κάνω σοβαρή συζήτηση με δυο τύπους που είναι μέλη μιας οργάνωσης με το όνομα "Akatsuki"... Ακούς εκεί "Akatsuki"... Σαν όνομα γιαπωνέζικου taco store ακούγεται...


Ε, εσείς οι δύο οι αστείοι, αφού τσακώνεστε που τσακώνεστε γιατί δεν τις βγάζετε κιόλας έξω να τις μετρήσετε μπας και γελάσουμε λιγάκι και οι υπόλοιποι;


Edited by Osama Bin Laden, 19 February 2013 - 17:06.


#22 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 19 February 2013 - 15:41

Norihiko Yokoya

Posted Image

*σκέφτεται χαιδεύοντας το χάμστερ του*

Κukuku~...Οι ανόητοι πίστεψαν ότι επιθυμώ πράγματι να προσληφθώ ως υπαλληλάκος τους.Αίτηση για καταταγή?Καλή εντύπωση στο αφεντικό?Αφελή ανθρωπάκια.Ούτε είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω ένα χέρι που εκτελεί εντολές.Εγώ δίνω τις εντολές.

'Ολοι τους φαίνονται τόσο εύκολα ελέγξιμοι,και ειδικά οι υποτιθέμενοι ανταγωνιστές μου για την θέση.Κάποιοι εξ' αυτών μάλλον διαθέτουν σωματική δύναμη,αλλά μέχρι εκεί.Από την μία είναι ανακούφιση που δεν θα έχω πάλι να αντιμετωπίσω άτομα με τις ικανότητες του Akiyama,από την άλλη this will be ridiculously easy.'Ισως λίγη πρόκληση να ήταν καλοδεχούμενη...

Απολαύστε τον χρόνο που σας απομένει αγαπητοί,ζήστε όπως ζούσατε έως τώρα.Soon,all of you will become subordinates,όχι αυτού για τον οποίο ήρθατε ως εδώ,αλλά δικοί μου,kukuku~....




I lol'd με κάποιες εικόνες του intro post XD
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#23 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 19 February 2013 - 16:42

Haru


Posted Image

*πλησιάζει χορεύοντας τον Enoshima Dance και φωνάζει*

Yooo Minaaaa!


Είμαι ο Haru και είμαι εξωγήινος. Ήρθα στην γη για μια πολύ σημαντική αποστολή, παρέα με την αδερφή μου την Koko *δείχνει την γυάλα που κρατάει*


Τι υπέροχα που είναι όλα εδώ! Και το κυριότερο υπάρχει θάλασσα! Οπωσδήποτε πρέπει να πάμε για ψάρεμα! Υπάρχει άραγε κάποιο μαγαζί για να προμηθευτούμε είδη ψαρέματος; Θα ήταν τέλεια να υπήρχε ένα!


Kakuzu(Μπύρας), Hidan(Fandom), μην μαλώνετε! Ελάτε, μπορούμε να πάμε οι 3 μας για ψάρεμα! Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τα μέρη και να μπορεί να μας προτείνει ένα καλό μέρος να ψαρέψουμε;



#24 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 19 February 2013 - 19:47

Posted Image


Καλά που βρέθηκα; Και έλεγα κάνει πολλές ώρες το καράβι να φτάσει Κίνα... Ιταλία λοιπόν και συνάντηση για μία οργάνωση... Ελπίζω να με πάρουν ώστε να βγάλω τα χρήματα που χρειάζομαι για να φτάσω Κίνα να πάω να συνεχίσω την εκπαίδευση μου... ΩΠ ΦΑΓΗΤΟ!!!

/ορμάει στο τραπέζι κ μπουκώνεται όσο περισσότερο φαγητό μπορεί... ταυτόχρονα κοιτάει γύρω γύρω να δει αν υπάρχουν αντιδράσεις...

#25 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 19 February 2013 - 21:58

Ayasaki Hayate

Posted Image

Damn it. Με τι έμπλεξα πάλι... Η Nagiι ojou-sama με έστειλε εδώ για να εκπαιδευτώ ως μπάτλερ αλλα βλέποντας τους υπολοιπους υποψηφιους για τι θέση μου φαίνεται θα έχω άσχημα προβλήματα...

sigh...

*Άσε που μου φαίνεται ότι αυτοί ψάχνουν για δολοφόνο και όχι μπάτλερ. Ojouuu-samaaaaaa. Τι θα πάθω πάλι...

Posted Image

#26 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 19 February 2013 - 22:32

Posted Image


Καλησπέρα σας,ονομάζομαι Ginko κι ασχολούμαι με την παρατήρηση και την μελέτη των mushi.Ο μοναδικός λόγος που βρίσκομαι μαζί σας απόψε είναι η συμπεριφορά των mushi που ζουν μέσα στην έπαυλη και στην ευρύτερη περιοχή γύρω απο αυτή.
Για κάποιο λόγο είναι πολύ ανήσυχα,με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η ροή του Koumyaku που διαρρέει την περιοχή κι έτσι να εμφανίζονται ανεξήγητα φαινόμενα που τρομοκρατούν τους κατοίκους του Παλέρμο,οι οποίοι και με προσέλαβαν για να τα ερευνήσω.

Συγχωρέστε το άθλιο roleplay,απλώς έχω άπειρο καιρό να παίξω....

Edited by Botsun, 19 February 2013 - 22:34.

Posted Image

Avatar & signature by Kai


#27 Maffy

Maffy

    Maffcaekz

  • Members
  • 291 posts

Posted 20 February 2013 - 00:36

Arthur Kirkland (England)


Posted Image

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! Νόμιζε η Γερμανία ότι μπορεί να με πιάνει κάθε φορά που θέλω να εισχωρήσω στην Ιταλία;;;! Ας το ξανασκεφτεί λοιπόν! Όχι μόνο κατάφερα να μπω χωρίς να με πάρει χαμπάρι η Γερμανία αλλά ακόμα-

*βλέπει ένα χάρτη της Σικελίας κορνιζαρισμένο σε ένα διπλανό τοίχο με focus στο Παλέρμο*

.............

Κάτσε!! Παλέρμο; Σικελία;;!! Εδώ δεν είναι περιοχή της Νότιας Ιταλίας; Να πάρει!! Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να εμπιστευτώ τα λόγια της Αμερικής... "Hey hey, Αγγλία! Άκουσα ότι θες να διεισδύσεις στην Ιταλία! Θες βοήθεια; Θες θες! Μην ντρέπεσαι! Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι! Στο έχω ξαναπεί! Έλα, έχω πλοίο έτοιμο για Ιταλία αυτή τη στιγμή!! Πήγαινε και καλά να περάσεις!!" ήταν τα λόγια του καθώς με έσυρε σε ένα καράβι και με έχωσε μέσα. Έπρεπε να το ξέρω οτι κάπως έτσι θα καταλήξει το πράγμα. Αφου δεν το έχει με τους χάρτες εκτός Αμερικής, τι το προσπαθεί; *κουνάει αποδοκιμαστικά το κεφάλι*

Δεν πειράζει, το μόνο που χρειάζεται είναι να μη με πάρει χαμπάρι ο Romano και καμιά Ισπανία και θα πάω προς βόρεια μόλις ξεμπερδέψω απο δω.

*γελάει κάπως καθυστερημένα τραβώντας της προσοχή μερικών ατόμων τριγύρω*

Βλέπω πολλά άγνωστα πρόσωπα εδώ όμως και μερικά λένε περιοχές που δεν έχω καν ακουστά... Hueco Mundo?? Καλό είναι να χρησιμοποιώ μόνο το μικρό μου όνομα για να μη δώσω στόχο και να μάθω ότι μπορώ γι'αυτά τα άτομα! Και τώρα που το σκέφτομαι όμως, μπορώ να κάνω λίγη κατασκοπεία και στα λημέρια του Romano. Δεν του το'χα ότι θα είχε μια επονομαζόμενη δυνατότερη φαμίλια μαφίας! Συνήθως τρέχει απο πίσω απ'τη Βόρεια Ιταλία σα 5αχρονο! Ποιος θα το έλεγε! Αφού με τις βλακείες του άλλου βρέθηκα εδώ, θα κάτσω λοιπόν να δω τι τρέχει και να μάθω κανά μυστικό να πάρω πίσω.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θα της δείξω της Αμερικής! ... Hey, σερβιτόρε, έχετε scones εδώ;

#28 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 20 February 2013 - 01:15

Irie Shoichi (redqueen)

Posted Image

*trying to look serious*

Γεια σας κι απο μενα λοιπον κυριοι κι κυρια Otose. Oνομαζομαι Irie Shoichi και ασχολουμαι κυριως με τεχνολογια ,engineering and stuff like that. Μικρος ειχα το ονειρο να γινω μουσικος αλλα δν το επετρεψαν..... οι συνθηκες ....
Δν ξερω αν με θυμαστε εσεις τα μελη της Varia μιας κι εχουμε ξανασυναντηθει (αν και χλωμο το βλεπω ) ,θα προσπαθησω για τη θεση στη varia even though I don't really like fighting αλλα πιστευω θα ειμαι ικανος να παρεχω βοηθεια και μπροστα αλλα κιυριως στον τεχνικο τομεα and behind the scenes...Ναι γενικα δν ξερω αν ειμαι το καταλληλοτερο ατομ- ita itaaaaaaaaaaaaaaa *στομαχοπονος λογω αγχους* μιας κι την αιτηση την εκανε ο Byakuran-san (παλι με πειραζει >.>)

*πιανει το στομαχι του αλλα ξανασηκωνεται και κουναει τα γυαλια *

Οπως κι να χει χαιρομαι που σας βρηκα , τωρα παω να ασχοληθω με κανενα Gola Mosca μιας και ψαχνουμε τροπο να τα κανουμε καλυτερα . Καλυνηχτα σας !

Υγ συγχωρεστε rp ειναι η ωρα λιγο ... βασικα εχω τν αισθηση οτι τν τρολλαρω τν καημενο οσο κι αν τν αγαπαω >.>

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#29 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 20 February 2013 - 04:25

Otose

Posted Image


*ανάβει τσιγάρο*


Τσκ... Ποιανού ήταν η ιδέα να διεξαχθεί ολόκληρος διαγωνισμός; Πρέπει να είστε ηλίθιοι, όμως. Πεταμένα λεφτά και μετά διαμαρτύρεστε για τα στενά οικονομικά σας... Αν θέλετε, η Otose μπορεί να σας κάνει μαθήματα οικονομικών, με τιμή κάτω του κόστους!
Τέλος πάντων, όλοι φαίνεστε λες και ήρθατε από κανά Gay Pride Parade, τι σας συνέβει...; Μπορώ να σας κάνω και μαθήματα ενδυμασίας και εμφάνισης επίσης, αν θέλετε, για λίγα έξτρα ευρώπουλα (ευρώ δεν έχετε εδώ στην Ιταλία; Ή σκατούλες ακόμη;!). Αν το επιλέξετε δε να πάρετε και τα δύο μαθήματα που προσφέρω, η τιμή θα είναι σπέσιαλ!
Εγώ θα σας κάνω σωστούς ανθρώπους. Και θα νικήσω στον διαγωνισμό. Μπορεί να έχω τα χρόνια μου, αλλά σας βάζω όλους κάτω έτσι και νευριάσω.
Γιατί για να είστε εδώ, αποτυχημένοι θα 'στε, δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ αποτελώ εξαίρεση, γιατί ήρθα εδώ με σκοπό να σας γελοιοποιήσω όλους. ΑΧΑ! ΑΧΑ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ.

Καλή τύχη σε όλους σας.

*γυρνάει απότομα και χαστουκίζει το αγόρι δίπλα της*


Arthur σε λένε; Πάψε να χαχανίζεις σαν καθυστηρημένο.

#30 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 20 February 2013 - 10:55

General Vamp

Posted Image


*Επιστρέφει από την κουζίνα του αρχοντικού κρατώντας ένα ταψί tarako spaghetti*

Ωωω, άναψαν τα πνεύματα όσο έλειπα! Ελπίζω να μην έχασα κάποια σημαντική ανακοίνωση, βλέπετε, ήμουν για λίγο εκτός για να σας ετοιμάσω την σπεσιαλιτέ μου.


*αφήνει στο τραπέζι το ταψί*

Μην ντρέπεστε, φάτε όσο θέλετε, έχω άλλα πέντε ταψιά στην κουζίνα να σας φέρω άμα τελειώσει αυτό~
Το πιάτο αυτό ονομάζεται tarako spaghetti, και είναι μια γρήγορη και οικονομική συνταγή που δεν απαιτεί μεγάλη εμπειρία για να το φτιάξετε.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε (τέσσερα άτομα) για να το φτιάξετε σπίτι σας είναι τα εξής:

-ενάμισι πακέτο σπαγγέτι
-Μια φέτα βούτυρο
-ένα μεσαίου μεγέθους κομμάτι tarako
-αλάτι

Posted Image


Όταν το νεράκι στην κατσαρόλα αρχίσει να αχνίζει, βάλτε λίγο αλάτι και ανακατέψτε το. Έπειτα προσθέστε και τα μακαρόνια. Καθώς θα βράζουν, ψιλοκόψτε το tarako και ανακατέψτε το σε ένα μπολ μαζί με το βούτυρο. Περιμένετε δεκαπέντε λεπτά μέχρι το μακαρόνια να βράσουν και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ για ανακάτεμα μαζί με το μείγμα βουτύρου-tarako. Βουαλά, έτοιμο~!

Posted Image


A ναι! Νεαρέ Haru, τι θα έλεγες να μου ετοιμάσεις μια καλή ψαριά για το επόμενο πιάτο; Όπως θα συμφωνήσει πιθανότατα και η κυρία Otose που φαίνεται να έχει μεγάλες γνώσεις και εμπειρίες πάνω σε θέματα οικιακής οικονομίας, το φαγητό έρχεται πολύ οικονομικότερο όταν το παράγεις μόνος σου, κι εσύ ο ίδιος φαίνεσαι αρκετά δραστήριος. Παρακαλώ πολύ;

*το βλέμμα το πέφτει στον νεαρό που φεύγει από την αίθουσα κρατώντας την κοιλιά του*
Κύριε Shoichi, δεν θα ασχοληθείτε με τίποτα αν δεν σας περάσει ο στομαχόπονος πρώτα, φάτε καλά για απόψε και κοιμηθείτε νωρίς για να είστε ξεκούραστος αύριο!

Κι εσείς φίλτατοι Hidan & Kakuzu, καλό θα ήταν να κάνετε ένα σύντομο διάλλειμα από τους προσωπικούς σας λογαριασμούς, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει (τους προσφέρει μια γερή δόση σπαγγέτι με μπόλικο φρέσκο tarako να λάμπει ξαπλωμένο στις κορυφές τους). Όσο για το μουστάκι και τα φρύδια μου κύριε Hidan, σας διαβεβαιώνω ότι είναι εξαίρετοι αισθητήρες υγρασίας, θερμότητας, και εξυπηρετούν άψογα στην διακόσμηση του προσώπου ενός στρατηγού που ηγείτο της κακής οργάνωσης κατάκτησης του κόσμου, Florsheim.

Posted Image


Now now, καθίστε όλοι και απολαύστε λίγο σπιτικό φαγητό. Αν δεν πείθεστε -δεν γνωριζόμαστε και από χθες-, πείτε μου να δοκιμάσω πρώτος. Καλή μας όρεξη~!

Edited by Vagelio, 20 February 2013 - 10:55.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.




Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing