General Vamp

*Επιστρέφει από την κουζίνα του αρχοντικού κρατώντας ένα ταψί tarako spaghetti*
Ωωω, άναψαν τα πνεύματα όσο έλειπα! Ελπίζω να μην έχασα κάποια σημαντική ανακοίνωση, βλέπετε, ήμουν για λίγο εκτός για να σας ετοιμάσω την σπεσιαλιτέ μου.
*αφήνει στο τραπέζι το ταψί*
Μην ντρέπεστε, φάτε όσο θέλετε, έχω άλλα πέντε ταψιά στην κουζίνα να σας φέρω άμα τελειώσει αυτό~
Το πιάτο αυτό ονομάζεται tarako spaghetti, και είναι μια γρήγορη και οικονομική συνταγή που δεν απαιτεί μεγάλη εμπειρία για να το φτιάξετε.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε (τέσσερα άτομα) για να το φτιάξετε σπίτι σας είναι τα εξής:
-ενάμισι πακέτο σπαγγέτι
-Μια φέτα βούτυρο
-ένα μεσαίου μεγέθους κομμάτι tarako
-αλάτι

Όταν το νεράκι στην κατσαρόλα αρχίσει να αχνίζει, βάλτε λίγο αλάτι και ανακατέψτε το. Έπειτα προσθέστε και τα μακαρόνια. Καθώς θα βράζουν, ψιλοκόψτε το tarako και ανακατέψτε το σε ένα μπολ μαζί με το βούτυρο. Περιμένετε δεκαπέντε λεπτά μέχρι το μακαρόνια να βράσουν και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ για ανακάτεμα μαζί με το μείγμα βουτύρου-tarako. Βουαλά, έτοιμο~!

A ναι! Νεαρέ
Haru, τι θα έλεγες να μου ετοιμάσεις μια καλή ψαριά για το επόμενο πιάτο; Όπως θα συμφωνήσει πιθανότατα και η κυρία
Otose που φαίνεται να έχει μεγάλες γνώσεις και εμπειρίες πάνω σε θέματα οικιακής οικονομίας, το φαγητό έρχεται πολύ οικονομικότερο όταν το παράγεις μόνος σου, κι εσύ ο ίδιος φαίνεσαι αρκετά δραστήριος. Παρακαλώ πολύ;
*το βλέμμα το πέφτει στον νεαρό που φεύγει από την αίθουσα κρατώντας την κοιλιά του*
Κύριε
Shoichi, δεν θα ασχοληθείτε με τίποτα αν δεν σας περάσει ο στομαχόπονος πρώτα, φάτε καλά για απόψε και κοιμηθείτε νωρίς για να είστε ξεκούραστος αύριο!
Κι εσείς φίλτατοι
Hidan &
Kakuzu, καλό θα ήταν να κάνετε ένα σύντομο διάλλειμα από τους προσωπικούς σας λογαριασμούς, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει (τους προσφέρει μια γερή δόση σπαγγέτι με μπόλικο φρέσκο tarako να λάμπει ξαπλωμένο στις κορυφές τους). Όσο για το μουστάκι και τα φρύδια μου κύριε
Hidan, σας διαβεβαιώνω ότι είναι εξαίρετοι αισθητήρες υγρασίας, θερμότητας, και εξυπηρετούν άψογα στην διακόσμηση του προσώπου ενός στρατηγού που ηγείτο της κακής οργάνωσης κατάκτησης του κόσμου, Florsheim.

Now now, καθίστε όλοι και απολαύστε λίγο σπιτικό φαγητό. Αν δεν πείθεστε -δεν γνωριζόμαστε και από χθες-, πείτε μου να δοκιμάσω πρώτος. Καλή μας όρεξη~!
Edited by Vagelio, 20 February 2013 - 10:55.