Σελίδα Όγδοη
Ο Haru παρόλο που το έπαιζε ψύχραιμος μέχρι την τελευταία στιγμή, στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια και τ’ αυτιά του, βλέποντας κι ακούγοντας όλους τους παρευρισκόμενους να τον κατηγορούν. Ήθελε να μιλήσει, ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά το μόνο που έβγαινε απ’ τα χείλη του ήταν ακαταλαβίστικες λέξεις, αναμεμειγμένες με λυγμούς. Στο τέλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε γοερά κλάματα, πέφτοντας στα γόνατα κι ομολογώντας:
«Ναι. Ναι λοιπόν, εγώ το έκανα.» Τραύλισε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα που έτρεχαν ποτάμι στο πρόσωπό του. «Εγώ το έκανα, αλλά σας παρακαλώ, συγχωρήστε με! Δεν το ήθελα!» Άρχισε να παρακαλάει απελπισμένα. «Τους είδα… τη νύχτα… τη μάγισσα, το διώκτη, το νονό, τον οδηγό… τους είδα να σκοτώνουν… και μου είπαν ότι αν ήθελα να ζήσω… έπρεπε να το βουλώσω… και να κάνω κι άλλους… και τους ίδιους, αν χρειαζόταν… εγώ είπα στον Fran για την κολλητική ταινία… και στον Bel για το κόκκινο πιπέρι… Μα έπρεπε να ζήσω!» Συνέχισε να κλαίει. «Σας παρακαλώ, εγώ δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν! Εγώ μόνο να πάω για ψάρεμα ήθελα! Αυτοί με ανάγκασαν! Αυτοί-«
«Ω, ω, τα καλά παιδιά δεν πρέπει να λένε ψέματα, Haru-chan!» Εμφανίστηκε ξαφνικά πίσω του ο Lussuria, τρομάζοντάς τον ακόμα περισσότερο και κόβοντάς του την παράσταση στη μέση. «Ξέχασες μου φαίνεται ότι τους έχουμε ήδη πληροφορήσει όλους πως είχαμε διαλέξει εσάς τους πέντε κι ότι δουλεύατε μαζί πριν καν έρθετε εδώ.»
«L-Lussuria-san…» Ο Haru δεν είχε καθόλου καλό προαίσθημα γι’ αυτό. Το ότι θα πέθαινε το ήξερε. Το πώς θα πέθαινε ήταν που τον ανησυχούσε.
«Γι’ αυτό λοιπόν,» Ο Lussuria άρχισε να πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Haru, «θα πρέπει να υποστείς μια τιμωρία! Χι χι χι χι!» Χασκογέλασε πονηρά.
«ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ!!!» Άρχισε να φωνάζει ο Haru, καθώς ο Lussuria τον έπιανε απ’ το γιακά και τον έσερνε στο βάθος της αίθουσας. «ΕΝΤΑΞΕΙ, το παραδέχομαι, τους σκότωσα, αλλά όχι αυτό! Όχι αυτό! Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτόοοοοο…» Περνώντας δίπλα απ’ το πτώμα του General Vamp, άρπαξε πάνω στην απελπισία του ένα κομμάτι από το διαλυμένο κράνος, κι έκοψε αστραπιαία το λαιμό του.
Ο Lussuria δεν πτοήθηκε όμως. Συνέχισε να προχωρά. «Lussuria-senpai, νομίζω πως το παιχνίδι σου χάλασε λιγάκι…» Παρατήρησε ο Fran.
O Lussuria σήκωσε τον Haru ψηλά με το ένα του χέρι σαν τρόπαιο, για να επιθεωρήσει τη ζημιά. «Μah, mah~! Kι έτσι δουλεύει! Και τώρα με συγχωρείτε, έχω μια δουλεία, πρέπει να εμπλουτίσω τη συλλογή μου! Θα σας δω σε λίγο, αγάπες μου!» Είπε, και τους έσκασε ένα φιλί στον αέρα.
Ο Fran κρύφτηκε πίσω απ’ τον Squalo. «Λοχαγέ, νιώθω ότι μόλις με διαπέρασε ένα πολύ κρύο ρεύμα. Σα να πήρε σάρκα και οστά ο τρόμος.»
Ο Squalo τον αγνόησε, γιατί ήταν ήδη απασχολημένος βρίζοντας: «VOOOI, ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ, ΑΚΟΥΣ, ΠΑΛΙΟ *μπιιιπ*, *μπιιιιπ*, ΚΑΙ *μπιιιιπ* OKAMA; ΑΚΟΥΣ; ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ! ΣΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ! ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ;»
«Και τούτον δω τελικά, τι θα τον κάνουμε;» Αναρωτήθηκε η Mammon, κλωτσώντας το πτώμα του General Vamp στο πλάι, κι αρχίζοντας να ψαχουλεύει τις τσέπες του. «Για να δούμε… δίπλωμα ανώτατης ζαχαροπλαστικής… μαγειρικής σχολής… δίπλωμα ανώτατης σχολής για την κατάστρωση σχεδίων παγκόσμιας κυριαρχίας… αποφοίτησε με άριστα… ένα δίπλωμα οδήγησης… Α, να και το πορτοφόλι του!» Είπε χαρούμενα και το άνοιξε.
«VOOOI, ΜΑΜΜΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ!»
«Μα Λοχαγέ, το κόστος αυτής της δοκιμασίας ανέρχεται στα-«
«ΔΕ Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!» Είπε, κοιτάζοντας έντονα τον Samon, ο οποίος τίναζε με στυλ πίσω τα κατακόκκινα μαλλιά του και καθάριζε το όπλο που είχε πριν λίγο χρησιμοποιήσει. «ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ, Ε;»
«Σκασμός, σκουπίδια.» Ακούστηκε η φωνή του Xanxus. Προς ακόμα μεγαλύτερο τρόμο τους, το αφεντικό είχε μιλήσει. Και ακόμα χειρότερα, άκουσαν ένα άλλο γνώριμο, ζωώδες, απειλητικό γρύλισμα. «Ο Bester ξύπνησε. Και πεινάει.» Δήλωσε ο Xanxus, και όλοι κατάπιαν τη μιλιά τους μπροστά στο τεράστιο άσπρο liger που ξεπρόβαλλε και θρονιάστηκε δίπλα στο αφεντικό του.
«Κανονίστε να φάει καλά αυτό το βράδυ.»
ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ
Έπεσε η νύχτα.
Περιμένω pm απ' όλους σας μέχρι αύριο στις 5 το πρωί (δηλαδή, σε 12 ώρες από τώρα) το αργότερο, και θα ξεκινήσουμε πάλι αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα το αργότερο πάλι.