Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

  • This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#226 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 03 March 2013 - 19:45

Szayel Aporro Granz


Posted Image


Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Samon (Kai) είναι σε αυτή όπως και σε όλες τις προηγούμενες ζωές μας, ένα άτομο που μιλάει πολύ, φαίνεται πολύ και ρισκάρει πολύ. Θα ήταν μια πολύ τολμηρή κίνηση από την πλευρά του Αγγέλου να διαλέξει αυτόν αντί για τον Ginko (Botsun), την γριά ή οποιονδήποτε άλλον το ίδιο ήσυχο και υποχθόνιο, που αν δεν κάνει κάτι υπερβολικά ξεκάρφωτο έχει αρκετές πιθανότητες να ζήσει μέχρι το τέλος.


Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με τον θάνατο του Ginko θα τελειώσει και το ποιήμα του Αγγέλου. Αλλά και λάθος να κάνουμε, δεν με πειράζει. Θέλω να ρισκάρουμε λίγο γιατί πολύ νερόβραστος αποδείχθηκε μέχρι στιγμής αυτός ο διαγωνισμός. Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει. Κερδίζουμε τα πάντα ή χάνουμε τα πάντα! Όλα ή τίποτα για τους αθώους!



#227 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 March 2013 - 19:48

Kakuzu


Posted Image

Szayel Aporro Granz


Θέλω να ρισκάρουμε λίγο γιατί πολύ νερόβραστος αποδείχθηκε μέχρι στιγμής αυτός ο διαγωνισμός. Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει. Κερδίζουμε τα πάντα ή χάνουμε τα πάντα! Όλα ή τίποτα για τους αθώους!


Έτσι μπράβο, Espada. Το ήξερα πως οι υπηρέτες του ισχυρότερου εργοδότη του κόσμου δεν είναι δειλοί φλώροι. Ginko (Botsun)

#228 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 03 March 2013 - 20:17

Posted Image


Giovanni


Μάγκες, σας έχω νέα. Τον Haru [Keito] δεν τον είχε μαντέψει ο φαφλατάς ο Samon [Kai]. Ισχυρίζεται πως είχε ποντάρει στον Arthur με τον οποίο καυγάδιζα την προηγούμενη. Και σιγά μην προέβλεψε τι θα έκανα και τι θα έβλεπα το βράδυ και πως ο Vamp θα ήταν φιμωμένος.

Εμένα άλλος με καίει. Γιατί όταν εγώ και η Ομάδα Πύραυλος στοχεύουμε σε κάτι, το θέλουμε όλο. ΟΛΟ!!! Και τώρα λοιπόν θέλω νεκρό τον προστατευόμενο του άγγελου.

Χτες το βράδυ είχαμε τους εξής επισκέπτες.

Kakuzu -> Hidan
Hidan -> Szayel
Szayel -> άγνωστος
Pegasus -> Tose

Η Tose ήταν τάβλα και δε μπόρεσε να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά της. Επίσης αυτούς τους δύο τους παρακολούθησα. Οπότε το τελευταίο ζευγάρι δεν μετράει. Οπότε αν ο Ginko χρησιμοποίησε την ιδιότητά του, έχουμε τα εξής σενάρια.

α) Ο Ginko είναι μάγισσα. Ο προστατευόμενος δέχτηκε επίσκεψη, άρα είναι μέλος της δεύτερης στύλης.

β) Ο Ginko είναι interceptor. Ο προστατευόμενος έκανε επίσκεψη, άρα είναι μέλος της πρώτης στύλης.

Θέλω λοιπόν τώρα τον Samon νεκρό, και μια νύχτα ακόμη ώστε ο Ginko να κάνει τη δουλειά του. Szayel, ποιον προστάτευες χτες το βράδυ;

#229 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 March 2013 - 20:29

Kakuzu


Posted Image


Kakuzu -> Hidan



Λάθος. Εγώ εχθές το βράδυ, τον άγγελο stalkaρα.

Επίσης με την λογική σου, αν ο προστατευόμενος είναι επισκέπτης, τότε σίγουρα δεν είναι ο Samon(Kai). Αυτό σημαίνει πως είτε αθώος είναι είτε ένοχος, δεν κινδυνεύουμε από εκεί αφού ο άγγελος νικά μαζί με την ομάδα του προστατευόμενου που επέζησε. Αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα για το αν το βράδυ οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν τις ιδιότητες τους ή το αυτόματο kill. Παραιτημένους τους είδα και μπορεί να θέλησαν να ρίξουν στον Samon(Kai) έτσι για μια τελευταία εκδίκηση, ένα αποχαιρετιστήριο δώρο. Αν ακόμα όμως δρούσαν κανονικά, αποκλείω να έριξαν στον παραπάνω.

Και επίσης, άσε λίγο να έχει κάποιο ενδιαφέρον το θέμα, Giovanni. Δεν σε είχα για δειλό. Ginko (Botsun)

#230 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 03 March 2013 - 20:44


Posted Image


Giovanni


Ο Samon που να χτυπιέται δεν κερδίζει, πρώτο πρώτο το πα. Απλά θέλω ζωντανό τον Ginko για τη νύχτα, που τον αναλαμβάνει ο Arthur. Τόσο πολύ σε καίει μαι ακόμη νύχτα εδώ;

Έχουμε και λέμε.

Kakuzu -> Irie
Hidan -> Szayel
Szayel -> άγνωστος
Pegasus -> Tose

Άρα υπάρχει και μια περίπτωση ο Ginko αν είναι μάγισσα, να παραφύλαγε και να σκότωσε κατευθείαν τον Irie.

#231 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 03 March 2013 - 20:52

Kusaribe Samon

Posted Image


Να ζει κανείς ή να μη ζει;

Ψήφος ίδια. (Μe)

Άκυρο, τώρα πρόσεξα καλύτερα τον ρόλο.

ySss0UF.jpg


#232 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 March 2013 - 20:55

Kakuzu


Posted Image


Επειδή δηλαδή το είπε ο Samon(Kai) έτσι θα είναι κιόλας. Άντε, για τα μάτια σου μόνο, Giovanni θα πάω με τα νερά σου. Για να δούμε λοιπόν αν δεν νικάει με τίποτα ο Samon(Kai). Αντίο φραουλομάλλη αλλά έχεις ακόμα κάποια λεπτά να σώσεις τον εαυτό σου. Μπορεί και να μην θες φυσικά. Αν θες τρέχα!

/*ΡΕΚΟΡ ΑΛΛΑΓΗΣ ΨΗΦΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΡΟ ACHIEVED*/

#233 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 03 March 2013 - 21:30

Yπόθεση Δέκατη


Η διώκτρια ήταν επισήμως νεκρή.


Posted Image


Και έτσι λοιπόν, ο Kusaribe Samon άρχιζε πάλι τα δικά του. «Ω, Δέντρο της Γένεσης, το ήξερα ότι θα φέρεις την καταστροφή! Πίστεψα, πραγματικά πίστεψα, εγώ, ο ποταπός, ότι μπορούσα να σε εμποδίσω! Πίστεψα πως αν έμπαινα στη Varia, θα κατάφερνα να τους πείσω να βρούμε ένα τρόπο ν’ αφυπνίσουμε το Δέντρο της Απομόνωσης, και να θέσω ένα τέλος σ’ αυτή την άθλια και πρόστυχη ανταλλαγή κουλτούρας με δύναμη στην οποία επιδιδόταν η φυλή μου για τόσες αιώνες! Μάταια όμως! Παρά τις μαγικές μου δυνάμεις, είχα σωστή μόνο τη μία στις τρεις προβλέψεις που απαιτούνταν για να ενεργοποιηθούν οι δυνάμεις μου και να κερδίσω αυτό το διεστραμμένο παιχνίδι! Δεν μπορώ να ζήσω άλλο σ’ αυτό τον κόσμο! Πρέπει να ξεπλύνω την ντροπή, στο όνομα της οικογένειας Kusaribe!»



Μετά απ’ αυτό το λόγο, ο Samon έπεσε στα γόνατα, έβγαλε το σπαθί που κουβαλούσε μαζί του, και χωρίς δισταγμό, τρύπησε την ίδια του την κοιλιά. Οι υπόλοιποι τον παρακολουθούσαν να αγωνιά, παρόλο που έμενε πιστός σ’ αυτό που πίστευε ότι έπρεπε να κάνει. Κόκκινο, πηχτό αίμα έβαψε τα λευκά του ρούχα, κι όσο περισσότερο επέμενε, τόσο περισσότερο εκείνο κυλούσε, απόλυτα ταιριαστό με τα κόκκινα μαλλιά του. Σύντομα, όλοι μπορούσαν να δουν τα σωθικά του, που κρεμόντουσαν απ’ το καταφαγωμένο του κορμί. Αίμα άρχισε ν’ αναβλύζει κι απ’ το στόμα του. Ο Bester γρύλισε μ’ ευχαρίστηση στη θέα και τη μυρωδιά του αίματος. Μετά από ελάχιστα λεπτά, ο Samon σωριάστηκε νεκρός.


«Πω, πω, χάλια τα έκανε.» Σχολίασε ο Fran με την αιώνια μονότονη φωνή του. «Α, η GM λέει ότι κάνει μια εξαίρεση κοντεύουμε στο τέλος… οπότε Levi-senpai, δεν έχει screen time για σένα.»


«Τι;» Φρίκαρε ο Levi. «Ψέματα λες παλιόπαιδο, ψεμ-«


«Α, έχει αφήσει και σημείωμα.» Τον έκοψε ο Fran, και τράβηξε απ’ την τσέπη του Samon ένα χαρτί που δεν είχε λερωθεί πολύ απ’ το αίμα του, και ξεκίνησε να διαβάζει. «Εδώ λέει: ‘Αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου επειδή τα μαλλιά μου ήταν άθλια και μ’ έκαναν να μοιάζω με κορίτσι. Επίσης η λευκή στολή μ’ έκανε να μοιάζω με παρθένο. Αυτό δεν ήταν και τόσο κακό, επειδή είμαι. Επίσης είμαι τελείως άχρηστος, δε μπορώ να κάνω ούτε μια πρόβλεψη σωστά και το μόνο που ξέρω είναι να φρικάρω και ν’ ασχολούμαι μόνο με δράματα, λες και είμαι η ντίβα στο κέντρο του κόσμου. Επίσης…»


«Τι στο διάολο μας λες, Βάτραχε; Σταμάτα τις βλακείες!» Ο Belphegor του άρπαξε το γράμμα απ’ τα χέρια. «Σισισισι, δε βλέπεις ότι εδώ λέει ξεκάθαρα: ‘Αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου επειδή αναγνώρισα πως ο πρίγκιπας Belphegor είναι ο πιο έξυπνος πρίγκιπας που έχω συναντήσει ποτέ. Δεν πιάνω μία μπροστά στη λαμπρή πριγκιπική του φύση. Επειδή είμαι τόσο κατώτερος απ’ τον πρίγκιπα Belphegor…»


«Α, Bel-chan, Bel-chan, είπαμε δεν κάνει να λέμε ψέματα, θα σε μαλώσω!» Είπε ο Lussuria. «Εδώ λέει: ‘Αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου γιατί μαγεύτηκα τόσο πολύ απ’ την ομορφιά και τη γοητεία του Lussuria. Ήθελα να μπω στη Varia μόνο γι’ αυτόν. Ήξερα απ’ την αρχή ότι δε θα κοιτούσε ποτέ εμένα, με τόσες κατακτήσεις να τον περιτριγυρίζουν. Ο έρωτάς μου θα ήταν ανεκπλήρωτος, κι όμως…’ Ω, Samon-chan, γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα!» Ξέσπασε σε λυγμούς.


«Μην είστε ηλίθιοι.» Άρπαξε το χαρτί η Mammon. « ‘Αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου επειδή δε μπορούσα να ξεπληρώσω αλλιώς τα χρέη μου. Παρεμπίπτοντος, αφήνω όλη μου την περιουσία, σπίτια, χρήματα, χρυσαφικά και χωράφια, στη Μammon. Μάρτυρες της διαθήκης…’»

«Όχι, λάθος!» Αντέκρουσε ο Levi, και ήταν η σειρά του ν’ αρπάξει το χαρτί. « ‘Αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε το Αφεντικό. Η θέληση του Αφεντικού είναι νόμος. Το Αφεντικό έχει πάντα δίκιο. Το Αφεντικό είναι ο πιο δυνατός άντρας, που έχω δει ποτέ. Η Vongola ανήκει στο Αφεντικό. Ο κόσμος ανήκει στο Αφεντικό. Το σύμπαν…»


«VOOOOOOOOOOI!!!!» Ο Squalo άρπαξε επιτέλους με τη σειρά του το χαρτί. Το κοίταξε. Έμεινε σιωπηλός για λίγο. Μετά έσπασε: «ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ;;; ΕΔΩ ΛΕΕΙ ‘ΑΥΓΑ, ΓΑΛΑ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ… ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!»


«Αααααααα…!»


« ‘ΑΑΑΑΑΑ’ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!»


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


Έπεσε η νύχτα.


PM απ' όλους μέχρι αύριο στις 9μιση το πρωί. Η μέρα θα ξαναξημερώσει αύριο Δευτέρα στις 12 το βράδυ.



#234 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 05 March 2013 - 00:00

Παρουσίαση Ενδέκατη


Posted Image


O Szayel Aporro Granz παρακολουθούσε τους πάντες με μειωμένο ενδιαφέρον. Για εκείνον, η συζήτηση είχε πια τελειώσει. Δεν ήταν διατεθειμένος να κάτσει άλλο ν’ ασχοληθεί με όντα τόσο κατώτερα της νοημοσύνης και του λεπτού του (και πάνω απ’ όλα, χωρίς υπονοούμενα) χιούμορ. Ήταν τόσο ανόητοι, που δεν μπορούσαν ούτε να κατανοήσουν το απόλυτο στιλιστικό του γούστο. Άθλιοι. Και να φανταστείς ότι είχε περάσει τα βράδια του όχι απλά μη σκοτώνοντας, αλλά προστατεύοντας κάθε φορά έναν από δαύτους. Τι εξευτελιστικό για έναν επιστήμονα Espada, να μην μπορεί να κάνει ούτε ένα πείραμα, τη στιγμή που υπήρχαν τόσα δείγματα τριγύρω! Η υπομονή του δεν ήταν ανεξάντλητη. Σίγουρα θα…


«Szayel Aporro Granz!» Στάθηκε μπροστά του ο Levi, βγάζοντας ένα χαρτί. Όλοι έστρεψαν την προσοχή τους πάνω του, κάνοντας τον Levi λίγο νευρικό, αλλά παρόλ’ αυτά ξερόβηξε και συνέχισε. «Σύμφωνα με διαταγή του Αφεντικού, - η οποία, να τονίσω, είναι σημαντικότερη από τη διαταγή του Ιησού Χρηστού, του Αλλάχ ή του Βούδα – αυτή τη νύχτα πρέπει να καταδικαστείς σε θάνατο για…»


Ασφαλώς, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη φράση του. Ο Szayel, με μια απλή κίνηση του χεριού του, τον τίναξε στην άκρη τόσο δυνατά, που ο Levi σκάζοντας στον τοίχο άφησε αποτύπωμα. «Επιτέλους…» Ψιθύρισε, καθώς ο Levi γλιστρούσε κάτω, μουγκρίζοντας απ’ τον πόνο. «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!» Φώναξε ο Szayel, και άρχισε να γελά όσο πιο δυνατά μπορούσε. «Επιτέλους μπορώ να σας ξεφορτωθώ όλους και να βάλω τέλος σ’ αυτό το ανιαρό φιάσκο! Έχετε ιδέα… έχετε ιδέα πόσο πέθαινε για ν’ ανακουφίσω όλη την ένταση που είχε συσσωρευτεί μέσα μου; Πώς συγκρατιόμουν όλες αυτές τις μέρες; Μα ας είναι. Όχι ότι το αξίζετε, αλλά…» Τράβηξε το σπαθί του. «Βυθίσου…» Ψιθύρισε, φέρνοντας το σπαθί κοντά στο στόμα του, γλύφοντας την άκρη. «Fornicaras!» Και κατάπιε το σπαθί. Μια λάμψη τους τύφλωσε όλους, κι όταν άνοιξαν τα μάτια τους, είχαν την τιμή να δουν τον Szayel Aporro Granz στην τελική του μορφή. Θύμιζε λουλούδι, ή…


Posted Image


«Πλοκάμια. Πλοκάμια παντού.» Σχολίασε ο Fran.


«Πλοκάμια~! Πλοκάμια παντού~!» Επανέλαβε ο Lussuria, εκστασιασμένος.


«VOOOOI, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ!» Τους έκοψε ο Squalo.


«Ω. Μα δε μπορούμε Squalo μου!» Του αντιγύρισε ο Lussuria. «Αφού μας ξέρεις…»


«Ποιος πέταξε υπονοούμενα. Κανείς δεν πέταξε υπονοούμενα Λοχαγέ, ένα σχόλιο κάναμε.» Δήλωσε ατάραχος ο Fran. «Ίσως εσύ τα παίρνεις για υπονοούμενα, επειδή είναι πάντα εκεί το μυαλό σου. Δε θα ήθελα να είμαι μέσα στο μυαλό σου. Είμαι σίγουρος ότι είναι γεμάτο υπονοούμενα.»


«ΣΚΑΣΜΟΣ FRAN! ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!» Ο Squalo κλώτσησε τον Fran προς το μέρος του Szayel. «ΕΜΠΡΟΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!»


Posted Image


«Ε; Ποιος; Εγώ; Κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει Λοχαγέ, εγώ υποτίθεται ότι δε θα είχα screen time… τι απέγινε αυτή η υπόσχεση ε, τι απέγινε;» Παρά το ανέκφραστο πρόσωπο που διατηρούσε, ο Fran είχε αρχίσει να χάνει το χρώμα του. Κοίταξε τον Szayel, που ορθωνόταν μπροστά του, πενταπλάσιος μέσα στην καινούργια του αμφίεση, να του χαμογελά σατανικά. «Α όχι. Αποκλείεται. Εγώ δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μ’ αυτό το πράγμα, αποκλείεται.» Ο Fran σταύρωσε τα χέρια του στους συντρόφους του, σχηματίζοντας ένα Χ. «Λοχαγέ, βγάλε με έξω.»


«Ω, έλα τώρα μικρέ μου.» Άκουσε τον Szayel να λέει μακρόσυρτα. «Μην ανησυχείς… Δε θα σε δαγκώσω… πολύ δυνατά. Θα περάσουμε ωραία μαζί…»


«Όχι ευχαριστώ, προτιμώ να μείνω εδώ που είμαι και να περάσω χάλιαααα!!!» Η τελευταία λέξη του Fran του ξέφυγε και μετατράπηκε σε κραυγή, καθώς ένα απ’ τα πλοκάμια του Szayel τον άρπαξε απ’ το πόδι και τον κρέμασε ανάποδα, πριν τον πετάξει μέσα σ’ έναν σάκο που κρεμόταν απ’ το παραδίπλα πλοκάμι. Ο σάκος τον κατάπιε για μια στιγμή, και μετά τον έφτυσε πίσω στο πάτωμα, καλυμμένο μ’ ένα γλοιώδες υγρό. «Μπλιαχ! Αηδία!»


«ΟΥΣΙΣΙΣΙΣΙΣΙ, κρατήσου, βάτραχε!!!» Ο Bel άρχισε να χτυπιέται απ’ τα γέλια και να χοροπηδάει, απολαμβάνοντας το θέαμα. Μέχρι κι ο Fran τον αγριοκοίταξε. Όλοι παρατήρησαν προσεκτικά να βγαίνει απ’ τον συγκεκριμένο σάκο και να πέφτει στο χέρι του Szayel, ένα μικρό πάνινο κουκλάκι, ολόιδιο με τον Fran.


«Μικρό κι αθώο μου παιδάκι, έχεις υπόψη σου τι σημαίνει ‘βουντού’;» Ρώτησε ανέμελα ο Szayel, σκίζοντας το κουκλάκι στα δυο. Όλοι κράτησαν την ανάσα τους, περιμένοντας και τον Fran να σκιστεί στα δύο, αλλά τίποτα δεν έγινε. Αντίθετα, ο Szayel έβγαλε από μέσα ένα μπουκαλάκι. Το άνοιξε με την ησυχία του, και έβγαλε από μέσα ένα μικρό κόκκινο κομμάτι που έγραφε πάνω ‘στομάχι’. «Όπως όλοι ξέρετε, είμαι ο γιατρός.» Χαμογέλασε ο Szayel. «Ξέρω τα πάντα για τα σώματά σας. Πώς να τα φτιάχνω…» Έσπασε το κομμάτι στα χέρια του. «…και πώς να τα διαλύω.» Ο Fran διπλώθηκε απότομα στα δύο, βγάζοντας μια κραυγή πόνου, και φτύνοντας αίμα. Μέχρι και το χαμόγελο στον πρόσωπο του Bel πάγωσε. «Για να δούμε, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε…» Ο Szayel ψάρεψε ένα γαλάζιο κομματάκι που έλεγε ‘δεξιός μηρός’. Το έσπασε κι αυτό. Ο Fran ξανακραύγασε αγωνιωδώς απ’ τον πόνο, και ολόκληρη η δεξιά του πλευρά κατέρρευσε, κάνοντάς τον να πέσει στα γόνατα.


Τα κομμάτια ακολούθησαν το ένα το άλλο. ‘Συκώτι’. ‘Σπλήνα’. ‘Αριστερός βραχίονας.’ Πολύ σύντομα, ο Fran ήταν σωριασμένος στο έδαφος, γεμάτος αίματα, ανήμπορος μέχρι και να φωνάξει. Τέλος, ο Szayel ύψωσε το κομμάτι της καρδιάς, χαχανίζοντας μέσα σε απόλυτη έκσταση. Τα βασανιστήρια ήταν ο, τι καλύτερο, ω, η αλήθεια ήταν αυτή.


«Fran!» Φώναξε ο Belphegor και παραλίγο να τρέξει να τον βοηθήσει, αλλά ο Squalo άπλωσε το χέρι του και τον εμπόδισε. «Λοχαγέ, μπορεί να είναι τόσο σπαστικός που να του αξίζει τo σκότωμα, αλλά είναι ο kouhai μου!»


«Είναι σε αποστολή.» Του απάντησε φυσιολογικά αλλά ψυχρά ο Squalo. «Δεν του έχεις εμπιστοσύνη;»


Ο Bel έτριξε τα δόντια. Μόνο να παρακολουθήσει μπορούσε, και το ήξερε. Ο Szayel τους κοίταξε θριαμβευτικά, πριν στρέψει ξανά την προσοχή του σε ο, τι είχε απομείνει απ’ τον Fran. «Ήσουν τόσο διασκεδαστικός και χαριτωμένος έτσι όπως φώναζες μικρέ μου.» Η φωνή του Szayel ήταν τόσο βαθειά που θα μπορούσε να προδίδει μέχρι διεστραμμένη λαγνεία. «Αλλά φυσικά, δεν ήσουν αντάξιος αντίπαλός μου. Όχι άξιος αντίπαλος του Όγδοου Espada! Αντίο σου!» Και έσπασε την καρδιά ανάμεσα στα δάχτυλά του. Το σώμα του Fran τινάχτηκε για μια στιγμή, και μετά έμεινε ακίνητο, με τα μάτια ανοιχτά και άδεια.

Ο Szayel κοίταξε ψηλά για λίγο, απολαμβάνοντας την απόλυτη έκσταση του φόνου. Η αλήθεια ήταν πως του είχε στοιχήσει που δεν είχε επιλεχθεί για δολοφόνος. Είχε δικαίωμα ν’ απολαύσει λίγο αυτό το…


Ξαφνικά πάγωσε. Χλόμιασε, νιώθοντας κάτι πολύ δυσάρεστο να ξεκινάει απ’ το στήθος του και ν’ απλώνεται σε όλο του το σώμα. Λες και κάτι… κάτι τραβούσε όλη τη ζωτική του ενέργεια, κατευθείαν ίσια απ’ την καρδιά του. Κάτι ή…


«Α. Ναι. Αντίο, Szayel-san.» Άκουσε τη χαρακτηριστική μονότονη φωνή, ακριβώς πίσω του. Αργά-αργά, μην τολμώντας να το πιστέψει, έστριψε το κεφάλι του, αντικρίζοντας έναν απόλυτα υγιή Fran, να έχει απλωμένο το δεξί του χέρι σε γροθιά, απ’ το οποίο ξεχώριζε ένα γκρίζο δαχτυλίδι που έλαμπε περίεργα, ελάχιστα εκατοστά μακριά απ’ την πλάτη του Szayel, εκεί που βρισκόταν η καρδιά του.


«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!» Σκύλιασε ο Szayel. «Αφού σε σκότωσα! Το πτώμα σου είναι εκεί!» Ούρλιαξε λυσσασμένος, δείχνοντας το πτώμα του Fran λίγα μέτρα μακριά.


«Α. Αυτό;» Παρατήρησε ο Fran ανεπηρέαστος. «Αυτό είναι ψευδαίσθηση.» Είπε απλά. «Μα πόσες φορές θα πρέπει να σας πω ότι είμαι illusionist. Μου φαίνεται κανείς δε με προσέχει. Τέλος πάντων.» Ανασήκωσε τους ώμους, ενώ ο Szayel γινόταν όλο και πιο αδύναμος. «Πρέπει να δώσω μια εξήγηση, ε; Για να μην πουν οι αναγνώστες ότι τους τρολάρω πάλι… Οκέι! Κατάλαβα!» Δήλωσε. «Κύριε Szayel, για να στο πω απλά, είσαι ο δυνατότερος απ’ όλους μας εδώ μέσα. Είσαι ο Όγδοος Espada. Κανείς μας δε θα μπορούσε να σε νικήσει.»


«Όχι αφεντικό, δεν το εννοεί, δεν το εννοεί!» Ο Lussuria πετάχτηκε μπροστά απ’ τον Xanxus, ο οποίος είχε βγάλει όπλο και σημάδευε τον Fran.


Posted Image


«Ήσουν άτυχος όμως.» Συνέχισε ο Fran. «Γιατί βρίσκομαι εγώ εδώ. Κι έχω αυτό.» Ο Fran έδειξε με τα μάτια του το δαχτυλίδι, που είχε πάνω του το νούμερο 666. «Αυτό είναι ένα Hell Ring. Όση περισσότερη δύναμη σου δίνει, τρώει απ’ την ψυχή σου. Τρέφεται δηλαδή, με πνεύματα. Κι εσύ, κύριε Szayel…» Τον πληροφόρησε, καθώς τα μάτια του δεύτερου άνοιγαν διάπλατα από φρίκη. «…εσύ δεν είσαι τίποτα άλλο από έναν συνδυασμό πνευμάτων. Το φαγητό του.»


«ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!» Ούρλιαξε ο Szayel, μην μπορώντας να πιστέψει ότι την πάτησε έτσι. Το δαχτυλίδι έλαμψε εκτυφλωτικά και ρούφηξε τον Szayel σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μετά έσβησε. Δεν είχε απομείνει πια τίποτα απ’ τον Szayel Aporro Granz. Καμιά ένδειξη ότι υπήρξε.


«Βάτραχε!» Ο Bel έτρεξε προς το μέρος του Fran. «Άλλο λίγο και πίστευα ότι δε θα τα κατάφερνες!»


«Λυπάμαι που σου στέρησα τη χαρά, senpai.» Του απάντησε ο Fran. «Σας είπα ότι κάποιος εκεί πάνω με αγαπάει. Τώρα μπορείς να με αφήσεις, γιατί έχω κουραστεί;»


«Ουσισισισι, φυσικά!» Είπε ο Bel κι άρχισε να φυτεύει στιλέτα στο καπέλο του Fran.


«Senpai, πάλι με μαχαιρώνεις.»


«Ουσισισισι, το κεφάλι ψηλά Βάτραχε, καινούργια μέρα ξεκινά!»


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


Ξημέρωσε.


Η νύχτα θα πέσει πάλι αύριο Τρίτη στις 12 το βράδυ.



#235 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 05 March 2013 - 00:41

Kakuzu

/Έχει μαζέψει τα πράγματα του και ετοιμάζεται να φύγει/


Ήμουν σίγουρος.

Posted Image


Μα την γελοία τσουλούφα του Deidara, τον Szayel(Osama) έπρεπε να επιλέξετε για να μου δείξετε για ακόμα μια φορά την βλακεία σας; Πως θα πάω τώρα εγώ στο Hueco Mundo με τον μόδιστρο νεκρό, παλιόκαθάρματα; Ποιός θα μου ανοίξει garganta τώρα, ο αγγλοσαξονικός φλώρος(Maffy) που την είδε Kamimaru; Χα! Σάμπως μπορεί να συγκριθεί έστω με το δαχτυλάκι του; Μπράβο και σε εσένα Giovanni(Ody) με την ιδέα σου να μείνουμε εδώ άλλη μια νύχτα. Για λέγε, συνάντησες και εχθές τον μεθύστακα(FAI); Τι ρωτάω.

Ginko(Botsun) και αντίος. Μεταναστεύω Αμερική, στη χώρα της ευκαιρίας. Βλαμμένε Hidan(Fandom) μην σε πετύχω και εκεί. Κανόνισε. Mammon (NPC), είμαι σίγουρος πως δεν θα κάναμε μαζί χωριό. Ανατομική ασυμβατότητα. Μπερδεύτηκα μια φορά με τον Pegasus στην αρχή αλλά δεν την ξαναπατάω δεύτερη.

Αντίο σας, βλάκες. Και σας ευχαριστώ για την πιο ηλίθια και άχρηστη εβδομάδα της ζωής μου. Στα τσακίδια.

#236 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 05 March 2013 - 00:58

Posted Image


Giovanni


Kakuzu, δεν πας πουθενά. Θα μείνεις εδώ μέχρι να βρω και να εξουδετερώσω τον μυστηριώδη προστατευόμενο του αγγέλου.

Ginko, αν θέλεις να διευκολύνεις τη θέση σου πες μου ποιον σημάδεψες όταν πέθανε ο Irie. Αλλιώς θα βρεθείς νεκρός πιο γρήγορα απ' ότι υπολόγιζες.

#237 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 05 March 2013 - 03:04

Γκίνκος
Posted Image




Αγαπητέ κύριε Giovanni(Odymonaxos) θεωρείτε πως είστε σε θέση να απειλείτε έναν νεκρό με θάνατο ;

Αν η πληροφορία που ζητάτε απο μένα είναι τόσο ζωτικής σημασίας για εσάς,τότε θα είστε διατεθειμένος ν'ακούσετε και τους όρους κάτω από τους οποίους προτίθεμαι να σας βοηθήσω.Αρχικά,θα'θελα να με βεβαιώσετε πως δεν θα πέσω θύμα λιντσαρίσματος,από εσάς ή τους ομοίους σας κατά την διάρκεια αυτής της υπέροχης μέρας.
Μόλις είστε σε θέση να μου το εγγυηθείτε,ελάτε να ξανασυζητήσουμε.

Κύριε Kazoku (BK),μην βιάζεστε να αποχωρήσετε από το πάρτι μας,σε λίγο θα σερβίρουν το γλυκό....

Edited by Botsun, 05 March 2013 - 03:05.

Posted Image

Avatar & signature by Kai


#238 Maffy

Maffy

    Maffcaekz

  • Members
  • 291 posts

Posted 05 March 2013 - 12:47

Arthur Kirkland
Posted Image


Μα την γελοία τσουλούφα του Deidara, τον Szayel(Osama) έπρεπε να επιλέξετε για να μου δείξετε για ακόμα μια φορά την βλακεία σας; Πως θα πάω τώρα εγώ στο Hueco Mundo με τον μόδιστρο νεκρό, παλιόκαθάρματα; Ποιός θα μου ανοίξει garganta τώρα, ο αγγλοσαξονικός φλώρος(Maffy) που την είδε Kamimaru; Χα! Σάμπως μπορεί να συγκριθεί έστω με το δαχτυλάκι του;


Φλώρο να πεις τον μπάρμπα σου, που θα με πιάσεις και στο στόμα σου, ψαροειδή Σκρουτζ [BK]! Εγώ φταίω που ήθελα να σε προσκαλέσω στην Αγγλία να δουλέψεις για μας όσο όσο. Πιστεύεις ότι θα σε πληρώνανε τίποτα άλλο εκτός απο ψυχές εκεί πέρα; Και τι θα τις έκανες εσύ τις ψυχές, άπληστε; Σε θεούς δεν πιστεύεις, τσάμπα θα χαραμίζονταν σε σένα. ΤΣΑΜΠΑ! Μπορείς βέβαια να κάνεις τα γλυκά μάτια στην κοπελίτσα που μοιάζει και με αγοράκι *δείχνει τη Mammon* μπας και σε κρατήσουν για κατοικίδιο αντί να δεις τα θυμαράκια ανάποδα! Με τον ροζούλη [Osama] είχα θέμα τιμής, αλλά ξέρεις όχι αυτή με τα λεφτά, την άλλη που σου λείπει. Τράβα να σκοτώσεις τα κουταβάκια σου τώρα!

Θα πάω προς τον Ginko [Βοtsun] προς το παρόν και βλέπουμε. Δεν ξέρω τελικά που θα μας βγάλει αυτή η μέρα έτσι όπως πάει!

Εκτός rp: Τίποτα δεν είναι προσωπικό :3 Απλώς μου βγήκε οίστρος :3

#239 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 05 March 2013 - 13:28

Kakuzu


Posted Image



Τι λες ρε αγγλάκι γιαλατζί που σε ενόχλησε το "φλώρος" και όχι το "-σάξονας", ξανθομπάμπουρα ημίβλακα, κακομαθημένο ζωντόβολο, κοντοστούπη σπάρε, παλιο-χαζοκουτόσκυλο, υφοχιλιοκαρδιναλίωτο ζουλάπι, ναι εσύ που νόμιζες ό,τι από όλες τις χώρες θα πήγαινα στην δική σου να δουλέψω. Ένα κλικ κάτω από τους τσιγκούνηδες, εκεί που πίνουν νερό με άρωμα αντί για καφέ και ζητούν στον ύμνο τους από τον θεό του Hidan(Fandom) να σώσει μια μπαμπόγρια; Να την σώσει από τί ρε; Από τις ζάρες; Να έρθω εκεί που έβαλαν τον Mr Bean στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων τους και δεν είχαν πρόβλημα με ξανθό James Bond; Και τι με λες "ψαροειδή" ρε τυφλούλιακα. Με μπερδεύεις με τον Kisame? Αυτόν τον άχρηστο; Μην μου ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι περισσότερο. Μα τα τρύπια δουβλόνια του Zangei που τον βρήκαμε δ'αύτον!

Giovanni(Ody), o Kirkland(Maffy) είναι αυτός που ψάχνεις. Πέρα από το γεγονός πως πιστεύω ότι η "συμπάθεια" του με την γριέτσω(Theodore) ήταν αμοιβαία και πως αυτόν επέλεξαν να πυροβολήσουν, μόνο από το κακομαθημένο ύφος του καταλαβαίνεις πως έτρεχε στα φουστάνια του μικρού-Aizen(redqueen) κάθε βράδυ για να κλάψει.

Ginko(Botsun), εσύ σταμάτα να μιλάς που πιστεύεις κιόλας πως έχεις και διαπραγματευτικό χαρτί. Ετοίμασε την διαθήκη σου.

/Ναι Maffy, εγώ το πήρα προσωπικά αυτό που έγραψες :P

#240 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 05 March 2013 - 16:51

Hidan

Posted Image

Ginko(Botsun). Kόψτε τις βλακείες.



Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing