Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

• This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#181 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 01 March 2013 - 14:33

Szayel Aporro Granz

Posted Image

Δεν χρειάζεται να είστε μόδιστρος ή στυλίστας για να ντύνεστε με στυλ, κύριε Samon (Kai). Το παν είναι το καλό γούστο. Πάρτε για παράδειγμα τα ρούχα που φοράω. Το άσπρο και το μαύρο, διαχρονικά και κλασσικά χρώματα, τολμούν να συνδυαστούν με κοψίματα νεωτεριστικά και μοντέρνα και με τα γάντια, που είναι πάντα στην μόδα στους κόσμους των δισδιάστατων, ώστε να δημιουργήσουν ένα arte nouveau σύνολο αντάξιο των καλύτερων σχεδιαστών του κόσμου των ανθρώπων. Το γαλαζίζων χερούλι του σπαθιού σε συνδυασμό με το μωβ ζωνάρι και τα φυσικά ροζ μαλλιά έρχονται σε ρήξη με την ασπρόμαυρη πανδαισία και ξεκουράζουν το μάτι τους θύματος, που πεθαίνει ευτυχισμένο ξέροντας ότι τον σκότωσε κάποιος με τόσο καλό γούστο και αίσθηση του στυλ.

Παρασύρθηκα λιγάκι αλλά ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω. Μην φοβάστε να τολμήσετε στυλιστικά. Δεν λέω να καταντήσετε σχεδόν δηλωμένες όπως ο Pegasus ή η Otose-san αλλά απλώς να μην φοβάσται τους νεωτερισμούς. Ο εικοστός αιώνας είναι ένας στυλιστικός παράδεισος, μια πανδαισία χρωμάτων και σχημάτων. Εμπνευστείτε από εκεί και δεν θα χάσετε.

Πα'όλα αυτά, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ. Ελπίζω να το ξεκαθάρισα αυτό.

Στο θέμα μας τώρα, σας ευχαριστώ που μου δίνετε φωνή στο ζήτημα αλλά θα συμφωνήσω με τον Giovanni (OdyMonaxos). Σκοτώστε κάποιον σίγουρο δολοφόνο, όπως τον General Vamp (Vagelio). Είναι προφανές ότι αυτός που σας έδωσε το όπλο το έκανε επειδή βαριέται και θέλει να παίξει μαζί μας και για κανέναν άλλο λόγο, με τόσους σίγουρους αθώους ανάμεσά μας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το όπλο άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς τόσες πολλές και τόσο δημοκρατικές διαδικασίες. Αν από την άλλη θέλετε και εσείς να μας δουλεψετε και όλη αυτή η μικρή ψηφοφορία είναι απλώς μια δικαιολογία ώστε να κάνετε στο τέλος του κεφαλιού σας, τότε δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε, είτε εγώ, είτε ο κύριος Giovanni, είτε ο Pegasus, είτε ο οποιοσδήποτε για να σας μεταπείσουμε.

Επίσης, ψήφος στον Haru (Keito), για να μην ξεχνιόμαστε.

edit: διορθώσεις

Edited by Osama Bin Laden, 01 March 2013 - 14:59.

#182 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 March 2013 - 14:38

Posted Image

Giovanni

Kakuzu [BK], ένας τρελός όλους ένοχους τους βλέπει. Πέρα βέβαια από τον Νονό που σε όλη (σχεδόν) την κοινωνία φαίνεται καθαρός κι αθώος. Άρα, ο Irie [redqueen] δεν είναι αθωωμένος.

Ξέρεις κάτι, Kakuzu [BK]; Την πρώτη μέρα μας έδωσες στεγνά τον Νονό, που δεν έχει καμία ικανότητα που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι δολοφόνοι, και δεν φαινόταν και πολύ πρόθυμος για τζέρτζελο. Την πρώτη νύχτα που μέθυσες, είχαμε μόνο έναν θάνατο, προφανώς από το χέρι του interceptor. Εσύ εκείνη τη βραδιά δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Ούτε να stalkάρεις, ούτε να σκοτώσεις, βέβαια.
Και την νύχτα που μας πέρασε, που ήσουν ελεύθερος να κάνεις ό,τι ήθελες, είχαμε τρεις θανάτους κι εσύ δεν μπόρεσες να μάθεις πάλι τίποτα. Αν και προς τιμήν σου, ο Kung-Fu-Genma [Sponis] είχε αρχίσει να τραβάει και τις δικές μου υποψίες.
Τέλος πάντων έχω μια απλή ερώτηση, προς όλους:

Είναι κάποιος άλλος ο stalker και όχι ο Kakuzu [BK];

Samon [Kai], ο πελάτης έχει πάντα δίκιο κι εγώ πρέπει να σου πουλήσω ένα όνομα. ΑΝ βέβαια έχεις πράγματι κανά όπλο. Τελικά αγοράζεις ονόματα μόνο από μένα, τον Μέθυσους και τον Hidan; Ή προστέθηκε στην πελατεία σου και ο Szayel [Osama]; Να ξέρω αν μπορώ να συμφωνήσω μαζί του ή αν πρέπει να κρέμομαι ακόμα από τους άλλους δύο.

Τουλάχιστον όλοι συμφωνούμε για τον Haru [Keito].

Καλά ρε Kai, έτσι είσαι; Στο επόμενο Παλέρμο θα πάρω τον Tonpa!!!

Edited by OdyMonaxos, 01 March 2013 - 14:39.

#183 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 01 March 2013 - 14:59

Γκίνκος
Posted Image

Κυρία Otose ( Theodore :D) θεωρώ την κίνησή σας ν’αφήσετε να εννοηθεί ότι ήσασταν ο παρανοϊκός επιθεωρητής λανθασμένη και παιδαριώδης για μία γυναίκα της ηλικίας σας.Παρόλ’αυτά θα θεωρήσω πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της γεροντικής άνοιας που σας έχει καταβάλει τις τελευταίες δύο ημέρες.

Τώρα,νεαρέ Haru [Keito] ,τι έχεις να πεις γι’αυτό :

Αμέσως μόλις έφυγε ο μέθυσους, εμφανίστηκε ο Haru [Keito] μ' ένα τεράστιο κομμάτι κολλητικής ταινίας. Δεν ξέρω αν την πήρε από κάποιον άλλο φιμωμένο (driver) ή αν είναι το δικό του εργαλείο (silencer), πάντως ο General Vamp είναι ανίκανος να μιλήσει σήμερα. Κάποιοι πίστευαν πως θα την γλίτωναν αν άφηναν τον βασικό ύποπτο εκτός ψηφοφορίας.

Δεν πρόκειται να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός. Είσαι πασιφανέστατα ένοχος και τα χέρια σου είναι βαμμένα με το αίμα των θυμάτων. Γι’αυτό κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και φύγετε από την πόλη μ’όση αξιοπρέπεια μπορείτε να περισώσεται.

Edited by Botsun, 01 March 2013 - 15:01.

Posted Image

#184 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 March 2013 - 15:04

Kusaribe Samon

Posted Image

Takigawa Yoshino

oooh, Θεέ τι αλό να συμβεί σε ετούτο το μέρος!

Σαμον(kai) πανάθεμά σε, πραγματικά τώρα με αυτά που βλέπομε έχεις γίνει ο νούμερο ένα ύποπτος εδώ μέσα~

πάλυ αποτύχανε τα σχέδια σου μου φαίνεται...

θα ακολουθήσω το ρεύμα αυτή τη φορά και θα σε ψηφίσω, δε μπορώ να αντισταθώ!

Σε αυτό το σημείο δυχστοιχώς δε μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα, αλλα ένας απο τους δύο σας είναι σίγουρα ένοχος!

Kakuzu λοιπόν η Σάμον, ειδού η απορία~

*χμ*

Για την ώρα παραμένω και στοιχηματίζω στον Σάμον, αφήνωντας το κάθε Askelaad(matassos) στην άκρη, εάν μας βγεί ουδέτερος η αθώος, δέχομαι το λάθος μου,

Και μιας και το χετε αποφασίσει αν με διώξετε αυτή τη τραγική ημέρα, μπορώ να δηλώσω πως οι ένοχοι είναι και αυτοί που το ξεκίνησαν αυτό το ρεύμα!

Pegasus, Kakuzu, Samon και πιθανότατα κιη Otose ^^

Δεν γνωρίζω πώς βρέθηκα κι εγώ μέσα στο ρεύμα ενώ δεν είχα ψηφίσει καν τον κύριο Takigawa Yoshino (Ghost Prince). Μήπως νόμιζε ότι ο κύριος Pegasus (F_A_I) ήθελε να του προσφέρει κάλυψη; Τουλάχιστον για τον κύριο Pegasus (FAI) μπορεί να εγγυηθεί ο κύριος Giovannι (OdyMonaxos)

Κύριε Giovanni (OdyMonaxos), πρώτη φορά έρχεστε στα λόγια μου ενώ τόσον καιρό υποστηρίζατε τον κύριο Kakuzu (BK), μην κάνετε έτσι επειδή έδωσα λίγη σημασία στον κύριο Szayel Aporro Granz. Στο χωριό της οικογένειάς μου μένουν κυρίως γέροι και παιδιά, ακούω τους προβληματισμούς τους και ξέρω ότι χρειάζονται φροντίδα και στοργή, όμως εσείς το παρακάνετε. Ο κύριος Szayel Aporro Granz είναι ένας νέος της ηλικίας μου, καλοντυμένος, έχει φινέτσα και όπως είχε πει και ο κύριος Yokoya Norihiko (Zane) ομορφόπαιδο σαν κι εμένα, μοιραζόμαστε και την ίδια αγάπη για το σπαθί, μοιράστηκα απλά μια συζήτηση μαζί του. Θα μπορούσε να είναι ένας Kusaribe, με εντυπωσίασε. Δεν έχετε κανέναν λόγο να νιώθετε απειλημένος αν τον βλέπετε κάπως διαφορετικά. Σας πληροφορώ ότι δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Μάλιστα είμαι της άποψης ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά και εύχομαι να ανταποκριθεί στα αισθήματά σας.

Μην ανησυχείτε όμως. Έχω μεγαλώσει με αρχές και ξέρω να σέβομαι τα γηρατειά. Δε θα ήθελα από την ταραχή να έχουμε κάποιο εγκεφαλικό ή κάποιο καρδιακό επεισόδιο και συμβεί το μοιραίο. Περιμένετε τον κύριο Pegasus να δείτε αν θα σας κάνει την τιμή να μιλήσει. Απ' ότι κατάλαβα, προτιμάτε κι εσείς τον κύριο Vamp (Vagelio), όπως και ο Szayel Aporro Granz (Osama), οπότε προς τι η ταραχή;

ySss0UF.jpg

#185 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 01 March 2013 - 15:21

Kakuzu

Posted Image

Εντάξει, Giovanni(OdyMonaxos). Αν αρχίζεις και εσύ να με υποπτεύεσαι, πάει το καράβι. Ο κανονικός Stalker όχι είναι μόνο είναι κάποιος μουγκός αλλά μάλιστα τόσες μέρες δεν αφήνει καμιά υπόνοια πως είμαι ψεύτης, ούτε μια ψήφος ούτε τίποτα. Μάλλον θα κοιμάται συνεχώς τα πρωινά και θα με αφήνει να κάνω ό,τι γουστάρω, τόσες μέρες.

Kakuzu [BK], ένας τρελός όλους ένοχους τους βλέπει. Πέρα βέβαια από τον Νονό που σε όλη (σχεδόν) την κοινωνία φαίνεται καθαρός κι αθώος. Άρα, ο Irie [redqueen] δεν είναι αθωωμένος.

Έχεις δίκιο. Μεγάλο λάθος δικό μου, ο Paranoid Cop νόμιζα μέχρι τώρα πως βλέπει τους ενόχους-αθώους και τους αθώους-ενόχους. Αν τους βλέπει όλους ενόχους πάσο, προφανώς και δεν είναι αθωμένος. Επομένως αν ο ρόλος είναι άχρηστος η γριά (Theodore) μπορεί να μην είναι ένοχος αλλά ουδέτερος ή αθώος που έτσι κρύβεται από τους δολοφόνους. Βλακεία αυτή η κίνηση του έτσι και αλλιώς, αν είναι έτσι, αλλά ευτυχώς το ξεκαθαρίσαμε αυτό το σημείο τώρα που ήταν νωρίς. Λάθος μου μεγάλο και γενικά, μάλλον έχω αποπροσανατολιστεί την τελευταία μέρα. Τον Bodyguard τον έλεγξα επειδή αυτά που έγραψε την προηγούμενη μέρα άφηναν να εννοηθεί πως είναι ρόλος watcher αλλά αυτόν δεν τον είχες εσύ.

Επομένως ο Irie (redqueen) δεν είναι αθωωμένος. Αλλά το περίεργο είναι πως ο κύριος Samon (Kai) προφανώς νόμιζε το ίδιο με εμένα για τον ρόλο, αφήνοντας τον Irie(redqueen) εκτός των ατόμων που έπρεπε να πυροβολήσει. Μπερδεύτηκε και εκείνος, συμπτωματικά μάλλον. Επίσης γιατί ρωτά και άλλους για να χρησιμοποιήσει το όπλο; Για να λέει μετά πως "είδατε, σας έκανα την χάρη και πυροβόλησα όποιον θέλετε". Πιστεύω πως πρέπει να του πείτε πυροβολήσει τον εαυτό του και αύριο να τον βγάλετε με την ψήφο σας. Αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτόν.

Επίσης ούτε ο Szayel (Osama) δεν είναι σίγουρος μη-δολοφόνος όπως είπα πριν. Αποφάσισα να μην βασιστώ σε ότι έγραψε ο Uryuu(Babba). Δεν το κάνει ένοχο αλλά καλύτερα να είμαι στο 50-50 παρά το αντίθετο. Και δεν λέει κάτι τώρα, αλλά την δεύτερη νύχτα, αν δεν ήταν ο μεθύστακας, θα ξέραμε τι ήταν ο Γκίνκος (Botsun).

Ας βγάλουμε στα σίγουρα τον Haru(Keito) και βλέπουμε.

EDIT: Ο Irie.

Edited by Black Kaiser, 01 March 2013 - 15:29.

#186 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 March 2013 - 15:44

Maximilian Pegasus

Posted Image

Ωωω με συγχωρείτε αγαπητοί είχα πολλά στο μυαλό μου και δεν είχα καταλάβει τον χαμό γύρω μου. Φταίει ότι και στο τζακούζι υπάρχει φασαρία, με συγχωρείτε ενώ έπαιζα τερατομονομαχίες.

Αν είναι να μπουμπουνίσουμε κάποιον τόσο ψυχρά ας στραφούμε μακριά από τον μικρό μας Haru (Keito) εφόσον φαίνεται να φεύγει και μόνο από τις ψήφους μας. Εμένα από την αρχή δε μου καλοφαίνεται η στάση του Kakuzu (Black Kaiser) και δε νομίζω να είναι και τόσο χαμένη σφαίρα. Μα να εξηγήσω. Όπως όλοι σας, έτσι κι εγώ τρομάζω με τη σκέψη ότι έδωσε τόσο εύκολα τον Νονό. Ο Νονός δεν αντιστάθηκε και φάνηκε να είναι από τους ανθρώπους που θα θυσιάζονταν για τον σκοπό τους. Απ'την άλλη, γιατί αυτός που κατέχει πραγματικά τον ρόλο δε βγήκε να μιλήσει; Φοβάται τόσο;

Απ'την άλλη ο κύριος ωω, συγγνώμη, η κυρία Otose (Theodore) φαίνεται πολύ ύποπτη εξίσου και νομίζω πως μπορούμε να συμφωνήσουμε πως ο κύριος που σήμερα έχει σιγασθεί μπορεί να είναι και συνεργός του "σιγαστήρα"...η δική μου γνώμη είναι να πάμε στα σιγουράκια αγαπητοί μου: σκοτώνουμε με σφαίρα την Otose/Vamp(Theo/Vagelio) και ας φάει ο εκδικητής τον Kakuzu (BK) ή το κάνουμε αντίστροφα. Ή μπορεί να φάει ο εκδικητής Otose και η σφαίρα Vamp. Τι λέτε;

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#187 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 March 2013 - 15:45

Kusaribe Samon

Posted Image

Επομένως ο Irie (redqueen) δεν είναι αθωωμένος. Αλλά το περίεργο είναι πως ο κύριος Samon (Kai) προφανώς νόμιζε το ίδιο με εμένα για τον ρόλο, αφήνοντας τον Irie(redqueen) εκτός των ατόμων που έπρεπε να πυροβολήσει. Μπερδεύτηκε και εκείνος, συμπτωματικά μάλλον. Επίσης γιατί ρωτά και άλλους για να χρησιμοποιήσει το όπλο; Για να λέει μετά πως "είδατε, σας έκανα την χάρη και πυροβόλησα όποιον θέλετε". Πιστεύω πως πρέπει να του πείτε πυροβολήσει τον εαυτό του και αύριο να τον βγάλετε με την ψήφο σας. Αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτόν.

Θα σας βόλευε να ήταν αυτό, κύριε Kakuzu (Black Kaiser). Δυστυχώς για εσάς δεν ήταν. Ο κύριος Irie (redqueen) ήταν από τους λίγους που δεν ψήφισαν τον Takigawa Yoshino (Ghost Prince), μαζί με τον κύριο Giiovanni και τον πεθαμένο παρανοϊκό επιθεωρητή όταν ο κύριος Yokoya Norihiko (Zane) τόνισε ότι θα ήταν κάπως απίθανο να ήταν ένοχος. Μπορεί να μην τον αθωώνει απόλυτα, αλλά έχει αρκετές πιθανότητες να είναι αθώος γι' αυτό και είναι εκτός ψηφοφορίας. Τώρα πάλι δεν σας βολεύει και ξαναέγινα ένοχος; Τα πράγματα με τον επιθεωρητή ήταν ξεκάθαρα από την αρχή, δικό σας λάθος κι όχι δικό μου για το τι νομίζατε. Το μόνο πράγμα που δεν μου ήταν ξεκάθαρο ήταν ο ρόλος του τζογαδόρου κι αυτό το παραδέχτηκα.

Edit-bot: Επιλέξατε τον κύριο Vamp (Vagelio), ελπίζω να μην το μετανιώσετε

ySss0UF.jpg

#188 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 01 March 2013 - 15:46

Irie Shoichi (redqueen)

Posted Image

Neeee mina-san.... Δν ηρεμουμε λιγο γτ σαν πολυ δν πολυ δν ειμαστε απο χθες το πρωι..., με τη σιγουρια τν περισσοτερων οτι ο Yoshino-kun(ghostprince) ηταν ενοχος χασαμε ενα αθωο.. νταξει ηταν ενα λαθος που ελπιζω να μην επαναληφθει αν θελουμε να μην πεθανουμε ολοι απο τα χερια τς Varia... Επισης το δολοφονικο scone πηγε στον Askeladd-san αλλα δν πειραζει τουλαχιστον ο Arthur-san εχει σκοπο να επανορθωσει...

Επομένως η Irie (redqueen)

Kakuzu-san (BK) πρωτον ειμαι αντρας δν ειμαι γυναικα..ευχαριστω ...και ναι κυριε jiovanni-san(ody) o Kakuzu-san ειναι ο stalker...
Hidan-san (fandom)μην με αποκαλειτε ''κοντο ασχημο πραμα με γυαλια'' εγω δν σας εβρισα....

Τωρα αν οντως ο haru (keito) αποδειχθει ενοχος κι φαμε και τν σιωπηλο general -next -master -chef (vagelio) που κατα πασα πιθανοτητα ειναι ενοχος (τν ειχε κατηγορησει κι ο επιθεωρητης) τοτε υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να βρεθουν οι ενοχοι χωρις να υπαρχουν περισσοτερες απωλειες!

Posted Image

* δν αντεχει αλλο πεφτει κατω κι διπλωνεται ξανα απο το αγχος στα δυο*

εδιτ κατι χαζα κι επειδη εμ τρολλαρει το ποντικι μου και δν δουλευει >.>

Edited by redqueen, 01 March 2013 - 15:47.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#189 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 March 2013 - 16:06

Varia

Posted Image

Aκούστηκε ένας δυνατός πυροβολισμός. Ο General Vamp (Vagelio), από εκεί που χοροπηδούσε πάνω-κάτω με τα καμένα χείλη του, έπεσε στο πάτωμα φαρδύς-πλατύς. Το κράνος του θρυμματίστηκε και πολύ σύντομα, ένα κόκκινο πηχτό υγρό άρχισε να σχηματίζει λιμπνούλα γύρω απ' το κεφάλι του.

"VOOOOI! ΠΟΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ;;;" Φώναξε ο Squalo, αλλά κανείς δεν απάντησε. "ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΈΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΜΑΛΑΚΗ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!"

Συνεχίστε κανονικά μέχρι τις 5.

αργό edit για εικόνα, την είχα ξεχάσει.

Edited by DoB, 01 March 2013 - 17:03.

#190 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 01 March 2013 - 16:11

Haru

Posted Image

*Αρχίζει να τρέχει στο δωμάτιο κρατώντας ένα νεροπίστολο, γελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα.

Αρχίζει να πιτσιλάει τους πάντες με το νεροπίστολο και χορεύει τον χορό της Enoshima, μέχρι που το νεροπίστολο έχει μόνο μια σταγόνα ακόμη, για να ρίξει.

Πάει και σημαδεύει τον Giovanni (Odymonaxos) αλλά την τελευταία στιγμή πριν του ρίξει, διστάζει. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αποφασίζει να πάει δίπλα σε μια γλάστρα από αυτές που υπήρχαν στην αίθουσα, και ρίχνει το νερό στα λουλούδια.*

Αυτό είναι το αντίο μάλλον...Εφόσον δείχνετε όλοι τόσο αποφασισμένοι... Κρίμα που τελικά δεν πήγαμε όλοι μαζί για ψάρεμα...

#191 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 March 2013 - 16:12

Kusaribe Samon

Posted Image

Και τώρα που εκπλήρωσα το καθήκον μου, σας πληροφορώ ότι αυτή τη στιγμή έχω στα χέρια μου τις πληροφορίες που ήθελα. Όσο ήσασταν απασχολημένοι τα βράδια με ποιον θα σκοτώσετε και ποιον θα προστατέψετε εγώ απέκτησα όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν η οικογένειά μου. Ήξερα τους κινδύνους αυτής της αποστολής, οι θυσίες δεν είναι τίποτα απέναντι σε έναν μεγαλύτερο σκοπό. Ακόμη κι αν πεθάνω, θα πεθάνω ήσυχος. Αυτή τη στιγμή το mail πρέπει να έχει παραδοθεί. Ήσασταν τόσο προβλέψιμοι που προέβλεψα μέχρι και τον θάνατο του Takigawa Yoshino. Στοιχείο για εσάς, η δεύτερή μου πρόβλεψη ήταν για άτομο που είχε επάνω τα μάτια του ο κύριος Giovanni (OdyMonaxos) την προηγούμενη ημέρα, τονίζω μέρα και όχι νύχτα. Ποιος ήταν; Mάντεψα σωστά ή όχι;

Ο κύριος Arthur έχει δύο επιλογές. Να ξοδέψει τη μόνη σφαίρα που του απέμεινε επάνω μου ενώ θα σας τρώει όλους η αμφιβολία ή να το ρισκάρει και να επιλέξει κάποιον πιο ύποπτο. Επίσης μπορούν να το ρισκάρουν ή όχι και οι δολοφόνοι. Ποιος αθώος σας απειλεί περισσότερο αυτή τη στιγμή άραγε Μπορεί να προσπαθήσατε να σπιλώσετε την τιμή της οικογένειάς μου, αλλά εγώ ο Kusaribe Samon δεν είπα ποτέ ψέματα για το ποιόν μου. Είχατε την ευκαιρία να με βγάλετε από τη μέση σήμερα, κι όμως δεν το κάνατε. Δική σας επιλογή είναι τι θα κάνετε από δω και πέρα.

Farewell fair cruelty.

Και για όσους αναρωτιούνται. Όχι,
Spoiler:

Ψήφος ίδια.

ySss0UF.jpg

#192 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 March 2013 - 16:27

Hidan

Posted Image

Πόσο θα γελάω αν ο γελοίος γέρος(Vagelio) ήταν απλά ένας άκακος μάγειρας.

Salmon-chan(Kai) γιατί δεν άκουσες εμένα άχρηστε; Ας πυροβολούσες το γυαλαμπούκα(redqueen) που είπα εγώ ή το χαζοχαρούμενο εξωγήινο(Keito) ή αυτόν τον Ginko(Botsun) που δε σου άρεσε ούτε εσένα.

Edited by Fandom, 01 March 2013 - 16:27.

#193 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 01 March 2013 - 16:29

Kakuzu

Posted Image

Αθώος, λοιπόν. Προφανώς, γιατί είμασταν τυφλοί με εσένα. Αλλά δεν φταις εσύ, σωστά; Δική τους επιλογή είναι. Αυτοί σε περίπτωση λάθους θα φταίνε και μόνο. Όχι εσύ. Αυτό δεν ήταν το όλο point σου για αυτήν την ιστορία;

Εγώ θα τα πω και όποιος θέλει πιστεύει. Είμασταν τυφλοί. Έτσι εξηγείται γιατί αποφασήστηκε να φιμωθεί ο Vamp(Vagelio), για τον οποίο ο Samon(Kai) ενώ είπε πως "συγκεντρώνει υποψίες να είναι δολοφόνος", ταυτόχρονα υποστηρίζει πως είμαι και εγώ όπου είναι ο πρώτος που του επιτέθηκα και μάλιστα έπειτα από παγίδα. Και αν έχεις πιστόλι το βράδυ και γνωρίζεις πως ο κύριος Vamp(Vagelio) ακόμα και φιμωμένος μπορεί να πυροβοληθεί, γνωρίζεις επίσης ότι μάλλον εκεί θα πάει η βολή ακόμα και αν αποφασήσεις σαν πρόφαση να "δώσεις την επιλογή στους άλλους". Και θα πυροβοληθεί αθώος και θα "αθωωθείς" στα μάτια των άλλων αφού "δεν ήσουν ο μόνος" που αποφάσισε το που θα πάει η σφαίρα. Και αυτός είναι και ο λόγος που πολύ απλά δεν πυροβόλησε κάποιον χωρίς να το μάθει κανείς.

Ποιός στοιχηματίζει πως ο Samon(Kai) αν πυροβοληθεί θα έχει driver πάνω του σε αθώο; Ακόμα και αν είναι ο Warlock από ότι λέει δεν υπάρχει κανένα ρίσκο, ποιές οι πιθανότητες να έχει μαντέψει τον πρώτο γύρο; Vigilante μην πυροβολήσεις τον Samon(Kai). Είναι παγίδα. Αυτή η ανοιχτή πρόσκληση είναι παγίδα. Μη διαλέξεις τον Samon(Kai). Ό,τι και να είναι.

ξεχνώντας εντελώς τον κύριο Vamp (Vagelio) που συγκέντρωνε υποψίες από τον πρώτο κιόλας γύρο,

Επίσης, σύμφωνα με την ουράνια φωνή που απάντησε στην απορία μου, ο κύριος Vamp (Vagelio) βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους σε αυτό το παιχνίδι και μπορεί να επιλεχθεί παρότι των ταλαιπωρούν τα πρησμένα του χείλη και δεν μπορεί να μιλήσει.

Κύριε Kusaribe Samon. Ήταν πανέξυπνο. Σας συγχαίρω. Παίξατε καλά. Αξίζετε να γίνετε μέρος της Μαφίας.

Haru(Keito)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ STALKER ΛΟΙΠΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ "ΨΕΥΤΗ" ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ; Το σχέδιο μου σαν δολοφόνος ήταν βασισμένο πως μάντεψα ότι ο κανονικός stalker δεν θα μιλούσε; Ή μήπως "τυχαία" θα βγει 5 λεπτά πριν τελειώσει η μέρα για να μου ρίξει ο vigilante την νύχτα;

#194 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 March 2013 - 16:30

Kusaribe Samon

Posted Image

Το πιστεύω, κύριε Hidan (Fandom). Δεν πιστεύω ότι ο κύριος Vamp (Vagelio) είναι ένοχος αυτή τη στιγμή απλά και μόνο επειδή τον κατηγορούσε ο κύριος Kakuzu την πρώτη ημέρα. Ο Ginko ήταν ύποπτος από την αρχή, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι δεν είχε πειστεί μάλιστα από τα λόγια του Kakuzu για την ενοχή του Uryuu την πρώτη μέρα, αλλά τελικά τον ψήφισε.

ySss0UF.jpg

#195 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 March 2013 - 16:38

Kusaribe Samon

Posted Image

Πιστέψτε για άλλη μια φορά τον κύριο Kakuzu όπως έκανε ο κύριος Takigawa Yoshino, ίσως βρείτε την ίδια μοίρα. Είμαι ο μόνος μάγος εδώ, δεν θα μπορούσε να είναι κανένας άλλος. Ελπίζω αύριο να μας έχετε βρει κάποιον ρόλο που δεν ξέρουμε ήδη.

"To thine own self be true, and it must follow, as the night and the day, thou canst not then be false to any man."

ySss0UF.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing