Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

  • This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#211 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 02 March 2013 - 23:33

Hidan


Posted Image


Τέτοια ηλίθια ρίσκα έπαιρνες ανεγκέφαλε αντιγραφέα του hairstyle μου Pegasus-chan(Fallen_Mpougatsa) και έχασες ένα μάτι αν θυμάμαι καλά.


Ο Ginko(Botsun) πρέπει να πεθάνει τώρα μαζί με τον Salmon(Kai).



#212 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 02 March 2013 - 23:48

Szayel Aporro Granz


Posted Image


(συγκρατώντας με πολύ μεγάλη δυσκολία τον ενθουσιασμό του)


Ναι λοιπόν, δεν χρειάζεται πλέον επιβεβαίωση ότι είμαι ο γιατρός και είναι κρίμα που πέθανε την νύχτα ο Irie (redqueen) γιατί μου άρεσε η αμφιβολία που έδειχναν κάποιοι για την αθωότητά μου. Μου έδινε την εσφαλμένη εντύπωση ότι θα χρειαστεί να πολεμήσω για να την αποδείξω. Αλλά ας είναι. Κύριε Kakuzu (Black Kaiser), μπορείτε να κρατήσετε το δέρμα, δεν θα πάρω. Ο κύριος Hidan (Fandom) μου έδωσε το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσουν σε έναν Espada.


Posted Image


(ξεσπαθώνει το σπαθί του με πολύ μεγάλη χαρά)


Επιτέλους! Επιτέλους, θα κάνω κάτι παραπάνω από το να διαφωνώ με αδύναμα, ανάξια άτομα! Επιτέλους, δίνουν την άδεια σε έναν Espada να σκοτώσει! Όχι, όχι απλώς να σκοτώσει αλλά να τελειώσει αυτό το αξιοθρήνητο πανηγύρι με τα ίδια του τα χέρια!


Otose-san (Theodore), θα έχεις την τιμή να πεθάνεις από το σπαθί ενός Espada. Δεν θέλω να νιώθεις περήφανη για αυτό. Δεν θέλω να είσαι ήρεμη. Θέλω να πεθάνεις γρήγορα, θέλω το τελευταίο πράγμα που θα δω χαραγμένο στο προσωπό σου να είναι φόβος, φόβος και τρέλα, τρέλα και απόγνωση, απόγνωση και η σκιά του θανάτου. Αλλά μην ανησυχείς, όπως είπα, ο θάνατός σου θα είναι γρήγορος, o θάνατός σου θα είναι βίαιος και ανώδυνος.


Γιατί το resurrección μου είναι κρατημένο για τους παλιάτσους της Varia, που θα πεθάνουν μέσα σε πόνους φριχτούς και μαρτύρια ατελείωτα. Γιατί θα τους βασανίσω, θα τους βγάλω τους εγκεφάλους και αφού τους μελετήσω θα τους πετάξω στις ερημιές του Hueco Mundo. Γιατί τα κουφάρια τους θα κοσμούν τις πύλες του Las Noches εις την αιωνιότητα σαν προειδοποίηση του τι θα συμβεί σε όλους όσους θα θελήσουν ποτέ να αντιταχθούν στην θέληση του Aizen, άρχοντα των Arrancar. Γιατί θα καταλάβουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει να προκαλείς την οργή του Espada που αντιπροσωπεύει την Τρέλα απ' όλες τις όψεις του Θανάτου!


Ginko (Botsun), δεν θα είσαι παρά ο επίλογος του φινάλε που θα αρχίσει τώρα με το θάνατο της γριάς!


Γριά, ελπίζω να είπες ό,τι ήθελες να πείς, porque ahora vengo!


Arrancar...


Arrancar...


Arrancar...


ESPADA!


Edited by Osama Bin Laden, 03 March 2013 - 02:50.


#213 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 02 March 2013 - 23:53

Posted Image


Giovanni

Όχι!!! Μην το κάνεις Szayel!!!

(Ginko)

Edited by OdyMonaxos, 02 March 2013 - 23:54.


#214 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 02 March 2013 - 23:54

Hidan


Posted Image


Και αν ο Salmon(Kai) είναι καλός στις προβλέψεις θα είναι ο μόνος που θα δουλέψει για τους Xalia. Μπράβο.

Να το πω μια τελευταία φορά; Ginko(Botsun) και Salmon(Kai) πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ.



#215 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 03 March 2013 - 00:05

Varia


Posted Image


H αστραπιαία λάμψη και ο σφυριχτός ήχος μόλις που πρόλαβαν να γίνουν αντιληπτοί απ' τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Η Otose-san (Theodore) τρέκλισε για λίγο, και μετά σωριάστηκε νεκρή, με μια μεγάλη πληγή στην κοιλιά της, η οποία ήταν σίγουρο ότι θα της στερούσε σχεδόν αμέσως τη ζωή. Προτού πεθάνει, πρόλαβε να ψελλίσει: "Τι κρίμα... η τελευταία μου ελπίδα... για reverse harem... πήγε χαμένη..." Και μετά κρέμασε το κεφάλι και παραδόθηκε στο θάνατο.

"Bester, μην το φας αυτό." Σχολίασε ο Xanxus, κόβωντας άλλο ένα κομμάτι απ' τη μπριζόλα του, ενώ ο Bester τον κοίταζε παρακαλεστά. "Έχει περάσει προ πολλού η ημερομηνία λήξης του. Μη σε ξεγελάνε τα συντηρητικά. Θα κάνουν κακό στην υγεία σου."

Συνεχίστε κανονικά μέχρι αύριο στις 9 το βράδυ.



#216 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 03 March 2013 - 01:08

Posted Image

Giovanni

Πρέπει λοιπόν να το πάμε έτσι; Καλύτερα ας αφήσουμε όλοι τον Ginko κι ας φάμε τον Samon.

Αργότερα θα σας αναλύσω και το πως θα βρούμε τον προστατευόμενο του αγγέλου. Αλλά φαντάζομαι, μπορείς να κάνεις επιτέλους μια καλή πράξη, ε Ginko;

...οκ, δύο ονόματα με κόκκινο...

Edited by OdyMonaxos, 03 March 2013 - 01:36.


#217 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 March 2013 - 02:07

Kakuzu


Posted Image


Heh, τρισκατάρατε Hidan(Fandom), ούτε τώρα δεν σε παίρνει κανένας σοβαρά! Δεν καταλαβαίνεις βλακέντιε; Πρέπει να ελπίζουμε να είναι σωστός στις προβλέψεις του ο Samon(Kai) ακριβώς επειδή πρέπει να μείνει αυτός και μόνο να δουλέψει σε αυτό το σκορποχώρι. Τιμωρία του θα είναι. Τους υπόλοιπους μπορεί είτε να μας αφήσουν να φύγουμε είτε να επιχειρήσουν να μας σκοτώσουν και ναι, τότε θα έχουμε την μάχη που τόσο καιρό περιμένουμε. Άσε κάτω τα πεντάλφα και τα κεριά, και πιάσε το δρεπάνι σου, Hidan(Fandom)!
.
Αλλά για εσένα μόνο παλιέ συνάδελφε, αλλάζω τη ψήφο μου εναντίον του Samon(Kai) μιας και πολύ θα ήθελα να δω τον φραουλομάλλη να λυντσάρεται. Και όποιος θέλει ακολουθεί. Αν και μεταξύ μας, και εγώ πιστεύω πως απλά θα καταλήξουμε να κοιμηθούμε άλλη μια νύχτα εδώ.

Vigilante, πυροβόλα τον Ginko(Botsun) το βράδυ άμα είναι να τελειώνουμε.

#218 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 03 March 2013 - 02:16

Hidan

Ginko(Botsun)

#219 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 03 March 2013 - 02:25

Maximilian Pegasus

Posted Image


Και γιατί, ω χαζοί συνάνθρωποί μου δε σκοτώνουμε τον δολοφόνο να τελειώνουμε; Τι μας νοιάζει ο άγγελος αν σωθούμε και οι δύο; Και τι σας κάνει να πιστεύετε ξαφνικά ότι ο κύριος Samon (Kai) είναι ο κατάλληλος για να σκοτώσουμε όταν δε θα νικήσει εφόσον αυτήν τη νύχτα θα τελειώσουν όλα;


Ψήφος Ginko (Botsun).


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#220 Maffy

Maffy

    Maffcaekz

  • Members
  • 291 posts

Posted 03 March 2013 - 15:27

Arthur Kirkland
Posted Image


Μην αφήσεις κάποιον να κάνει κάτι που θέλει, ξενέρωτε ροζομάλλη [Osama]. Σαν να σου είπαμε όλοι να πας να σκοτώσεις τη γριά [Theo]. Που πας και δίνεις κι εσύ όπλα, Hidan [Fandom]; Κρίμα κρίμα.

Έχε χάρη που λυπάμαι να πεθάνουμε όλοι σε περίπτωση που έχει δίκιο ο Samon [Kai] οπότε θα ψηφίσω αυτόν.

#221 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 March 2013 - 15:53

Kakuzu


Posted Image


Μπα, ας το τελειώσουμε εδώ και τώρα. Αν ο Samon(Kai) κατάφερε να μαντέψει σωστά στον τρίτο γύρο για τον Haru (Keito) ενώ υπήρχαν άλλοι πιο ύποπτοι όπως ο General Vamp μέσα, χαλάλι. Ας πάρει την θέση, θα την αξίζει. Γυρίζω την ψήφο μου σε Ginko(Botsun) ξανά και τέλος.

#222 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 03 March 2013 - 16:21

Kusaribe Samon


Posted Image


Αν είναι δυνατόν. Αν ήξερα ότι θα τα τινάζατε έτσι όλα στον αέρα, θα έδινα σοβαρή πρόβλεψη για εμένα ή τον κύριο Ginko (Botsun) αντί να περιμένω να πεθάνω νωρίς νωρίς από τη σφαίρα που θα μοίραζε ο Gunsmith. Σκεφτείτε λίγο ότι οι δολοφόνοι φυσιολογικά δεν είχαν κανέναν λόγο να στοχεύσουν τον Irie Shoichi (red_queen). Θα ήταν προτιμότερο για εκείνους να σκοτώσουν κάποιον άλλον. Άρα ίσως ο άγγελος να πέθανε για χάρη του προστατευόμενου του. Ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες;
α) Ο κύριος Arthur τον οποίο και θα συνέφερε να χτυπήσουν γιατί είχε μία σφαίρα στη διάθεσή του και θα έβγαζε έναν τους μια ώρα νωρίτερα
β) Εμένα γιατί χθες άφησα να υπονοηθεί ότι ήμουν κοντά στη νίκη

Αν και το (α) έχει περισσότερες πιθανότητες, γιατί να το διακινδυνεύσετε και να μην ψηφίσετε εμένα; Ούτως ή άλλως ο κύριος Arthur έχει μια σφαίρα στη διάθεσή του και το παιχνίδι θα τελειώσει.

ySss0UF.jpg


#223 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 March 2013 - 17:18

Kakuzu


Posted Image



Αν και το (α) έχει περισσότερες πιθανότητες, γιατί να το διακινδυνεύσετε και να μην ψηφίσετε εμένα; Ούτως ή άλλως ο κύριος Arthur έχει μια σφαίρα στη διάθεσή του και το παιχνίδι θα τελειώσει.


Γιατί είσαι ικανός στη πρόβλεψη σου να έχεις πράγματι βάλει το δικό σου όνομα, Samon(Kai) και γιατί με 3 σωστές προβλέψεις, ακόμα και "νεκρός" θα κέρδιζες. Επίσης, όπως είπα, αν κατάφερες πράγματι να μαντέψεις τον χαμό του Haru (Keito) και δεν μας δουλεύεις και πάλι για ένα τελευταίο παρτάκι πριν τελειώσουν όλα, πραγματικά χαλάλι να νικήσεις σε αυτόν τον βλαμμένο διαγωνισμό; Είσαι ο κατάλληλος για την θέση. Εγώ είμαι μαζί σου.

Ginko(Botsun) και ας το ρισκάρουμε. Ας έχουμε και λίγη παραπάνω αγωνία, σωστά;

Kakuzu


Posted Image



Α καλά. Δεν σε άκουσα (ξανά) προσεκτικά, εσύ Samon(Kai) κάνεις λόγο για τον ρόλο του προστατευόμενου του Άγγελου εε;

Angel: Τη νύχτα 0, δηλαδή στην αρχή του παιχνιδιού, διαλέγεις ένα άτομο. Θα γίνεις ο φύλακας άγγελος αυτού του ατόμου και έχεις τη δυνατότητα, αν δεις ότι αυτό το άτομο θα πεθάνει, να θυσιαστείς για να το σώσεις. Νικάς αν το άτομο μείνει ζωντανό στο τέλος. Θα νικήσεις μαζί με την πλευρά που σώθηκε.



E ναι, θα μπορούσες να είσαι ο προστατευόμενος, αν και οι δολοφόνοι, αν δεν τα είχαν παρατήσει, την νύχτα μάλλον θα στόχευαν αθώο και θα ρίσκαραν την παρουσία σου λίγο ακόμα ώστε να αναγκαστούμε να "χαλάσουμε" εμείς δική μας σφαίρα πάνω σου και όχι εκείνοι. Προσωπικά νομίζω πως μάλλον πράγματι σημάδεψαν τον vigilante μας και πως εκείνος είναι ο προστατευόμενος. Αλλά ναι, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είσαι και εσύ.

Όμως εγώ όπως είπα πως θέλω να υπάρχει κάποια αγωνία στο τέλος και το λέω αλήθεια. Άρα Ginko(Botsun).

Edited by Black Kaiser, 03 March 2013 - 16:30.


#224 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 03 March 2013 - 19:16

Szayel Aporro Granz


Posted Image



Μην αφήσεις κάποιον να κάνει κάτι που θέλει, ξενέρωτε ροζομάλλη [Osama]. Σαν να σου είπαμε όλοι να πας να σκοτώσεις τη γριά [Theo]. Που πας και δίνεις κι εσύ όπλα, Hidan [Fandom]; Κρίμα κρίμα.


Εάν ο Hidan (Fandom) ήθελε να σκοτώσει κάποιος στα σίγουρα τον Samon (Kai), θα έδινε την πολύτιμή του σφαίρα στον Kakuzu (Black Kaiser), στον Pegasus (Fallen_Mpougatsa) ή στον Giovanni (OdyMonaxos). Το γεγονός ότι έδωσε την πρώτη του σφαίρα στον Samon και την δεύτερη σε εμένα δείχνει το ότι, παρότι το παίζει τώρα σοβαρός, είναι στην πραγματικότητα το ίδιο ψυχάκιας με εμένα, αν όχι περισσότερο.


Σκότωσα την γριά για τον εξής απλό λόγο:


Δεν πιστεύω ότι ο Samon έχει εκπληρώσει τις συνθήκες νίκης του. Με τον μόνο προβλέψιμο θάνατο να είναι αυτός του Yoshino (Ghostprince), θεωρώ ότι είναι αδύνατον να έχει πετύχει άλλον θάνατο εκτός από αυτόν. Μπορεί σε εμάς να φαίνεται πιθανό να έχει πετύχει και άλλους αλλά αυτό συμβαίνει γιατί εμείς δημιουργούσαμε, επί το πλείστον, τα ρεύματα κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Τα ρεύματα αυτά όμως δημιουργούνταν από στοιχεία που προέκυπταν το προηγούμενο βράδυ από τις έρευνες των Giovanni και Kakuzu και που ήταν πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να προβλεφθούν την προηγούμενη μέρα από οποιονδήποτε μη δολοφόνο.


Θέλω να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το αξιοθρήνητο καρναβάλι. Η ώρα που τα μέλη της Varia θα αναγκαστούν να παίξουν το δικό μας παιχνίδι θέλω να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ψήφος στον Ginko (Botsun) και τα μυαλά των μελών της Varia στα κάγκελα, λοιπόν.


edit: διορθώσεις

Edited by Osama Bin Laden, 05 March 2013 - 13:16.


#225 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 March 2013 - 19:29

Kakuzu


Posted Image


Ναι, αλλά ξεχνάς μια τρίτη περίπτωση όπου μπορούν να χάσουν οι αθώοι. Αν ο κύριος Samon(Kai) ηταν ο προστατευόμενος του αγγέλου (το οποίο είναι πάρα πολύ πιο πιθανό από το να έχει ήδη μαντέψει σωστά δύο ονόματα, δηλαδή 50-50 πιστεύω πως είναι) ακόμα και κανένα όνομα να μην έχει μαντέψει, θα νικήσει η πλευρά του απλά επειδη απλά επιζεί στο τέλος της έρευνας. Δηλαδή νικά μέσω των συνθηκών νίκης του Αγγέλου. Η πιο σοφή επιλογή από τις δύο θα ήταν να τον βγάλουμε τώρα με τη ψήφο.

Εκτός δηλαδή αν έχω παραφράσει αυτό που είπε η επουράνια φωνή λάθος εγώ.

Angel: Τη νύχτα 0, δηλαδή στην αρχή του παιχνιδιού, διαλέγεις ένα άτομο. Θα γίνεις ο φύλακας άγγελος αυτού του ατόμου και έχεις τη δυνατότητα, αν δεις ότι αυτό το άτομο θα πεθάνει, να θυσιαστείς για να το σώσεις. Νικάς αν το άτομο μείνει ζωντανό στο τέλος. Θα νικήσεις μαζί με την πλευρά που σώθηκε.


Αλλά όποιος δεν είναι δειλός και θέλει πραγματικά να ρισκάρει λιγάκι για έξτρα συγκινήσεις, και ενδεχομένως να τιμωρίσει τον κύριο Samon(Kai) με το να δουλέψει εδώ, ψηφίζει Ginko (Botsun).



Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing