Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

• This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#166 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 28 February 2013 - 13:36

Kakuzu

Posted Image

Πολύ πράσινο. Ήμασταν άτυχοι, ειδικά με τον Bodyguard ο οποίος και πέθανε και ήταν και αυτός που stalkaρα εγώ. Αλλά ήλθε η δική μας ώρα για αντεπίθεση νομίζω. Έχουμε και λέμε:

Kakuzu (Black Kaiser)- Stalker
X(OdyMonaxos)- Watcher
Pegasus(FAI) - Town Drunk
Irie Shoichi (Redqueen)- ?

Μάλλον και ο Szayel(Osama) αλλά όχι επιβεβαιωμένα. Τα λέω καλά;

Αν δεν κάνω λάθος, από άγνωστους αθώους μας μένουν Doctor, Vigilante, και Gunsmith; Όσοι αθώοι έχουν μείνει, να βγουν και να δηλώσουν τον ρόλο τους. Με τους επιθεωρητές νεκρούς δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. Κύριε Irie Shoichi εσύ καθυστέρησε λίγο να τον πείς ώστε να δούμε αν θα υπάρξει κανείς που θα "σκεπαστεί" με τον ρόλο σου. Βγες αμέσως αν πέσει στην αντίληψη σου ένας τέτοιος.

~Πρώτα από όλα, πριν ακούσω τον X(Ody) θα ψήφιζα Otose-san( Theodore :D)

Πρώτη μέρα:

Εγώ άλλωστε, ίσως, να μη βλέπω... καθαρά... Αλλά θα δείξει κατά πόσο με επηρεάζει η ηλικία μου.

Norihiko (Zane).

Δεύτερη μέρα αφού έχει πεθάνει ο κανονικός Cop:

Ποιός να το περίμενε, Yoshino [Ghost Prince]?
Ακόμη δεν έχω καταλάβει, ακούγοντας τα λόγια των άλλων, γιατί είσαι τόσο φανερά ένοχος. Στα μάτια μου το ίδιο ένοχοι είναι και οι ίδιοι... Ας έχει.

1+1. Μας δουλεύες κανονικά όπως αποδείχθηκε και κανένας ουδέτερος ή αθώος (πέρα από τον Bodyguard) δεν θα ήθελε να τραβήξει τα βόλια των δολοφόνων με αυτόν τον τρόπο. Και φυσικά δεν είναι τυχαία υπονοούμενα αυτά που έλεγες, δύο μέρες συνεχόμενες. Την ώρα που ετοίμαζα την ομιλία μου, εμφανίστηκε και ο X(OdyMonaxos) και ξεσκέπασε τον Haru(Keito) επομένως θα παώ με αυτόν μιας και είναι 100% και όχι 99,99% δολοφόνος.

Hidan(Fandom) κανόνισε να αποδειχθείς δολοφόνος και να μην με φώναξες να πάρω μέρος στην δολοφονία αν ο μισθός ήταν καλός. Θα σε λιανίσω κακομοίρη μου.

#167 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 28 February 2013 - 14:06

Szayel Aporro Granz

Posted Image

Αν δεν κάνω λάθος, από άγνωστους αθώους μας μένουν Doctor, Vigilante, και Gunsmith; Όσοι αθώοι έχουν μείνει, να βγουν και να δηλώσουν τον ρόλο τους. Με τους επιθεωρητές νεκρούς δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. Κύριε Irie Shoichi εσύ καθυστέρησε λίγο να τον πείς ώστε να δούμε αν θα υπάρξει κανείς που θα "σκεπαστεί" με τον ρόλο σου. Βγες αμέσως αν πέσει στην αντίληψη σου ένας τέτοιος.

Εδώ θα διαφωνήσω. Ο Doctor, ο Vigilante και ο Gunsmith είναι ρόλοι που πιστεύω ότι πρέπει να μείνουν κρυφοί. Ποιος ο λόγος να αποκαλυφθούν τώρα; Οι εναπομείναντες investigative αθώοι ξέρετε ποιοι είμαστε πάνω κάτω οι αθώοι και το να αποκαλυφθούμε σημαίνει πολύ απλά ότι στοχοποιούμαστε χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Εάν αποκαλυφθούμε όλοι μαζί, ποιον από όλους θα προσέχει ο watcher το βράδυ, παραδείγματος χάριν;

Έχουμε έναν σίγουρο και έναν σχεδόν σίγουρο δολοφόνο, τους Haru (Keito) και General Vamp (vagelio) να βγάλουμε και έναν σίγουρο ουδέτερο, τον Samon. Προτείνω λοιπόν, οι εναπομείνατες ρόλοι να αποκαλυφθούμε σταδιακά, ένας κάθε γύρο και όχι όλοι μαζί, ώστε να ξέρει o watcher ποιον να προσέξει. Αν μπορούσατε να εξηγήσετε λίγο καλύτερα το σκεπτικό σας πάντως κύριε Kakuzu ή κάποιος που να συμφωνεί μαζί σας, με χαρά μου να ανακαλέσω και να αποκαλύψω τον ρόλο μου.

edit: διορθώσεις

Edited by Osama Bin Laden, 28 February 2013 - 14:08.

#168 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 28 February 2013 - 14:21

Otose-san

Posted Image

*κάθεται, ακίνητη, με το τσιγάρο της*

...σοβαρά; Από αυτά που είπα κατάλαβες κάτι τόσο πολύπλοκο, ninja της κακιάς ώρας, Kakuzu [Black Kaiser]; Διαβάζοντας ξανά όσα είχα γράψει, σου απάντησα επαρκώς την προηγούμενη φορά πως έχεις μπερδευτεί και αποπροσανατολίζεσαι. Διότι ναι, σκεπτόμενη πως υπάρχει (υπήρχε) κάποιος παρανοϊκός επιθεωρητής, τότε τα λόγια μου που κατά τα άλλα θα ήταν αρκετά ουδέτερα, καθώς στην ηλικία μου αναφερόμουν και μόνο, γίνονται εν τούτοις στοιχείο σχετικά με το ποιός είναι ο ρόλος μου εδώ. Και για αυτό γρήγορα προσπάθησα να σώσω την κατάσταση.

*σηκώνεται όρθια και ομιλεί δυνατά*

Προσέξε -πότε- απάντησα και -τι- σκοπό είχα. Πολύ πριν γίνουν όλοι αυτοί οι φόνοι.
...μα ποιός ο λόγος να δείξω έναν ρόλο που δεν είμαι, όταν μάλιστα υπάρχει (υπήρχε) ακόμη αυτός ο παρανοϊκός στο χώρο και ο οποίος μάλιστα ελεύθερα είπε ΠΟΙΟΣ είναι. Περιττό κίνδυνο για 'μένα, αν και όχι ιδιαίτερα μεγάλο, καθώς μόνο για την ενοχή του Godfather θα μπορούσα, μετά από καιρό, να σιγουρευτώ και ακόμη και αυτός είναι ΗΔΗ νεκρός, μέρες τώρα. Πραγματικά, το ζήτημα έγινε περιέργως μεγάλο, χωρίς λόγο. 99.99%; Ε τότε είμαι περίπτωση, στο 00.01%.
Και όχι, δεν θα δώσω τον ρόλο μου, υπάρχουν ακόμη τρεις, μετά το λιντσάρισμα του Haru (Keito), που ήταν ικανοί να βγάλουν από την μέση τρία άτομα μέσα σε μία νύχτα.

#169 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 28 February 2013 - 14:24

Αrthur Kirkland
Posted Image

Nα πάρει! Το σχέδιο μου δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμενα! Αλλά η δικαιοσύνη δεν είναι πάντα άμεση κι είμαι σίγουρος ότι για να φανεί η αλήθεια, θυσίες πρέπει να γίνουν... Ξέρω καλά τον πόνο αυτόν...

*σφίγγει τη γροθιά του με μία πονεμένη φάτσα*

Ήρθα λοιπόν να μιλήσω από νωρίς για να βγάλω όσες άλλες τυχόν υποψίες είναι πάνω μου και να σας πω τι έγινε. Είμαι άτομο που του αρέσει η δικαιοσύνη και δε μ'αρέσουν τα ψέματα (όταν δεν τα λέω εγώ... *αναμνήσεις με τις χώρες*) γι'αυτό χθες με όσα μαθεύτηκαν για αρκετά άτομα, υπήρχε το προφανές παράδοξο της κυράτσας [Theo] και του Askeladd [matassos] (όπως πρόσεξε και το ψαροειδές [ΒΚ]) οι οποίοι φάνηκαν να διεκδικούν το ρόλο του παρανοϊκού αστυνομικού. Ήταν φυσιολογικά ύποπτο κι ήμουν σε δίλλημα. Θα μπορούσε μία γριά [Theo] να λέει ψέματα ή ένας βάρβαρος για να καλύψει την ενοχή του; Και οι 2 φαινόντουσαν αρκετά ύποπτοι και κυρίως η γριά μιας και την υποπτευόταν κ ο μικρός Yoshino [GhostPrince] αλλά με την επιλογή και άλλων αθώων δεν ήμουν σίγουρος για το πόσο ίσχυε η μέτρια υποψία του.

Τελικά όμως, μ'έπιασε και το φιλότιμο και αποφάσισα να κινηθώ εναντίον του Askeladd μαζί με άλλους λόγους. Πρώτον, επειδή μίλησε τελευταία στιγμή για το ρόλο του σαν να ήθελε να μην προλάβει κανείς άλλος να τον διαψεύσει και δεύτερον, επειδή ενώ η γριά πετούσε υπαινιγμούς για το ρόλο του παρανοϊκού αστυνομικού, ο Askeladd δεν έκανε τίποτα για να τη διαψεύσει και δεν πίστευα ότι ένα τέχνασμα ψεύτικου ρόλου θα έπιανε... Πόσο λάθος ήμουν! Μόνο και μόνο γι'αυτούς τους 2 λόγους λοιπόν, πίστεψα ότι θα ήταν ο ένοχος και κινήθηκα. Μέχρι και η usa-chan με εμψύχωσε!! Τη χαριστική βολή, δεν του την έριξε ο τυπάς με τη μουτρωμένη μάπα αλλά εγώ!!

Αλλά και λάθος να ήμουν (που ήμουν) τουλάχιστον ήξερα ότι αναγκαστικά ένας απ'τους δύο ήταν δολοφόνος κι αν δεν ήταν ο ένας, θα ήταν ο άλλος. Ήταν κάτι που απλά έπρεπε να κάνω για να μας σώσω και δε μετανιώνω για την κίνησή μου *σφίγγει ξανά τη γροθιά του*

Θα πιστέψω σε σένα ψαροειδές κι ελπίζω να μας φέρεις τη νίκη!

Posted Image

Δεν έχω λόγο να κρύψω πια τον ρόλο μου γιατί τα πράγματα έχουν πάρει έναν ίσιο δρόμο. Και να πεθάνω, έχουν βρεθεί 2 ένοχοι (κι άλλο παιδάκι στη μάχη... Γιατί, μικρέ Haru [Keito], γιατί;] και ξέρω ότι δε θα πάει στράφι η κίνηση μου! Μειώνοντας του ρόλους, δε θα μείνουν πολλά άτομα στο τέλος. Ελπίζω απλά να ζήσω για να δω το τέλος αυτής τη φάρσας και να χώσω μια μπουνιά στην Αμερική, της άχρηστης!

Τώρα αν και εξακολουθείτε να με υποπτεύεστε, κακό του κεφαλιού σας. Επίσης πιστεύω ότι ο γιατρός δεν θα ήταν καλό να φανερωθεί ακόμα γιατί μπορεί να βοηθήσει ακόμα αρκετά!

#170 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 28 February 2013 - 14:42

Kusaribe Samon

Posted Image

"Ήμουν σίγουρος πως μετά τη δήλωση για το πραξικόπημα, το Δέντρο της Γένεσης δεν θα άφηνε τον Yokoya Norihiko (Zane) ζωντανό. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι τελευταίες αποκαλύψεις συγκρούονται με την θεωρία της Evangeline. Αν ούτε ένας εξωγήινος δεν μπορεί να ξεφύγει από την λογική του και την επιβολή της δύναμής του, τότε τι; Τι μπορεί να το αντιμετωπίσει; Ούτε ο Takigawa Yoshino δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του.

Posted Image

Κύριοι, σήμερα είναι μια λυπητερή μέρα. Σήμερα δεν χάθηκε απλά ένας άνθρωπος, χάθηκε ένας αδερφός για εμένα. Με τον κύριο Yokoya Norihiko (Zane) μοιραστήκαμε νερό κι αλάτι τότε που νέοι της Ιαπωνίας υπηρέτησαν στον Έβρο για την ενδυνάμωση των Ελληνοιαπωνικών σχέσεων. Θυμάμαι ακόμα τη συμβουλή του για τα κουνούπια όταν το baygon δεν έκανε τίποτα. Παρά τη μεγαλομανία που τον διέκρινε, ήταν ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος. Έχασα έναν σύντροφο και έναν υποστηρικτή, θα φροντίσω να ξεικνησουν διαδικασίες ταφής σύμφωνα με τα έθιμα της οικογένειάς μου για να του προσφερθούν οι τιμές που του αξίζουν. Szayel Aporro Granz(Osama), άκουσα ότι οι ικανότητές σας στην ραπτική είναι αξεπέραστες, βασίζομαι επάνω σας να του ράψετε με χρυσόπλεκτη ενδυμασία για να τον συντροφεύσει στην τελευταία του κατοικία. Ο Yokoya Norihiko άφησε πίσω του μεγάλη κληρονομία, παρότι νέος, με τελευταία του δημιουργία ένα εξαιρετικό, παραδοσιακό, ιαπωνικό ποίημα το οποίο παραθέτω εδώ:

Θα θελα ένα περίστροφο
Να σημαδεύω τους περαστικούς
Όποιον θέλω να σκοτώνω
Χωρίς να νοιάζομαι για αστυνομικούς
Θα θελα ένα περίστροφο
Όταν βαρεθώ ν' αυτοκτονήσω
Γιατί τίποτα στον κόσμο περισσότερο
Απ’ τον εαυτό μου δεν γίνεται να μισήσω

Για την χθεσινή ημέρα, έχω να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ενώ όλοι είχατε τόσες υποψίες για πρόσωπό μου και περιμένατε τον τζογαδόρο να σας τις επιβεβαιώσει, και τα δύο άτομα που με ψήφισαν με σιγουριά συγκέντρωσαν ψήφους. Μάλιστα ελάχιστοι ακολούθησαν την πολύ σωστή λογική του Yokoya Norihiko (Zane) και τελικά ο Takigawa Yoshino (Ghost Prince) οδηγήθηκε στον θάνατο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν και τον Askeladd, ξεχνώντας εντελώς τον κύριο Vamp (Vagelio) που συγκέντρωνε υποψίες από τον πρώτο κιόλας γύρο, ούτε άτομα που εξέφρασαν πρώτοι υποψίες για το άτομό του δεν τον ψήφισαν. Και μετά ήμουν εγώ ο ύποπτος μέσα σε όλα αυτά.

Posted Image

Και τώρα έχω να σας ανακοινώσω κάτι που θα σας ταράξει χωρίς αμφιβολία. Σήμερα το πρωί ξυπνώντας, δίπλα μου βρήκα ένα όπλο. Μάλιστα, ένα όπλο. Με άλλα λόγια, κάποιος που είχε όπλα στη διάθεσή του, μου ζητάει τώρα που χάθηκε ο Takigawa Yoshino να καθαρίσω τον εαυτό μου μόνος μου, ενώ εκείνος δεν θα είναι εδώ για να μας πει αν μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα από αυτό. Κρίμα που δεν με εμπιστευτήκατε έναν Kusaribe όταν έπρεπε, κύριε! Μετά τον θάνατο του Takigawa Yoshino, δεν έχω κανέναν λόγο να το κάνω μόνος μου. Με εμπιστευτήκατε τώρα που είδατε τα δύσκολα; Χλευάζετε εμένα, την οικογένεια μου; Προσπαθείτε να με γελοιοποιήσετε; Τι από όλα;

Posted Image

Επειδή σαν Kusaribe, η τιμή μου δεν μου επιτρέπει να προδώσω την εμπιστοσύνη σας εντελώς, κάθισα και σκέφτηκα και αποφάσισα ότι έπρεπε να δώσω σε άλλους το δικαίωμα να αποφασίσουν. Φυσικά, δεν ήμουν και δεν είμαι διατεθειμένος να σας ακούσω όλους. Είχα στο μυαλό μου τρία άτομα, δυστυχώς δύο από αυτά είναι νεκρά, ο κύριος Yokoya και ο Askeelaad. Σύμφωνα με τους όρους που θα έθετα, ο κύριος Pegasus (FAI) και ο κύριος Χ (OdyMonaxos), δεν θα μπορούσαν να ήταν στις επιλογές τους, οπότε θα είναι κι εκείνοι που θα πάρουν τη θέση τους στην επιλογή. Δεν έχουν δικαίωμα να επιλέξουν προφανώς τον κύριο Irie Shoichi (red_queen) που έχει αρκετές πιθανότητες να είναι αθώος. Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω, θα κρίνετε εσείς αν σας συμφέρει να επιλέξετε εμένα αυτή τη στιγμή. Επίσης, σύμφωνα με την ουράνια φωνή που απάντησε στην απορία μου, ο κύριος Vamp (Vagelio) βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους σε αυτό το παιχνίδι και μπορεί να επιλεχθεί παρότι των ταλαιπωρούν τα πρησμένα του χείλη και δεν μπορεί να μιλήσει.

Οι κύριοι που θα έχουν αυτό το προνόμιο είναι οι εξής λοιπόν: O (1) Giovanni, (2) o Pegasus και (3) ο κύριος Hidan που δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει εχθές. Είδε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και ίσως σας βοηθήσει να βγάλετε και κάποια συμπεράσματα με βάση την επιλογή του.

Αν δεν έρθετε σε συμφωνία, τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις, θα χαθεί η ευκαιρία σας και το όπλο δεν θα χρησιμοποιηθεί. Φροντίστε να αποφασίσετε με βάση τη δική σας γνώμη κι όχι τη γνώμη άλλων, διαφορετικά δεν θα έχω καμία υποχρέωση να σας ακούσω.

Εγώ με τη σειρά μου θα ψηφίσω τον κύριο Kakuzu (BK) γιατί μου κάνει εντύπωση που ο Takigawa Yoshino (Ghost Prince) μέχρι και την τελευταία στιγμή εξέφραζε τις αμφιβολίες του για εκείνον, όπως και ότι τόσο συμπτωματικά έλεγξε τον κύριο Saotome Gemna (sponis) που πέθανε αυτήν τη νύχτα. Άλλωστε εμείς οι Kusaribe μένουμε πιστοί στα έθιμα μας και τις παραδόσεις. Να προσέχετε και τον κύριο Ginko (Botsun) που οι περισσότεροι φαίνεται να τον έχετε ξεχάσει εντελώς.

ySss0UF.jpg

#171 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 28 February 2013 - 21:31

Hidan

Posted Image

Με φίμωσαν για μια μέρα και ξαφνικά όλοι άρχισαν να λένε πως έχουν από ένα ρόλο.

Δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Εγώ δεν ξέρω από τέτοιες αηδίες. Ούτε έχω κανένα ρόλο σε αυτή τη γελοιότητα.

Αλλά όπως και να χει που είναι η διασκέδαση ρε ηλίθιοι αν αποκαλύπτετε τα πάντα; Πως θα σφάξουμε όσο πιο πολλούς γίνεται αν αρχίζετε και ξεχωρίζετε τους "καλούς" και τους "κακούς";

Και σαν να μην έφτανε αυτό, χωρίζεστε και λάθος. Χθες ήσασταν σίγουροι ότι το αμούστακο βυζανιάρικο(GhostPrince), που ακόμα δε βγήκε από το αυγό του, ήταν ένας αιμοδιψής δολοφόνος. Βάζατε αυτόν τον άχρηστο δηλαδή στην ίδια κατηγορία με μένα. Σήμερα είστε πάλι όλοι σίγουροι για τον κωλόγερο με το γελοίο μουστάκι(Vagelio) και για το ξεμυαλισμένο μυξιάρικο(Keito). Με αυτή τη σιγουριά σας αυτό που έχετε καταφέρει είναι ένα 5-1 ανάμεσα στους "καλούς" και τους "κακούς". Που να μη λέγατε και για αυτούς τους ηλίθιους ρόλους σας δηλαδή. Θέλετε να σκοτώσετε και σήμερα κάποιον; Κάντε το, εγώ χέστηκα.

Εμένα πάντως δε μου αρέσει η καθυστερημένη φάτσα του Ginko(Botsun).

Εσύ Salmon(Kai), ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε βλάκα και μου δίνεις και προνόμια; Πάντως καλά κάνεις, αν θες να γίνεις δολοφόνος καλύτερα να ρωτάς τους ειδικούς.

Αν δεν κάνω λάθος είπες κάτι για αυτοκτονία; Παρόλο που σε μια αυτοκτονία ο πόνος και η ηδονή που θα ένιωθες θα ήταν τεραστίων διαστάσεων, εσύ έχεις απλώς ένα πιστόλι. Οπότε θα τελειώσει αμέσως, δε θα υποφέρεις καθόλου. Μη το κάνεις.

Τώρα θες να μάθεις ποιον θα πυροβολούσα εγώ; Κανέναν. Τα όπλα δε δίνουν την ίδια χαρά με τη λεπίδα. Εγώ ή θα το έδινα κάπου αλλού ή θα το άφηνα στην άκρη.

Αν παρ' όλα αυτά θες να σκοτώσεις κάποιον τόσο πολύ, όχι ότι σε αδικώ έχει πολλούς ηλίθιους εδώ μέσα, και αφού από ότι κατάλαβα δε θες να σκοτώσεις τον Jiovani-chan(OdyMonaxos), τότε θα σου πρότεινα το άλλο μυξιάρικο. Αυτό το κοντό άσχημο πράγμα με γυαλιά(redqueen). Θες να μάθεις το λόγο; Δεν υπάρχει. Απλώς θέλω αίμα. Θέλω να ψοφήσουν όλοι αυτοί οι άχρηστοι εδώ μέσα. Γιαυτό πυροβόλα το να τελειώνουμε. Και μην ακούσεις κανέναν άλλον. Εγώ είμαι δολοφόνος, όχι αυτοί.

#172 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 28 February 2013 - 23:23

Posted Image

Giovanni

Χα!!! Εξαίσια πρόταση, Samon [Kai]. Με συγχωρείς όμως, θα καθυστερήσω λίγο να πω τη γνώμη μου για τη ζήτημα. Μην ανησυχείς όμως, δεν θα παραλείψω...

Τι γνώμη έχεις εσύ, Μέθυσους; Θέλεις να προτείνεις κάποιο άλλο όνομα; Όλοι είναι στη διάθεσή σου εκτός από εμάς. Περιμένω τη γνώμη σου. Αν και δεν έχω ατέλειωτη υπομονή. Μπορεί να βαρεθώ, να μπουμπουνίσω κανά όνομα από μόνος μου. Μπορώ, μάλιστα, αν θέλω, να στείλω και τον Irie στα θυμαράκια.

Τι λες εσύ, Irie [redqueen]; Έχεις να μου δώσεις κάποιον λόγο να μην δώσω το οκ και βρεθείς με μια σφαίρα στο κεφάλι; Πολύ θα ήθελα να μάθω το ρόλο σου στα γεγονότα αυτών των ημερών.

Κι εσύ, Ginko [junpei]; Δεν έχεις να πεις τίποτα; Απολύτως τίποτα;

Έχουμε δύο σίγουρους ενόχους, τον Haru [Keito] και τον φιμωμένο Vamp [Vagelio]. Τον οποίο επιτρέπεται μόνο να πυροβολήσουμε.

Ακούω, Μέθυσους!!!

Α, ναι. Σκοτεινέ εκδικητή Arthur [Maffy], που ακόμα δεν μ' εμπιστεύεσαι, αν είσαι πράγματι ο εκδικητής που λες πως είσαι, δώσε πάρα πολλή προσοχή. Αν ο driver ζει όταν πέσει η νύχτα, σκότωσε απρόβλεπτα!!! Μέχρι να πεθάνει, αν είσαι προβλέψιμος, η σφαίρα σου μπορεί να γίνει δώρο για τους δολοφόνους.

Και κάτι ακόμα. Απομένουν 6 αθώοι, 4 ένοχοι και 2 ουδέτεροι. Σύνολο 12, από τους αρχικούς 18.

Edited by OdyMonaxos, 28 February 2013 - 23:23.

#173 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 February 2013 - 23:30

Maximilian Pegasus

Posted Image

Ωωωω, αγαπούλες μου, δεν έχω πολύ χρόνο για σας σήμερα, αλλά θα σας μιλήσω όλους όσο μπορώ: αρχικά, κι εγώ πιστεύω πως ο Haru (Keito) έχει λερωμένη την φωλιά του. Παρόλα αυτά, εγώ προσωπικά πήγα στον σημερινό "σιωπηλό" κύριο και μέθυσα μαζί του...τι κρίμα να τον επισκεύθηκε κι άλλος. Και να σκεφτει κανείς πως ήταν η αρχική μου επιλογή για drinking-buddy...τι κρίμα. Θα χαμε πολλά περισσότερα να πούμε, χο χο χο, έτσι δεν είναι; Αγαπούλες μου, σας αφήνω νωρίς ελπίζω να τα ξαναπούμε σήμερα. Φιλάκια~!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#174 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 28 February 2013 - 23:39

Posted Image

Giovanni

Λίγο ακόμα, Μέθυσους, αν έχεις την καλοσύνη. Δεν σ' ενδιαφέρει η προσφορά του Samon [Kai] να πιστολιάσει όποιον υποδείξουμε;

Τ' άλλα που είπες, με το συμπάθιο, αλλά τα ξέρω. Εσύ πάλι, για τον Haru [Keito] δεν θα μπορούσες να ξέρεις.

Irie [redqueen], εσύ την αγαπάς τη ζωή σου; Ο Hidan [Fandom] πάντως, σίγουρα όχι. Δώσε μου έναν λόγο να μην διατάξω να πεθάνεις.

Edited by OdyMonaxos, 28 February 2013 - 23:40.

#175 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 28 February 2013 - 23:48

Arthur Kirkland
Posted Image

Α, ναι. Σκοτεινέ εκδικητή Arthur [Maffy], που ακόμα δεν μ' εμπιστεύεσαι, αν είσαι πράγματι ο εκδικητής που λες πως είσαι, δώσε πάρα πολλή προσοχή. Αν ο driver ζει όταν πέσει η νύχτα, σκότωσε απρόβλεπτα!!! Μέχρι να πεθάνει, αν είσαι προβλέψιμος, η σφαίρα σου μπορεί να γίνει δώρο για τους δολοφόνους.

Nταξ'! Είπαμε δε σε άκουσα, θα μας το κρατάς μανιάτικο; Ορίστε, σε βαφτίζω αθώο, Giovanni!

Και το ξέρω για τον driver. Ήδη ανησυχούσα με την κίνησή μου αυτό το βράδυ σε περίπτωση που ήταν ένοχος αλλά έπρεπε να πάρω το ρίσκο. Τώρα δεν ξέρω για το μέλλον, θα δείξει.

Εγώ συνεχίζω να ψηφίζω τη γριά [Theo] πάντως. Βρισκόμαστε ήδη σε πολύ δύσκολη θέση από την αρχή και η κίνησή της ήταν να προσποιηθεί άλλο ρόλο (που ίσως πίστευε ότι θα έπειθε τους άλλους χωρίς κάποιος να το αναφέρει όπως τελικά έγινε) ήταν χαζή έτσι κι αλλιώς. Είμαστε μετρημένα 18 άτομα με 10 αθώους και χρησιμοποιεί ένα ψέμα για να καλυφθεί. Βγάζει νόημα σαν δολοφόνος; Όχι γιατί ήταν πολύ νωρίς. Βγάζει όμως νόημα σαν αθώος; Πάλι όχι. Δεν αναφέρθηκε μόνο στην ηλικία όπως λέει. Κι ήταν ατυχές ότι ο πραγματικός παρανοϊκός αστυνομικός δεν εμφανίστηκε νωρίτερα για να βγάλουμε άκρη.

Το πιστεύω ότι ο Haru [Keito] είναι ένοχος αν και δε μου πάει η καρδιά να τον κατηγορώ τόσο στεγνά αλλά η ικανότητα του δε με ανησυχεί τόσο πολύ αυτή τη στιγμή για να επικεντρωθώ πάνω του.

#176 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 01 March 2013 - 09:49

Kakuzu

Posted Image

Bullshit. Έχω μπλέξει με ένα μάτσο άχρηστους.

Αυτό συμβαίνει όταν ένα τρυφερό πόδι παίρνει όπλο και τρέμει να το αγγίξει. Φοβάται να το χρησιμοποιήσει μόνος του και ζητά ευθύνες. Και υπηρέτησες στον στρατό στον Έβρο είπες; My ass. Ι5 σε κόβω απο εδώ. Από την εμπειρία μου δύο φωνές ακούς μόνο όταν κρατάς ένα όπλο. Αυτή του εργοδότη σου/αφέντη σου/supplier whatever και την δική σου. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Πίστεψε με η εμπειρία μου ως δολοφόνος αυτά μου έχει μάθει. Και ο Hidan(Fandom) δολοφόνος ήταν και ξέρει πως αυτό είναι σωστά μιας και την δική του γνώμη ακούς. Και υποθέτω πως μπορείς να σκεφτείς γιατί σου δώθηκε αυτό το όπλο. Ποια κοινή σκέψη μπορεί να έχεις εσύ με τον Gunsmith που δεν έχουν όλοι οι άλλοι; Θες την βοήθεια του κοινού; Για αυτό Kusaribe Samon (Κai), σταμάτα να αναζητάς συνυπεύθυνους και κάνε αυτό το οποίο θέλει ο Gunsmith και εσύ. Σταμάτα να είσαι δειλός και πυροβόλησε αμέσως. Δίχως σκέψεις και τύχεις. Εσύ και το θύμα σου είστε μόνο. Ας τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την θλιβερή παράσταση. Με περιμένει δουλειά στα Λευκά αλώνια και ανάκτορα του Hueco Mundo. O τέλειος παράδεισος. Do your worst.

Εl-mago Giovanni(Ody) o Irie(Redqueen) έχει αθωωθεί από τον paranoid cop στην τελευταία του ομιλία εχθές. Αλλά συμμερίζομαι πως με τέτοια ανοησία εδώ μέσα, για τίποτα δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι. Μοδίστρα (και μελλοντικέ υφιστάμενε) Szayel(Osama) να αναφράσω πως πιστεύω απλά ότι είστε μη-δολοφόνος, όχι αθώος. Αυτό το συμπέρασμα βγάζει κανείς από την συνομιλία σας με τον Uryuu(Babba), όχι ότι είστε αθώος απαραίτητα. Λάθος μου αυτό.

Τέλος, παλιο-ξυγκιασμένη Γριέτσω(Theodore), μην προσπαθείς να με πείσεις πως αυτά που έγραφες επί δύο μέρες και μάλιστα προσαρμοσμένα στους θανάτους των επιθεωρητών κάθε φορά, είναι τυχαία ή έχουν μια κρυφή σημασία. "Αν ήμουν δολοφόνος" λες. Αυτή είναι η τέλεια δικαιολογία για όποιον δολοφόνο έχει κάνει ένα λάθος και θέλει να το καλύψει.

Haru [Keito]

#177 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 March 2013 - 10:13

Kusaribe Samon

Posted Image

Kakuzu (BK), η αλήθεια ήταν ότι από μικρό παιδί πάντα ήθελα να παίξω στο "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;". Μα είμαι ήδη εκατομμυριούχος και στην οικογένειά μου μας διδάσκανε ότι στο θέμα των χρημάτων δεν πρέπει να είμαστε πλεονέκτες. Η "βοήθεια του κοινού" ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι, το θεωρούσα άκρως διασκεδαστικό. Τον λόγο που μου δόθηκε το όπλο τον ξέρω, μην ανησυχείς και μην μου ταράζεσαι. Από τη στιγμή που τους δίνω την ευκαιρία να σκοτώσουν εμένα αν θέλουν, δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα παράπονο.

Αυτή τη στιγμή περιμένω τον κύριο Χ (OdyMonaxos) να μας ενημερώσει για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα λόγια του Takigawa Yoshino (Ghost Prince) όπως μας υποσχέθηκε αλλά ακόμη δεν το έχει κάνει.

ySss0UF.jpg

#178 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 March 2013 - 12:09

Otose-san

Posted Image

Τι να σας πω... Ανοησίες στο τετράγωνο. Τόσο κοντά αλλά τόσο μακριά, παράλληλα. Και τι γίνεται με τα όπλα επιτέλους;

Επίσης:

Kakuzu

Posted Image

Τέλος, παλιο-ξυγκιασμένη Γριέτσω(Theodore), μην προσπαθείς να με πείσεις πως αυτά που έγραφες επί δύο μέρες και μάλιστα προσαρμοσμένα στους θανάτους των επιθεωρητών κάθε φορά, είναι τυχαία ή έχουν μια κρυφή σημασία. "Αν ήμουν δολοφόνος" λες. Αυτή είναι η τέλεια δικαιολογία για όποιον δολοφόνο έχει κάνει ένα λάθος και θέλει να το καλύψει.

???
Όχι, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Μην μου βάζεις λόγια σε μια απελπισμένη προσπάθειά σου να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν πως όντως είμαι φονιάς, αχαϊρευτε νεαρέ. Και μην με νευριάζεις, γιατί δολοφόνος θα γίνω και εσένα πρώτο θα επισκεφθώ και σαν μωρό θα κλαις και θα λες ΗΜΑΡΤΟΝ!

Haru [Keito]

#179 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 01 March 2013 - 13:20

Szayel Aporro Granz

Posted Image

Szayel Aporro Granz(Osama), άκουσα ότι οι ικανότητές σας στην ραπτική είναι αξεπέραστες, βασίζομαι επάνω σας να του ράψετε με χρυσόπλεκτη ενδυμασία για να τον συντροφεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Μοδίστρα (και μελλοντικέ υφιστάμενε) Szayel(Osama)...

Έχει αρχίσει να κουράζει αυτό το καλαμπούρι και η υπομονή μου εξαντλείται, πραγματικά. Τουλάχιστον οι δύο Akatsuki είναι αρκετά δυνατοί ώστε να μπορέσουν να πολεμήσουν για μερικά λεπτά εάν με εξοργίσουν. Αλλά όταν σε δουλεύουν μπροστά στα μάτια σου ο βαψομαλλιάς Samon και ο Pegasus τότε τι--

(σταματάει απότομα)

Μπα, δεν αξίζει να μιλάω. Απλώς από εδώ και πέρα όποιος με ξαναπεί μοδίστρα θα φάει το resurrección μου στην μάπα. Απλά, λιτά και απέριττα πράγματα...

...να αναφράσω πως πιστεύω απλά ότι είστε μη-δολοφόνος, όχι αθώος. Αυτό το συμπέρασμα βγάζει κανείς από την συνομιλία σας με τον Uryuu(Babba), όχι ότι είστε αθώος απαραίτητα. Λάθος μου αυτό.

Posted Image

Πολύ καλά, αυτό που μόλις είπατε κάνει την κατάσταση πολύ πιο ενδιαφέρουσα και όχι μόνο μου αρκεί αλλά με ευχαριστεί κιόλας. Η διαδικασία ανεύρεσης των κακών έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής μια πολύ ανιαρή διαδικασία. Από ότι φαίνεται λοιπόν, η μάχη μου σε αυτή την ιστορία δεν έχει αρχίσει ακόμα και θα ήταν μεγάλο κρίμα ένας που φέρει τον τίτλο του Espada να μην πολεμήσει τελικά καθόλου.

Εσύ και το θύμα σου είστε μόνο. Ας τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την θλιβερή παράσταση. Με περιμένει δουλειά στα Λευκά αλώνια και ανάκτορα του Hueco Mundo. O τέλειος παράδεισος. Do your worst.

Εδώ πάντως θα ήθελα να σας διορθώσω επειδή το κάνατε και πιο πριν αυτό το λάθος. Η διαδικασία της ανέλιξης των Menos και της εύρεσης κατάλληλων υποψηφίων για να γίνουν Arrancar είναι πολύ πιο περίπλοκη από όσο την περιγράφετε.

Εάν, λοιπόν, μετατραπείτε μετά θάνατον σε hollow και εάν επιβιώσετε στο Menos Forest αρκετά ώστε να αποκτήσετε την δικιά σας συνείδηση και εάν καταφέρετε να επιστρέψετε στην επιφάνεια του Hueco Mundo και εάν καταφέρετε να γίνετε Adjuchas και εάν σας προσέξει ο άρχοντας Aizen πριν σας σκοτώσουν hollows δυνατότερα από εσάς και σας μετατρέψει σε Arrancar τότε ίσως να έχετε μια πιθανότητα να γίνετε ένα από τα δέκα σπαθιά του.

Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω; Εάν πεθάνετε, eso es el fin. Δεν θα μπορέσετε να υπηρετήσετε ποτέ τον άρχοντα Aizen, τουλάχιστον όχι αρκετά έγκαιρα ώστε να είστε μέρος των σχεδίων του.

Για τα όσα συμβαίνουν τριγύρω μας δεν έχω να πω τίποτα. Η ψηφοφορία μέσα στην ψηφοφορία που άρχισε ο Samon (Kai) είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον συμβαίνει μέχρι στιγμής, εν αναμονή του θανάτου του Haru (Keito), που ξέρουμε ότι είναι σίγουρα δολοφόνος, αλλά από την στιγμή που δεν επιλέχτηκα να συμμετάσχω σε αυτή, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάθομαι και να τους βλέπω να τσακώνονται. Άλλα άτομα που μαζέυουν αρκετές πιθανότητες να είναι δολοφόνοι είναι ο General Vamp (Vagelio) και η Otose-san (Theodore), που σημαίνει ότι αν όντως είναι και οι δύο τους ένοχοι, θα μας έχει μείνει έπειτα μόνο ένας δολοφόνος και οι ουδέτεροι.

edit: διορθώσεις

Edited by Osama Bin Laden, 01 March 2013 - 13:24.

#180 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 March 2013 - 13:38

Kusaribe Samon

Posted Image

Έχει αρχίσει να κουράζει αυτό το καλαμπούρι και η υπομονή μου εξαντλείται, πραγματικά. Τουλάχιστον οι δύο Akatsuki είναι αρκετά δυνατοί ώστε να μπορέσουν να πολεμήσουν για μερικά λεπτά εάν με εξοργίσουν. Αλλά όταν σε δουλεύουν μπροστά στα μάτια σου ο βαψομαλλιάς Samon και ο Pegasus τότε τι--

(σταματάει απότομα)

Μπα, δεν αξίζει να μιλάω. Απλώς από εδώ και πέρα όποιος με ξαναπεί μοδίστρα θα φάει το resurrección μου στην μάπα. Απλά, λιτά και απέριττα πράγματα...

Szayel Aporro Granz, δεν είσαστε μόδιστρος; Μα- Μα πώς; Ομολογώ ότι ξεγελάστηκα, οι ενδυματολογικές σας επιλογές είναι ανάλογες με αυτές των ιταλικών οίκων μόδας. Μάλιστα ήμουν έτοιμος να ζητήσω τις συμβουλές σας. Σκεφτόμουν ότι η στολή της οικογένειάς μου χρειάζεται μία ανανέωση. Έχει παραμείνει ίδια από την Περίοδο Σόγουα και η προτίμησή σας στο μαύρο και στο λευκό με έκανε να πιστέψω ότι ήσασταν το κατάλληλο άτομο.

Ω, ναι. Κι εμένα μου φαινόταν ότι θα ήταν ενδιαφέρον. Μα πέρα από τον κύριο Giovanni (OdyMoanxos) που ενθουσιάστηκε αρκετά, ενώ δεν θα έπρεπε λόγω ηλικίας... αν κρίνω κι από τη γάτα. Συνταξιούχος είσαστε; Τι έλεγα... Ναι. Οι άλλοι δύο δεν ήταν εξίσου ενθουσιασμένοι. Εσείς ποιον θα επιλέγατε αν ήσασταν ένας εκ των τριών ατόμων;

DoB, ψήφος ίδια.

ySss0UF.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing