Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
242 replies to this topic

#151 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 22:06

Άγνωστος Χ

Ο Yoshino [Ghostprince] είναι λοιπόν νεκρός. Πάμε να πιάσουμε λοιπόν τα υπόλοιπα μικρά γουρουνάκια από χτες που λάσπωναν τ' όνομά μου.

Μπράβο Haru [Keito], ξύπνησες. Βλέπω, τα νυχτοπερπατήματα σε άφησαν κουρασμένο... Που ακριβώς κρυβόσουν λοιπόν; Περιμένω ν' ακούσω μ' αγωνία που έχεις χαθεί. Βλέπεις, δεν είμαι εκεί, και όταν δεν ακούω κάποιον να μιλάει δεν ξέρω τι γίνεται. Βγήκες χτες, μπουμπούνισες ένα όνομα (το δικό μου, σε αρκετά περίεργη στιγμή, χωρίς κάποιο επιχείρημα) και μετά μούγκα. Σήμερα πάλι, βγήκες μόνο όταν τα πράγματα ξεκαθάρισαν απόλυτα. Ωραία τακτική, να κάνεις την ήσυχη... Αυτό δεν σημαίνει όμως πως εγώ κοιμάμαι!!! Όσο μένεις σιωπηλός, είσαι για μένα ένοχος.

Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για το σιωπηλό σήμερα προσκοπάκι, τον Arthur [Maffy]. Τι έγινε μικρό, έχεις φύγει για εκδρομή;

Επίσης, που διάολο είναι ο Irie [redqueen]; Αυτές οι κατηγορίες από το νονό των δολοφόνων δεν μου είναι αρκετές για να μην θεωρώ ύποπτη τη σιωπή σου!!!

Κι εσύ, Yokya [Zane]. Περιμένω να πεις κάτι ντε...

Σας έφαγε η περσική μου γάτα τη γλώσσα;

#152 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 22:28

Haru

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αγαπητέ μου άγνωστε [OdyMonaxos], σας είπα και σας ξαναλέω, πως δεν μου αρέσει το ότι δεν μας δείχνετε το πρόσωπο σας. Παρ΄όλα αυτά, εφόσον υπάρχουν πιο ύποπτα άτομα εδώ, δεν υπάρχει λόγος να σας ψηφίσω, τουλάχιστον μέχρι να μου δώσετε μια καλή αφορμή.

Νυχτοπερπατήματα δεν κάνω. Με κουράζουν και δεν με αφήνουν να χαλαρώσω όλη την υπόλοιπη μέρα, και σας διαβεβαιώ πως αυτή την στιγμή δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαλαρός.

Όσον αφορά το πόσο μιλάω, με συγχωρείτε, αλλά περνάω υπερβολική ώρα μουλιάζοντας στην μπανιέρα του δωματίου μου, ώστε να μην μιλάω πολύ συχνά. Το όνομα σας το "μπουμπούνησα" προφανώς επειδή δε μου άρεσε το ότι κρατούσατε την ταυτότητα σας ανώνυμη, μιλώντας μας μέσα από ένα ραδιόφωνο και το έβρισκα ύποπτο.

να κάνεις την ήσυχη... Αυτό δεν σημαίνει όμως πως εγώ κοιμάμαι!!!

Α και είμαι άντρας....

Yoshino [Ghostprince]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Keito: 26 Φεβρουάριος 2013 - 22:29

#153 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 22:45

Άγνωστος Χ

Χτες λοιπόν, τι αφορμή σου είχα δώσει και ήσουν τόσο πρόθυμος να με στείλεις στα θυμαράκια (γιατί αυτό θα συνέβαινε, μη γελιόμαστε), Haru [Keito];;;

Ή δεν το θεωρείς ύποπτο, όταν ο αρχηγός των δολοφόνων άκουσε την πρώτη κατηγορία, πως ήρθες καπάκι και με κατηγόρησες;

Δεν μ' αρέσει αυτό που συμβαίνει με τον Yoshino [Ghostprince]. Δεν διαφωνώ στο ό,τι είναι ύποπτος, εγώ τον εξέθεσα πρώτος, αλλά το γεγονός πως το πράμα τσουλάει τόσο εύκολα δεν μ' αρέσει...

#154 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 23:01

Kakuzu

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν μ' αρέσει αυτό που συμβαίνει με τον Yoshino [Ghostprince]. Δεν διαφωνώ στο ό,τι είναι ύποπτος, εγώ τον εξέθεσα πρώτος, αλλά το γεγονός πως το πράμα τσουλάει τόσο εύκολα δεν μ' αρέσει...

Ούτε εμένα. Είναι τα λεγόμενα του, κυρίως που το κάνουν αυτό. Κατηγορεί άτομα τα οποία είτε έχουν αθωωθεί, είτε φαίνονται ξεκάθαρα πως δεν είναι ομάδα και απλά τον ψήφισαν πρώτοι. Σου δίνει την εντύπωση πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου κάτι που ένας δολοφόνος που βρίσκεται σε μια ομάδα αναγκαστικά δεν θα ήταν. Ήθελε δεν ήθελε θα ενημερωνόταν από τους συνεργούς του. Επίσης ο Στρατηγός Vamp(Vagelio) μου πρότεινε να ξυπνήσω και να αλλάξω γνώμη για αυτόν πριν πριν χαθεί και άλλος αθώος. Θα εννοεί τον χαμένο μας Cop μάλλον. Ωστόσο, περίμενα απο τον Yoshino [Ghostprince] να αποκαλύψει τον ρόλο του προτού πεθάνει.

Επίσης, από αυτούς τους 4 που ανέφερες είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι κάποιοι δολοφόνοι. Είναι αναμενόμενο πως κάποιοι από αυτούς θα κάθονταν πίσω.

Τουλάχιστον με την κίνηση του Pegasus(FAI) καταφέραμε να αθωώσουμε τον ίδιο και εσένα στα σίγουρα. Γενικά, τα άτομα που θέλουν να βοηθήσουν στην έρευνα μαζί με τις δυνάμεις τους ή μη, φαίνονται.

#155 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 23:12

Άγνωστος Χ

Σου έχω πει τη γνώμη μου για τον Samon [Kai]. Ανεξάρτητα από το Yoshino [GP], πιστεύω πως έχει από ένα σημείο και μετά επίτηδες εκτεθεί τόσο πολύ, παίζοντάς το τρελός του χωριού, ώστε ν' αποσύρει τα βλέμματα από πάνω του.

Όσον αφορά την αθωότητά μου, στον δύσπιστο Pegasus [FAI] πες τα. Ο μεθύστακας έκανε το κομμάτι του χτες το βράδυ, θα χαιρόμουν πολύ αν δεν έβρισκα αύριο το πρωί τους πρακτορές μου ντίρλα....

#156 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 23:46

Νorihiko Yokoya
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ρε συ Samon παλιοσειρά,τι σκάλωμα έχουν φάει κάποιοι με την πάρτη σου να ούμε?Ακόμα δεν καταλαβαίνουν πως πλέον δεν είσαι επικίνδυνος γι αυτούς?Πάντως και συ γιατί να ομολογήσεις τόσο γρήγορα?Πάνω που σου χα κρατημένη προνομιούχα θέση τώρα που γινα αρχηγός ΓΕΕΘΑ.Ναι,τελικά το πήρα το αξίωμα.Εμ,όσο εσένα το μυαλό σου ήταν να τσιμπήσεις καμιά άδεια για να κυνηγήσεις κάνα γκομενάκι(είσαι κ ομορφόπαιδο πανάθεμά σε),εγώ ανελισσόμουν στην στρατιωτική ιεραρχία.Μόλις ξεμπερδέψω από δω πέρα,μπαίνω έτοιμος για πραξικόπημα,δημοκρατικά πάντα!

Πάντως βλέπω εξελίξεις.'Ηδη μάθαμε την ιδιότητα άλλων 2 ατόμων,χωρίς να βρεθεί κάποιος να τους διαψεύσει έστω και υπογείως,άρα most likely λένε αλήθεια.Για την ενέργεια του κυρίου Pegasus,no comments.
'Οσον αφορά τον Yoshino.Αφενός αν είναι δολοφόνος,μου κάνει εντύπωση η ευκολία με την οποία τον δίνουν οι συνεργοί του,έχοντας χάσει ήδη ένα άτομο.Αφετέρου,έχει κάνει πολλές κουτές κινήσεις,που θυμίζουν περισσότερο αφέλεια.Επιπλέον,δείχνει μια απάθεια προς το γεγονός πως σύντομα θα μας αποχαιρετήσει.Και εκτός αυτού,ο τύπος όντας δεδομένο πως θα πεθάνει,βγάζει λίστα με υπόπτους.Ποιος δολοφόνος θα τα κανε αυτά.Και μάλιστα,λίστα με αυτά τα ονόματα.
O General Vamp είναι σαφέστατα πιο ύποπτος.Εκτός των άλλων που αναφέρθηκαν,χρησιμοποιεί και συνέχεια φρασεολογία τύπου ''μα είναι δυνατόν ένας δολοφόνος να κάνε κάτι τέτοιο?''.Τώρα είπε πως θα παραήταν προφανές.Αφήστε τους άλλους να το κρίνουν αυτό.Και τον ψηφίζω τώρα,που υπάρχει ένα(έστω και όχι τόσο μεγάλο)περιθώριο χρόνου να αλλάξουν τα πράγματα,για να μην μου λέτε μετά ιστορίες γι αγρίους.Χωρίς να λέω φυσικά πως τον Yoshino τον κόβω για φουλ αθώο,έτσι?Αλλά στην κλίμακα πρώτος μπαίνει ο Vamp.

Τέσπα,πάμε σε κάτι φρέσκο:
Ενδιαφέρουσα η ενέργεια του silencer.Ας τα πάρουμε με την σειρά.Ο προηγουμένως λαλίστατος κατά του X,ο Hidan(Fandom),μετά την αποκάλυψη του Kakuzu,αλλάζει την ψήφο του μετά από ώρα στον Uryuu,και όταν φυσικά αυτός είναι ήδη καταδικασμένος.Αυτό από μόνο του δε λέει τίποτα φυσικά.Συνεχίζοντας,παίρνει τον λόγο στην εκπνοή της ψηφοφορίας.Αυτό που μου κάνε εντύπωση σε αυτήν του την ομιλία ήταν η ευκολία με την οποία αποδέχτηκε τα λόγια του εγκάρδιου φίλου μου ως αληθή,του Samon,παρόλο που η τότε τάση ήταν άκρως επιθετική προς αυτόν.Φυσικά το δικαιολογήσε με το άκρως αφοπλιστικό επιχείρημα,πως δλδ ο Samon είναι πολύ ηλίθιος για να μπλοφάρει.Και μετά απ αυτό τρώει ένα silence από το πουθενά.
Ας σκεφτούμε λίγο ως δολοφόνοι.Τι χρησιμότητα θα είχε να σωπάσουμε τον Hidan,παίρνοντας ως δεδομένο πως είναι αθώος?Καταρχήν αποκλείεται να το κάναμε επειδή ψυλλιαστήκαμε τον ρόλο του.Δεν θυμάμαι να είχε πετάξει καμιά σπόντα για το τι μπορεί να είναι.Να το κάναμε μήπως χάριν κάποιου μακροπρόθεσμου σχεδίου,δλδ τον επόμενο γύρο να τον κατηγορούσαμε?Ναι,αλλά δεν θα πρεπε να προετοιμάζαμε το έδαφος από τώρα?Γιατί όμως δεν έγινε καμία τέτοια κίνηση,κάποια καχυποψία προς αυτόν,παρά μόνο από κάποια άτομα που έχουμε επίγνωση πως είναι κατά 99% αθώα?

Από την άλλη,αν ο Hidan είναι δολοφόνος,τι χρησιμότητα θα χε να τον σωπάσουμε?Πιθανότατα να φοβόμασταν πως η τελευταία ομιλία του θα κινούσε υποψίες.'Η έστω,απλά να βγάλουμε κάποιον from the hot stuff,παρέχοντας του και ασυλία αλλά και προστατεύοντάς τον απ το να εκτεθεί,με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Τέλος πάντων.Θα τον περιμένουμε να μιλήσει και αύριο,αν ζήσουμε.

Y.Γ:Yoshino αν είσαι αθώος πες τον ρόλο σου και τι έκανες την νύχτα που πέρασε.'Ισως προλαβαίνεις να σωθείς,αν είσαι αθώος φυσικά.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#157 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 00:07

Arthur Kirkland

Δημοσιευμένη  εικόνα

Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για το σιωπηλό σήμερα προσκοπάκι, τον Arthur [Maffy]. Τι έγινε μικρό, έχεις φύγει για εκδρομή;

Πάλι εσύ με φώναξες; Τόσο πολύ σου λείπω; Sorry, I don't swing that way~ Ούτε η Γαλλία δε μου κολλάει τόσο! Ποιος θα το έλεγε ότι θα έφτανε η μέρα που θα το έλεγα κι αυτό.

Μη φοβάσαι πάντως. Πάντα μιλάω έτσι κι αλλιώς αργά ή γρήγορα. Απλώς προτιμώ να παρακολουθώ τον "αντίπαλο" πρώτα, δηλαδή παρακολουθούσα τη συζήτηση για να δω αν υπάρχει κάποια πρόοδος με τις αποδείξεις για διάφορα άτομα και όπως βλέπεις κι εσύ μάθαμε κάποια πράγματα που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας.

Είμαι αρκετά διχασμένος όμως. Δεν σε έχω βγάλει από τη λίστα υπόπτων μου X [ody] (άλλωστε ακόμα δεν έχεις κάνει κάτι τελείως αθώο) αλλά ο Yoshino [GhostPrince] φαίνεται αρκετά ένοχος. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ένα παιδάκι θα τα έκανε πλακάκια με δολοφόνους και να σκότωνε έτσι. Εκεί έχει φτάσει ο κόσμος; Παιδάκια πολεμάνε για μας; Βέβαια και η οργάνωση Ωάρια έχει παιδάκια... εάν ακόμα μπορείς να τα πεις έτσι...

*ανασταναγμός*

Ενώ μου πέφτει βαρύ να κατηγορήσω ένα παιδί, δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Πραγματικά δε θέλω αλλά και να μην το κάνω, θα πεθάνει έτσι κι αλλιώς και δε θα το βοηθούσα στην τελική οπότε καλύτερα να πάρω κι εγώ το βάρος πάνω μου για την τύχη σου, μικρέ Yoshino, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Επίσης αν και φαίνεται να πάει αρκετά εύκολα για να φανεί ότι κάνουμε λάθος, δε βοηθάς ούτε εσύ τη θέση σου. Ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε θέση να πεθάνεις αλλά δε μας λες ποια είναι η θέση σου και κατηγορείς άτομα που έχουν φανεί μερικά απ'αυτά αθώα (γιατί αμφιβάλλω ότι δε θα μιλούσε κάποιος αν έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά μ'αυτά που λέει). Αν πράγματι αυτό είναι το τέλος σου, δεν έχεις να χάσεις κάτι με το να πεις τις πραγματικές σου σκέψεις.

Σε εμπιστεύομαι αρκετά... ψαροειδές [ΒΚ] στις κρίσεις οπότε προς το παρόν θα πάω με το σκεπτικό σου. Αλλά για τον Samon [Kai] δεν ξέρω. Δε μου φαίνεται άτομο που θα τα έκανε θάλασσα τόσο εύκολα οπότε δεν μπορώ να τον δω σαν ένοχο. Κι ο General Vamp [Vag] είναι φίλος μου! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο όταν μιλάει τόσο ειλικρινά και σέβεται το καλό και απλό φαγητό!!

Και τώρα που είπα για φαϊ ποιος θέλει να του φτιάξω κάτι; Καιρός ήταν! Δεν αντέχω άλλο την κλεισούρα αυτού του δωματίου (ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ!).

Δημοσιευμένη  εικόνα

Edit: Για την εικόνα που με μισεί~

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Maffy: 27 Φεβρουάριος 2013 - 00:12

#158 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 00:20

Άγνωστος Χ

Το αποφάσισα. Θα συμφωνήσω με τον Yokya [Zane] και θα ψηφίσω τον General Vamp [Vagelio]. Είναι πάρα πολύ εύκολο σήμερα, δεν μ' αρέσει καθόλου όπως έχει πάει και πιστεύω πως μάλλον σκοτώνουμε λάθος άτομο αυτή τη στιγμή. Μπαίνω σε panic mode και προτρέπω όποιον προλαβαίνει ν' αλλάξει ενάντια στον Vamp.

Θα συμβούλευα όποιον προλαβαίνει, ν' αλλάξει την ψήφο του. Πιθανότατα να είναι και ο Vamp και ο Yoshino δολοφόνοι, αλλά η σημερινή άνεση με κάνει πολύ δύσπιστο!!!

Arthur [Maffy]. Συγχαρητήρια. Με την επιμονή σου επάνω μου απέδειξες την ενοχή σου. Με θεωρείς ύποπτο!!! Έχω αποκαλύψει τον ρόλο μου σε αυτή την ιστορία, τα ευρήματά μου συμφωνούν με αυτά του Kakuzu [BK] και ο Pegasus [FAI] δεν με διέψευσε. Γεια σου!!!

#159 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 00:21

Kusaribe Samon

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ρε συ Samon παλιοσειρά,τι σκάλωμα έχουν φάει κάποιοι με την πάρτη σου να ούμε?Ακόμα δεν καταλαβαίνουν πως πλέον δεν είσαι επικίνδυνος γι αυτούς?Πάντως και συ γιατί να ομολογήσεις τόσο γρήγορα?Πάνω που σου χα κρατημένη προνομιούχα θέση τώρα που γινα αρχηγός ΓΕΕΘΑ.Ναι,τελικά το πήρα το αξίωμα.Εμ,όσο εσένα το μυαλό σου ήταν να τσιμπήσεις καμιά άδεια για να κυνηγήσεις κάνα γκομενάκι(είσαι κ ομορφόπαιδο πανάθεμά σε),εγώ ανελισσόμουν στην στρατιωτική ιεραρχία.Μόλις ξεμπερδέψω από δω πέρα,μπαίνω έτοιμος για πραξικόπημα,δημοκρατικά πάντα!

Norihiko Yokoya (Zane), πολύ φοβάμαι ότι σαν σημαντικό μέλος της μεγάλης οικογένειας των Kusaribe πρέπει να τιμήσω τις αξίες και τις παραδόσεις μας. Ο άγραφος νόμος της οικογένειάς μας ορίζει ότι πρέπει να διατηρούμε σχέσεις μόνο με γυναίκες που προέρχονται από το χωριό μας για να διατηρήσουμε το αίμα μας και η σχέση αυτή να οδηγεί μόνο σε γάμο. Παρά τις πολλές προσπάθειες προξενιού που έγιναν το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς με απασχολούσαν άλλα πράγματα, καθώς δυνάμεις άγνωστες προς τους απλούς πολίτες έθεταν και θέτουν σε κίνδυνο τον κόσμο. Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ ούτε με τη γραμματέα, ούτε με την παντρεμένη κυρία της καφετέριας της εταιρίας μου.

Πρόσεχε όμως, θα σε κατηγορήσουν ότι προσπαθείς ύπουλα να δημιουργήσεις ρεύμα κατά του κύριου Hidan (Fandom) για την επόμενη μέρα επειδή ανέφερες αυτή την περίπτωση μέσα στον συλλογισμό σου. Και όλοι θέλουμε να δούμε πού θα οδηγήσει αυτό το πραξικόπημα.

"Με το "Δέντρο της Γέννεσης" να επιβλέπει τα πάντα και να καταστρέφει οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια προς τους άλλους ή προς εκείνο, αναρωτιέμαι αν ένα τέτοιο εγχείρημα θα πετύχει όμως. Η κατάσταση όμως γίνεται πιο περίεργη απ' όσο νόμιζα. Ποιος θα περίμενε ότι ο Takigawa Yoshino, ο άνδρας που με συνέτριψε στο Όρος Φούτζι θα βρισκόταν σε αυτήν την θέση;
Takigawa Yoshino, άραγε θα δείξεις τώρα το αληθινό σου πρόσωπο;
/Spoiler. Το βάζω έτσι γιατί το κουμπί έχει ένα θέμα
Άραγε είσαι εσύ αυτός που έχει την καρδιά του Μάγου της Απομόνωσης; Μόνο ως εδώ μπόρεσες να φτάσεις χωρίς την προστασία της πριγκίπισσας; Άραγε το "Δέντρο της Γέννεσης" θα επιτρέψει κάτι τέτοιο παρά την επιθυμία της να ζήσεις; Ίσως είναι η μόνη του ευκαιρία να σε καταστρέψει, τώρα που βρίσκεσαι μακριά της. Όμως αυτό θα προκαλούσε την οργή της πριγκίπισσας και θα την έστρεφε εναντίων του. Πού θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση; /spoiler"

DoB, ψήφος ίδια.

ySss0UF.jpg

#160 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 00:30

Arthur Kirkland

Arthur [Maffy]. Συγχαρητήρια. Με την επιμονή σου επάνω μου απέδειξες την ενοχή σου. Με θεωρείς ύποπτο!!! Έχω αποκαλύψει τον ρόλο μου σε αυτή την ιστορία, τα ευρήματά μου συμφωνούν με αυτά του Kakuzu [BK] και ο Pegasus [FAI] δεν με διέψευσε. Γεια σου!!!

Kάτσε κάτσε, που το απέδειξες και το έχασα; Ήμουν σίγουρη ότι άκουσα τα πάντα. Αν κι έχω την τάση να με πιάνει υπνηλία στα μεγάλα λογύρδια με λίγα αποτελέσματα... το οποίο θα εξηγούσε αν το έχασα. Αν έκανα λάθος, θα το παραδεχτώ δεν έχω θέμα. Και ναι, αν ήμουν δολοφόνος προφανώς δε θα είχα δώσει καθόλου σημασία στα λεγόμενα των άλλων για να έχω τον κάθε άκυρο να με κατηγορεί. Έχω πάει σε αρκετούς πολέμους ξέρεις! Τσκ, πως σκέφτονται τις στρατηγικές οι νέες γενιές~

Όπως επίσης κι εγώ αναφέρθηκα στο ρόλο μου αλλά δεν το πήρες χαμπάρι και δεν έκανα έτσι!

Εdit: Effing typos :<

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Maffy: 27 Φεβρουάριος 2013 - 00:31

#161 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 01:09

Irie Shoichi (redqueen)

Δημοσιευμένη  εικόνα

*Yawnsssss*

Ακουσα καποιος επικαλεστηκε το ονομα μου και με ξυπνησε,εσεις ησασταν X-san (Ody)? Να με ειχε παρει ο υπνος ενω ξεντυνομουν αφου επισκευαζα κατι χαλασμενα μαραφετια.. Να λοιπον ειμαι εδω πειτε μου πς μπορω να σας ειμαι χρησιμος.?

*κοιτα τριγυρω*

(Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω εχουμε αρχισει να μειωνομαστε αισθητα .. μα γτ να σφαζομαστε και να μας σφαζουν? Γτ να κι μαλωνουμε ...? Δν μου αρεσουν αυτοι οι εσωτερικοι καυγαδες.... αμαν Byakuran-san που με στειλες?)/ σκεψεις

Askeladd-san (Matassos) για να καταλαβω δηλαδη '' ΕΙμαι μηχανικος αρα ειμαι κακος?'' Με τρελαινει η λογικη σας μπορω να πω...

Yoshino-kun(ghostprince) μου φαινεται οτι σας πειραξε ο Αμλετ .... Φτανει σας παρακαλω το εχουμε καταλαβει οτι εχετε διαβασει Shakespeare κι οτι σας λειπει η κοπελα σας (να σας φτιαξω ενα ρομποτακι για αποχαιρετιστηριο δωρο τι λετε?Aika θα το πω.) αλλα οκ! Μηπως απο τν πολυ τν πονο κανετε κι τιποτα αλλο? Σας βλεπω να μας αφηνετε ετσι κι αλλιως!

itaaaaaaaaaaaaaaaaaaa itaaaaaaaaaaaa

*πεφτει κατω σφαδαζει στον πονο μιας κι μολις ειχε δοκιμασει κατι φαγωσιμο που υπηρχε πανω στο τραπεζι*

Ποιος ανθρωπος το κανε αυτο? Κι σας παρακαλεσα παραυτα να κρατησετε τν Arthur(maffy)εξω απο την κουζινα ... τον φοβαμαι εκει μεσα ,να κατι γλυκο ετοιμαζει παλι... ή λετε να ταν του General (vaggelio) για να μας ριξει σταχτη στα ματια.... αχ αχ ποναω...Μεινετε μακρια απο το μπουφε...
Α Fabulous-san (F_A_I) σας παρακαλω σας παρακαλω προσεξτε απο το πολυ το ποτο μν εχουμε κανα βραχυκυκλωμα στο ματι ......

*παει και καθεται καπου προσπαθωντας να μην αχγωθει*

edit my lovely typos!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redqueen: 27 Φεβρουάριος 2013 - 01:11

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#162 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 11:55

Askeladd (matassos)

Τώρα λοιπόν που η μέρα πλησιάζει στο τέλος της και το βράδυ αυτό ίσως είναι το πιο καθοριστικό όλου αυτού του πανηγυριού θα ακολουθήσω την κίνηση του Kakuzu (black kaizer) και θα φανερώσω το πρόσωπο μου. Με ΟΠΟΙΑ συνέπεια αυτο έχει και ασχέτος το ποιοι θα με πιστέψουν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

The truth is ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

και εσείς είστε πολυ χειρότεροι, στα μάτια μου είστε όλοι ένοχοι, αθώοι δολοφόνοι. Μπορει να με θεωρειτε τρελό, ισως παρανοικό, αλλα ναι, αυτός είμαι, ο 2ος μπάτσος.

Και γιατί το λέω? και ποιος θα με πιστέψει? δεν με νοιάζει!

ειστε όλοι ένα μάτσο σκουπίδια, παρτάκιδες μόνο για τον εαυτό σας με αρχηγό αυτόν που προκάλεσε όλο αυτό το πατιρντι.

παρόλα αυτά η κατάσταση μπορεί να διωρθωθεί ακόμη και από τους "αμαρτωλους" αθώους, αυτό δεν θα γίνει όμως αν ο vigilantis σκοτώσει εμένα, ας με σκοτώσουν οι δολοφόνοι

αυτή τη στιγμή πέρα απο την ψήφο μου είμαι αχρηστος, φανερώνομαι λοιπόν για να δώσω όποια χρησιμότητα και ίσως να σώσω μια σφαίρα που προορίζετε για κάποιον ένοχο

ανοίγω τα χαρτιά μου τώρα πριν πέσει η νύχτα ώστε ότι απόφαση πάρθηκε να την σκεφτήτε παραπάνω, αυτο φυσικά αν με πιστευετε . επισις αν τα ελεγα απο την αρχη το πιθανοτερο να ετρωγα ολες τις ψηφους ασκοπα οποτε τωρα με το νου σας στο τι θα γινει το βραδυ ελπιζω οτι θα επηρεασω την επομενη ψηφοφρια προς το καλύτερο.

(απαντοντας λοιπον και στο ερωτημα σου για το επιχειρημα "μηχανικος") Tην μηδενική νυχτα ρώτησα τυχαια τι ειναι η Irie Shoichi (redqueen), πειρα φυσικα την απαντηση "ενοχος", αμεσως το μυριστικα οτι εχασα τα λογικα μου, δεν παιζει να βρηκα τον ενοχο με την μια, κρατοντας ομως μια πισινη για τον πρωτο γυρο επεμενα να την ψηφιζω στα 2 ποστ μου χωρις καμια λογικη μπας και με φανε και αποδειχθω νοημον μπατσονι (τουλαχιστον να εχω δωσει εναν). Μολις αποκαλειφθηκε ο νονος τα παντα ξεκαθαρισαν για μενα, ο ρολος μου χαθηκε και το λιγοτερο που μπορω να κανω είναι να μη σταθω εμποδιο στους 2 αθωους που μπορουν να φερουν το ragnarock στους δολοφονους

και μην ξεχνάτε, όσο επικινδυνοι είναι οι δολοφόνοι άλλο τόσο επικίνδυνοι είναι οι ουδέτεροι, μην κάνετε τα στραβά μάτια, ειδικά με τον άγγελο

για μένα οι Hidan(Fandom) & Genma Saotome (sponis) είναι παραπάνω ύποπτοι από τους υπόλοιπους, ίσως όμως να κάνω και λάθος, εξακολουθω να πιστευω ότι πρεπει να φύγει ο Samon (Kai) ο οποιος έβαλε τον εαυτο του σε πολυ βαρια θέση αλλα φυσικα μετα απο 2 φορες που τη γλιτωσε δυσκολα να τον ξαναβαλετε στο σκοπευτρο.. και θα αλλαξω ψηφίζοντας General Vamp [Vagelio] μιας και ακομη δεν εχω πολυσυνειδητοποιησει πως δημιουργηθηκε το κυμα κατα του Yoshino [GhostPrince]

παω για μια guiness τωρα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 27 Φεβρουάριος 2013 - 11:58

#163 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 12:00

Αυλαία Έκτη

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο Yoshino παρέμεινε σιωπηλός και θλιμμένος μέχρι το τέλος του χρόνου. Μόλις η καταδίκη του ήταν πια βέβαια, αποφάσισε να μιλήσει:

«Ω! Τι τραγική μοίρα με βρήκε, να πεθάνω εδώ, προδομένος απ’ τους συμμάχους μου, ενώ εγώ προσπαθούσα απλά να τους βοηθήσω…! Εγώ πάντα πάλευα για εκείνους, έβγαινα μπροστά για εκείνους, άκουγα τις συμβουλές τους, και τώρα δες με, παρατημένος και εξοστρακισμένος, με τη μοίρα του Άμλετ, να προσπαθώ να…»

«ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΗΛΙΘΙΕ! ΑΘΩΟΣ ΕΙΣΑΙ!» Τον έκοψε ο Squalo, κλωτσώντας τον στον πισινό και ρίχνοντάς τον κάτω. «ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!»

«Μα… εγώ δεν είπα ποτέ πως ήμουν ένοχος!» Διαμαρτυρήθηκε ο Yoshino, καθώς στερέωνε τα κοκαλάκια που του είχαν φύγει απ’ τα μαλλιά. «Αυτοί κατάλαβαν λάθος! Γι’ αυτό σας λέω είναι τραγωδία!» Σηκώθηκε και άρχισε να ξεσκονίζεται. «Ποιος να μου το έλεγε, ότι θα πέθαινα εδώ, παγιδευμένος μέσα σ’ αυτό το αποτρόπαιο παιχνίδι, χωρίς να μπορέσω καν να χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις μου… Ξέρω ότι ο τζόγος δεν είναι καλό πράγμα, αλλά μπορούσε να μας βοηθήσει εδώ…» Πήρε μια τραγική πόζα και κοίταξε καταθλιπτικά τον ουρανό. «Αλλά δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε το πεπρωμένο. Τώρα πια, είναι πολύ αργά. Καταλαβαίνω τους κανόνες. Αγαπημένη μου Aika, είναι ώρα να σε συναντήσω!» Άρχισε να μιλάει μόνος του. «Τώρα που είμαι πρόθυμος ν’ αγκαλιάσω το θάνατο, θα βρεθούμε στον παράδεισο, και θα μείνουμε για πάντα μαζί! Κανείς πια δε θα μπορεί να μας χωρίσει! Γι’ αυτό λοιπόν δε φοβάμαι!» Άνοιξε διάπλατα τα χέρια του. «Καλωσορίζω το θάνατο, γιατί θα μπορώ να είμαι μαζί σου! Εμπρός λοιπόν! Σκοτώστε με! Δε σας φοβάμαι! Ούτε το θάνατο φοβάμαι! Η Aika είναι εκεί!»

Έμεινε με τα χέρια ανοιχτά και το κεφάλι ψηλά και περίμενε. Και περίμενε. Και περίμενε. Στο τέλος κατέβασε το κεφάλι και είδε τον Squalo, τον Belphegor, τον Fran και τη Mammon να τον κοιτάνε με μισό μάτι.

«…δε θα με σκοτώσετε;»

«Πώς να στο πω…» Απάντησε η Mammon. «Αν σε σκοτώσουμε θα είναι σαν να σου κάνουμε το χατίρι, και μας σπας υπερβολικά τα νεύρα γι’ αυτό.» Δεν πρόκειται να ξαναπαραπονεθώ ποτέ για ερωτοδουλειές…

«Μα… μα… πρέπει να συναντήσω την Aika! Δεν έχω θέση πια εδώ! Με διάλεξαν να φύγω!» Προσπάθησε να τους πείσει ο Yoshino. «Ω, ελάτε πια! Πού είναι το τραγικό τέλος; Πού είναι τα δάκρυα; Τι καλύτερο είχαν δηλαδή ο Ryuunosuke και ο Hayate; Δεν αξίζω κι εγώ λίγη συμπόνια!»

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ο Fran του έδειξε πίσω τους τον Lussuria και τον Levi, οι οποίοι κυριολεκτικά είχαν βαλαντώσει στο κλάμα. Μιλάμε για ποτάμια αντρικών (καλά όχι και τόσο) δακρύων, που κυλούσαν σιωπηλά.

«Τι τραγικό, τι τραγικό!» Είπε ο Lussuria, καθώς δάγκωνε το μαντίλι του. «Μια τέτοια αγάπη, να πεθάνει τόσο άδοξα! Είναι τόσο ρομαντικό! Πώς σπάει η καρδιά μου!»

«Είναι… πραγματικά… απ’ τα πιο όμορφα… πράγματα… που έχω ακούσει!» Είπε κι ο Levi ανάμεσα σε λυγμούς, κρύβοντας το πρόσωπό του στις παλάμες του. «Δε συμφωνείς, αφεντικό;» Γύρισε και ρώτησε τον Xanxus, τον οποίο όμως τον είχε πάρει ο ύπνος στην καρέκλα. «Τέλος πάντων.» Είπε ο Levi, σκουπίζοντας τα δάκρυά του. «Μην ανησυχείς μικρέ. Θα φροντίσω εγώ να δεις την αγαπημένη σου!»

«Τι πράμα;» Φρίκαρε ξαφνικά ο Lussuria. «ΟΧΙ, όχι Levi-chan, μη-«

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αλλά ο Levi δεν τον άκουσε. Πριν προλάβει ο Yoshino να καταλάβει τι συμβαίνει, άνοιξε τις ομπρέλες που κουβαλούσε πάνω του. Αυτές περικύκλωσαν τον Yoshino, και χωρίς δισταγμό φώναξε, «Super Levi Volta!» Ξαφνικά, ηλεκτρισμός άρχισε να βγαίνει απ’ τις ομπρέλες, ο οποίος κατευθύνθηκε ευθεία στο κέντρο, δηλαδή πάνω στον Yoshino. Ο τελευταίος δεν πρόλαβε ούτε να ουρλιάξει, καθώς η υψηλή τάση τον έκανε ψητό σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο Lussuria απλά καθόταν και κοίταζε το τρίτο bishounen στη σειρά που έχανε άδοξα, ενώ ο Levi έπαιρνε μια έκφραση ικανοποίησης, λες και είχε επιτελέσει υψηλό καθήκον.

«ΩΡΑΙΑ, ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! …LUSSURIA ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΜΩΡΟ!» Γάβγισε ο Squalo.

«Μ-μα… μα… μα…» Ο Lussuria άρχισε δεύτερο γύρο κλάματος.

«ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ!» Συνέχισε να φωνάζει ο Squalo. «ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ!»

Όλοι κατάπιαν με δυσκολία, περιμένοντας ν’ ακούσουν τι θα πει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«ΕΙΝΑΙ VARIA! VARIA! VARIA! V! KATAΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ; V! KI OΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ! ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ V FOR VENDETTA! VOOOOOOOI!!!!!!!»

«Εμένα πάντως θα μου άρεσε μια θέση στα Ωάρια.» Είπε ο Fran. «Νομίζω πως θα είχε πλάκα.»

«Να πάω να τον πετάξω εγώ; Σισισισισισι!» Γρύλισε ο Belphegor. «Το μόνο που θα σου κέρδιζε μια τέτοια θέση, βάτραχε, θα ήταν δεκαοκτώ χρόνια ταλαιπωρίας!»

«Σε παρακαλώ μη με ζηλεύεις τόσο πολύ senpai, ζαρώνει η φάτσα σου και κάνει κακό στο πριγκιπικό σου δέρμα.»

«ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΙΠΑ!» Τους έκοψε ο Squalo πριν προλάβει ο Belphegor να αποκεφαλίσει τον Fran. «ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΤΕ…» Άνοιξε ξαφνικά μια ντουλάπα παραδίπλα, μέσα απ’ την οποία ξεχύθηκαν κουβάδες και σφουγγαρίστρες. «ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΦΑΣΙΝΑ!»

Ακούστηκαν αγανακτισμένα βογκητά και διαμαρτυρίες. «ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!»

«Ούτε κι εμείς σε λίγο, μας έχουν κουφάνει οι αγριογκαρίδες σου…» Ακούστηκε μια φωνή να μουρμουρά απ’ το πλήθος, αλλά δε φάνηκε ποιος την είπε.

«VOOOOOOOOOI, ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ;;;;» Λύσσαξε ο Squalo, αλλά και οι δεκαπέντε που απέμειναν πήγαν και πήραν υπάκουα τις σφουγγαρίστρες. «Α, ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ!»

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

Έπεσε η νύχτα.

Περιμένω pm απ' όλους σας το αργότερο μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι. Η νύχτα θα πέσει πάλι, το αργότερο αύριο την Πέμπτη στις 12 το βράδυ.

#164 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 12:30

Συνεδρίαση Έβδομη

Δημοσιευμένη  εικόνα

Οι εναπομείναντες 15 υποψήφιοι σχημάτισαν μερικές ομάδες και άρχισαν να συγυρίζουν, δυσανασχετώντας, αλλά η αλήθεια ήταν ότι ούτε κι εκείνοι άντεχαν τη μπόχα. Είχαν συνηθίσει στη θέα των πτωμάτων – άλλωστε τους περισσότερους δεν τους ενοχλούσε εξαρχής – αλλά η βρόμα και η μυρωδιά ήταν αφόρητες, κι όσο περνούσε ο καιρός, η κατάσταση δυσκόλευε.

Βέβαια μερικούς εξακολουθούσε να μην τους πειράζει.

«Το σφουγγάρισμα δεν είναι για Βίκινγκς! Το σφουγγάρισμα είναι για τις ‘πατσαβούρες’!» Είπε ο Askeladd παρατώντας με θόρυβο το δικό του κουβά, χύνοντας τα νερά κάτω. «Που ακούστηκε, κοτζάμ Βίκινγκ, να συμμαζεύει μετά τη σφαγή! Αν δεν κάνουμε λεηλασίες και πλιάτσικο, γιατί να κάνουμε τις Σταχτοπούτες!»

«Α! Μη χύνεις τα νερά κάτω!» Φώναξε ο Saotome Genma, κι έτρεξε να μαζέψει το χάλι. «Κοίτα να δεις που βρέθηκα με όλους τους αγροίκους – θα το δω ως δοκιμασία για την εκπαίδευσή μου. Δεν αντέχεται πια αυτός ο χαμός, οι τύποι εδώ δεν έχουν την παραμικρή πειθαρχία! Έτσι και ήμασταν στο dojo μου τώρα…» Άρχισε να μουρμουράει, αλλά ο Norihiko Yokoya τον έλουσε απροειδοποίητα με κρύο νερό, και ο μεγάλος άντρας ξαφνικά μεταλλάχτηκε σε πάντα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Θέλετε να μας πείτε δηλαδή, κύριε Askeladd, ότι εσείς ευθύνεστε για τη σφαγή εδώ μέσα, έτσι δεν είναι; Kufufufufu.» Ρώτησε με στενεμένα τα μάτια και με χαμόγελο ο Yokoya, ενώ ο Saotome Genma συνέχισε να προσπαθεί να συμμαζέψει, αλλά χωρίς επιτυχία, και ο Fran κοίταζε τριγύρω μπας και βρει τον παλιό του δάσκαλο, γιατί το γέλιο του τον θύμιζε. «Μάλιστα. Αυτή είναι πολύτιμη πληροφορία που μόλις έμαθα. Αναρωτιέμαι για πόσο θα μπορώ να την πουλήσω σ’ αυτούς εδώ… τι θα μου χρωστάνε.» Είπε και γέλασε ξανά, καθώς ένα απ’ τα ποντίκια του έβγαινε απ’ την άκρη του μανικιού του και καθόταν στην παλάμη του.

Ο Askeladd γύρισε και τον κοίταξε αφ’ υψηλού, λες και κοίταζε πραγματικό ποντίκι. «Νοrihiko Yokoya δε σε λένε εσένα; Είχα ακούσει ότι είσαι έξυπνος τύπος. Προφανώς, δεν αληθεύουν οι φήμες.» Τα γέλια του Yokoya κόπηκαν απότομα και σοβάρεψε. «Σας έχω πει ήδη ποιος είμαι. Αν εσείς δε θέλετε να με πιστέψετε, το δικό σας λάκκο θα σκάψετε… Όχι ότι μπορεί κάποιος από εσάς να με σκοτώσει, βέβαια.» Χωρίς προειδοποίηση, τράβηξε τη σπάθα του, και την κατέβασε με δύναμη, αποκεφαλίζοντας τον Yokoya μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, προτού προλάβει να καταλάβει καν τι συνέβαινε. Το σώμα του έπεσε άψυχο στο πάτωμα ενώ το αίμα ανάβλυζε απ’ το λαιμό του, κάνοντας τον Saotome Genma να φρικάρει ακόμα περισσότερο με το χάλι που δε μπορούσε να μαζέψει. «Αν έχει κάποιος άλλος καμιά απορία, εμπρός, να βγει μπροστά.»

«Εγώ έχω μία.» Ακούστηκε μια βαριά φωνή από το βάθος της αίθουσας. Προς μεγάλη έκπληξη και τρόμο όλων, ο Xanxus είχε ανοίξει τα μάτια του και σηκωθεί απ’ την καρέκλα του, περπατώντας προς το μέρος του Askeladd. «Εσύ δεν ήσουν αυτός που είχε μιλήσει για μια μονομαχία; Αναρωτιέμαι αν έχεις τα κότσια να την εκπληρώσεις.» Είπε, βγάζοντας τα πιστόλια του.

Ο Askeladd άρχισε να γελάει. «Αν έχω τα κότσια να την εκπληρώσω; Επιτέλους, άκουσα και κάτι καλό!» Μετά σοβάρεψε κάπως, αλλά συνέχισε να χαμογελάει. «Μα και βέβαια τα έχω, ‘αφεντικό’. Έλα να δούμε ποιος απ’ τους δύο μας έχει πιο πολλά.»

Ο Fran δεν μπόρεσε να κρατηθεί και να μη σχολιάσει. «Ασφαλώς. Γιατί είναι σπαθί εναντίον πιστολιού. Μαντέψτε ποιος θα νικήσει.»

«Άστα αυτά βάτραχε. Έχουμε δουλειά εμείς.» Του θύμισε ο Belphegor.

«Α, σωστά senpai.» Θυμήθηκε ο Fran και τον ακολούθησε χωρίς διαμαρτυρίες. Χωρίς να καταλάβει τίποτα ο Saotome Genma, βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του. Τους κοιτάξε. Τον κοίταξαν.

«Ουσισισισισι, έλα καλό μου πάντα, κάτσε ήσυχο.» Είπε ο Belphegor, γελώντας σατανικά και βγάζοντας στιλέτο. «Ο πρίγκιπας θέλει καινούργια γούνα για το χειμώνα!»

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Σου εγγυούμαστε ότι δε θα πονέσεις πολύ… εκτός βέβαια από τη στιγμή που θα σε γδέρνουμε. Εκεί μάλλον θα πονέσεις.» Είπε και ο Fran, ενώ ο Genma λούφαζε όλο και περισσότερο, καθώς οι σκιές τους έπεφταν όλο και πιο σκοτεινές πάνω του.

Στην άλλη μεριά της αίθουσας, ο Askeladd έπεφτε με λύσσα πάνω στον Xanxus, o οποίος όμως τον απέφευγε μ’ ευκολία. Σε σύγκριση με τα καθημερινά ρούχα του Xanxus, μια πανοπλία Βίκινγκ έκανε τις κινήσεις αδιαμφισβήτητα πιο δύσκολες. Παρόλ’ αυτά, ο Askeladd πολεμούσε γενναία. Όταν τον βρήκε η πρώτη σφαίρα, δε σταμάτησε. Ούτε όταν τον βρήκε η δεύτερη. Ούτε η τρίτη.

Παρά τις γενναίες του προσπάθειες, γρήγορα φάνηκε ότι ο Askeladd έχανε έδαφος. Στο τέλος, έγειρε στον τοίχο εξαντλημένος απ’ τα τραύματά του. «Τελικά… δεν μπορώ ν’ αναμετρηθώ… με τους καιρούς, έτσι δεν είναι;» Χαμογέλασε πικρά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο Xanxus τον κοίταζε απλά, πριν σηκώσει το όπλο του. «Είσαι γενναίος πολεμιστής, Lucius Artorius Castus.» Είπε το πραγματικό όνομα του Askeladd, ξαφνιάζοντας τους πάντες. «Πήγαινε πίσω, εκεί όπου ανήκεις.» Και του έδωσε τη χαριστική βολή. Το κεφάλι του Askeladd τινάχτηκε πίσω, και μετά κρεμάστηκε μπροστά, λούζοντας το υπόλοιπο σώμα με αίμα.

«Αφεντικό! Ήσουν τόσο κουλ! Τόσο υπέροχος! Ποιος να συγκριθεί μαζί σου, αφεντικό!» Άρχισε να πλέκει το εγκώμιο στον Xanxus ο Levi, αλλά το αφεντικό της Varia πάλι δεν του έδωσε σημασία και απλά τον προσπέρασε. Ακόμα κι έτσι, ο Levi είχε συνηθίσει, οπότε άρχισε να τον ακολουθεί κατά πόδας, χωρίς να μπορεί να το βουλώσει.

Επέστρεφαν στην ομάδα τους κι ο Belphegor με τον Fran, o μεν Bel κουβαλούσε στους ώμους ο, τι είχε απομείνει απ’ τον Genma. «Σισισισι, ωραίο τρόπαιο, δε συμφωνείς βάτραχε;»

«Στους αναγνώστες μας: Οι σκηνές ήταν υπερβολικά βίαιες, γι’ αυτό δεν μπορούσαμε να τις δείξουμε.» Δήλωσε ο Fran. «Κρίμα. Αν αυτό το πάντα ήξερε κουνγκ φου, θα μπορούσε να ήταν και ο σωματοφύλακάς σας.»

«Kyaaaaa, τι υπέροχη γούνα!» Εκστασιάστηκε ο Lussuria. «Βel-chan, Bel-chan, θα μου τη δανείζεις;»

«Αποκλείεται. Σισισισισι! Θα τη δανείζω όμως στη Mammon, αν τη θέλει.»

«Δεν παίρνω τίποτα χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Το ξέρεις.» Του αντιγύρισε εκείνη. «Να πάρω και να δώσω κάτι δωρεάν είναι έξω απ’ τις αρχές μου.»

«Γι’ αυτό έχεις μείνει μόνη σου, σισισισισι!» Πριν προλάβει η Mammon να τον ξεφτιλίσει, ο Fran άρχισε να του τραβάει πάλι το μανίκι.

«Senpai. Senpai. Senpai. Senpai.» Ο Bel γύρισε και τον κοίταξε. Αυτή τη φορά, τα μάτια του Fran ήταν καρφωμένα κάπου στο βάθος της αίθουσας.

«Τι είναι επιτέλους βάτραχε;;;»

«Κουνιέται.» Είπε ο Fran, κι έδειξε με το δάχτυλό του.

«Τι κουνιέται;»

«Αυτό.» Ο Fran συνέχισε να δείχνει. Όλη η Varia κοίταξε προς τα πού έδειχνε, και ήταν το πτώμα του Yokoya.

«VOOOOI, ΠΩΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ; ΠΑΨΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΤΩΜΑ, FRAN!» Αντιγύρισε ο Squalo.

«Λοχαγέ, εγώ σας λέω ότι κουνιέται.»

«ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚ-«

Και ξαφνικά, το ακέφαλο πτώμα του Yokoya πετάχτηκε όρθιο, και σκίστηκε στα δύο. Από μέσα πρόβαλλε ένα πλάσμα ζαρωμένο, καχεκτικό, με μεγάλο κεφάλι, μακρύ λαιμό, και τεράστια μάτια. Όλοι έμειναν να το κοιτάζουν. Αυτό άπλωσε το μακρύ του χέρι, και ο δείκτης του έλαμπε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ε…Τ.» Άρχισε να λέει με μια περίεργη φωνή. «Ε…Τ. Phone… hoooooome. Phone… hooooooome.»

Έμειναν και το κοίταζαν.

«ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!» Τσίριξε ο Squalo. «ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!»

«Λοχαγέ, είσαι άκαρδος.» Είπε ο Fran. «Μόλις κατέστρεψες τις παιδικές ηλικίες όλων μας.»

«ΝΑ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΟΧΙ ΕΓΩ!»

«Μα κι εμείς μαύρα φοράμ-«

Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι. «Phone… hooooome!» Συνέχιζε να λέει ο εξωγήινος, όλο και πιο πνιχτά. Αλλά κανείς δεν του έδινε σημασία. Όλοι είχαν προσηλώσει το ενδιαφέρον τους στην πόρτα. Πάνε μέρες από τότε που είχαν δει κάποιον άλλο.

«Ν’ ανοίξουμε, αφεντικό;» Ρώτησε ο Levi. O Xanxus έγνεψε καταφατικά. Ο Levi άνοιξε προσεκτικά την πόρτα, και στο κατώφλι ξεπρόβαλλε ο…

«Phone… hoooooome!» Έβγαλε μια τελευταία απεγνωσμένη κραυγή ο εξωγήινος και σωριάστηκε κάτω, νεκρός και αφυδατωμένος.

Στο κατώφλι στεκόταν o Giovanni, γνωστός μαφιόζος της περιοχής, ο οποίος είχε μανία με τα ζώα… και με το να τα βάζει να πολεμάνε μεταξύ τους. «Ήρθα να σας διαγωνιστώ πρόσωπο με πρόσωπο κι εγώ, Varia. Τέρμα η πόζα ως Άγνωστος Χ. And I gotta catch ‘em all!»

Ο Lussuria του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα.

«VOOOOOI, TI KANEIΣ ΕΚΕΙ ΟΚΑΜΑ;»

«Δεν είναι bishounen, δεν μπαίνει μέσα!» Πάτησε το πόδι του κάτω ο Lussuria, ενώ ο Levi άνοιγε την πόρτα και ζητούσε συγνώμη για το καρούμπαλο.

«Σισισι, άρχισε και η επόμενη μέρα λοιπόν… για να δούμε τι θα δούμε.» Γέλασε ο Belphegor. Δίπλα του, ο General Vamp είχε αποκτήσει κάτι χείλη διπλάσια απ' αυτά που ήδη είχε. «Τι έγινε στρατηγέ, έριξα λίγο τσίλι στο φαγητάκι σου και δε μπορείς πια ούτε να μιλήσεις; Α, τι κρίμα, τι κρίμα! Σισισισισι!» Γέλασε ξανά, βλέποντας τον GeneralVampνα καταπίνει μπουκάλι μετά από μπουκάλι τα νερά, αλλά να μην μπορεί με τίποτα ν’ ανοίξει πια το στόμα του.

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

Ξημέρωσε.

Ο silencer σώπασε τον General Vamp (Vagelio).

H νύχτα θα πέσει αύριο Παρασκευή στις 5 το απόγευμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DoB: 28 Φεβρουάριος 2013 - 12:34

#165 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 12:59

Άγνωστος Χ

Μπαίνει στο κτήμα, παραβιάζει την είσοδο, ενεργοποιεί τον συναγερμό. Οι καλεσμένοι κοιτάνε από τα παράθυρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Πλησιάζει την είσοδο του Μεγάρου. Κοιτάει ειρωνικά τα πρόσωπα στα παράθυρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Χτυπάει το κουδούνι. Το πρόσωπό του εμφανίζεται στην οθόνη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Γεια σας. Είμαι ο 18ος καλεσμένος σας. Ήρθα ν' αναλάβω την κατάσταση.

Giovanni

Δημοσιευμένη  εικόνα

Γεια σας, αγαπητοί. Τώρα που τελείωσα με τις υποθέσεις μου στην Silph Co. έχετε πλέον την αμέριστη προσοχή μου.

Σας έχω βρει έναν από τους ενόχους που έδρασαν τη χθεσινή νύχτα. Δεν είναι μεγάλο κεφάλι ανάμεσά τους, αλλά δεν πειράζει. Για να δούμε τις αναφορές των Rockets μου.

Χτες το βράδυ, ο General Vamp [Vagelio] δέχτηκε επίσκεψη στην κρυφή κουζίνα του από τον γνωστό μας μέθυσο. Εκείνος τον πότισε με τόσο μπρούσκο που ο κακομοίρης ο νοικοκύρης έπεσε ξερός. Είχε βγει KO για τη νύχτα.

Αμέσως μόλις έφυγε ο μέθυσους, εμφανίστηκε ο Haru [Keito] μ' ένα τεράστιο κομμάτι κολλητικής ταινίας. Δεν ξέρω αν την πήρε από κάποιον άλλο φιμωμένο (driver) ή αν είναι το δικό του εργαλείο (silencer), πάντως ο General Vamp είναι ανίκανος να μιλήσει σήμερα. Κάποιοι πίστευαν πως θα την γλίτωναν αν άφηναν τον βασικό ύποπτο εκτός ψηφοφορίας.

Ο μικρός κι αθώος Haru [Keito] που από την πρώτη μέρα κατηγορούσα, είναι τελικά ένοχος. Και μάλιστα σίγουρος, αφού κανείς αθώος δεν μπορεί έστω και κατά λάθος να φιμώσει. Μαζί και ο General Vamp που αν δεν φιμωνόταν θα πέθαινε. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Σε λίγη ώρα θα σας εξηγήσω και τι σημαίνει για μας ο θάνατος του τζογαδόρου μας.

Ή αλλιώς, μάθημα και σχολή από τώρα μέχρι τις 9 το βράδυ. Άι άι άι!!! Σόρρυ για το πρόχειρο ποστ και κυρίως την είσοδο, που η DoB δεν μπήκε στον κόπο να γράψει.

Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing