Szayel Aporro Granz
Δεν χρειάζεται να είστε μόδιστρος ή στυλίστας για να ντύνεστε με στυλ, κύριε Samon (Kai). Το παν είναι το καλό γούστο. Πάρτε για παράδειγμα τα ρούχα που φοράω. Το άσπρο και το μαύρο, διαχρονικά και κλασσικά χρώματα, τολμούν να συνδυαστούν με κοψίματα νεωτεριστικά και μοντέρνα και με τα γάντια, που είναι πάντα στην μόδα στους κόσμους των δισδιάστατων, ώστε να δημιουργήσουν ένα arte nouveau σύνολο αντάξιο των καλύτερων σχεδιαστών του κόσμου των ανθρώπων. Το γαλαζίζων χερούλι του σπαθιού σε συνδυασμό με το μωβ ζωνάρι και τα φυσικά ροζ μαλλιά έρχονται σε ρήξη με την ασπρόμαυρη πανδαισία και ξεκουράζουν το μάτι τους θύματος, που πεθαίνει ευτυχισμένο ξέροντας ότι τον σκότωσε κάποιος με τόσο καλό γούστο και αίσθηση του στυλ.
Παρασύρθηκα λιγάκι αλλά ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω. Μην φοβάστε να τολμήσετε στυλιστικά. Δεν λέω να καταντήσετε σχεδόν δηλωμένες όπως ο Pegasus ή η Otose-san αλλά απλώς να μην φοβάσται τους νεωτερισμούς. Ο εικοστός αιώνας είναι ένας στυλιστικός παράδεισος, μια πανδαισία χρωμάτων και σχημάτων. Εμπνευστείτε από εκεί και δεν θα χάσετε.
Πα'όλα αυτά, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ. Ελπίζω να το ξεκαθάρισα αυτό.
Στο θέμα μας τώρα, σας ευχαριστώ που μου δίνετε φωνή στο ζήτημα αλλά θα συμφωνήσω με τον Giovanni (OdyMonaxos). Σκοτώστε κάποιον σίγουρο δολοφόνο, όπως τον General Vamp (Vagelio). Είναι προφανές ότι αυτός που σας έδωσε το όπλο το έκανε επειδή βαριέται και θέλει να παίξει μαζί μας και για κανέναν άλλο λόγο, με τόσους σίγουρους αθώους ανάμεσά μας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το όπλο άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς τόσες πολλές και τόσο δημοκρατικές διαδικασίες. Αν από την άλλη θέλετε και εσείς να μας δουλεψετε και όλη αυτή η μικρή ψηφοφορία είναι απλώς μια δικαιολογία ώστε να κάνετε στο τέλος του κεφαλιού σας, τότε δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε, είτε εγώ, είτε ο κύριος Giovanni, είτε ο Pegasus, είτε ο οποιοσδήποτε για να σας μεταπείσουμε.
Επίσης, ψήφος στον Haru (Keito), για να μην ξεχνιόμαστε.
edit: διορθώσεις
Edited by Osama Bin Laden, 01 March 2013 - 14:59.