Όσο για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται, προσωπικά, είναι καλύτερα να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και με τους γύρω μας οπότε ακόμα και αν δέν συμφωνώ με κάποιους χαρακτηρισμούς, πιστεύω ότι είναι καλύτερα έτσι.
Αλήθεια δεν με νοιάζει αν θα με πούν πρεζάκι, ναρκομανή ή ακόμα και βλάκα αρκεί να μου δώσουν το ελεύθερο να εκφραστώ πρωτού βγάλουν οι επιστήμονες τα συμπεράσματα τους. a.k.a. γ******α στερεότυπα. God damn humans indeed.
Όσο για το άλλο που είπε κάποιος, ΝΑΙ πρέπει να έχεις δοκιμάσει κάτι για να μπορείς να πείς ότι είναι κακό. Το ίδιο ισχύει με τα ναρκωτικά, το ποτό, το τσιγάρο και γενικά όλων των είδων τις καταχρήσεις. Δεν μπορείς να μου πείς ότι το κάπνισμα κάνει κακό αμα δεν ξέρεις πόσο σκατά μπορεί να σε κάνει. Η το χόρτο, mainly γιατί το τσιγάρο είναι πια συνήθεια, γιατί θα μου πείτε το χόρτο δεν είναι? και προφανώς θα έχετε δίκιο...
Κάπου έδω φίλε μου Jedi Master έρχεται και το power of will που έλεγες. Άμε δεν φτάσεις μέχρι το ******** τον πάτο, να δείς πως είναι, και μετά να ξανανέβεις πάνω τότε δέν είσαι strong-willed απλά έχεις κάνει καλές επιλογές.
Κάποια πράγματα είναι σαν το σέξ. Άμα δεν το έχεις κάνει ποτέ ΔΕΝ μπορείς να πείς ότι σου λείπει. Άμα το έχεις κάνει, και μετά τα έσπασες με το άθλημα για 6 μήνες είσαι ήρωας...in a sense... (Ή ίσως you need to get out more

Αυτά.