Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#586 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 14 September 2010 - 01:38

Kαλα η μυρωδια του καπνου(εννοω της υλης) πριν καπνισεις το τσιγαρο ειναι εκπληκτικη.

και της βενζίνης.. αλλα δεν κατεβαίνει με τίποτα κάτω η γαμ#$@%&η...
:canthelp:

#587 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 14 September 2010 - 01:57

και της βενζίνης.. αλλα δεν κατεβαίνει με τίποτα κάτω η γαμ#$@%&η...

Η μυρωδία της βότκας κατεβαίνει όμως...όχι πως ξέρω τίποτα εγώ για αυτό...

Posted Image

#588 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 14 September 2010 - 13:19

Σύγγνωμη εκ των προτέρων αν βγώ off topic

Κατ' αρχάς είμαι αντικαπνιστής και δεν θα το αρχίσω ποτέ στη ζωή μου.Το ότι συμβαίνει αυτό ίσως οφείλεται και στο ότι έκανα 4 χρόνια κολύμβηση και 5 χρόνια μπάσκετ και γενικά έχω καλή σχέση με τον αθλητισμό. Όσον αφορά τους καπνιστές/πρεζάκια/πότες και λοιπούς εθισμένους που ξεκινήσανε τον εθισμό τους λόγω κάποιας άσχημης κατάστασης(πχ.οικογενειακό πρόβλημα,κοινωνική απόρριψηκλπ) συγγνώμη που θα το πώ ωμά αλλά έχουν weak will και πιστέψτε με το λέει ατομό που από μικρός αντιμετωπίζει περίπλοκο οικογενειακό πρόβλημα το οποίο δεν λύνεται και ούτε πρόκειται να λυθεί και δεν του έχουν έρθει όλα τέλεια.Αυτό όμως δεν με έκανε να ξεκινήσω το κάπνισμα,βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις είχα τη στήριξη της οικογενεάς μου αλλά και χωρίς αυτούς πάλι το ίδιο θα έκανα.Τώρα για αυτούς που δεν μπορούν να το κόψουν αν και θέλουν εχούν και αυτή αδύναμη θέληση.Παιδιά τα πάντα είναι στο μυαλό,απλά το κόβεις χωρίς τσιρότα,τσίχλες και χαζομάρες , ας τρέμεις στη αρχή αντεξε το γιατί όταν το κόψεις τελικά θα είσαι πιο μάγκας γιατί με αυτό πού κατάφερες ξεπέρασες τον εαυτό σου.Τώρα αυτοί που καπνίζουν γιατί γουστάρουν,όπως είπε και ο θείος Al η βλακεία δεν έχει όρια αν όμως σέβεστε τα δικαιώματα των άλλων και πολεμάτε για αυτά τότε θα πολέμαω και έγω για τη "βλακεία" σας ,βέβαια θα το έκαν και χωρίς να τα σεβόσασταν αλλά τέλος πάντων.

Για αυτόυς που μίλανε για ανθυγειινές καταστάσεις(αυτοκινητα,air condition) και βρίσκουν άλλοθι μπορούν κάλλιστα να τις αποφύγουν και να τις αντμετωπίσουν .Έγω προσωπικά ζήτημα να έβαλα 10 φόρες air condition το καλοκαίρι και όχι πάνω από 3 ώρες.
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος απλά θέλω να σας πώ ότι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη ζωή είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου και τα οριά σου(btw αυτό μου το μάθανε και τα manga:P) και στις δύσκολες καταστάσεις να κάνεις το handicap advantage.

Για να καταλάβετε πέρυσι γούσταρα μια κοπέλα(πολυ ωραία:kawaii:) και τη σκεφτόμουνα συνέχεια,αν και δεν εξελλίχθηκε όπως θα 'θελα η κατάσταση αντί να στεναχωρηθώ προχώρησα και κατάφερα να από 90+ κιλά(ήμουνα υπέρβαρος) να φτάσω 75 και να κανώ ιούνιο μήνα το σύνταγμα-κυψέλη με τα πόδια.Όχι κι άσχημα.

ΥΓ.όσοι θεωρούν ότι χωρίς το κάπνισμα,το πολύ ποτο τις κρεπάλες δεν έχεις ζήσει ,καλύτερα να καταλάβουν ότι συμβαίνει το αντίθετο
Φιλικά πάντα

Tώρα όσο αφορά τα μέτρα.. it cant be helped:canthelp:
Από τη στιγμή που ο νέο-Έλληνας δεν σέβεται
1)τη μουσική του τόπου του(το ρεμπέτικο και το ζειμπέκικο το έχουν ξεσκίσει)
2)το περιβάλλον που ζεί και τους γύρω του
3)τη θρησκεία των άλλων(αυτό το **** τη @#$%$ ΜΟΥ ΤΗ ΔΊΝΕΙ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ)
4)τις διαφορετικές απόψεις
και άλλα τοσα
αυτούς που δεν καπνίζουν θα σεβαστεί?

Ούτε εμένα μου αρέσει ο απολυταρχισμός αλλά όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος
και ασ σταματήσει αυτό το τροπάρι περι φύσεως νόμων και φόρους και δεν το νοιαζει το κράτος η δημόσια η υγεία
ασ βρεθεί ο καθένας προ των ευθυνών του (καπνιστές και μη)

Edited by Kenny, 14 September 2010 - 15:39.
merged

#589 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 14 September 2010 - 14:25

Ιδου το τργουδι για αυτο το θεμα:[media]http://www.youtube.com/watch?v=o7mKeeIVLDQ[/media]

#590 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 14 September 2010 - 15:37

:blurah5: ρε συ συνομηλικε LethalMike

πραγματικα εσυ λολ ρε παιδι μου υπαρχει κατι γυρω απ'το καπνισμα που να μην το εχεις προσπαθησει????

1ον με λενε μιχαλη, χαρηκα, 2ον οχι οπως και μονο σου ξερεις δεν τα εχω δοκιμασει ολα ακομα.

Σύγγνωμη εκ των προτέρων αν βγώ off topic

Κατ' αρχάς είμαι αντικαπνιστής και δεν θα το αρχίσω ποτέ στη ζωή μου.Το ότι συμβαίνει αυτό ίσως οφείλεται και στο ότι έκανα 4 χρόνια κολύμβηση και 5 χρόνια μπάσκετ και γενικά έχω καλή σχέση με τον αθλητισμό. Όσον αφορά τους καπνιστές/πρεζάκια/πότες και λοιπούς εθισμένους που ξεκινήσανε τον εθισμό τους λόγω κάποιας άσχημης κατάστασης(πχ.οικογενειακό πρόβλημα,κοινωνική απόρριψηκλπ) συγγνώμη που θα το πώ ωμά αλλά έχουν weak will και πιστέψτε με το λέει ατομό που από μικρός αντιμετωπίζει περίπλοκο οικογενειακό πρόβλημα το οποίο δεν λύνεται και ούτε πρόκειται να λυθεί και δεν του έχουν έρθει όλα τέλεια.Αυτό όμως δεν με έκανε να ξεκινήσω το κάπνισμα,βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις είχα τη στήριξη της οικογενεάς μου αλλά και χωρίς αυτούς πάλι το ίδιο θα έκανα.Τώρα για αυτούς που δεν μπορούν να το κόψουν αν και θέλουν εχούν και αυτή αδύναμη θέληση.Παιδιά τα πάντα είναι στο μυαλό,απλά το κόβεις χωρίς τσιρότα,τσίχλες και χαζομάρες , ας τρέμεις στη αρχή αντεξε το γιατί όταν το κόψεις τελικά θα είσαι πιο μάγκας γιατί με αυτό πού κατάφερες ξεπέρασες τον εαυτό σου.Τώρα αυτοί που καπνίζουν γιατί γουστάρουν,όπως είπε και ο θείος Al η βλακεία δεν έχει όρια αν όμως σέβεστε τα δικαιώματα των άλλων και πολεμάτε για αυτά τότε θα πολέμαω και έγω για τη "βλακεία" σας ,βέβαια θα το έκαν και χωρίς να τα σεβόσασταν αλλά τέλος πάντων.

Για αυτόυς που μίλανε για ανθυγειινές καταστάσεις(αυτοκινητα,air condition) και βρίσκουν άλλοθι μπορούν κάλλιστα να τις αποφύγουν και να τις αντμετωπίσουν .Έγω προσωπικά ζήτημα να έβαλα 10 φόρες air condition το καλοκαίρι και όχι πάνω από 3 ώρες.
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος απλά θέλω να σας πώ ότι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη ζωή είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου και τα οριά σου(btw αυτό μου το μάθανε και τα manga:P) και στις δύσκολες καταστάσεις να κάνεις το handicap advantage.

Για να καταλάβετε πέρυσι γούσταρα μια κοπέλα(πολυ ωραία:kawaii:) και τη σκεφτόμουνα συνέχεια,αν και δεν εξελλίχθηκε όπως θα 'θελα η κατάσταση αντί να στεναχωρηθώ προχώρησα και κατάφερα να από 90+ κιλά(ήμουνα υπέρβαρος) να φτάσω 75 και να κανώ ιούνιο μήνα το σύνταγμα-κυψέλη με τα πόδια.Όχι κι άσχημα.

ΥΓ.όσοι θεωρούν ότι χωρίς το κάπνισμα,το πολύ ποτο τις κρεπάλες δεν έχεις ζήσει ,καλύτερα να καταλάβουν ότι συμβαίνει το αντίθετο
Φιλικά πάντα

Το παρακανες αρκετα, φενεσαι αρκετα σκληρος εναντιων των ανθρωπων, και τολμας να τους προσβαλεις με διαφορους ορους οπως πρεζακια, βλακες κλπ. Αν ειχες διαβασει τα προηγουμενα post του Gbak θα μαθενες οτι ολοι εχουμε την κριτικη ικανοτιτα να κρινουμε τι ειναι σωστο και τι λαθος αλλα εσυ αποτι φενετε δεν διαβασες σχεδον τιποτα και ποσταρες. 2ον μιλας σαν ειδικος του θεματος αλλα κατα βαθος δεν ξερεις σχεδον τιποτα για τους καπνιστες, δεν ησουν ποτε καπνιστης οποτε μην μιλας σαν να ξερεις τα παντα. 3ον Λες οτι ειμαστε βλακες που καπνιζουμε και η βλακεια μας δεν εχει ορια ; Αν οντως εννοεις αυτο τοτε θα σου ελεγα να αναρωτηθεις οτι και εσυ κανεις βλακειες καθημερινως οπως ολοι ανθρωποι αλλα δεν τις καταλαβαινεις. 4ο Μιλας συνεχως οτι τα παντα τα κανουμε για να ξεπερναμε τον εαυτο μας κλπ ενω εσυ γουσταρες μια κοπελα και ΓΙΑΥΤΗΝ εχασες κιλα επειδη ηθελες να εισαι μαζι της, αυτο σημαινει οτι το εκανες για αυτην σωστα ; Αρα δεν το εκανες για τον εαυτο σου. ( Αν εχω λαθος διορθωσε με). Οσο για τις κρεπαλες το πιοτο κλπ που λεει και ο καρβελας αποτελουν για μενα ενα κομματι της ζωης μου.
Φιλικα παντα,
αν αυτα που λεω θεωρεις οτι σε προσβαλουν μιλα μου prive.

ezgif.com-resize.gif

#591 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 September 2010 - 16:00

2ον μιλας σαν ειδικος του θεματος αλλα κατα βαθος δεν ξερεις σχεδον τιποτα για τους καπνιστες, δεν ησουν ποτε καπνιστης οποτε μην μιλας σαν να ξερεις τα παντα.

Από πότε πρέπει να είσαι καπνιστής για να ξέρεις ότι είναι εθιστικό και βλαβερό σε σένα και τους γύρω σου?

3ον Λες οτι ειμαστε βλακες που καπνιζουμε και η βλακεια μας δεν εχει ορια ; Αν οντως εννοεις αυτο τοτε θα σου ελεγα να αναρωτηθεις οτι και εσυ κανεις βλακειες καθημερινως οπως ολοι ανθρωποι αλλα δεν τις καταλαβαινεις.

Λες δλδ ότι το κάπνισμα μπορεί να είναι βλακεία αλλά δεν την καταλαβαίνεις.

4ο Μιλας συνεχως οτι τα παντα τα κανουμε για να ξεπερναμε τον εαυτο μας κλπ

Δεν είπε πουθενά κάτι τέτοιο.

ενω εσυ γουσταρες μια κοπελα και ΓΙΑΥΤΗΝ εχασες κιλα επειδη ηθελες να εισαι μαζι της, αυτο σημαινει οτι το εκανες για αυτην σωστα ; Αρα δεν το εκανες για τον εαυτο σου. ( Αν εχω λαθος διορθωσε με).

Ο Kenobi έδωσε ένα παράδειγμα αυτοβελτίωσης. Τί θέλεις να πεις εσύ, δεν καταλαβαίνω.

Οσο για τις κρεπαλες το πιοτο κλπ που λεει και ο καρβελας αποτελουν για μενα ενα κομματι της ζωης μου.

Επειδή δεν ξέρεις ακόμα να διαβάζεις και να επιχειρηματολογείς, άσε τις κρεπάλες από τα 16, έχεις ήδη κάψει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα.

Φιλικά πάντα (sic)
Posted Image
Posted Image

#592 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 14 September 2010 - 16:08

Φίλε Kenobi-sensei, σε βρίσκω λίγο σκληρό. Δεν ξέρω τι είμαι κατά τη γνώμη σου, αλλά από το να μην χαρώ το ποτό μου και το ναργιλέ μου (το κάπνισμα το έχω κόψει, αλλά το ναργιλέ δεν τον κόβω με τίποτα), προτιμώ να ανεχτώ τη ζημιά που εν γνώση μου μου προκαλούν.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#593 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 14 September 2010 - 16:50

1ον συγγνώμη για την έκφραση πρεζάκια καλύτερα να έλεγα ναρκομανείς πάντως δεν το είπα για να υποτιμήσω κανέναν
2ον το βλάκες δεν το είπα για να σας προσβάλλω για αυτό άλλωστε είπα πως θα πολεμήσω για τη βλακέια σας ασχέτως αν εσείς μας σέβεστε ή όχι και το ότι δεν καπνίζω δεν σημαίνει ότι σας αφαιρείται το δικαίωμα να καπνίζετε
3ον δεν το παίζω ειδικός αλλά επείδη απο αυτά που άκουσα εγώ έχω βρεί και βρίσκω χειρότερες καταστάσεις δεν τα έβαλα ως δικαιολογία για να ξεκινήσω το κάπνισμα/ποτό/ναρκωτικά κλπ. και απλώς τις αντιμετώπισα.Και να σου πώ και άλλο ένα παράδειγμα ο παππούς μου μέχρι τα 15 του είχε "χάσει" 2 αδέλφια και τη μάνα του και αντί να βρεί δικαιλογίες κατάφερε να κάνει μια αξιοπρεπέστατη δουλειά και μια ακόμα πιο αξιοπρεπέστατη οικογένεια
4ον μίλησα συμβουλευτικά σε αυτούς που θέλουν να το κόψουν και τους είπα το καλύτερο κατ' εμε τρόπο

Όσο για τη κοπέλα σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί της όταν είδα ότι σκέφτεται υποτιμιτικά για τους άλλους και μετά αποφάσισα αντι να κλαψουρίσω,να πάω 100+ κιλά,να καπνίσω και να πιώ(όπως κατάλαβα πολύ που θα κάνανε εδώ μέσα) να βελτιώσω το τρόπο ζωής μου ώστε να γνωρίσω καλύτερες κοπέλες και ανθρώπους (σε όλους τους τομείς)

Φίλε Kenobi-sensei, σε βρίσκω λίγο σκληρό. Δεν ξέρω τι είμαι κατά τη γνώμη σου, αλλά από το να μην χαρώ το ποτό μου και το ναργιλέ μου (το κάπνισμα το έχω κόψει, αλλά το ναργιλέ δεν τον κόβω με τίποτα), προτιμώ να ανεχτώ τη ζημιά που εν γνώση μου μου προκαλούν.

Φίλες παρεξήγησες ..κι εγώ πίνω απλά αναφερόμουνα σε αυτούς που μεθάνε δεν ξέρουν τι κάνουνε ,ξερνάνε και δεν θυμούνται τίποτα την άλλη μερα και μου το παρουσιάζουν ως ωραίο τρόπο ζωής και με λένε έμμεσα μούχλα
Το να πίνεις δεν είναι κακό το να παραπίνεις όμως και να το παρουσιάζεις για ωραίο ομως...

YΓ:όλοι έχουμε κάνει βλακείες αλλά αλλό βλακείες λόγω εφηβείας ασ πούμε και άλλο αυτό ΚΑΙ καλύτερα να πείς καπνίζω γιατί το γουστάρω και φροντίζω να μην ενοχλώ κανέναν(μεγια σου με χαρά σου) πάρα να μου βρίσκετε 1000+1 δικαιολογίες κι λόγους που το ξεκινήσατε

Edited by Kenobi-sensei, 14 September 2010 - 17:04.

#594 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 14 September 2010 - 16:51

Ρε παιδια κατ αρχην ηρεμιστε.....
Lethal Mike/Μιχαλη πιστευω πως ο kenobi δεν είπε κατι πολυ κακο αλλα μπορω να καταλαβω πως διμιουργει νευρα το να κατακρινει αλλος αυτο που είσαι λεγοντας οτι κανεις βλακειες αν και το εθεσε ως παραδειγμα ........ Και συμφωνω απολυτα πως καποιος δεν μπορει να καταλαβει πως είναι να είσαι κατι αμα δεν γινει... (πχ πως μπορει να καταλαβει καπιος ποσο ορεα είναι τα anime αμα δεν δει? :P)

Φιλικα (ναι ας το συνεχισουμε αυτο το φιλικα :Ρ φαση εχει)

v4kFmx.png

#595 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 September 2010 - 16:53

Καπνίζω. και δεν θα απολογηθώ σε κανένα για αυτό. Ειδικά όταν ξερω οτι ολοι οσοι θα μου ζητήσουν τα ρέστα

Βαράνε 12ωρα στον Η/Υ
Μιλάνε με τις ωρες στο κινητό
Παιρνουν το αμαξι για να πανε στο περιπτερο
Πινουν καθημερινα
Εχουν αρκουδισιον απο μαη μεχρι Σεπτεμβρη
Είναι υπέρβαροι, δεν αθλουνται και δεν προσεχουν τι τρωνε
Πουλανε τους δικους τους για γυναικα/ αντρα ή προαγωγη (ναι κι αυτο εθισμος ειναι) κτλ.

Και γενικά βλάπτουν τον εαυτό τους ή/και τους γύρω τους.
Στο 1% (και πολύ λέω) που δεν ανηκουν εκει μέσα προφανώς δεν θα μου απευθύνουν το λόγο διότι α) ειναι οκ με την παρτη τους και δεν ψαχνουν κάποιον να βγαλουν το κομπλεξ τους και β) φροντιζω να μην τους ενοχλω.

Γενικά ειμαι πιο κοντα σε αποψεις με τον μεσο αντικαπνιστή διότι δεν θεωρώ οτι εχουμε τα ιδια δικαιώματα αφου αν βρεθουμε στον ιδιο κλειστο χωρο και καπνισω του πασαρω το δηλητηριο μου. Το αντιθετο δεν υφισταται. Τελος. Αρα σε χωρική συνυπαρξη δεν δικαιουμαστε να μιλαμε για δικαιωματα καπνιστη. Ειναι σαν να λεμε για δικαιωμα στον φασισμο.

ΑΛΛΑ:

Δεν υποχρεωνει κανεις κανενα μη-καπνιστή να παει σε χωρο καπνιστων και αρα δε δικαιουται να δυσφορει.

Δεν εχει δικαιωμα κανεις να μου πει τι θα κανω με την "πρέζα" μου αν δεν τον ρωτήσω.

Αν αυτα καποιος δεν μπορει να τα καταλάβει τοτε εχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα απο έναν καπνιστη, και δεν λυνονται με το να το κοψει και να αρχισει το τζογκιν να καθαρισουν τα πνευμονια.

Επι του παρόντος:

Ειμαι υπέρ του νεου νομου κατά του καπνισματος σε γενικές γραμμές, αλλά τελείως εναντια με τον αρπακόλλα τροπο που εφαρμόζεται. Δεν εχω όρεξη να μπω σε πολλές λεπτομέρειες αρκει να δουμε πως την πληρωνουν τα μικρα μαγαζάκια, που σκασαν ενα καρο λεφτα για ανακαινισεις τζαμια εξαερισμους κτλ. πριν ενα χρονο για να παρουν τηνν αδεια και φετος ηρθα και τα ακυρωσαν ολα. Αυτό και πολλά άλλα ήταν α-πα-ρά-δεκ-το!

Εdit: Διαβάζοντας τα προηγούμενα βλέπω οτι αυτός που χανει πιο πολυ στην αντιπαράθεση για το τσιγαρο είναι ο πολιτισμός η ευγένεια και ο σεβασμός.

stasou%2520mygdala.jpg

#596 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 14 September 2010 - 18:00

Το παρακανες αρκετα, φενεσαι αρκετα σκληρος εναντιων των ανθρωπων, και τολμας να τους προσβαλεις με διαφορους ορους οπως πρεζακια, βλακες κλπ. Αν ειχες διαβασει τα προηγουμενα post του Gbak θα μαθενες οτι ολοι εχουμε την κριτικη ικανοτιτα να κρινουμε τι ειναι σωστο και τι λαθος αλλα εσυ αποτι φενετε δεν διαβασες σχεδον τιποτα και ποσταρες.

Δεν απαιτείται να έχει διαβάσει όλες τις σελίδες με κατεβατό που έχουν γραφτεί για να μπορεί να εκφράσει την άποψή του περί του θέματος μιας και ήταν αρκετά γενική . Επίσης πριν του (αντι)επιτεθείς θα έπρεπε να σκεφτείς πως ,καλός ή κακός, ο διαδεδομένος χαρακτηρισμός των ατόμων που παίρνουν πρέζα είναι πρεζάκηδες . Το τι φόρτιση του δίνεις ( αλλιώς το λέω εγώ και αλλιώς το λέει ένας άλλος ) δεν μπορείς να το ξέρεις , οπότε μην τσατίζεσαι και τόσο πολύ . Ξέρω άτομα που έχουν προσπαθήσει για το θέμα και την χρησιμοποιούνε , θα τους την μπεις ; Όσο για το βλάκας , ούτε η χειρότερη λέξη είναι , ούτε την χρησιμοποίησε και έτσι άσχημα .

2ον μιλας σαν ειδικος του θεματος αλλα κατα βαθος δεν ξερεις σχεδον τιποτα για τους καπνιστες, δεν ησουν ποτε καπνιστης οποτε μην μιλας σαν να ξερεις τα παντα.

Ο πατέρας μου πχ συμφωνεί με αυτά που λέει για το πώς το κόβεις και για την αδυναμία θέλησης , πάνω από 30 χρόνια καπνιστής και εδώ και 3 χρόνια το έχει κόψει . Μαχαίρι που λέμε .
Μόνο άμα έχεις κάνει εσύ προσωπικά κάτι μπορείς να έχει γνώσεις για αυτό ; Δηλαδή πχ ένας ιατρός που δεν έχει καπνίσει ποτέ δεν μπορεί να μιλήσει περί του θέματος . Μάλιστα …

3ον Λες οτι ειμαστε βλακες που καπνιζουμε και η βλακεια μας δεν εχει ορια ; Αν οντως εννοεις αυτο τοτε θα σου ελεγα να αναρωτηθεις οτι και εσυ κανεις βλακειες καθημερινως οπως ολοι ανθρωποι αλλα δεν τις καταλαβαινεις.

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι βλακεία να καπνίζεις και να το υποστηρίζεις πως το κάνεις γιατί σου αρέσει ( η μητέρα μου ) . Το ότι κάνω και γω βλακείες δεν πάει να πει πως εσύ δεν κάνεις , απλώς δεν έχω μετά το δικαίωμα να σου την μπαίνω με υπεροπτικό υφάκι ( και υπάρχει και διακύμανση ανάμεσα σε βλακεία και βλακεία , αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα )

Οσο για τις κρεπαλες το πιοτο κλπ που λεει και ο καρβελας αποτελουν για μενα ενα κομματι της ζωης μου.

Επειδή δεν ξέρεις ακόμα να διαβάζεις και να επιχειρηματολογείς, άσε τις κρεπάλες από τα 16, έχεις ήδη κάψει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα.

+1

Χαλάρωσε κάπως LethalMike, δεν είναι για χόρταση . Σχεδόν ότι και να ειπωθεί εδώ μέσα το σχολιάζεις .
Posted Image

#597 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 14 September 2010 - 22:10

@erebos, @glaurung
ok ok το υφακι μου ηταν λιγακι παραξενο, ζητω συγνωμη για αυτο, απλα ειχα ψιλονευριασει, ναι και πιστεψτε με παιζει να ειναι μια απο τις λιγες φορες που μιλησα ετσι σε καποιον. Λοιπον εν μερη εχετε δικιο, φιλε @Kenobi δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου αν αυτο νομιζες οποτε δεν ανησυχουμε για τιποτα :)
Τωρα για τον @Erebos που λεει οτι εχω καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα, ρε συ δεν ειπα οτι πινω συνεχως απλα ειπα οτι ολα αυτα ειναι κομματια της ζωης μου/σου/σας/μας κλπ κλπ.

Ο πατέρας μου πχ συμφωνεί με αυτά που λέει για το πώς το κόβεις και για την αδυναμία θέλησης , πάνω από 30 χρόνια καπνιστής και εδώ και 3 χρόνια το έχει κόψει . Μαχαίρι που λέμε .
Μόνο άμα έχεις κάνει εσύ προσωπικά κάτι μπορείς να έχει γνώσεις για αυτό ; Δηλαδή πχ ένας ιατρός που δεν έχει καπνίσει ποτέ δεν μπορεί να μιλήσει περί του θέματος . Μάλιστα …

O γιατρος μπορει να μιλησει αλλα δεν μπορει να βοηθησει αρκετα αν δεν εχει βρεθει ο ιδιος στην θεση του ασθενη, θα σου δωσω ενα παραδειγμα, πες οτι σπας το ποδι σου(χτυπα ξυλο), πας στο γιατρο σου λεει βαλε αυτο βαλε εκεινο, οκ ολα καλα. Μετα σπαει ο φιλος σου το ποδι του, δεν καταλαβαινεις πως ποναει το συγκεκριμενο ατομο και δεν το καθοδηγεις σωστα ωστε να το διορθωσει ;

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι βλακεία να καπνίζεις και να το υποστηρίζεις πως το κάνεις γιατί σου αρέσει ( η μητέρα μου ) . Το ότι κάνω και γω βλακείες δεν πάει να πει πως εσύ δεν κάνεις , απλώς δεν έχω μετά το δικαίωμα να σου την μπαίνω με υπεροπτικό υφάκι ( και υπάρχει και διακύμανση ανάμεσα σε βλακεία και βλακεία , αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα )

Για σενα μπορει να ειναι βλακεια για αλους οχι, της αρεσει και το κανει, σε ενοχλει πες της το και αν δεν σε σεβαστει και σε ενοχλησει τοτε βοηθησε την να καταλαβει πως δεν ειναι σωστο, καπνιζωντας χωρις να δημιουργεις προβλημα στους αλους πιστευω ειναι οτι καλυτερο, γιατι κακα τα ψεματα ολοι κανουμε κακο στον εαυτο μας ας πουμε με το φαγητο κλπ.
@Kenobi στο τελευταιο σου ποστ συμφωνως απολυτως μαζι σου. ;) Αυτο ισχυει και για τον @Lord Leon.
Τωρα Ερεβε και γκλαουρουνκ αν θυμωσατε με την συμπεριφορα μου δεκτο, αλλα ας συνεχισουμε αυτην την κουβεντα σε χαλαρα επιπεδα, αν δεν θελετε η αν η συμπεριφορα μου ειναι too much για την ηλικια μου, Ενημερωστε με για να ξερω.

ezgif.com-resize.gif

#598 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 14 September 2010 - 22:33

O γιατρος μπορει να μιλησει αλλα δεν μπορει να βοηθησει αρκετα αν δεν εχει βρεθει ο ιδιος στην θεση του ασθενη, θα σου δωσω ενα παραδειγμα, πες οτι σπας το ποδι σου(χτυπα ξυλο), πας στο γιατρο σου λεει βαλε αυτο βαλε εκεινο, οκ ολα καλα. Μετα σπαει ο φιλος σου το ποδι του, δεν καταλαβαινεις πως ποναει το συγκεκριμενο ατομο και δεν το καθοδηγεις σωστα ωστε να το διορθωσει ;

Ή απλά του συστήνεις το γιατρό σου.

#599 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 September 2010 - 01:07

Για κάποιο λόγο η ανάγνωση του θρεντ μου προκαλεί γέλιο:kakaka:
Posted Image

#600 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 16 September 2010 - 02:30

Εμενα όρεξη για τσιγάρο σε δημόσιο χώρο. Lol πως είχαμε το ρατσισμό με ξένους και gay to 1990 και το 2000 , τώρα θα γίνει με τους καπνιστές. God damned humans.
Signature Removed