Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#616 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 23 October 2010 - 22:54

Προφανως μιλαω για την ιδανικη κοινωνια οπο ονειρευομαι να ζω.Σιγα μην απεφθυνομουνα σε αυτο το μπουρδελο που βλεπω εξω απο το παραθυρο μου

Posted Image

Kamui Ελα πες την αληθεια. Εσυ εισαι στην φωτογραφια.Σρυ για το οφφ could help not posting it

Οσο για το καπνισμα ειμαι καπνιστης.Οτι και να πω θα ειναι υποκειμενικο και δεν θα μπορω να σας δοσο μια αντικειμενικη αποψη αρα δεν θα προσπαθεισω κιολας να το κανω
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#617 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 October 2010 - 23:02

Εντάξει μη τη πέφτεται όλοι σε ένα άτομο(και μικρότερο). Είπε τη δικιά του άποψη και τελείωσε. Εξάλλου χωρίς όνειρα και ιδέες δε μπορείς να αλλάξεις κάτι προς το καλύτερο.

2po6sfa_jpg.gif

#618 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 October 2010 - 23:49

Kamui Ελα πες την αληθεια. Εσυ εισαι στην φωτογραφια.Σρυ για το οφφ could help not posting it

Οσο για το καπνισμα ειμαι καπνιστης.Οτι και να πω θα ειναι υποκειμενικο και δεν θα μπορω να σας δοσο μια αντικειμενικη αποψη αρα δεν θα προσπαθεισω κιολας να το κανω

Απλα επικο.Εισαι στο μυαλο μου μονο που δεν ειμαι εγω αυτος.Δεν ξερω αν το λες καθαρα για πλακα αλλα ειναι ακριβως ετσι.Οσο για της αποψεις, εγω ειμαι τοσο φανατικα κολλημενος σε αυτο το θεμα που ουτε εγω ειμαι καθολου αντικειμενικος, αρα πες οτι θες.

O6rrvsU.jpg

#619 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 24 October 2010 - 00:51

Το οτι σε ειρονευομαι δεν το καταλαβες?Honestly get a life.Κρινεις ζωντας σε μια φυσαλιδα.Και επειδη εχω περασει την φαση που περνας δεν ειναι υγειες αυτο που κανεις.Χανεις πολλα πραγματα που θα μετανιωσεις στην ζωη για αυτα μετα.

Ον τοπικ.Θεωρω τα προστιμα κλπ ειναι ηλιθιο αλλα το οτι θα επρεπε να υπαρχει συμανση που να λεει αν το μαγαζι ειναι για καπνιζοντες η μη ωστε οι μη να το αποφευγουν
Posted Image

#620 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 24 October 2010 - 01:04

Το οτι σε ειρονευομαι δεν το καταλαβες?Honestly get a life.Κρινεις ζωντας σε μια φυσαλιδα.Και επειδη εχω περασει την φαση που περνας δεν ειναι υγειες αυτο που κανεις.Χανεις πολλα πραγματα που θα μετανιωσεις στην ζωη για αυτα μετα.

Ον τοπικ.Θεωρω τα προστιμα κλπ ειναι ηλιθιο αλλα το οτι θα επρεπε να υπαρχει συμανση που να λεει αν το μαγαζι ειναι για καπνιζοντες η μη ωστε οι μη να το αποφευγουν

Δεν ζω σε καμια φυσαλιδα.Εχω βγει αρκετες φορες εξω και αναγκαζομαι να εχω καθημερινη επαφη με την ελληνικη κοινωνια λογω σχολειου.Δεν καταλαβαινω τι πιστευεις πως χανω απο τη ζωη οταν μερικες φορες αηδιαζω μεχρι και με τους ιδιους μου τους φιλους.

Edited by Kamui, 24 October 2010 - 02:22.

O6rrvsU.jpg

#621 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 24 October 2010 - 01:54

alxdjo σε παω επειδη τρολαρεις τα σωστα ατομα....
kamui αυτα που λες καταντανε φασιστικα και αποτι βλεπω βγαζεις το αχτι σου εδω περα, χωρις να σεβεσε μερικα ατομα εδω περα. Αραξε λιγακι και ξεκολα. Οπως ειπε και ο alxdjo GET A LIFE.

ezgif.com-resize.gif

#622 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 24 October 2010 - 02:21

Τι αλλο να πω...
Εδω ειναι ενα forum και ο καθενας πρεπει να σεβεται τις αποψεις των αλλων.
Εγω τουλαχιστον δεν αναφερθηκα σε καποιον προσωπικα ουτε κατεκρινα την προσωπικη ζωη κανενος.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι προσπαθειτε να μου πειτε μπαινοντας στον κοπο να βγειτε εντελως off topic...

O6rrvsU.jpg

#623 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 24 October 2010 - 02:27

Ρε συ λες το ιδιο και το ιδιο, λες συνεχως οτ εισαι φανατικος καπνιστης, κατακρινεις τους παντες επειδη καπνιζουν και τους προσβαλεις μερικους, γιατι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. Το πες και μονο σου, εισαι φανατικος, αν διαβασεις ιστορια θα καταλαβεις οτι ο φανατισμος δεν ειναι κατι καλο.

ezgif.com-resize.gif

#624 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 24 October 2010 - 03:08

LethalMike, πρόσεχε λιγάκι τις εκφράσεις σου. Όσο λάθος και να πιστεύεις ότι είναι κάποιος άλλος, μην τον αποκαλείς φασίστα. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να δείξεις την λάθος θέση του.
Kamui, είπες πιστεύω αυτό που ήθελες. Γιατί μπαίνεις στο τρυπάκι να πρέπει να αντιτίθεσαι σε όλους τους καπνιστές που σου απαντάνε;
Αυτό το θέμα τείνει να ανακυκλώνει τις ίδιες ιδέες και αντιλήψεις των δύο πλευρών. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα μπει ένα τέλος γιατί δεν έχει πλέον κάτι το νέο να προσθέσει.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#625 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 24 October 2010 - 09:34

LethalMike, πρόσεχε λιγάκι τις εκφράσεις σου. Όσο λάθος και να πιστεύεις ότι είναι κάποιος άλλος, μην τον αποκαλείς φασίστα. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να δείξεις την λάθος θέση του.
Kamui, είπες πιστεύω αυτό που ήθελες. Γιατί μπαίνεις στο τρυπάκι να πρέπει να αντιτίθεσαι σε όλους τους καπνιστές που σου απαντάνε;
Αυτό το θέμα τείνει να ανακυκλώνει τις ίδιες ιδέες και αντιλήψεις των δύο πλευρών. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα μπει ένα τέλος γιατί δεν έχει πλέον κάτι το νέο να προσθέσει.

Εχεις δικιο.Δεν πρεπει να τσιμπαω.
Απλα οταν οι αλλοι μιλανε για την προσωπικη μου ζωη δεν μου αρεσει να το αφηνω ετσι.
Ευχαριστω για τη συμβουλη.

Παντως μην ξεχνατε οτι πολλα απο αυτα που λεω τα λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου.
Δεν ειχα ποτε σκοπο να προσβαλλω κανεναν.
Το μονο που θελω ειναι να γινεται κουβεντα...

Edited by Kamui, 24 October 2010 - 18:14.

O6rrvsU.jpg

#626 MangaRebel

MangaRebel

Διαδρομή για Δαφνί...

• Members
  • 61 posts

Posted 24 October 2010 - 16:58

back on topic τώρα: Έχετε δεί το θράσος του έλληνα καταστηματάρχη???
βάζουν λέει τασάκια στα τραπέζια ξανά γιατι δεν έχει δουλειά!
Αλλα να μου πείς, κρίση είναι κι αυτή, τι να κάνουν οι άνθρωποι...
Ποια είναι η άποψή σας?

Don't look back... :tensai:

#627 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 24 October 2010 - 18:18

back on topic τώρα: Έχετε δεί το θράσος του έλληνα καταστηματάρχη???
βάζουν λέει τασάκια στα τραπέζια ξανά γιατι δεν έχει δουλειά!
Αλλα να μου πείς, κρίση είναι κι αυτή, τι να κάνουν οι άνθρωποι...
Ποια είναι η άποψή σας?

Αυτους τους ψιλοκαταλαβαινω.Σε τετοιες εποχες κρισης δεν εχουν και πολλες επιλογες.
Ο νομος,ομως, ειναι νομος.Και αμα δεν μπουν μερικα προσθημα η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει ποτε.Μονο ετσι θα μπορεσει και η κυβερνιση να αποδηξει την επιβλητικοτητα της

O6rrvsU.jpg

#628 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 24 October 2010 - 19:13

Μονο ετσι θα μπορεσει και η κυβερνιση να αποδηξει την επιβλητικοτητα της

ΑΧΑ Καλο εεεεεε

Τα μαγαζια πρεπει να εχουν το δικαιωμα να διαλεγουν το τι θελουν αυτα.Και στην τελικη αμ δεν γουσταρεται εσεις οι Αντιπαθητικοι ΑντιΚαπνηστες μην πατατε στα μαγαζια μας.Γιατι να πρεπει να στεριθουμε την απολαυση του καφε με το τσιγαρο επιεδη εσεις θελετε να ερθετε στα μαγαζια που καπνιζουνε
Posted Image

#629 MangaRebel

MangaRebel

Διαδρομή για Δαφνί...

• Members
  • 61 posts

Posted 24 October 2010 - 20:42

Ρε alxdjo ηρέμησε:canthelp: δε σε βρίσαμε, και sorry, no offfence μα δεν είναι μαγαζιά "σας" τα μαγαζιά που επιτρέπουν κάπνισμα. no offence πάντα έτσι?
Πάντως συμφωνώ έως ενός σημείου. Ναι, οι αντικαπνιστές όπως και να το κάνουμε δεν ξέρουν τι σημαίνει εθισμός και τα παίρνουν επειδή τους βρωμάει λίγο το τσιγαράκι. Αλλά όπως είπε ο Kamui, ο νόμος είναι νόμος. Μπορεί να είναι λίγο σκληρό, αλλά οι καπνιστές πρέπει να βγαίνουν έξω. Εντάξει έλεος, να μην μπορείς να βγεις σε ένα κέντρο επειδή ντουμανιάζεις? Ας σκεφτούν λίγο οι καπνιστές κι εμάς, no offence. Έχω ξάδερφο που έπαθε γερό πρόβλημα (εντατικές και τέτοια) από παθητικό κάπνισμα.

Edited by MangaRebel, 24 October 2010 - 20:56.

Don't look back... :tensai:

#630 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 24 October 2010 - 21:27

Ηρεμος ειμαι.Και απο την στιγμη που ο μαγαζατορας το επιτρεπει δεν πεφτει σε κανεναν λογο να γκρινιαξει.Οπως τωρα δεν γεμιζουν αυτα τα μαγαζι γιατι δεν πατανε οι καπνιστες .Its simple.Θεωρω οι μαγαζατορε θα πρεπει να αποφασιζουν .Αλλα συμφωνω να μπουν νομοι για σωστο εξαερισμο.Σαυτο μαζι σας.
Posted Image