Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#466 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 27 August 2010 - 19:30

Μόλις είδα αυτό το topic μου είρθε να σπάσω τον υπολογιστή μου γιατί πάλι μου είρθε στο μυαλό αυτή η ηλίθια συνήθεια. Δεν καπνίζω (εβέβαια θα μου πεις, είμαι σε μικρή ηλικία, αλλά και 13,5 που είμαι ξέρω ότι και σε τέτοια ηλικία καπνίζουν κάποιοι), ούτε θα καπνίσω ποτέ στην ζωή μου και σκέφτομαι ότι όσοι έχουν εργοστάσια που φτιάχνουν τσιγαρα πρέπει να τιμορηθούν, σοβαρά και θα είθελα πολύ εγώ η ίδια να τους τιμωρήσω. Το έχω σειχαθεί πια και αναγκάζομαι όπου είναι κοντά μου καπνιστές να μην αναπνέω, όχι μόνο γιατί με ενοχλεί πολύ, αλλά και για να το ξεχνάω. Θα είθελα να πω σε πολόύς από εσάς, τώρα που βρίσκω την ευκαιρία, να μην το αρίσουν, γιατί δεν θα το τελειώσουν ποτέ και μόνο κακό θα κάνουν στον εαυτό τους. Το ξέρω ότι εδώ δεν είναι μέρος για να πούμε τον πόνο μας, αλλά εγώ θέλω να σας πληροφορήσω για να ξέρετε: ο πατέρας μου κάπνιζε από μικρή ηλικία, έπαθε καρκίνο και ακόμα επέμενε να καπνίζει, κάπνιζε πολύ, δεν το σταμάτησε ποτέ και έτσι όταν είμουν μόνο 8,5 χρονών έφυγε από την ζωή. Γι' αυτό θα είθελα να το σταματήσουν όλοι γιατί είναι απλά μια ηλίθια συνήθεια που δεν την σταματάς ποτέ και μπορείς να καταλείξεις έτσι. Και ίσως ακριβώς επειδή δεν καπνίζω μου φένεται παράξενο που δεν μπορούν με τίποτα να το σταματήσουν κάποιοι και συνεχίζουν να καπνίζουν πακέτο-πακέτο.

να το προσέξεις, για αυτό παρακολούθα το από κάτω βίντεο μέχρι τέλους.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8MMc3f588yc[/YOUTUBE]
Posted Image

#467 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 27 August 2010 - 19:33

Μόλις είδα αυτό το topic μου είρθε να σπάσω τον υπολογιστή μου γιατί πάλι μου είρθε στο μυαλό αυτή η ηλίθια συνήθεια. Δεν καπνίζω (εβέβαια θα μου πεις, είμαι σε μικρή ηλικία, αλλά και 13,5 που είμαι ξέρω ότι και σε τέτοια ηλικία καπνίζουν κάποιοι), ούτε θα καπνίσω ποτέ στην ζωή μου και σκέφτομαι ότι όσοι έχουν εργοστάσια που φτιάχνουν τσιγαρα πρέπει να τιμορηθούν, σοβαρά και θα είθελα πολύ εγώ η ίδια να τους τιμωρήσω. Το έχω σειχαθεί πια και αναγκάζομαι όπου είναι κοντά μου καπνιστές να μην αναπνέω, όχι μόνο γιατί με ενοχλεί πολύ, αλλά και για να το ξεχνάω. Θα είθελα να πω σε πολόύς από εσάς, τώρα που βρίσκω την ευκαιρία, να μην το αρίσουν, γιατί δεν θα το τελειώσουν ποτέ και μόνο κακό θα κάνουν στον εαυτό τους. Το ξέρω ότι εδώ δεν είναι μέρος για να πούμε τον πόνο μας, αλλά εγώ θέλω να σας πληροφορήσω για να ξέρετε: ο πατέρας μου κάπνιζε από μικρή ηλικία, έπαθε καρκίνο και ακόμα επέμενε να καπνίζει, κάπνιζε πολύ, δεν το σταμάτησε ποτέ και έτσι όταν είμουν μόνο 8,5 χρονών έφυγε από την ζωή. Γι' αυτό θα είθελα να το σταματήσουν όλοι γιατί είναι απλά μια ηλίθια συνήθεια που δεν την σταματάς ποτέ και μπορείς να καταλείξεις έτσι. Και ίσως ακριβώς επειδή δεν καπνίζω μου φένεται παράξενο που δεν μπορούν με τίποτα να το σταματήσουν κάποιοι και συνεχίζουν να καπνίζουν πακέτο-πακέτο.

Και εγω τα ιδια ελεγα, αλλα το ξεκινησα...

ezgif.com-resize.gif

#468 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 27 August 2010 - 19:38

lethal mike κόφτο τώρα που είναι νωρίς...

#469 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 28 August 2010 - 16:11

Και εγω τα ιδια ελεγα, αλλα το ξεκινησα...

Πές τα!! τα ίδια λένε όλοι..Μικροί μεγάλοι!!!
Η παρέα μου ήταν φανατικοί αντικαπνιστές.. όλοι με έβριζαν και έλεγαν να το κόψω, μέχρι που μετά απο 3 μήνες, όλοι καπνίζαμε την ίδια μάρκα..
:canthelp:Το μόνο καλό για μένα είναι ότι κάνω τράκες..xD

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#470 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 August 2010 - 16:29

:canthelp:Το μόνο καλό για μένα είναι ότι κάνω τράκες..xD

Σου προσφέρει καρκίνο δωρεάν δλδ... cause that's what friendship is really about. :thatsit:
Posted Image
Posted Image

#471 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 28 August 2010 - 16:40

Σου προσφέρει καρκίνο δωρεάν δλδ... cause that's what friendship is really about. :thatsit:

Μπορείς να το πεις και ετσι.. ^^
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#472 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 28 August 2010 - 17:23

Πόσο υποκριτικό κ για το πόσο στρουθοκαμηλισμός είναι το να κατηγορουμε αποκλειστικά το τσιγάρο,ειδικά όσοι κατοικούμε σε μεγάλες πόλεις is beyond me really.

#473 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 August 2010 - 17:26

Ακομα δεν εχεις αλλαξει την γνωμη σου εσυ? :redcard2:

On Topic: Συνεχιζω να καπνισω οπως ειχα πει... μονο στα κεφια με αλκοολ... (2 φορες την βδομαδα δηλαδη)

2bbd14fc.jpg

#474 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 28 August 2010 - 17:39

Ποτε δεν καπνισα κ δεν θα καπνισω γτ εχω κριτικη ικανοτητα κ ξερω τ ειναι το σωστο κ τ οχι (δεν το λεω αυτο για να φανω εξυπνος).

Νομιζω οι περισσοτεροι ανηλικες εχουν αρχισει το καπνισα απο μαγκια κ οταν τους ρωτας γτ αρχισαν το καπνισα...γυριζουν κ σου λενε "ΕΓΩ αρχισα το καπνισα επειδη μου αρεσε". :thumbdown:

Μπορεις να μου πει ενας ανηλικος του forum τ του προσφερει το καπνισμα εκτος οτι θα φαινεται μαγκας στα ματια των φιλων του?

Posted Image

#475 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 August 2010 - 17:41

Τι μου προσφερει? εμενα με προσφερει κεφι και με ζαλιζει κι ολας... οτι κανει και το ποτο δηλαδη... :P

2bbd14fc.jpg

#476 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 28 August 2010 - 17:50

Δεν εχω βαλει στο στομα μου αναμενο τσιγαρο και ουτε προκητε....ουτε εχω την γνωστη περιεργια των εφηβων...πως να ναι και τα λοιπα....τουλαχιστον αυτη την στιγμη το μονο που δεν θελω να σκεφτομαι ειναι αυτο...εντελως καταστροφικο και ακριβο για να σου τρωει χρονια απο τη ζωη σου.... :/
τωρα επειδη οτι και να λεω ειναι μεγαλη κουβεντα....δεν βαζω το και το χερι μου στη φωτια(οχι οτι θα καω,αφου ειμαι ειδη φωτια :P ) οτι δεν θα το αρχισω καποτε...αλλα θα προσπαθησω να μην....

Posted Image

#477 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 28 August 2010 - 18:40

Ποτε δεν καπνισα κ δεν θα καπνισω γτ εχω κριτικη ικανοτητα κ ξερω τ ειναι το σωστο κ τ οχι (δεν το λεω αυτο για να φανω εξυπνος).

Νομιζω οι περισσοτεροι ανηλικες εχουν αρχισει το καπνισα απο μαγκια κ οταν τους ρωτας γτ αρχισαν το καπνισα...γυριζουν κ σου λενε "ΕΓΩ αρχισα το καπνισα επειδη μου αρεσε". :thumbdown:

Μπορεις να μου πει ενας ανηλικος του forum τ του προσφερει το καπνισμα εκτος οτι θα φαινεται μαγκας στα ματια των φιλων του?

1) Άρα όποιος καπνίζει δεν έχει κριτική ικανότητα, εγώ μπορεί να πιστευω το αντίθετω ότι έχεις προπαγανδιστεί τόσο πολύ από τα ΜΜΕ στην σοβαρότητα αυτής της πράξης κτλ. Για την βιομηχανία τροφήμων (τεχνιτά μεταλαγμένων {καλαμποκια} και τα λοιπα) που επιτραπήκανε και προσφατα να παραγονται και να εισαγονται στις Ευρωπαικές χώρες δεν λέει κανένας τίποτα.

2) Το καπνισμα όπως ότιδηποτε άλλο σε αυτή την υλιστική ζωή είναι απόλαυση, όπως και το περισσότερο φαγητό/ γλύκο που δεν χρειαζεται το σώμα σου αλλά θα το φας, όπως το αλκοόλ κτλ Όλα εθιστικά είναι.

3) Σκοπός όλης της προπαγανδας κατά του καπνισματος που και καλά είναι στοχευμένη είναι για την εισαγωγή έμμεσων φόρων, για κανέναν απολύτος άλλον λόγο.

Και να φανταστείς δεν είμαι και καπνιστής /*περιστασιακά και μη */. Προσεχε λοιπόν λίγο πως εκφράζεσαι.

#478 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 28 August 2010 - 18:58

1) Το thread ειναι για τους καπνιστες κ οχι για τα μεταλαγμενα τροφιμα.

2) Μιλαω παντα για τους ανηλικους που καπνιζουν απο μαγκια χωρις να χρησιμοποιουν την κριτικη τους ικανοτητα.

3) Τ κακο ειχε η εκφραση μου? Διαλογο εκανα.

Φιλικα παντα γιατι μερικα ατομα δεν μπορουν να ξεχωρισουν τ ειναι φιλικο κ τ εχθρικο.

Posted Image

#479 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 28 August 2010 - 19:13

"γιατι μερικα ατομα δεν μπορουν να ξεχωρισουν τ ειναι φιλικο κ τ εχθρικο"
Srsly?

"Το thread ειναι για τους καπνιστες κ οχι για τα μεταλαγμενα τροφιμα."
Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο thread χρεισιμοποίησα παράδειγμα-τεκμήριο για να σου παρουσίασω και αλλη μια μεριά ως προς την κριτική σκέψη.

"Μιλαω παντα για τους ανηλικους που καπνιζουν απο μαγκια χωρις να χρησιμοποιουν την κριτικη τους ικανοτητα."

Στην αρχή επικαλύσε την κριτική σου ικανότητα και ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν άρχισες το κάπνισμα, με πολύ ηρωνικό τόνο έθεσες ότι όλοι οι άλλοι που καπνίζουν δεν έχουν κριτική ικανότητα. Από αυτό κατάλαβαινω ότι εννοεις ότι όσοι ανηλικοι που καπνίζουν δεν έχουν την κριτική ικανότητα που κατέχεις... Τώρα αντιθετα αναφέρεσε στους ανηλικους που δεν έχουν κριτική ικανότητα και αρχίσανε το καπνισμα, could you please describe those teenagers?

#480 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 28 August 2010 - 19:36

"Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο thread χρεισιμοποίησα παράδειγμα-τεκμήριο για να σου παρουσίασω και αλλη μια μεριά ως προς την κριτική σκέψη."

Σωστα εχεις απολυτο δικιο αλλα αφου βρισκομαστε στο αντιστοιχο thread καλο θα ηταν να δινουμε αλλου ειδους παραδειγματα πχ(για το καπνισμα). Επισης χρησιμοποιησα τεκμηρια με αυτο που ειπα γ την κριτικη ικανοτητα, δλδ ενισχυσα την αξια της προτασης μου, χρησιμοποιηοντας αποδεικτικα στοιχεια αλλα κ γενικες αληθειες.

"Στην αρχή επικαλύσε την κριτική σου ικανότητα και ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν άρχισες το κάπνισμα, με πολύ ηρωνικό τόνο έθεσες ότι όλοι οι άλλοι που καπνίζουν δεν έχουν κριτική ικανότητα. Από αυτό κατάλαβαινω ότι εννοεις ότι όσοι ανηλικοι που καπνίζουν δεν έχουν την κριτική ικανότητα που κατέχεις... Τώρα αντιθετα αναφέρεσε στους ανηλικους που δεν έχουν κριτική ικανότητα και αρχίσανε το καπνισμα, could you please describe those teenagers"

Σου εχω απαντησει σχετικα με την κριτικη ικανοτητα στην παραπανω παραγραφο. Σχετικα με αυτο που εθεσες τελευταιο δλδ: Τώρα αντιθετα αναφέρεσε στους ανηλικους που δεν έχουν κριτική ικανότητα και αρχίσανε το καπνισμα, could you please describe those teenagers" Μαλλον δεν εχεις ανακαλυψει την πραγματικοτητα, εχεις δει του ανηλικους της σημερον κοινωνια, να δεις τ κανουν? Επισης ολοι ανηλικοι που καπνιζουν το κανουν απο μαγκια κ απο ελειψει κριτικης ικανοτητας....δλδ αν μπορουσαν να βαλουν κατω ολα τα αρνητικα του τσιγαρου, νομιζεις θα συνεχιζαν να καπνιζουν?

~και εγω 18 χρονων ειμαι αλλα δεν καπνισα επειδη καπνιζαν οι φιλοι μου!

Posted Image