Μόλις είδα αυτό το topic μου είρθε να σπάσω τον υπολογιστή μου γιατί πάλι μου είρθε στο μυαλό αυτή η ηλίθια συνήθεια. Δεν καπνίζω (εβέβαια θα μου πεις, είμαι σε μικρή ηλικία, αλλά και 13,5 που είμαι ξέρω ότι και σε τέτοια ηλικία καπνίζουν κάποιοι), ούτε θα καπνίσω ποτέ στην ζωή μου και σκέφτομαι ότι όσοι έχουν εργοστάσια που φτιάχνουν τσιγαρα πρέπει να τιμορηθούν, σοβαρά και θα είθελα πολύ εγώ η ίδια να τους τιμωρήσω. Το έχω σειχαθεί πια και αναγκάζομαι όπου είναι κοντά μου καπνιστές να μην αναπνέω, όχι μόνο γιατί με ενοχλεί πολύ, αλλά και για να το ξεχνάω. Θα είθελα να πω σε πολόύς από εσάς, τώρα που βρίσκω την ευκαιρία, να μην το αρίσουν, γιατί δεν θα το τελειώσουν ποτέ και μόνο κακό θα κάνουν στον εαυτό τους. Το ξέρω ότι εδώ δεν είναι μέρος για να πούμε τον πόνο μας, αλλά εγώ θέλω να σας πληροφορήσω για να ξέρετε: ο πατέρας μου κάπνιζε από μικρή ηλικία, έπαθε καρκίνο και ακόμα επέμενε να καπνίζει, κάπνιζε πολύ, δεν το σταμάτησε ποτέ και έτσι όταν είμουν μόνο 8,5 χρονών έφυγε από την ζωή. Γι' αυτό θα είθελα να το σταματήσουν όλοι γιατί είναι απλά μια ηλίθια συνήθεια που δεν την σταματάς ποτέ και μπορείς να καταλείξεις έτσι. Και ίσως ακριβώς επειδή δεν καπνίζω μου φένεται παράξενο που δεν μπορούν με τίποτα να το σταματήσουν κάποιοι και συνεχίζουν να καπνίζουν πακέτο-πακέτο.
να το προσέξεις, για αυτό παρακολούθα το από κάτω βίντεο μέχρι τέλους.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8MMc3f588yc[/YOUTUBE]