Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#436 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 17 May 2010 - 18:37

wow...wow relax there!!!

Βασικα οκ παιδια, βαρεθηκα να διαβαζω απο ολους το ιδιο πραμα..."ξεκιναω το τσιγαρο για μαγκια" μπλα μπλα μπλα

Υπαρχουν και αυτα τα ατομα, υπαρχουν και αυτοι που καπνιζουν 1 στο τοσο και υπαρχουν και αυτοι που δεν καπνιζουν.
Και για οτι ειπε η mono πιο πανω συμφωνω.
Δεν καπνιζω, καπνιζα απο καμια φορα.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#437 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 17 May 2010 - 19:01

wow...wow relax there!!!

Βασικα οκ παιδια, βαρεθηκα να διαβαζω απο ολους το ιδιο πραμα..."ξεκιναω το τσιγαρο για μαγκια" μπλα μπλα μπλα

Υπαρχουν και αυτα τα ατομα, υπαρχουν και αυτοι που καπνιζουν 1 στο τοσο και υπαρχουν και αυτοι που δεν καπνιζουν.
Και για οτι ειπε η mono πιο πανω συμφωνω.
Δεν καπνιζω, καπνιζα απο καμια φορα.

+1000
Το μόνο που όλοι πρέπει να παραδέχονται είναι ότι κάθε τσιγάρο σου κάνει ζημιά. Από κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει τι θα κάνει.

Πλακα με κανεις μωρε... Με 1-2 τσιγαρα ΔΕΝ κανω ζημια γτ καθημερινως εισπνεω περισσοτερα...Got That?

So true αλλά γιατί να κάνεις έστω και 1-2 τσιγάρα παραπάνω ζημιά. Αυτό είναι σαν την λογική μερικών : "τόσα σκουπίδια υπάρχουν στο δρόμο σιγα το δικό μου θα πειράξει?"
Λέω γεγονότα έτσι το τονίζω ο καθένας κάνει ότι διαλέγει :8):
(αν και τώρα υπάρχουν πολλά ηθικά θέματα με τους παθητικούς καπνιστες και τους μή σύμφωνα με τους νόμους περί απαγόρευσης καπνίσματος και λοιπά)
Posted Image

#438 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 17 May 2010 - 19:10

κάθε τσιγάρο σου κάνει ζημιά.

Αν το παρουμε με την εννοια του οτι με καθε τσιγαρο π κανεις εθιζεσαι τοτε true.ΑΛΛΑ ειναι γεγονος πως αν κανεις κανα-δυο στο κεφι οπως λεει o didimakia και κρατηθεις ετσι ωστε να μην φουμαρεις μετα σαν αραπης τοτε δεν προκειται να υπαρξει καποιο ουσιαστικο προβλημα εκτος απο κοπωση.
Posted Image

#439 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 17 May 2010 - 19:16

ειναι δεδομενο πως οι καπνιστες πρεπει να εχουν μεγαλη θεληση για να το κοψουν............
απο την αλλη οι μη καπνιστες πρεπει να περασουν ενα μεγαλο σοκ για να το αρχισουν........
ή να περασουν μια μεγαλη περιπετεια ή να υποστουν μια ερωτικη απογοητευση!!!!!

τωρα αμα καποιος θελησει να το κοψει τοτε ειμαι μαζι του!!!!
αλλα αμα ειναι να το αρχισει...αστο καλυτερα........!!!!

μερικοι ομως κανουν και κανα τσιγαρο επειδη................θελουν να σπασουν την μονοτονια τους!!!!!!!
αυτη την κατηγορια δεν την εβαλες!!!!!!!
Posted Image
The Dream Has Ended....

#440 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 17 May 2010 - 19:18

Αν το παρουμε με την εννοια του οτι με καθε τσιγαρο π κανεις εθιζεσαι τοτε true.ΑΛΛΑ ειναι γεγονος πως αν κανεις κανα-δυο στο κεφι οπως λεει o didimakia και κρατηθεις ετσι ωστε να μην φουμαρεις μετα σαν αραπης τοτε δεν προκειται να υπαρξει καποιο ουσιαστικο προβλημα εκτος απο κοπωση.

Ναι και εγώ αυτό εννοούσα αλλα μόλις τώρα είδα κάτι και άρχισα να τρομάζω λίγο :blurah5::
[media]http://www.metacafe.com/watch/1052512/every_cigarette_is_doing_you_damage/[/media]βεβαία και πάλι με τίποτα δεν μπορείς να πεις ότι ακόμη και με 10 τσιγάρα πχ θα πεθάνεις.. Απλά αυξάνεις πιθανότητες.

Εδιτ : χμμ που είναι το σιγκ μου ??:hmmm:
2 Εδιτ : α λολ να το ήρθε :hihi2:
Posted Image

#441 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 17 May 2010 - 19:19

wow...wow relax there!!!

Ναι ζητω συγγνωμη αλλα αυτος ηταν που με μιλησε με το υφακη του εξυπνακια και του ''Υπαρχει η δικια μου η γνωμη και η λαθος'' γι αυτο ψιλονευριασα... τεσπα δεν το συνεχισω..ξεκαθαρισα την θεση μου...

2bbd14fc.jpg

#442 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 20 May 2010 - 11:45

Ναι και εγώ αυτό εννοούσα αλλα μόλις τώρα είδα κάτι και άρχισα να τρομάζω λίγο :blurah5::
[media]http://www.metacafe.com/watch/1052512/every_cigarette_is_doing_you_damage/[/media]βεβαία και πάλι με τίποτα δεν μπορείς να πεις ότι ακόμη και με 10 τσιγάρα πχ θα πεθάνεις.. Απλά αυξάνεις πιθανότητες.

τρομακτικο το βιντεο αρκετα! εγω μπορω να πω οτι τρομαξα, εχει ενα τροπο που τα δειχνει αυτη η μουσικη που σε κανει να κλανεις μεντες! :kakaka:

ezgif.com-resize.gif

#443 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 22 May 2010 - 13:18

πολυ δραματικα τα παρουσιαζουν. ενοειται οτι δεν ειναι ετσι ακριβως, αν ηταν ετσι σε ενα πακετο 8α ειχαμε πε8ανει.

#444 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 24 May 2010 - 01:06

τρομακτικο το βιντεο αρκετα! εγω μπορω να πω οτι τρομαξα, εχει ενα τροπο που τα δειχνει αυτη η μουσικη που σε κανει να κλανεις μεντες! :kakaka:

:kakaka: Όντως, σαν βουητό :hihi2:.

πολυ δραματικα τα παρουσιαζουν. ενοειται οτι δεν ειναι ετσι ακριβως, αν ηταν ετσι σε ενα πακετο 8α ειχαμε πε8ανει.

Ε ναι τι δεν παρουσιάζετε υπερβολικό σε αυτήν την ζωή εξάλλου :kakaka:. Πάντως δεν απέχει τόσο πολύ απο την αλήθεια όσο νομίζουν οι περισσότεροι.
Posted Image

#445 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 24 May 2010 - 07:47

τρομακτικο οντος αλλα τη να κανεις εγω καπνιζω απο 2 γημνασιου αλλα οχι σιχνα οταν βρισκομε μονο με την παρεα μου και οχι καθε φορα μπορι ενα πακετο να μου κρατισι για 3 μηνες παντος εχω ακομα εναν καπνο απο τα χρησουγενα ^^
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#446 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 24 May 2010 - 10:01

στο τελος δυναμωνη η φωνη λες και ειναι θυμομενος ξερω γω και ειναι αρκετα scary!:Crying2:

ezgif.com-resize.gif

#447 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 24 May 2010 - 13:04

Εγώ πάλι βαρέθηκα να βλέπω κάπνισμα => τσιγάρο. Δεν είναι μόνο αυτό. Ο καπνός από πολύ παλιά χρεισιμοποιούταν για την διασκέδαση του ανθρώπου. Το τσιγάρο είναι ο πιο "φθηνός" και επικίνδυνος τρόπος απολαυσείς του (λογω του ότι αποτελεί το μόνο μέσω που εισπνέεται ο καπνός.)

Τώρα για τον καπνό και των περιγυρω, όχι δεν πιστευω ότι πρέπει να το κάνεις για να κάνεις fit in. Το ίδιο όμως θα μπορούσε κανείς να πει για το αλκοόλ και άλλα παρόμοια. Βλέπεις άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα πράγματα που καταναλώνουν είναι βλαβερά, τόσο το φαγητό όσο και ο αγαπημένος σου καφές και την πευτουν στον καπνό.

Το θέμα λοιπόν είναι τι θέλει ο καθένας και που έχει σκοπό να σταματήσει ή συστηματική προπαγάνδα κατά του καπνίσματος βρισκεταί εκει για να σας κάνει να νομίζεται ότι είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα του 21αιωνα, δεν είναι όμως θα έλεγα ότι είναι ένα από τα λιγότερο σημαντικά.

#448 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 June 2010 - 13:04

http://www.nooz.gr/greece/ka8oliki-apagoreusi-kapnismatos-apo-tin-1i-septemvriou

:hehehe:

Posted Image

#449 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 June 2010 - 13:20

[...]Mέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης για τις επιπτώσεις του τσιγάρου στην υγεία, αλλά και για το τί θα ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε αξίζει να σημειωθεί ότι καταργείται και κάθε μορφή διαφήμισης ή προώθησης προϊόντων καπνού. Σημαντική έμφαση θα δοθεί στους ελέγχους[...]

[...]Το υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι ένα μεγάλο μέρος αποτυχίας του προηγούμενου αντικαπνιστικού νόμου οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν έγιναν αυστηροί έλεγχοι των μέτρων που είχαν θεσπισθεί. Tο υπουργείο Υγείας σχεδιάζει να συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και κυρίως την ΓΕΣΕΒΕ πριν αποφασίσει τις οριστικές ποινές που θα επιβάλλονται ανά περίπτωση[...]

Πολύ ουτοπικά μου ακούγονται τα παραπάνω. Ας ελπίσουμε να ισχύσουν κανονικά, επειδή με τον προηγούμενο νόμο που ήταν τίγκα στα παραθυράκια, δεν είχαμε καμία απολύτως πρόοδο.

E5VV38U.jpg

#450 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 June 2010 - 14:16

Εμένα πάντως η όλη φάση μου κάνει ως εξής : " Δεν έχουμε λεφτά, οπότε ας βγούμε στη γύρα να μαζέψουμε πρόστιμα από τους καπνιστές, οι οποίοι έτσι και αλλιώς δίνουν στο κράτος το 70% της αξίας των τσιγάρων που παίρνουν" Mmmmmkay...:borednn9:

Γιατί φυσικά από τη μια φορά που θα βγει κάποιος τη βδομάδα για 3 ώρες θα γίνει παθητικός καπνιστής...Αντί να αναγκάσουν τα μαγαζιά να έχουν καλύτερο εξαερισμό πάλι θα την πληρώσουν οι μ@λάκες...Είναι προφανές ότι σε αυτή τη χώρα δεν σέβεται κανείς κανέναν...Προσωπικά δεν καπνίζω ποτέ δίπλα σε μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους ακόμα και όταν είμαι στο δρόμο και όταν κάποιος μου ζητάει (ευγενικά) να μην καπνίσω...Αλλά αντί να μαθαίνουμε στον κόσμο έναν στοιχειώδη σεβασμό και να κάνουμε νόμους να μην πωλούνται τσιγάρα σε ανήλικους το γυρνάμε στην καταστολή...Μ' αρέσει αυτή χώρα (ΔΕΝ)...

xbJ3b2w.jpeg