Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Let's Play Castle Risk - "Κλας ιν Γιούροπ v1" Game Thread

war risk snob board game a cup of tea no backstabbing ww1 clash_in_europe hey apple hundred years war

• This topic is locked This topic is locked
294 replies to this topic

Poll: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (22 member(s) have cast votes)

Ποιός θα νικήσει σε αυτόν τον τρομερό πόλεμο;

1. Φυσικά η Τριπλή και Αδιαίρετη Συμμαχία! We are the "good" side ofc (12 votes [54.55%])

Percentage of vote: 54.55%

2. Μπύρα, Μπακλαβά και Strudels. Nuff said. Central Powers FTW! (10 votes [45.45%])

Percentage of vote: 45.45%

Vote

#151 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 November 2012 - 11:49

Οι φήμες λένε ότι η Βασίλισσα Mono αποκεφάλισε το μάγειρα της όταν της είπε ότι δεν έχει άλλη κρέμα Βαυαρίας...

Όλοι από Δανία και Νορβηγία στη Σουηδία

xbJ3b2w.jpeg

#152 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 19 November 2012 - 14:01

Στο αρχηγείο των επαναστατών έμαθαν για ένα περιστατικό το οποίο αφορούσε τα αγγλικά στρατεύματα. Για κάποιον λόγο οι επικοινωνίες με την κεντρική διοίκηση διακόπηκαν (γερμανικό σαμποτάζ) και παραλίγο την κίνηση των στρατευμάτων να γίνει από Γάλλους αξιωματικούς! Δηλαδή Γάλλοι θα διέταζαν Βρετανούς! Τα προβλήματα στους ασυρμάτους επιλύθηκαν (οι μηχανικοί είπαν πως είχαν πρόβλημα με την τροφοδοσία, όπως και η ίδια η Βασίλισσα της Αγγλίας άλλωστε με τη κρέμα Βαυαρίας) οι επικοινωνίες αποκαταστάθηκαν, και η χώρα γλίτωσε από την πιθανή ανείπωτη ντροπή (Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος Ζερολόκ θα διέταζε τους Βρετανούς στρατιώτες να τραγουδούν κάθε μέρα την Μασσαλιώτισσα). Οι Βρετανικές στρατιές επιτέθηκαν στην Σουηδία όπου είχαν στρογγυλοκαθίσει εδώ και έναν χρόνοι οι Γερμανοί και κατέκτησαν την περιοχή. Ολόκληρη η Σκανδιναβία βρισκόταν πια σε Αγγλικά χέρια (σχεδόν όλοι, πάντα απορούσα πως οι Φινλανδοί την γλίτωναν τόσο καιρό από τους Ρώσους).

Με την Στοκχόλμη στην κατοχή της, η Βασίλισσα Mono επέκτεινε το διατροφικό της menu βάζοντας μέσα αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές:

Posted ImagePosted ImagePosted Image

^Μπλιαχ, seriously όμως.

Ο επόμενος μάγειρας της μπορεί να αισθάνεται προς το παρόν ασφαλής. Μέχρι να πέσει η Σουηδία δηλαδή.

Χάρτης

Spoiler:

GM: Παίζει η Mono(Great Britain) τη φάση τακτικής της.

Edited by Black Kaiser, 19 November 2012 - 14:02.

#153 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 November 2012 - 14:43

Η Βασίλισσα Mono έφτυσε αηδιασμένη τα κεφτεδάκια της καινούριας Σουδέζας μαγείρισσας με το περίεργο όνομα, Ikea, και άνοιξε μία κούτα ελβετικά σοκολατάκια...Να ναι καλά αυτός ο άγιος άνθρωπος ο Zerolok που της στελνει τακτικά προμήθειες γιατί θα την έπιανε κατάθλιψη σε λίγο με τις αηδίες που ήταν αναγκασμένη να τρώει...

4 έξω από το κάστρο της Rhine και 10 στρατιωτάκια στη Rhine ενισχύσεις.

xbJ3b2w.jpeg

#154 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 19 November 2012 - 15:03

^Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τη Βασίλισσα Mono, η οποία παρότι Βρετανίδα, αδυνατεί να εκτιμήσει το πραγματικό καλό γλυκό, εκείνο που βρίθει από φαντασία και μπορεί να συνδυάσει με χάρη κρέμα γάλακτος, κιμά, τουρσί και καρότο μαζί. Επίσης, όταν είσαι Βασίλισσα υποτίθεται πως σε μάθανε και σωστούς τρόπους, δεν φτύνεις σαν γενίτσαρος έξω από το Τοπ Καπί. Αλλά μάλλον έλειπε από το συγκεκριμένο μάθημα, όντας εκείνη την ώρα απασχολημένη με κανέναν έρμο μάγειρα ή κάνοντας διάρρηξη σε κάποιο ζαχαροπλαστείο. Είναι τρελή αυτή η Αγγλίδα.

Χάρτης

Posted Image

-------------------------------------------
Η παίχτρια Mono (Great Britain) εξαργύρωσε τον παρακάτω συνδυασμό καρτών για 10 στρατιωτάκια.

GM: Παίζει ο Osama(Austria-Hungary) τη φάση επίθεσης του

#155 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 20 November 2012 - 03:22

Ο Μέττερνιχ ήταν ήρεμος καθώς περπατούσε αργά στους σκοτεινούς δρόμους της Τριέστης. Το ψιλόβροχο είχε σταματήσει, η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή και μονάχα λίγα σύννεφα εμπόδιζαν το φως του ασημένιου φεγγαριού. Οι δρόμοι ήταν άδειοι και βουβοί, σαν να φοβόντουσαν τον άνθρωπο που τους διέβαινε και το μόνο που διάτάρασσε την κρυστάλλινη ηρεμία την νύχτας ήταν το μπαστούνι του μεγάλου πρίγκιπα, έτσι όπως χτυπούσε στα παλιά πλακόστρωτα και αντηχούσε στους πέτρινους τοίχους.

Ο Μέττερνιχ είχε έρθει κρυφά στην Τριέστη. Όχι από φόβο μήπως καταλάβουν οι HUCCIS τον στρατό και φύγουν πριν προλάβει να τους εκτελέσει. Στην πραγματικότητα δεν τον ένοιαζαν καθόλου. Η Dama Chella και οι άνθρωποί της ήταν ήδη νεκροί όσο τον αφορούσε. Ήταν ο άνθρωπος που είχαν πλέον στην δούλεψή τους αυτός που τον ενδιέφερε πραγματικά, κάποιος που είχε χρόνια να δει και που δεν πίστευε ποτέ ότι θα ξανασυναντούσε. Είχε την εντύπωση ότι πλέον κυκλοφορούσε με το όνομα Gottfried Trell ή Tall ή κάτι τέτοιο παρόμοιο αλλά πραγματικά δεν είχε σημασία.

Ο πρίγκιπας κοντοστάθηκε και εισέπνευσε βαθιά. "Τι υπέροχος που είναι ο νυχτερινός αέρας!", σκέφτηκε και χαμογέλασε. "Πραγματικά, θα είναι απο τα λίγα πράγματα που θα μου λείψουν όταν επιστρέψω...".

Ύστερα γύρισε και κοίταξε το παλιό κτίριο στην άκρη του δρόμου. "Σίγουρα θα με έχει ήδη καταλάβει", είπε φωναχτά στον εαυτό του. "Ας κάνω τουλάχιστον μια εντυπωσιακή είσοδο, για χάρη του παλιού καιρού!", συμπλήρωσε και σήκωσε το αριστερό του χέρι προς το κτίριο.

"Cero!", φώναξε σχεδόν εκστασιασμένος και μια απόκοσμη λάμψη φώτισε την πόλη.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μέσα στο υπόγειο του παλιού κτιρίου, ο Gottfried Tell καθόταν σκεφτικός μπροστά στην γραφομηχανή, μη ξέροντας ακόμα τι θα έπρεπε να γράψει σε αυτό το τέταρτο φανιφέστο, λαμβάνοντας υπόψιν του ότι οι επαναστάτες του HUCCIS, ίσως και λιγάκι επηρεασμένοι από τους Ρώσους, πουλούσαν τα μανιφέστα τους αντί να τα μοιράζουν. Ήταν πια πολύ αργά όταν κατάλαβε επιτέλους ότι κάτι συνέβαινε στους επάνω ορόφους και ακόμα αργότερα όταν κατάλαβε ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε να είχε αποτρέψει. Ήταν τόσο απορροφημένος στην δουλειά που του είχε ανατεθεί που μόνο όταν μπήκε η Cella παραπατώντας γεμάτη τραύματα συνειδητοποίησε την καταστροφή που συνέβαινε γύρω του. Αλλά κυρίως ένιωσε κάτι στον αέρα, μια αύρα που ήλπιζε να μην την ξαναένιωθε ποτέ.

"Βο..βοήθεια...", είπε τρομοκρατημένη η Cella πριν δει ο Tell την άκρη ενός μαύρου μπαστουνιού να της διαπερνά το κεφάλι.

"Επιτέλους σε βρήκα!", είπε ο πρίγκιπας γεμάτος χαρά βγάζοντας το μπαστούνι του από το κεφάλι της πλέον νεκρής και σωριασμένης αρχηγού τoυ HUCCIS United Front.

"Δεν είναι δυνατόν!", είπε ο Tell γεμάτος τρόμο. "Εσύ..."

"Ναι, εγώ!", απάντησε χαμογελώντας ο Μέττερνιχ. "Μπήκες μέσα στα σύνορα της χώρας μου και νόμιζες ότι δεν θα σε καταλάβαινα; Με υποτιμάς πολύ Shinigami!"

"H μάχη μας... Δεν καταλαβαίνω... έπρεπε να ήσουν..."

"Νεκρός; Με είχες υποτιμήσει πολύ τότε πρώην Captain της Δωδέκατης Division, όπως έκανες και τώρα. Είχες πιστέψει ότι μπορούσες να με νικήσεις μόνο με το shikai σου. Αλλά έκανες λάθος! Δεν είμαι πλέον ένας Adjuchas. Έγινα Vasto Lorde και χάρη στον καινούριο άρχοντα του Hueco Mundo είμαι πλέον ανίκητος!"

Ο Tell κοιτούσε τον Μέττερνιχ τρομοκρατημένος. Έκανε δύο βήματα πίσω και ακούμπησε το χέρι του στο γραφείο με την γραφομηχανή. Προσπάθησε να βρει την πένα του, την πολύτιμή του πένα και ένιωσε απίστευτη ανακούφιση όταν την έσφιξε δυνατά στο χέρι του. Ύστερα, με την πένα στο χέρι πήρε θέση μάχης. Ήταν η σειρά του να μιλήσει.

"To αναγνωρίζεις αυτό;", ρώτησε τον Μέττερνιχ σοβαρός.

"Η "Συνθήκη Ουδετερότητας", το Zanpakuto σου".

"Ακριβώς. Υπογράψου Συνθήκη Ουδετερότητας!", είπε ο Τell και η πένα του μετατράπηκε σε σπαθί με λαβή παρόμοια με πένας.

Ο Μέττερνιχ έμεινε αδιάφορος. Ύστερα, με μια κίνηση του χεριού του, το μπαστούνι του έκανε μια στροφή 180 μοιρών και μετατράπηκε σε σπαθί.

"Δες!", είπε ο Μέττερνιχ και ένα πλατύ χαμόγελο γεννήθηκε στο προσωπό του. "Αυτή την φορά έχω και εγώ ένα Zampakuto!"

O Tell δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ένας Hollow με Zampakuto; Πως ήταν δυνατόν;"

"Βλέπεις, δεν είμαι πλέον ένας απλός Hollow... Είμαι ένας Arrancar και μάλιστα ένας από τους δέκα Schwert, ένας από τους δέκα δυνατότερους του αφέντη Aizen, ο οποίος θέλει και να σε συναντήσει", είπε σοβαρεύοντας ο Μέττερνιχ. "Σε περιμένει στην Βιέννη"...

"Arrancar; Schwert; Τι στο καλό είναι ένας Arrancar;", σκέφτηκε προβληματισμένος ο Tell. Καταλάβαινε ότι οι "Schwert" ήταν η ελιτ των πολεμιστών του Aizen, όπως καταλάβαινε επίσης ότι τον αντίπαλο που είχε μπροστά του ίσως και να μην μπορούσε να τον νικήσει ούτε με bankai. Δεν είχε άλλη επιλογή από να ακολουθήσει τον πρίγκιπα.

"Πολύ καλά", είπε σοβαρός ο Tell απενεργοποιώντας το Zampakuto του. "Θα έρθω μαζί σου στην Βιέννη..."

"Εξαιρετικά!", απάντησε ο Μέττερνιχ. "Επέτρεψέ μου τότε να σου συστηθώ κανονικά. Είμαι ο Schwert Vier Κλέμενς φον Μέττερνιχ, επίσης γνωστός ως Πρίγκιπας Μέττερνιχ. Και τώρα θα σε παρακαλούσα να με ακολουθήσεις. Αναχωρούμε αμέσως για την Βιέννη..."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάτω από τα αυτοκρατορικά ανάκτορα της Βιέννης, ο Aizen παρακολουθούσε την συζήτηση μέσα από μια οθόνη.

"Schwert... Schwert... Θύμησέ μου, ποιος είχε την φαεινή ιδέα να σας ονομάσω έτσι;", ρώτησε βαριεστημένος ο Aizen. "Ακούγεται τόσο... δεν ξέρω... χαζό..."

"Δικιά σου ιδέα ήταν αφεντικό", απάντησε ο Kaiser Osama Habsburg που στεκόταν σε μια γωνιά του δωματίου. "Με όλο τον σεβασμό κύριε, αλλά αν είχαμε δολοφονήσει και αντικαταστήσει την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας αντί της Αυστροουγγαρίας μπορεί να λεγόμασταν "Espada" αυτή την στιγμή. Απλώς σκεφτείτε το. Θα είμασταν οι παντοδύναμοι Espada και θα καβαλούσαμε άλογα και θα καίγαμε χωριά φέρνοντας την πανούκλα στα σπίτια και όλες οι γυναίκες και τα λεφτά θα ήταν δικά μας και..."

"Ω εντάξει, το κατάλαβα ότι έκανα μαλακία. Αντε πήγαινε παίξε πόλεμο και άδειασέ μας την γωνιά, έτσι;", διέκοψε ο Aizen ενοχλημένος.

"Μάλιστα αφέντη Aizen! Έχω κάποιες επιθέσεις να κάνω, έτσι και αλλιώς. Να έχετε μια υπέροχη μέρα.", είπε ο Kaiser Osama και υποκλίθηκε ελαφρώς. Ύστερα γύρισε και έφυγε κατευθυνόμενος πάνω, προς το παλάτι. Είχαν όντως πόλεμο και αν έπεφτε η Βιέννη τα σχέδια του Aizen ίσως να καταστρέφονταν, οπότε λίγη προσοχή ήταν απαραίτητη.

Ο Aizen είχε μείνει μόνος του να κοιτάζει σκεπτικός την σβηστή πλέον οθόνη όταν συνειδητοποίησε τι είχε μόλις πει ο Kaiser Osama Habsburg.

"Περίμενε, τι είπε ότι θα έκανε αν τους βάφτιζα Espada; Πφφ, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του έδωσα τον αριθμό ένα..."

Και μετά από έναν τοίχο ασυναρτησίες, που πραγματικα ζητώ συγγνώμη από την νοημοσύνη σας αν καθίσατε να το διαβάσετε όλο, ιδού και oι επιθέσεις :P

Επίθεση με όλους από την Βιέννη στην Ελβετία

Επίθεση με όλους από το North Italy στην Marseille

Edited by Osama Bin Laden, 20 November 2012 - 09:33.

#156 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 20 November 2012 - 09:12

^Αυτά παθαίνει, όποιος βλέπει το Bleach όλο μαζί. Και είμαι υπεύθυνος για την κατάσταση του. Επίσης, ο Aizen δεν κάνει μαλακίες. Επιμένω. :P

----------------------
"Ωραίο δεν είναι;" ρώτησε ο σαλιάρης αμαξοδηγός μπροστά.

Διάβασα την παραπάνω εκδοχή της σύλληψης μου καθώς με μετέφεραν με μια άμαξα στη Βιέννη. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από τον χαζοβιόλη και κουφιοκεφαλάκης Kaiser Osama του οποίου το μυαλό πετούσε στα σύννεφα συνεχώς. Απορώ αν έπινε τίποτα τα βράδια. Καμια περίεργη ουσία, καμιά μπογιά ή λευκαντικό; Το τελευταίο το διάβαζε, σίγουρα.

"Αριστούργημα..."

Η πικρή αλήθεια ήταν απλή. Οι παλικαράδες του Μέττερνιχ μπούκαραν μέσα στο κρυσφήγετο, γάζωσαν τους επαναστάτες και με συνέλλαβαν για να με πάνε στην Βιέννη και να με δικάσουν "για έντονη αντι-Κεντρική προπαγάνδα". Το πως με βρήκαν; Ήμουν τρομερά χαζός που αποφάσισα να κλείσω εισιτήριο στο Βρεταννικό χρησιμοποιώντας το κανονικό μου όνομα. Πριν λίγους μήνες, η δολιοφθορά εναντίον Γάλλων στρατιωτών είχε κάνει ηλίου φαεινότερο την ύπαρξη κατασκόπων του εχθρού. Με πίστευα για έξυπνο άτομο. Δεν ήμουν παρά ένας μπουμπούνας και μισός και μάλιστα με το δεκαδικό μέρος να στρογγυλοποιείται μόνο προς τα πάνω.

Την σύλληψη την είχε οργανώσει ο ίδιος ο στρατηγός Μέττερνιχ, ο μόνος Αυστριακός αξιωματούχος που μπορεί να κάνει σωστές δουλειές. Αυτό που ονομάστηκε "cero" δεν ήταν παρά εκρήξεις από στρατηγικά τοποθετημένους δυναμίτες, οι οποίες έκλεισαν τις εισόδους των σηραγγών, αφήνοντας μόνο μία, εκείνη από την οποία θα εφορμούσε η αυστριακή αστυνομία. Η μάχη ήταν σφοδρή με τα βόλια να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας σαν τρελαμένες μύγες. Εγώ είχα το δικό μου zanpakut--, το δικό μου όπλο, το οποίο είναι η πένα. Και συνειδητοποίησα ο ίδιος πως είναι βλακείες όσα λέγονται περί "πένας ισχυροτέρης του σπαθιού". Περισσότερο χρήσιμος ήταν ο χοντρός τόμος "Συνθήκη Ουδετερότητας" που κουβαλούσα συνεχώς πάνω μου. Έφαγε μια σφαίρα ακριβώς μέσα στο "Ο". "Θυδετερότητα", δηλαδή αλλά μόνο εγώ θα μπορούσα να σκεφτώ τέτοια βλακεία τώρα.

"Θα λογοδοτήσεις στον ίδιο τον Kaiser Osama", μου ανακοίνωσε σοβαρός ο στρατηγός Μέττερνιχ ο οποίος μιας που βρισκόταν στην πόλη είχε αποφασίσει να στρατολογήσει τους κατοίκους της. "Και καταλάβαμε και την Ελβετία σου ξανά. Κρίμα..."

Τον κοίταξα στο πρόσωπο και έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πόσο όμορφη προσθήκη θα ήταν τα πεταχτά αφτιά του στην συλλογή της Τσέλλας. Τι να πεις? Τουλάχιστον γλύτωσα το επαναστατικό γράψιμο και το δικό μου αφτί. Η μικρή μου νίκη της ημέρας.

-Gottfried Tell

Χάρτης

Spoiler:

GM: Παίζει o Osama(Austria-Hungary) τη φάση τακτικής του.

Edited by Black Kaiser, 20 November 2012 - 09:17.

#157 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 20 November 2012 - 10:20

Βαριέμαι να γράψω RP. Θα αρχίσω να κάνω την ανάκριση από τον επόμενο γύρο. Έτσι και αλλιώς όπως ταξίδευαν η άμαξα κόλλησε στη λάσπη που προκάλεσαν τα σάλια του σαλιάρη αμαξά :P

------------------------------------------------------------------------

Μετακινώ τρεις από Ελβετία σε North Italy

Εξαργυρώνω και τοποθετώ:

2 στην Ελβετία

4 στην Ουγγαρία μέσα στο κάστρο

4 στην Βοημία μέσα στο κάστρο

Edited by Osama Bin Laden, 20 November 2012 - 10:22.

#158 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 20 November 2012 - 12:08

Είχαμε μόλις διασχίσει τα σύνορα της Αυστρίας όταν συνέβη η επίθεση. Το πρώτο που άκουσα ήταν ένας πολύ δυνατός κρότος. Έπειτα ακούστηκαν δύο μεγάλες εκρήξεις και κραυγές πόνου. Τα μεγάλα κύματα φωτιάς είχαν έρθει από τις πίσω σειρές του καραβανιού μας, στις άμαξες οι οποίες μετέφεραν τους νεοσύλλεκτους αυστριακούς στρατιώτες.

"Verdammt!!" βρυχήθηκε ο πρίγκιπας Μέττερνιχ. "ΔΙΠΛΗ ΣΕΙΡΑ!!!", διέταξε τους στρατιώτες του με χαρακτηριστική ψυχραιμία δεδομένων των σφαιρών οι οποίες πετούσαν δίπλα του.

"HUCCIS!!! Λευτεριά στην Κροατία!!! Λευτεριά στην Ουγγαρία!!! Ζήτω η Ρωσία!!!" ακούστηκε μια δυνατή φωνή κάπου στα δεξιά μου. Επαναστάτες, συνειδητοποίησα αμέσως. Τελικά δεν θα γλιτώσω το γράψιμο...

Έκανα λάθος. Ο στρατηγός Μέττερνιχ μπόρεσε μέσα στον χαμό να οργανώσει την άμυνα των στρατιωτών του. Αυστριακοί στρατιώτες ανταπέδωσαν τα πυρά στους κρυμμένους τους αντιπάλους. Παρά τον πρωταρχικό αιφνιδιασμό, η φρουρά κατάφερε να κάνει τους επαναστάτες να βγουν από τις θέσεις τους και να υποχωρήσουν.

Παρότι τελικά ο πρίγκιπας Μέττερνιχ και η προσωπική του φρουρά μπόρεσαν και γλίτωσαν από την ενέδρα, δεν συνέβη και το ίδιο με τους στρατιώτες τους οποίους είχε στρατολογήσει στην Τριέστη. Εκείνοι κάηκαν ζωντανοί μέσα στις άμαξες από τους δυναμίτες που είχαν στήσει οι επαναστάτες.

Όλα αυτά τα έμαθα δύο ώρες αργότερα, μόλις δηλαδή συνήλθα από την λιποθυμία.
"Ε, herr Gottfried" μου τράυλισε ο σαλιάρης αμαξοδηγός. Είχε χάσει δύο δάκτυλα στο αριστερό του χέρι κατά την διάρκεια της μάχης, και το θλιβερό πανί με το οποίο είχε καλύψει την πληγή έσταζε αίμα και βρωμιά. "Πρώτη φορά σε μάχη εε;"
"Και τελευταία", του απάντησα. Ήμουν η ντροπή των πολεμικών ανταποκριτών.

Φθάσαμε στην Βιέννη, αργά το βράδυ.

-Gottfried Tell

Χάρτης

Posted Image

Ο παίχτης Osama (Austria-Hungary) εξαργύρωσε τον παρακάτω συνδυασμό καρτών για 10 στρατιωτάκια.

Ο παίχτης John Crabs (Russia) έπαιξε την κάρτα ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ στον παίχτη Osama (Austria-Hungary) και ακύρωσε την παραπάνω εξαργύρωση.

Posted Image
------------------

GM: Παίζει ο John Crabs(Russia) τη φάση επίθεσης του.

#159 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 20 November 2012 - 22:47

Ο τσαρος καθοταν ηρεμα στο γραφειο του και απολαμβανε τη μοναξια του, οταν παρατηρησε οτι του τελειωσε το κοκκινο μελανι. Επισης δεν ειχε ουτε τηλεφωνο, αφου του το κοψανε επειδη δεν πληρωσε 5 μηνες τωρα. Ετσι μουρμουρησε τα παρακατω.

-Ετσι και πιασω στα χερια μου τους συμμαχους, θα φροντησω να χρησιμοποιησω το αιμα τους για μελανι. Το ιδιο ισχυει και για τους κρετινους που μου κοψαν το τηλεφωνο.

Ετσι εγραψε και εστειλε τα παρακατω με ταχυδρομικο περιστερι.

Επιθεση με 3 απο Γαλικια σε Ουγγαρια.
Επιθεση με τους υπολοιπους απο Γαλικια και με ολους απο Ουκρανια σε Ρουμανια
Επιθεση με ολους απο Καυκασο σε Μεση Ανατολη

#160 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 21 November 2012 - 02:07

Παρότι ο συγκεκριμένος τρόπος μετάδοσης διαταγών και πληροφοριών ήταν παραπάνω από πρωτόγονος και εξαιρετικά δύσκολος, ο τσάρος πέτυχε τον σκοπό του και έκοψε τουλάχιστον ένα 35% του συνολικού κόστους των επικοινωνιών. Τα περιστέρια έκαναν μια χαρά την δουλεία τους. Επόμενη δοκιμή ήταν με τα σήματα καπνού. Υπήρχαν άπλετα δέντρα στη ρωσική ενδοχώρα τα οποία ως καυσόξυλα θα τον βοηθούσαν να μειωθεί το κόστος της επικοινωνίας ακόμα περισσότερο. Οι μισθοί των υλοτόμων ήταν πολύ χαμηλότεροι από την αξία της τροφής των περιστεριών.

"Στη Ρωσία οι άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα με τους ασυρμάτους!" ανακοίνωσε περήφανος με τον εαυτό του. "Οι ασύρματοι έχουν πρόβλημα με τους ανθρώπους!"

Μόλις έφθασα στα περίχωρα της Αυστριακής Πρωτεύουσας τα νέα είχαν διαδοθεί σαν αστραπή: "Το Ανατολικό Μέτωπο έχει διαλυθεί! Οι Ρώσοι μπήκαν στην Ουγγαρία!" Ήταν πια γεγονός πως το μισό κράτος των Αψούβουργων βρισκόταν σε ξένα χέρια. Ωστόσο, υπήρχαν και καλά νέα. Οι ρωσικές επιθέσεις σε Καύκασο και Ρουμανία είχαν αποτύχει. Οι Οθωμανοί είχαν γίνει πια ξεκάθαροι κύριοι των μετώπων αυτών και θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους συμμάχους τους να ανακτήσουν τα χαμένα εδάφη τους.

"Μην χαίρεστε Χερρ Γκότφριντ", μου είπε ο πρίγκιπας Μέττερνιχ. "Οι ρωσικές θέσεις είναι ευάλωτες και οι δυνάμεις τους πολύ ισχνές. Προβλέπω πως οι Ρώσοι θα χάσουν πολλά από τα εδάφη τους και σύντομα. Οι νέες στρατιές του Σουλτάνου Babbalek είναι ανίκητες".

Νέες στρατιές; Η απορία μου θα λυνόταν λίαν συντόμως.

Χάρτης

Spoiler:

GM: Πληκτρολογεί ο John Crabs(Russia) τη φάση τακτικής του.

#161 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 22 November 2012 - 13:03

Πανω στα νευρα του ο Τσαρος, για την καταστροφη ολων των στρατιωτων του και για την κατασταση που βρισκοταν το γραφειο του αρχισε να παραμιλαει στον εαυτο του.

-Δεν αντεχω αλλο, θελω ολοι τους να πεθανουν, και οταν λεω ολοι, εννοω ολοι, ανεξαιρετως. Δεν αντεχω αλλο την ανικανοτητα τους. Οι ρωσοι στρατιωτες μου, με ταπεινωνουν σε καθε μαχη. Τι Ρωσοι ειναι αυτοι που δεν μπορουν να τιμησουν τη Βοτκα διαδιδοντας της σε ολη την υφηλιο??? Επισης και αυτοι οι ανικανοι, που μου εκοψαν το ρευμα, το τηλεφωνο και την παροχη κοκκινου μελανιου. Θα τους πω εγω, θα τους πω. Δεν συμφωνεις και εσυ???

Κοιταζει το καρφωμενο πτωμα που βρισκεαι στον τοιχο του και ειναι γεματο αιμα.

-Ετσι, ακουσε εκει, να ερθει με θρασσος να μου ανακοινωση οτι μου εκοψαν το ρευμα, επειδη δεν πληρωσα. Ξερει σε ποιον μιλαει??? Θα χρησιμοποιησω το αιμα του, για μελανι για να στειλω τις εντολες μου δτο στρατο.

Ετσι πηρε πενα και αρχισε να γραφει.

"Ανικανοι στρατηγοι μου και λοιπα ποταπα στρατιωτακια,
Με χαρα σας ανακοινωνω πως σας στελνω στο θανατο σας, με σκοπο να υπερασπιστειτε τα συνορα. Οποιος τολμησει να γυρησει πισω, θα φροντησω να λαβει τον καταλληλο επαινο.
Ελπιζω να μην ντροπιασεται παλι την πατριδα σας και μενα, γιατι δεν εχω ορεξη να σφαξω ολο μου το στρατο, με τα ιδια μου τα χερια. Καλο ψοφο.
Ο ΕΝΑΣ-ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ-ΑΓΑΠΗΤΟΣ σας Τσαρος

Υ.Γ.:Μετακινω 1 απο την Poland σε Γαλικια
Μετακινω 6 απο Belorussia και 3 απο Volga σε Ουκρανια
Τοποθετω 1 στρατιωτη απο Ουγγαρια σε Γαλικια και τον αλλον τον βαζω μεσα στο καστρο"

#162 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 22 November 2012 - 13:15

Χάρτης

Posted Image

GM: Παίζει ο Babba (Ottoman Empire) τη φάση επίθεσης του.

#163 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 22 November 2012 - 13:35

Posted Image
- «Ραντού!», φώναξε μαινόμενος ο Σουλτάνος.
«Παράκουσες τις εντολές μου! Πώς τόλμησες, άθλιε; Με τι μούτρα παρουσιάζεσαι μπροστά μου, ενώ με έχεις προδώσει;»

- «Εσύ με πρόδωσες, Σουλτάνε! Εγώ σου έφερα μόνο νίκες. Εσύ διέταξες να μείνουμε άπραγοι, ενώ ήμουν ένα βήμα από μια ακόμα σπουδαία κατάκτηση! Εσύ επέλεξες να εξυμνήσεις το γιουσουφάκι σου, τον Ομάρ, που κατέκτησε μια παρατημένη Αίγυπτο, εμποδίζοντας την προέλασή μου! Κάθε μελλοντική ήττα θα είναι δική σου ευθύνη!»

Η οργή του Σουλτάνου τράνταξε συθέμελα το παλάτι.
- «Θα πληρώσεις την αυθάδειά σου με το κεφάλι σου!»

- «Δε θα τολμήσεις! Με χρειάζεσαι. Είσαι χαμένος χωρίς εμένα. Ξέρεις καλά πως είναι όλοι τους άχρηστοι. Αν με σκοτώσεις, το δικό σου κεφάλι θα βρεθεί σύντομα δίπλα στο δικό μου και θα κοπεί από Ρώσικο χέρι!»

- «Χα, χα, χα... Δε σε χρειάζομαι πια, Ραντού. Έχω τα μυστικά των Φαραώ. Σύντομα, πλήρως αναπτυγμένοι κλώνοι σου, τερατώδεις πολεμιστές που θα φέρουν το αίμα του δαίμονα που φωλιάζει μέσα σου, θα βρεθούν σε ολόκληρο το μέτωπο. Πλήρως ελεγχόμενοι δαίμονες, δίχως ανθρώπινες αδυναμίες, δίχως να γνωρίζουν φόβο και δίχως βλέψεις για τον θρόνο μου, θα σκορπίσουν τον τρόμο στις τάξεις των εχθρών μου. Η εποχή σου τελείωσε, Ραντού.»
«Πάρτε τον!»

Posted Image

Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται στις επιθέσεις της Συμμαχίας, εξαπολύοντας τα νέα της όπλα.

Αυτή τη φορά, είναι η εποχή του πολέμου των κλώνων.

Όλοι από ΜΑ->Καύκασο
Όλοι από Αίγυπτο->Αν. Λιβύη
4 από Ρουμανία-> Ουγγαρία
3 από Ρουμανία-> Γαλικία

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#164 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 22 November 2012 - 14:20

Youtube Video

Και έτσι, με το γδαρμένο δέρμα του άμοιρου κόμη Ραντού ως λάβαρο και παράδειγμα σε περίπτωση αποτυχίας, και την ορμή που τους έδωσε το παραπάνω αυτοκρατορικό άσμα, οι οθωμανικές στρατιές αντεπιτέθηκαν και όρμησαν μπροστά για να σφάξουν τους εχθρούς τους και να λεηλατήσουν τα σπίτια τους. Στην Δύση -όπως ακριβώς το έιχε προβλέψει ο πρίγκιπας Μέττερνιχ- νίκησαν τους Ρώσους και ελευθέρωσαν τα εδάφη της Ουγγαρίας και της Γαλικίας για λογαριασμό των Αυστριακών συμμάχων τους (oh, the irony for the old time rivals) ενώ σε Καύκασο και Ανατολική Λιβύη δεν υπήρξε καμία σοβαρή αντίσταση και οι περιοχές ενσωματώθηκαν στην ολοένα και μεγαλύτερη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αναμφισβήτητα, η αυτοκρατορία ήταν πια η μεγαλύτερη χώρα της ηπείρου.

NTAM-NTOYM!

Πάντως, αν ήμουν σύμβουλος του Σουλτάνου θα τον ενημέρωνα πως οι παραπάνω στρατιώτες δεν είναι κλώνοι αλλά Stormtroopers οι οποίοι αντικειμενικά δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα ικανών στρατιωτών.

Posted ImagePosted Image

Ναι, θα έχανα το κεφάλι μου δηλαδή.

Χάρτης

Spoiler:

GM: Παίζει o Babba(Ottoman Empire) τη φάση τακτικής του.

#165 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 22 November 2012 - 14:56

1 από Ουγγαρία->Ρουμανία.
Posted Image
Ο διοικητής των stormtroοpers αναλαμβάνει τη διοίκηση του μετώπου.
Πρώτη του κίνηση, να στείλει τον λογαριασμό για τους στρατιώτες που παρέμειναν φρουρά στους Αυστριακούς.

Πληροφορίες για τον στρατό από κλώνους του star wars:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stormtrooper_(Star_Wars)
Πληροφορίες για τις ειδικές δυνάμεις του Γερμανικού Στρατού στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο με αυτό το όνομα:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stormtrooper

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

Also tagged with one or more of these keywords: war, risk, snob, board game, a cup of tea, no backstabbing, ww1, clash_in_europe, hey apple, hundred years war